2416
World of Warplanes
-
Pares #1576 Ez. -
Pares #1575 Nagyon egyszerű a válasz. Töltsd le mindkettőt, mindkettő ingyenes. Én először WT-ztem egy darabig, de a hosszú csaták, ahol ahogy Dantes is írta, minimális infód van, az interface botrányos ingame és a menükben is, és a sérülési modell miatt a dogfightok is számomra élvezhetetlenek. Gyakran az ellen első lövésből kiszedte a pilótám, én meg csak néztem. A csaták indulására is többet kell várni... Számomra élvezhetőségi faktorban a WoWP a nyerő egyértelműen. -
Eisenberg #1574 Tehát a vitát itt le is lehet zárni, aki arcade-osabb játékot keres annak itt a WoWP, akinek a félrealisztikus, és realisztikus játék jön be az megy WT-zni. Speciel engem még az is zavar ha kiírja az ellenfelem nevét. Ja és attól, hogy nem látod mennyit sebzel a bombázással attól az még jó. Én rávágtam egy hajóra két bombát. Kinéztem a pilótafülkéből, hogy süllyed? Nem süllyedt. Oké jöhet a következő kör. Így sztem sokkal jobb, és sokkal inkább próbára teszi a játékost de mégsem követel meg egy rakat ismeretet csak látni kell azt ami alattad van :) Felesleges a HP-bar a földi célpontokra. Bocs az elgépelésekért telón vagyok a böngésző képe is csúszik... -
Gerdzso #1573 Ha csak az árkád részét nézzük a két játéknak, akkor mindenképpen a WoWp a jobb, mind irányítás, mind játékmenet szempontjából, bár meg kell hagyni a mozgó földiegységek igen hangulatossá teszik a WT-t, na meg hogy le lehet szállni, de ezenfelül, szerintem kicsit átláthatatlan... -
TomDantes #1572 Lehet, hogy nem reális, hogy HP-je van egy gépnek, de egy árkád játékban igen is jobb. Már csak azért is, mert így legalább látni, hogy ok,. eltaláltam valakit, sebeztem bele ennyit, és ezért kapok ennyi XP-t.
A WoWp-ban ráadásul jobb bombázi. A WT-ben, beszarás, ledobom, telibe, kiírja eltaláltam, de és?
Itt legalább látom, teszem azt, a Headquaters- 6000 HP-s, tehát két 3000-ete sebző bombával kell telibe kapnom. Világos, és egyszerű és érhető.
Azonban. A hülyék a WoWP-t is szétcseszik. Bár a WT-t is. A sok hülye kill tolvaj, a sok hülye aki a csapattársait trafálja el, vagy nekik megy...de rég játszottam a WT-vel le kell szögezni.
Na most a WoWp...a sok szájbalökött idióta a vadászgépében...mit csinál? Harcol az ellenség vadászaival? Nem...zuhanórepülés a földi célpontokra...amiket kilőni nem tud, se sebességet és magasságot veszít, ami miatt könnyű őket leszedni. És mivel a mi vadászaink bénák...el menekülni se tudok a még 300-at is nehezen elérő egy tehén manőverező képességével rendelkező csatagépemmel. -
#1571 :) hát ízlések és pofonok nekem ez jobban tetszik ennyi :) amig visszaszámol addig szoktma "elemezni" az ellenséget melyik gép mit tud.. mivel mehetek harcba stb :D meg itt valahogy jobb a "körítés" úgy értem a pl a garázs a dízájn stb... :) -
Amaymon #1570 Mindegy én csak szapulom a WoWp-t, hogy a WT-t válasszák. Valakinek bejöhet ez is. :) Bár a szerver pop mást mutat még ha hamar beenged is.
Itt kötelező betöltés után 40 mp-ig kinézni a fejedből, amíg vissza számol. WT AB-ra pedig 30-40mp a várakozási idő szóval kb. egál :) -
#1569 részben osztom a véleményed, elég jól leírtad. kb majdnem én is így látom ugye :)
kiegészíteném azzal hogy "számomra" WT-ben túl nagyok a mapok, és sokáig tart a csata, bőven jó és megfelel az ami a WOWP-ben van... van amikor a 3. percben kilőttek de addig leszedtem két gépet és megsebeztem egyet.. az már egy jó körnek is mondható :D és közben tudsz más gépet húzni...
az hogy miben hány gép van azt kár hasonlítani itt is lesz bőven.. idővel talán még több is.. lásd a WOT....
