2416
World of Warplanes
-
#1456 -
PilotaJelveny #1455 Nekem van fölös world of warplanes-es accountom. WoT-os goldért simán odaadom akinek kell. -
Hunn1a #1454 Csak még egy kérdés (mint Columbónál...), most térek vissza a játékhoz és látom, hogy már 4.0 a verziószám. Mi történt másfél hónap alatt, amíg nem voltam a játékban? -
Susarc #1453 zárja már be vki ezt a topikot! -
LOLXD #1452 Üdv
Valószínűleg mán el késtem de ha mégis van valakinek felesleges béta kulcs.
Akkor ha kérhetem akkor kérem privátba küldje el.
Előre is köszi. -
szantosziboy #1451 -
Zatarra #1450 nem csak ezen az oldalon van topik ezzel a témával, de tény hogy kihalt X) -
szantosziboy #1449 meg köszöném ha valaki küldene nekem egx béta kúlcsot,de privátbann is jó -
#1448 És ezzel ki játszik ? Mert a topik elég kihalt... -
Zatarra #1447 ez nem WAR THUNDE fórum aki azzal a szarra játszik az a WAR THUNDEES forumokhoz irogat.... te is tegyél úgy kérlek
-
yanker #1446 Kérhetnék én is egy kulcsot?
Köszönet a segítőnek előre is ! -
SovereignXY #1445 JÁTSZATOK INKÁBB A WAR THUNDERRAL! Open béte és 66szor jobb mint ez a fos. -
szantosziboy #1444 -
xxGery #1443 Sziasztok! Szeretnék a world of warplanes-hez egy béta verziós kulcsot lehetőleg privátban előre is köszönöm! -
Geri8 #1442 én is kérnék egyet. jöhet privátban is. nagy hála érte :) -
szantosziboy #1441 ha valaki kűldene meghívót azt meg köszöném -
szantosziboy #1440 tud valaki kúldeni béta kulcsot?
az Emailem:[email protected] -
szema93 #1439 köszi -
#1438 Itt van még egy kód ami használható is:
6TEN8E-K4UDN7 -
#1437 kód
G02TH3W4R7HUND3R
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
szema93 #1436 valaki küldene meghívòkòdot [email protected]
-
danka200 #1435 valaki pls küldene nekem még egy meghivo kodot erre a freemail cimre:[email protected] -
#1434 Én ezt arra értettem, hogy a WT már most jó.... ezért az nem sokat tud fejlődni max csak jobb lesz nade a Wowp na annak van honnan fejlődnie :) -
Amaymon #1433 "meg különben is ez nem a WT fórum ;)"
De trollkodni WG fórumokban szoktak, WT kulturált eddig. :)
"Látványos fejlődésen a két játék közül csak ez tud átmenni."
A WT tud igazán látványosan fejlődni elvégre az 1/3-a sincs kész.
WoWP-nek ott van hátszélnek a WoT, amivel rogyásig keresik magukat. És ehhez képest ez nagyon alul teljesít (számomra). Értem ez alatt, hogy majdnem kész, mert csak madarak vannak benne. -
#1432 Szerintem csak kilőtték és ennek az eredménye ez a hsz. Meglehetős fogalomzavarban van, szívesen elmagyaráznám neki a WT-ben a játékmódok közötti különbséget de aki ilyeneket ír annak felesleges meg különben is ez nem a WT fórum ;) . Ha nem tetszik neki és ezt élvezi akkor játsszon ezzel.
