2416

World of Warplanes
  • V43 1105
  • PilotaJelveny
    Nekem van fölös world of warplanes-es accountom. WoT-os goldért simán odaadom akinek kell.
  • Hunn1a
    Csak még egy kérdés (mint Columbónál...), most térek vissza a játékhoz és látom, hogy már 4.0 a verziószám. Mi történt másfél hónap alatt, amíg nem voltam a játékban?
  • Susarc
    zárja már be vki ezt a topikot!
  • LOLXD
    Üdv
    Valószínűleg mán el késtem de ha mégis van valakinek felesleges béta kulcs.
    Akkor ha kérhetem akkor kérem privátba küldje el.

Előre is köszi.
  • szantosziboy
  • Zatarra
    nem csak ezen az oldalon van topik ezzel a témával, de tény hogy kihalt X)
  • szantosziboy
    meg köszöném ha valaki küldene nekem egx béta kúlcsot,de privátbann is jó
  • Torzonborz
    És ezzel ki játszik ? Mert a topik elég kihalt...
  • Zatarra
    ez nem WAR THUNDE fórum aki azzal a szarra játszik az a WAR THUNDEES forumokhoz irogat.... te is tegyél úgy kérlek
  • yanker
    Kérhetnék én is egy kulcsot?
    Köszönet a segítőnek előre is !
  • SovereignXY
    JÁTSZATOK INKÁBB A WAR THUNDERRAL! Open béte és 66szor jobb mint ez a fos.
  • szantosziboy
  • xxGery
    Sziasztok! Szeretnék a world of warplanes-hez egy béta verziós kulcsot lehetőleg privátban előre is köszönöm!
  • Geri8
    én is kérnék egyet. jöhet privátban is. nagy hála érte :)
  • szantosziboy
    ha valaki kűldene meghívót azt meg köszöném
  • szantosziboy
    tud valaki kúldeni béta kulcsot?

az Emailem:[email protected]
  • szema93
    köszi
  • Tono34
    Itt van még egy kód ami használható is:

6TEN8E-K4UDN7
  • Torzonborz
    kód
    G02TH3W4R7HUND3R

• szema93
    valaki küldene meghívòkòdot [email protected]
  • danka200
    valaki pls küldene nekem még egy meghivo kodot erre a freemail cimre:[email protected]
  • Jeffjohnson
    Én ezt arra értettem, hogy a WT már most jó.... ezért az nem sokat tud fejlődni max csak jobb lesz nade a Wowp na annak van honnan fejlődnie :)
  • Amaymon
    "meg különben is ez nem a WT fórum ;)"

De trollkodni WG fórumokban szoktak, WT kulturált eddig. :)

"Látványos fejlődésen a két játék közül csak ez tud átmenni."

A WT tud igazán látványosan fejlődni elvégre az 1/3-a sincs kész.

WoWP-nek ott van hátszélnek a WoT, amivel rogyásig keresik magukat. És ehhez képest ez nagyon alul teljesít (számomra). Értem ez alatt, hogy majdnem kész, mert csak madarak vannak benne.
  • Jeffjohnson
    Szerintem csak kilőtték és ennek az eredménye ez a hsz. Meglehetős fogalomzavarban van, szívesen elmagyaráznám neki a WT-ben a játékmódok közötti különbséget de aki ilyeneket ír annak felesleges meg különben is ez nem a WT fórum ;) . Ha nem tetszik neki és ezt élvezi akkor játsszon ezzel.

Látványos fejlődésen a két játék közül csak ez tud átmenni.
  • Wlanseraf
    Gépek mozgása sok esetben nem reális a WT-ben? És ebben codálatos cuccban igen?:DDD ott kipróbáltad full realistiken a cuccost:DDD
  • szema93
    írjon rám privátba és megbeszéljük
  • szema93
    Ha valakinek nem jött be a játék és nem használja az nem adná oda az accountját??
  • Amaymon
    Időnként ránézek fejlődik-e valamit, de elmegy a kedvem egy kör után. Semmi lehetőség a realisztikusabb játékmenet választásának. Rövid meccsek, egy meccs egy gép, az irányíthatóságból, kinézetből sem jeles stb. Igazán azoknak fog tetszeni, akiknél a hangsúly a grindelés és tápolás. WT-t hoztam fel, mert az ellenlábas és kell egy viszonyítási pont. A grind és tápolás WT-ben is megvan, de ott, aki repkedni szeret annak egyedülállóan hiánypótló gém.
  • szabii98
    a WT is fog még fejlődni, hisz még erősen béta csak letagadják :D
    egyébként a készítője orosz/ortodox, ebben biztos vagyok/, és náluk később van karácsony, azóta pedig nem volt patch :D
    de a world of tanks logikát követve,.. na mind1, igazad van, meglátjuk mi sül ki ebből :)
  • Szipos
    Most nem azért de!