WT-ben csak egy olyan dolog van ami nagyon tetszik! a le és fel szállás... ezt megcsinálnák a WOWP-ben is akkor szerintem perfect game lenne :D ja és akárki akármit mond.. ezt sokkal "könnyebb" és jobb irányítani simán egérrel mint a WT árkád módját :D itt meg kell küzdened a fordulási sebességgel meg a gép tulajdonságaival.. wt-ben meg odahúzom az egeret azt vagy ott van vagy nem :D (ne hozzátok fel hogy de szimulator modban.. bla bla senkit nem érdekel árkád játék a wowp árkáddal hasonlítjuk ennyi)
szóval ha ebben benne lenne a le és fel szállás tökéletesebb már csak akkor lenne ha majd egybe építenék a WOWS-el :D
ja és most hogy nyílt béta van még 40 secet sem kell várnom és berak csatában... 75%-ban rányomok a csata gombra és már tölt is :D
WT-ben úgy 3. perc után megunom a várakozást és kilépek :D -
Amaymon #1568 Ilyen grafikát ebben soha az életben nem fogsz látni és 100 FPS felett, medium gépen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szinte nulla damage model van a WT-hez képest. Az irányítás borzalmas, egy játék max 5 perc. :D
Pickup WoT gamereknek lett kitalálva ez a game, akik szeretik spammelni a gold ammo-t itt is. Attól még bejöhet, de a zéróhoz közeli realizmust keress. A lényeg WT-ben szerencsére nincs HP bárja (ami egy vicc találmány) a gépeknek. Ott a gép részeit sebzed le és elég gyorsan. -
Eisenberg #1567 Igen utánaolvstam mindhárom modnak kicsit jobban, és elriasztott az arcade-tól az, hogy rengeteg lőszer kell egy gépbe függetlenül attól, hogy milyen típusú/hol találod el stb. Nos... HB-ben fogok játszani :) De befejezem most már az offot mert végül is ez nem a WT topik, további jó repkedést! -
MitsuMishi #1566 Historical battlebe realisztikusabb repülési modellek vannak, ott jönnek ki igazán a gépek/nemzetek közti különbségek. Ott egy oldalon csak azonos nemzetű gépek vannak, ha kifogy a lőszer/kevés az üzemanyag, akkor vissza kell menni a bázisra tölteni. Elég izgalmas csatákat lehet menni, szerintem megéri legalább kipróbálni. -
Eisenberg #1565 Játék de pl Én az FPS-ekből is a kissé realisztikusabb Battlefield-et preferálom a Cod-ok helyett. A másik két mod azért eléggé más, a bázisra kell menned lőszerért meg ilyesmi, bár arról nem ír, hogy az irányítás más lenne csak a full realistic játékmódban. -
TomDantes #1564 Hát a WT másik két módját nem próbáltam.
Tudom hogy épül fel egy gép, de ez egy játék.
Amúgy nem, a WoWP-ban sem annyi, hogy csak megy le a HP, simán kigyújthatnak, vagy meglövik a motort, hasnlóképp mint a WoT-ban.
Tapasztalatom szerint, az orosz gépek könnyebben égnek le mint a németek. Legalábbis, a FW 57-es ritkábban gyulald ki, mint a vele egyszintű orosz gép. Annak ha mögé kerülnek, égni fog. -
Eisenberg #1563 Értem. A WT másik két modját lehet egérrel, és billentyűzettel játszani? Mmint normálisan. Mennyire leszek hátrányban a joy-al játszókkal szemben?
"A WT-ben nincs HP...és rohadt érdekes, mert van hogy kap az ember 25 ezer lövést és nem esik le, máskor a ezer kilométerről egy kósza lövés és mint az érett alma: potty. Én jobb szeretem ha van HP, legalább úgy láthatom hogy tényleg sebeztek és eltaláltak. "
Azért érdekes lenne ha egy gép úgy esne le mint egy érett alma. A HP szvsz hülyeség, mert nem reális, és igen ki lehet szedni egy gépet egy lövésből csak jó helyen kell eltalálni, ez az amit szeretek nem az, hogy belelövök 20.000-ret a szárnyba, és még csak le se esik, de a HP lemegy oszt akkor meghal. Vagy ugyanez a pialófülkénél hagyjuk már... Hiába a 25.000 lövés. Tudod Te, hogy épül fel egy gép? Ha szétlyuggatod a karosszériát az attól még repül. Nem a karosszéria tartja fenn... Ha viszont a szárny kap lyukakat ott már lehetnek gondok pl kanyarodásnál, és emelkedésnél. A hátsó légterelődet meg ha kikapják akkor vége van. Gondolom a WoWP-ben csak annyi, hogy megsebződik azt megy le a HP :) WT-ben láttam, hogy lerobban.
