World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irányításnál a felhasználó oldali segédprogramok ellen (gondolom én naivan) a szerver oldali kezelést használják, ezért van érezhetõ delay az irányításban. Botkormányoknál ez nagyon durván érezhetõ, de egérrel is van, aki panaszkodik. Szerintem fõleg azok, akik gyorsabban kezelik ezeket a perifériákat, és jobbak a reakcióidejeik, õk érzik, hogy valami nem sima.
A grindelés nagyon durva, én még csak a German T5-nél tartok, és szerintem egy darabig nem is tudok elõbbre lépni. Bombázónál a hátsó lövészed képessége csak arra a gépre vonatkozik, nem viszed magaddal a magasabb szintekre, mindegyik gépen nulláról indul.
Számomra döbbenet, hogy mindig az elõzõ szintû masinával kell összeszedni a szükséges xp-t, és azon is kell fejleszteni mindenképpen, hogy kinyithasd a következõ szintet.
Így akkor is kell repülnöd az adott szinttel, és fejlesztened, ha egyébként nem akarnál, csak szükséges rosszként át akarnád lépni, mert valami jobbra hajtasz.
Ami szerintem még hülyeség, hogy a nemzeteknél külön kell kinyitni minden tiert, tehát nem úgy van, ha T3-al elérted a T4 kritériumot, akkor ki tudod nyitni minden nemzet T4 gépét, hanem csak azt, amit elkezdtél fejleszteni. A többit párhuzamosan ki kell grindelni. Agyhalál.
Matchmaking: a legdurvább, amikor a heavy fightert összerakja 2 szinttel magasabb vadászokkal. Agyaggalamb lövészetként szednek le az égrõl. Én olyankor már elvbõl nyomom a földbe a masina orrát, és lépek ki a hangárba, aztán indítok egy másik szintû gépet, hátha ott bejön a csapatösszetétel.
A T-1-2 magassága egész jó, azok azért még nagyjából együtt vannak, de néha oda is bekever T3-at.
Nem egyértelmû a tech-tree, és a fejlesztési feltételek sem, remélhetõleg ez még változik, mindenki a WOT típust akarja. Azt én ugyan nem ismerem, de én is azt akarom 😊
Egyes típusú gépek nagyon durvák, iszonyat jól mennek, vagy hatalmasat lõnek, vagy mindkettõt együtt. Szóval ezen is kell még dolgozniuk.
Én a Német gépeket kezdtem fejleszteni, de nem vagyok oda értük nagyon. Bár igaz, hogy a többit használatban nem ismerem, max annyit érzek belõlük, hogy lelõnek.
M4A2E4
Ez volt az ajándék tank, de ehhez is kellett bizonyos számú csata a bétában. Én eladtam sajnos, mert az akkor MM-el óriási szívás volt, még a KV-k ellen amiken 107-es ágyú volt...most már nem adnám el.
Amúgy volt sot wipe a WoT-ban, de az még a zárt bétán belül. Mikor open lett akkor semmi sem változott. Akkor én valami 700k free xp-t kaptam asszem 😄 Elég volt egy darabig.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vicces volt nézni az elsõ nap csatáit, ahol mind a két oldalon 2 féle prémium tank és pár Tier 1-2-s tank volt bent.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
I met God. She's black
Erõs a gyanúm, hogy CB után vettek el mindent, mert még mindig OB van! 😊
I met God. She's black
A két gépágyús I-16 late mod nem rossz, már kétszer volt vele 7 killem pár meccs alatt, de akkor is csak 30-35.000 körül hozott, pedig még az elsõ földi célra elszórtam a rakettákat is.
Remélem az open kezdetekor megkapjuk free-ben az addig megszerzett XP-t. Azt hallottam, hogy a WoT-nál így volt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Regisztrálástól számítva mennyit kellett várnod a meghívóra?
Haver szerint a Joystic -remekül szuperál, bill +egér nálam az is pöpecül bevált 😄
Ez AZ 😄😄😄 Remélem sokkal jobb lesz mint ez!
Szóval elvettek minden gépet, adtak egy nagy rakat kreditet, de XP-t meg valami 1000-et?
Most nekik az a jó, ha a tesztelõ ugyanazokat a lowtier gépeket tesztelgeti le mindannyiszor? Most minek álljak neki megint szó szerint grindelni, hogy eljussak tier X-ig?
A másik hogy a modulok tulajdonságait hol lehet megnézni? Oké kifejlesztem az új motort, de nem látom mennyi +t ad.
És ha ki fejlesztem automatikusan fel is kerül a gépre? Vagy hol lehet õket felszereleni?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
kb 15-20 kört lenyomtam ma és legalább 13x ha üldözök valakit ,tuti biztos ,hogy valaki belém repül!
