World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok! bocs hogy ide írom a kérdést de az ezzel foglalkozó fórum nem aktív. gondolom hogy valamennyire értetek a joystickhoz mert én nem szeretnék venni egyet én erre gondoltam: Logitech Wingman Extreme 3D Pro Refresh erõl mi a véleményetek. illetve az elõzõ joystick amit nézegettem arra azt írták hogy nincs benne x tengely ezzel azt szeretném kérdezni hogy az mi? ( ez lesz az elsõ Joystickom és szeretném ha jól és sokáig mûködne, ha az x tengelyes kérdésem nagyon buta akkor elnézést kérek érte)
Próbáld ki a war tundher-t a topikba most írtam be 3 ingyenes kulcsot. Próbáld ki azt. Szerintem jobb mint ez😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igazán köszönöm a válaszod . A kérdést azért tettem fel , mert olyasmi rémlett , hogy ( értelemszerû , hogy azonos a WG reg mindhárom játékra , és az arany , + free XP osztozik ) No de így , akkor valóban semmi értelme számomra egyenlõre .
Még egyszer köszi.
Még egyszer köszi.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=2082&game=World%20of%20Warplanes most nem tudom hogy ez az igazi gépigénye-e mert az én gépem az közel a duplája az ajánlott gépigénynek de LOW grafikán víz fölött alig van 20 fps de egy egyszerû sivatagi pályán sem megy 40 fölé.
Lucifer!
igazából nem jó neked semmire mert ez csak béta tele van hiányossággal illetve hibákkal + gondolom hogy te is amerikai szerverre vagy hivatalos ezért pinged is lesz tehát értelmetlen csupán nem lesz új a játék ha már lehet menni európaira is.
Lucifer!
igazából nem jó neked semmire mert ez csak béta tele van hiányossággal illetve hibákkal + gondolom hogy te is amerikai szerverre vagy hivatalos ezért pinged is lesz tehát értelmetlen csupán nem lesz új a játék ha már lehet menni európaira is.
Sziasztok
Elõre megjegyzem lehet kissé idétlen lesz a kérdésem 😊 Szóval kb 1 hónappal ezelõtt jelentkeztem testernek a World of Warplanes játékba , És tegnap kaptam egy mailt
"
Dear Lucifer001,
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
"
Le tudom tölteni a játékot , ( ha akarom )
Na de most jön a nagy kérdés . Miért jó ez nekem ?
( World of tanks - al játszom inkább azt húzom tovább , na de van értelme valamelyest ezzel is játszanom ?? )
Köszönöm a válasz(okat)
Elõre megjegyzem lehet kissé idétlen lesz a kérdésem 😊 Szóval kb 1 hónappal ezelõtt jelentkeztem testernek a World of Warplanes játékba , És tegnap kaptam egy mailt
"
Dear Lucifer001,
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
"
Le tudom tölteni a játékot , ( ha akarom )
Na de most jön a nagy kérdés . Miért jó ez nekem ?
( World of tanks - al játszom inkább azt húzom tovább , na de van értelme valamelyest ezzel is játszanom ?? )
Köszönöm a válasz(okat)
A kérdés tökéletes! Hitelt kell felvenni, hogy megvehesd az erõmûvet, amin rendesen fut.<#zavart1>#zavart1>
Nekem egy múzeumi E2180-on, 2GB RAM-mal, Radeon X1950-el eldöcög.
Nekem egy múzeumi E2180-on, 2GB RAM-mal, Radeon X1950-el eldöcög.
tudtok mondani egy hiteles gépigényt
a joystick, a billentyûzet sem olyan rossz, de megszámolni sem tudom hányszor lõtt már le joystickos.
sziasztok! bocs az idióta fogalmazásért de szerintetek melyik a legjobb irányító eszköze a játéknak mármint hogy joystick vagy billentyûzet stb.?