Szal egyelőre nekem a WT jobban tetszik csak aggódom a joy miatt. -
TomDantes #1562 Hát eléggé az. Gépet ki lehet gyújtani, van kritikus sebzés. Üzemanyag nem kell a gépekbe. Hát többé-kevésbé valóságosak az adatok. Szokásos HP alapó sebzés.
A WT-ben nincs HP...és rohadt érdekes, mert van hogy kap az ember 25 ezer lövést és nem esik le, máskor a ezer kilométerről egy kósza lövés és mint az érett alma: potty. Én jobb szeretem ha van HP, legalább úgy láthatom hogy tényleg sebeztek és eltaláltak.
A WT-nél főleg árkád módban, na ott az adatok csak poénból vannak oda írva, a játékban egészen össze-vissza fura módóon viselkednek gépek, olyanokat csinálnak ami...na hagyjuk, és mindezt annyival elintézik nincs még minden gép repülési modellje kidolgozzva rendesen. Hát izé.
De állítólag a WT másik két játékmódjában jobb a helyzet, de ez igazából pár hónapja volt így, azóta lehet változott a játék nem tudom.
Mind a kettőt lehet joy nélkül jétszani, főleg a WT árkád módját.
A WT térképei nagyobbak, sokkal több gép van benne, és több nemzet.
De a WoWP-ban például jobb móka bombázgatni( márha nem lennének segg hülye csapattársak akik elbasszék a játékot)
A WoWP-ban jobb a kijelző. Láűtható hogy áll a lőszer, modulok, mennyi a bombád, a WT mennyivel és milyen magasan van a gép.
A WT-bemg meg van egy felirat : BMB( bomba) Ez kissé szánalmas megoldás.
De a WT-t többen játsszák. Hosszabbak a csaták.
Hát röviden ennyi. -
Eisenberg #1561 Üdv! Melyik játékot ajánljátok inkább a WT-t vagy ezt? Mivel csak kölcsönbe volt egy joy-om így nem tudok "szimulátorosat játszani", de hallottam, hogy a WT-ben van arcade mod is. Ez a játék mennyire arcade? A gépek sebződése, a kritikus pontok eltalálása, a pilóta kilövése, a gép kigyújtása (A6M1 Zero ugyebár. Pont azzal akarok menni :D) stb stb tehát mint a World of Tanks-ban jelen van, vagy ez annyira arcade, hogy hú? Üzemanyag, valósághű adatok mint pl sebesség, páncélozottság stb milyen? Köszönöm. -
#1560 az oroszból meg pont a tier 3-as meg 4-es vadász nagyon jó az a lagg-3-as nekem nem jött be.. a la 7 az valamelyest jobb... de a lagg-3 nekem szenvedés volt :S -
Gerdzso #1559 Csekkolom egyet WT-t is megnézem mi változott az elmúlt 2 hónap alatt :)
Amúgy én fighter párti vagyok :) -
TomDantes #1558 Én német-orosz csatagépekkel megyek. Szeretek bombázni. Csak ezzel az van, csatarepülőkkel vagy nagyon jó kör, vagy nagyon szar. Ha a csapat béna, az ellenséges vadászok egy perc alatt szétlőnek. Ha azonban nem kapnak el..tarolás. -
Gerdzso #1557 Amúgy ajánlom a német és amcsi figter ágat, csak t5-ig vittem őket, de kegyetlen jók, az oroszt t4-ig toltam, de azzal sokat kell szenvedni mire erős lesz. A többit nem igazán ismerem. -
TomDantes #1556 Na meg a sok kamikáze...jaj már, azon azért röhögtem, amikor a hülye nekem jött...de én még tovább tudtam repülni. -
TomDantes #1555 Ám a sok zöldség itt is ugyanolyan. Hülyét kapot attól ha egy könnyű vadász , egyenesen a földi célpontokat támadja.
Ugyanis:
-Kiszedni nem bírja
-Viszont, magasságot és sebességet veszít, így hátrányba kerül az ellenséges vadászokkal szemben
-ráadásul nem az ellenséges vadászokkal harcol, azok meg leradírozzák az égről a mi csapatunk lassú gépeit...