1. Ez nem a warthunder fórum.
    2. A WOWP még closed béta alatt van és a fele nincs belerakva a játékba ami még lesz.
    3. Annyit irkáltátok én is kipróbáltam a Warthundert ..... nem rossz játék tetszik rengeteg a lehetőség. Sajnos bizonyos területeken túl van bonyolítva a gépek mozgása sok esetben nem reális a grafika is max 10/7 és az elég szánalmas hogy pénzt már szednek a játékért de január 22 még mindig KARÁNYONYI DEKORÁCIÓ VAN!!!!
    ennek ellenére JÓ!! játék és játszogatok is vele de azért még várjuk meg a WOWP végét ott még sok fejlődés várható :)

UI: megtaláltam hol kell beállítani az érzékenységet :)
  • Amaymon
    Szerintem is felejtős gém. WT mellett nem érdemel 5 percet sem. Mindkettőt próbáltam, ezt többet tuti nem fogom.
  • V43 1105
    Gyere és War Thunderezz ! Ez a játék amellett labdába sem rúghat! Várunk kedves Jagdflieger köreinkbe!
  • szabii98
    a war thunder nem érdekel? sokkal jobb, és oda kulcs sem kell
  • Zatarra
    egy bétakulcsnak énis örülnék :)
    legyszi akinek van az külgyön nekemis : [email protected]
  • hehe27
    Sziasztok!
    Valaki küldene nekem egy beta reg kódot.
    E-mail:[email protected]
  • Szipos
    Üdvözlet hölgyek urak!

Kicsit visszatérve a Joystickra:

1.xxsebixx azon a videón Joy-al nyomják tudtommal egérrel billel nem lehet így beállítani.

2. Abban kérném segítségeteket hogy vettem egy Metlstrike 3d Joy-t és nagyon szuperul lehet vele fordulni nagy remekül reagál a gépp sokkal kisebb ívben megy stb stb de sajnos amikor a lényeg jönne magyarul hogy befogjam a célt és rommá löjjem , rakétázzam stb. akkor szinte kezelhetetlen :(
    Nem tudsz a joyal kicsit mozdulni csak nagyot ... Ez azt eredményezi hogy úgy repkedek mint aki be van baxva (Ami néha igaz is :D ) ez különösen a bombázó típusú gépeknél rossz lásd pl: IL2 .... sajnos nem találtam semmilyen érzékenység beállítást ... kérdésem az valahol be lehet e állítani hogy ne legyen ennyire érzékeny .... esetleg tapasztaltatok e ilyet .... Vagy szimplán csak béna vagyok és további 1000 vízbecsapódás után menni fog? :)
  • edes bulcsu
    valaki tudna az ímél címemre köldeni egy meghíyó kodót(beta kód)imél:[email protected]
  • somogyi92
    Sziasztok!
    Jelentkeztem Beta-ra, mikor várható, hogy kapok code-ot?
  • xxsebixx
    Sziasztok!
    A 888. hsz-nél van 1 videó...
    Hogy tudom beállítani a játékot, hogy én is úgy tudjam irányítani a gépet ahogy a videóban? Mert a videóban ahogy a gyerek mozgatja az egeret akkor a célkereszt is úgy mozog ahogy az egér...nálam viszont a célkereszt fixen van középen és ahogy az egeret mozgatom 1 zöld kör mozog vele együtt ami mutatja az irányomat...csak ezzel az a baj, hogy szinte lehetetlen a célzás és nagyon idegesítő így játszani...
    Amúgy bill+egért használok...
    Remélem érthető, hogy mit szeretnék tudni... :P
    Előre is kössz a választ!