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/376/World-of-Warplanes-Beta-Key-Giveaway.html
Még 19ezer béta kulcs elérhetõ. Én már szedem a játékot.
Még 19ezer béta kulcs elérhetõ. Én már szedem a játékot.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
a német bombázó ág eleje az egy halál szerintem, az Fw57 az egy bazi nagy célkereszt
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én sokkal jobban szeretem a vadászoknál.
Sziasztok!
Valaki talál élvezetet a nehéz-vadászokban és a bombázókban, úgy érzem, hogy igazából csak a vadászgépeknek van valami kevés esélye a túlélésre. Rosszul gondolom?
Valaki talál élvezetet a nehéz-vadászokban és a bombázókban, úgy érzem, hogy igazából csak a vadászgépeknek van valami kevés esélye a túlélésre. Rosszul gondolom?
Új peccsel tényleg jár arany, az elsõ négy nyert meccsért jár 50, az 5.-ért 100. Berakták az arany vásárlási lehetõséget, meg prém számlát, meg prém repcsit. A T6-os Aircobra 2300 /asszem/ arany.
Majd el felejtettem, az arany nem jelenik meg a WoT-ban sajna.
Majd el felejtettem, az arany nem jelenik meg a WoT-ban sajna.
pedig már kezdtem reménykedni 😊
óóó, azt hittem a war thunder topicban vagyok 😊
És még mindig nem kerültem be 😞(( Még az is lehet hogy megveszem...
még pontosan senki sem tudja, de vmikorra az év végére mondják.
ez komoly?! 😊))))))))))))))))))
Hoppácska! Elolvastam az új peccs leírást a zárt fórumban. Jól értem, hogy naponta lehet 300 aranyat kaszálni ezentúl, a megnyert csaták után? 1-2-3 nap múlva jön ki az új pöccs.
A szimulátor valahol a Cliffs of Dover körül kezdõdik. Nincs ezekbe dinamikus átesés, dugóhúzó (lapos se), az éles fordulókban alig kopik a sebbesség, sokkal kisebb sebességgel is lehet repülni és ugyan olyan agilis marad, a pedálok hatékonyságát itt jóval kevésbé érzem, a lövések nem remegtetik meg a gépet, stb. S ezek még csak a fizikához tartoznak. Ehhez jön még a sérülésmodellek (hajóknak is), gépkezelés, idõjárás, navigáció, mindenki számára kötelezõen pilótafülkében és ikonok nélküli repülés opciója.
Ezért nem szeretem, mikor egy árkád játékra azt mondják, hogy szimulátor. Egyszerûen félrevezetik az embert. A Gamescomon is mondogatta az egyik fejlesztõ: A World of Warplanes egy nagyon realisztikus szimulátor mert lehet plástorsózni és õõõõõ loopingolni.
Nagyon hiteles volt.
Félre ne értsetek, ezzel nem azt mondom, hogy szarok az árkád repülõs játékok, hanem azt, hogy kezeljük helyén a dolgokat.
Ezért nem szeretem, mikor egy árkád játékra azt mondják, hogy szimulátor. Egyszerûen félrevezetik az embert. A Gamescomon is mondogatta az egyik fejlesztõ: A World of Warplanes egy nagyon realisztikus szimulátor mert lehet plástorsózni és õõõõõ loopingolni.
Nagyon hiteles volt.
Félre ne értsetek, ezzel nem azt mondom, hogy szarok az árkád repülõs játékok, hanem azt, hogy kezeljük helyén a dolgokat.
azért simulator fokozatban tisztességes fizika van alatta szerintem 😊de már realistic-ben sem olyan szörnyû
az arcade battle-ben persze ezek nincsenek jelen, az csak állatkodásra jó 😄
a WaW-ot lehet h újra leszedem és kipróbálom mert amikor én néztem régebben akkor repülhetetlen volt számomra.. valamiért összeakadt az irányítás és folyamatosan tüzelve földbe csapódtam mindig tehetetlenül, teljes irányítás nélkül 😄
az arcade battle-ben persze ezek nincsenek jelen, az csak állatkodásra jó 😄
a WaW-ot lehet h újra leszedem és kipróbálom mert amikor én néztem régebben akkor repülhetetlen volt számomra.. valamiért összeakadt az irányítás és folyamatosan tüzelve földbe csapódtam mindig tehetetlenül, teljes irányítás nélkül 😄
No, megtaláltam a választ, elvileg alapesetben az s billentyûre van belõve (Idle engine and extend flaps).