Bonyolult egy játék ez. -
Gerdzso #1554 Ja amúgy a TP-t nem tarthattad meg, de amennyi TP-t szereztél a Closed Beta-ban ahhoz igazították a Token-ek számát. -
Gerdzso #1553 Amúgy ennyit a kevés játékosról, rákattintok a Battle-ra és még a lobby-t se hozza be, hanem egyből dob a csatába, gyorsabb mint a WoT :D -
Gerdzso #1552 Nekem csak a training nem működik, egy helyben "áll" a repcsi és nem tok semmit sem csinálni :S -
Kaylane #1551 Sziasztok! Esetleg valakinek van olyan problémája mint nekem hogy folyamatosan Disconnectel a server? -
Pares #1550 Szerintem jelentsd be, nem hiszem, hogy szándékosan nem számol valamit. -
#1549 hát nem tom nekem egyelőre minden oké bár még földi célpontot nem igen semmisítettem meg :S -
TomDantes #1548 Minden lehet. Szerintem a stat-ban valamelyik típusú földi célt nem számolja be. Csak azt nem tudom, ez bug, vagy szándékos. -
Pares #1547 Lehet hogy bugos? -
TomDantes #1546 Ja, de a stat számítást érti valaki? Hogy van ez? -
Pares #1545 Ez. Ráadásul annak ellenére, hogy nem egész 1 napja nyílt béta, sokkal kevesebbet kell várni a csatára, mint a WT-ben, szinte azonnal indul, míg a WT-ben az árkádra is van, hogy fél percet kell várni, HB-re meg minimum a fél perc. -
#1544 fasza má látom h legalább milyen néven vagy a gameba :D -
TomDantes #1543 Hogy a bánatba működik ebben a játékban a statisztika? Leszedek több földi célpontot, de a statisztikában kevesebb jelenik meg. Pl, a német géppel, első csata 8, második csata 5 földi cél, a statban meg összesen van 8...a többi? Mit nem számít be? De itt egy kép:
Két gép, 3 földi cél.
A stat szerint meg 2 gép, és egy földi...mit nem számol? Az épületet? Vagy a légvédelmi ágyúkat nem számolja? Ebben így mi a logika? -
Amaymon #1542 A végeredmény szempontjából irreleváns, ha a WG nem tud leprogramozni optimalizáltan egy motort, ami esztétikus is.
De mint írtam kár összehasonlítani a kettőt a célközönség miatt.
WoWp és WT-vel is tavaly óta játszom. Végül teljesen átszoktam a WT-re, mert abban nem csak arcade mód van. -
Gerdzso #1541 Amaymon: nem itt nem erről van szó, a WT készítői fogták a korábbi játékukat amit csak konzolokra adtak ki, optimalizálták PC-re és csináltak egy online rendszert hozzá, a gépek, hangok, pályák nagy része már készen volt, csak kis átalakításokon mentek keresztül, ezért tudott olyan gyorsan fejlődni, mivel magát a játék úgymond el se kellett készíteni. Ez olyan mintha fognád a Crysis 1-et és írnál hozzá egy online felületet és kész a Crysis Online.
De aki játszotta a korábbi játékukat az egyből tudta miről van itt szó, mert szinte ugyanaz a 2 csak több tartalommal és finomhangolással, na meg aránylag jó online rendszerrel. -
Amaymon #1540 Bocs hogy bele kotyogok, de manapság melyik játék nem valami licencelt enginnel fut? WT tankos részéhez külön dev team lett felvéve. A fizikai modellezés fog ott is dominálni (nem szimuláció), valószínű nem lesz russian bias. A két játék az eltérő filozófia miatt összehasonlíthatatlan. A közös vonás, hogy wargame mind a kettő. -
Gerdzso #1539 Na igen de WT honnan is indult? Egy kész játékot fogtak és kiegészítettek online funkciókkal és kész is lett a WT... -
TomDantes #1538 Ugyan, már marha régóta fejlesztik ezt is, és alig haladtak valamit, míg a WT sokat fejlődött. A WT -nek ez, nem lesz vetélytársa. -
Gerdzso #1537 TomDantes: Bocsi, hogy ezt kell mondanom, de hülyeség amit mondasz, a WT már régóta játszható és "szinte" teljesen készen van, már csak a plussz tartalmakon dolgoznak, míg a WOWP csak most lépett nyílt bétába és még félig sincs kész... ez olyan mintha összevetnéd a WOT-ot a WT tankos verziójával...