Facom én is tudok figyelni a többi játékosra,de ez már vicc!
köszi.
elérhetõség:
e-mail: [email protected]
Mondjuk nem léptem be vagy 2 hónapja. 😊
Ami hulyeség, hogy a csata keresõablakot kell bámulni, akkor is, ha feltehetõen sokáig nem lesz még senki, akivel beküldjön csatázni. Legalább közben lehetne a hangárban matatni a gépek között, vagy konfigolni õket.
Ja, és a chat ablakot is mindig visszarakja középre, hiába húzom ki a sarokba.
Van patch note valahol tegnap néztem fel és meglepõdtem a másfél gigás patch lemászott gépemre. Van pár újítás, de most már érdekel mik jönnek még és, hogy most mit javítottak.
Ja, és bug-os is, elõbb nem töltött be egy csatába...
És játékos alig van, és perceket kell várni.
Igaz végre vannak modulok, de valahogy nem áll kézre, kicsit vacak lett ez is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Javaslom, hogy ha van helyed, töltsd le a World of Tanks-et, ott meg tudod nézni, hogy milyen lesz a WoWP ha egyszer kijön. A WoT-ban a moduloknál le van írva minden fittyfene, nyilván ilyen lesz a WoWP is.
a grafika a minimumon, minden kikapcsolva, de úgy is ez van. mondjuk elég kevés hozzá a laptopom, de ez a problem nem hardver kérdés. tudja valaki a megoldást?
a lapos egy HP6820s
Intel Core 2 Duo T7250 2.00GHz
2 GB RAM
ATI Mobility Radeon X1350 videokártya
köszi
Hol lehet olvasni arról, hogy a fejlesztés, fejlesztett cuccok felhasználása, vásárlása, tárolása, cseréje hogyan/mibõl történik? Kerestem volna FAQ-ot, hátha leírja részletesen, de nem igazán találok. A hivatalos oldal fórumán sem leltem eddig semmit.
Il-20-ra meg 57mm-eset O_o.
Van ám tûzerõ.
Mondjuk éjfélkor már nem sok energiám volt ezzel foglalkozni, de azt már látom, hogy számomra a fejlesztés és vásárlás rendszer nem teljesen triviális. Konkrétan nyomkodtam valamit a tech treen-n az oktatórész után.
Motor, ágyú és géptörzs ikonokat, de hogy mi mit csinál, azt nem igazán értem. Azt hittem, ez valami olyan lesz, mit a régi autóversenyzõs játékok, hogy megvetted az alapverdát, és utána tudod vásárolni a jobbnál jobb belevaló cuccokat, amiket tetszés szerint építesz bele, felfejleszted és cserélgeted ízlés szerint. Néha akár még lefelé is.
Konkrétan azt is hiányolom, hogy a modelleket nem lehet körbeforgatni, és az ágyú/ágyúkra, motor/motorokra (vagy azok sematikus helyére)kattintva nem adja fel a raktáron lévõ alap és fejlesztett motorokat, felszereléseket, fegyvereket, hogy kiválaszthasd, amit használni szeretnél. esetleg pont úgy, hogy minden aktuálisan átszerelés alatt álló részegységnek a tételes tulajdonság-listáját is mutatná, segítve ezzel a döntést, hogy melyiket is rakd fel. Akkor nekem valahogy testközelibb lenne az egész.
Tudnál segíteni, hogy lehet átnevezni pontosan a kijelzésre kerülõ szöveget?
Ha küldesz egy telszámot gmailen ugyanerre a névre, amivel itt jelen vagyok, akár fel is hívlak, ha úgy egyszerûbb a kommunikáció.
I met God. She's black
Ez másnak is ilyen, hogy repülnek a bokrok meg a tereptárgyak?
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Hlnap fogom már kipróbálni! :d
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A másik feladója a World of Warplanes.Feladási cím:[email protected] Ez képet is tartalmazott,stb.A másik,ami a fórumtól jött,sima szöveges üzenet volt.Mindegyikben ugyanaz van leírva.Kivéve,hogy a fórumos így kezdõdik:"Noname_user has sent you a new personal conversation entitled "Welcome to Closed Beta".
Noname_user said:"Ezek ennyi üzenetet küldenek,ha bekerül valaki a beta-ba?Vagy valamelyik kamu?
A botkormány tippet meg köszönöm, ezért viszont érdemes volt olvasni ezt a topikot 😊
Nekem is kevés hely van a C meghajtón úgyhogy ezzel én is mindig megszívom...nem értem miért nem lehet megadni hogy hova csomagolja ki.