én múlt héten kaptam meg a béta kulcsot,és szerintem a repülõgép szimulátorok közül a nagyon arcade-ok között van, de a fékszárnyas dolog engem is érdekelne a motor off az az s ha jól gondolom
én nem is tudtam hogy van fékszárny, motor stop, meg ilyenek úgyhogy nekem is elmagyarázhatná vki hogy mik is ezek. + mi a WT?
Sziasztok!
Valaki tudna tippet, hogyan lehet a motor-stoppot és a fékszárnyat egy billentyûre rakni, nekem valamiért nem engedi, hogy egy billentyûre több parancsot rakjak.
Amúgy meg szerintem ne írjuk le olyan hamar a játékot. A WT egyelõre még minden tekintetben megelõzi a WoWP-t. Viszont az idõ a WG-nek dolgozik. Nekik meg van a tõkéjük és emberanyaguk ahhoz, hogy drasztikusan fejlesszenek a játékukon, más lehetõségük úgy sincs. De ez nem is baj, a WoT sikerétõl úgy is kicsit ellustultak a srácok, a konkurencia rákényszerítõ õket a fejlesztésére, aminek végül mi látjuk majd hasznát. Legalábbis ha a cég nem akar egy halva született játékot a piacra dobni.
Valaki tudna tippet, hogyan lehet a motor-stoppot és a fékszárnyat egy billentyûre rakni, nekem valamiért nem engedi, hogy egy billentyûre több parancsot rakjak.
Amúgy meg szerintem ne írjuk le olyan hamar a játékot. A WT egyelõre még minden tekintetben megelõzi a WoWP-t. Viszont az idõ a WG-nek dolgozik. Nekik meg van a tõkéjük és emberanyaguk ahhoz, hogy drasztikusan fejlesszenek a játékukon, más lehetõségük úgy sincs. De ez nem is baj, a WoT sikerétõl úgy is kicsit ellustultak a srácok, a konkurencia rákényszerítõ õket a fejlesztésére, aminek végül mi látjuk majd hasznát. Legalábbis ha a cég nem akar egy halva született játékot a piacra dobni.
Hi! Kösz az infót, most próbálgattam, hááát hja. A WT-t meg nyomom pár hete, de az sem az igazi az IL-2 Sturmovik 1946 után. Asszem maradok a jó öreg IL_2 nél :-)IL-2 Magyarország :-)
A motor off es a fekszarnyakat erdemes egy billentyure tenni.
Igy ha nyomod nagyon eles karanyokat tudsz venni. Ellehet tolni
eger+bill komboval is, de azert botkormany az igazi. T5-el szoktam
gurulni ott vannak mindig emberek mar elveztes porgos. (T6 meg felette
5v5be dobbe sokszor). En ugy szoktam egybol fell jo magasra 1500kb egy
gazfroccsel aztan alattad jonnek, kinezek pl egy bombazo azt raszallok.
De ajanlanam neked is figyelmedb a WT-t en tegnap kaptam ra betakulcsot
es ahogy itt is irtak messze veri a WoWP-t.
http://warthunder.com/en/signup/
Itt tudsz jelentkezni ra. (Nekem masfel-2het alatt kikudtek)
WOWP se rossz, de ha nem a'rka'd hanem szmimulatorra vagysz lesd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=Z-zk3QrviUE
Igy ha nyomod nagyon eles karanyokat tudsz venni. Ellehet tolni
eger+bill komboval is, de azert botkormany az igazi. T5-el szoktam
gurulni ott vannak mindig emberek mar elveztes porgos. (T6 meg felette
5v5be dobbe sokszor). En ugy szoktam egybol fell jo magasra 1500kb egy
gazfroccsel aztan alattad jonnek, kinezek pl egy bombazo azt raszallok.
De ajanlanam neked is figyelmedb a WT-t en tegnap kaptam ra betakulcsot
es ahogy itt is irtak messze veri a WoWP-t.
http://warthunder.com/en/signup/
Itt tudsz jelentkezni ra. (Nekem masfel-2het alatt kikudtek)
WOWP se rossz, de ha nem a'rka'd hanem szmimulatorra vagysz lesd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=Z-zk3QrviUE
Hi! Most kaptam hozzáférést a játékhoz, jön lefele.. :-) Nem tudom miért de az észak amerikai verziót tudom leszedni:WoWp_web_installer_na.exe Majd kiderül. Lehet, hogy mikor regisztráltam nem az EU_s oldalon csináltam?! Kb. 1 óra és teszt. Valami okos 5let, mit érdemes állítani, stb...
a tech tree-ben mit lehet csinálni?
az alapokat el fogod elég gyorsan sajátítani, elég lesz pár csata hozzá.
am sztem még nincs szakasz mód.
am sztem még nincs szakasz mód.
Megvan a beta WT! 😊 Egy baratommal ujjak vagyunk.
Esetleg valaki aki sokat nyomja es mar tapasztaltabb elmagyarazni
nekunk az alapokat csak. 😊
Gondolok itt TS3 dolgokra eggyut jatszani. 😊
Esetleg valaki aki sokat nyomja es mar tapasztaltabb elmagyarazni
nekunk az alapokat csak. 😊
Gondolok itt TS3 dolgokra eggyut jatszani. 😊
ha lenne legbénább WoWP gép verseny az F2A biztos elnyern
TUDOM, de en csak 2hete kudtem jelentkezest betara. 😞
Azelott nem is tudtam a WT-rol itt olvastam eloszor rola forumon.
Neztem gameplay vidik durva lehet.
Azelott nem is tudtam a WT-rol itt olvastam eloszor rola forumon.
Neztem gameplay vidik durva lehet.
Igaz! 😄
Én most kezdtem el, és hát még gyakorolni kell ezt úgy érzem 😄 Kicsit fura az irányítás is. Elég sokat kel várni a meccsekre. Elég döcögõsen megy az eleje, mert kicsit gáz amikor a kis kétfedelû, két géppuskás akármimmel kell harcolni az egyszárnyú, 6 géppuskás gépek ellen :S
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kicsit mintha meglenne halva a forum. :/ Vagy csak en tolom sokat
a zart betaval? 😄 Igaz haverom accjan nekem nincs betakulcs. 😞
Wot klanombol is sokan toljak osszeszamolunk elvagyunk. Esetleg
valaki me'g aki ra van picit kattanva? 😄
a zart betaval? 😄 Igaz haverom accjan nekem nincs betakulcs. 😞
Wot klanombol is sokan toljak osszeszamolunk elvagyunk. Esetleg
valaki me'g aki ra van picit kattanva? 😄
Ertelme ugy lenne, hiszen egyszerre csak 1 jatekkal tudok online lenni.
Ha kulon premium kell, felejtos. Penzt jobb dologra is tudok kolteni.
Akkor marad a WOT.
Ha kulon premium kell, felejtos. Penzt jobb dologra is tudok kolteni.
Akkor marad a WOT.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem hinném, az nem lenne buli a WG-nek.
Engem az erdekelne, hogya premium acc kozos lesz-e?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De ha a War Thunder fut full grafikán tökéletesen, nehogy ez ne menjen már...