Látványos fejlődésen a két játék közül csak ez tud átmenni. -
Wlanseraf #1431 Gépek mozgása sok esetben nem reális a WT-ben? És ebben codálatos cuccban igen?:DDD ott kipróbáltad full realistiken a cuccost:DDD -
szema93 #1430 írjon rám privátba és megbeszéljük -
szema93 #1429 Ha valakinek nem jött be a játék és nem használja az nem adná oda az accountját?? -
Amaymon #1428 Időnként ránézek fejlődik-e valamit, de elmegy a kedvem egy kör után. Semmi lehetőség a realisztikusabb játékmenet választásának. Rövid meccsek, egy meccs egy gép, az irányíthatóságból, kinézetből sem jeles stb. Igazán azoknak fog tetszeni, akiknél a hangsúly a grindelés és tápolás. WT-t hoztam fel, mert az ellenlábas és kell egy viszonyítási pont. A grind és tápolás WT-ben is megvan, de ott, aki repkedni szeret annak egyedülállóan hiánypótló gém. -
#1427 a WT is fog még fejlődni, hisz még erősen béta csak letagadják :D
egyébként a készítője orosz/ortodox, ebben biztos vagyok/, és náluk később van karácsony, azóta pedig nem volt patch :D
de a world of tanks logikát követve,.. na mind1, igazad van, meglátjuk mi sül ki ebből :) -
Szipos #1426 Most nem azért de!
1. Ez nem a warthunder fórum.
2. A WOWP még closed béta alatt van és a fele nincs belerakva a játékba ami még lesz.
3. Annyit irkáltátok én is kipróbáltam a Warthundert ..... nem rossz játék tetszik rengeteg a lehetőség. Sajnos bizonyos területeken túl van bonyolítva a gépek mozgása sok esetben nem reális a grafika is max 10/7 és az elég szánalmas hogy pénzt már szednek a játékért de január 22 még mindig KARÁNYONYI DEKORÁCIÓ VAN!!!!
ennek ellenére JÓ!! játék és játszogatok is vele de azért még várjuk meg a WOWP végét ott még sok fejlődés várható :)
UI: megtaláltam hol kell beállítani az érzékenységet :) -
Amaymon #1425 Szerintem is felejtős gém. WT mellett nem érdemel 5 percet sem. Mindkettőt próbáltam, ezt többet tuti nem fogom. -
#1424 Gyere és War Thunderezz ! Ez a játék amellett labdába sem rúghat! Várunk kedves Jagdflieger köreinkbe! -
#1423 a war thunder nem érdekel? sokkal jobb, és oda kulcs sem kell -
Zatarra #1422 egy bétakulcsnak énis örülnék :)
legyszi akinek van az külgyön nekemis : [email protected] -
hehe27 #1421 Sziasztok!
Valaki küldene nekem egy beta reg kódot.
E-mail:[email protected] -
Szipos #1420 Üdvözlet hölgyek urak!
Kicsit visszatérve a Joystickra:
1.xxsebixx azon a videón Joy-al nyomják tudtommal egérrel billel nem lehet így beállítani.
2. Abban kérném segítségeteket hogy vettem egy Metlstrike 3d Joy-t és nagyon szuperul lehet vele fordulni nagy remekül reagál a gépp sokkal kisebb ívben megy stb stb de sajnos amikor a lényeg jönne magyarul hogy befogjam a célt és rommá löjjem , rakétázzam stb. akkor szinte kezelhetetlen :(
Nem tudsz a joyal kicsit mozdulni csak nagyot ... Ez azt eredményezi hogy úgy repkedek mint aki be van baxva (Ami néha igaz is :D ) ez különösen a bombázó típusú gépeknél rossz lásd pl: IL2 .... sajnos nem találtam semmilyen érzékenység beállítást ... kérdésem az valahol be lehet e állítani hogy ne legyen ennyire érzékeny .... esetleg tapasztaltatok e ilyet .... Vagy szimplán csak béna vagyok és további 1000 vízbecsapódás után menni fog? :)
-
edes bulcsu #1419 valaki tudna az ímél címemre köldeni egy meghíyó kodót(beta kód)imél:[email protected] -
somogyi92 #1418 Sziasztok!
Jelentkeztem Beta-ra, mikor várható, hogy kapok code-ot?
-
xxsebixx #1417 Sziasztok!
A 888. hsz-nél van 1 videó...
Hogy tudom beállítani a játékot, hogy én is úgy tudjam irányítani a gépet ahogy a videóban? Mert a videóban ahogy a gyerek mozgatja az egeret akkor a célkereszt is úgy mozog ahogy az egér...nálam viszont a célkereszt fixen van középen és ahogy az egeret mozgatom 1 zöld kör mozog vele együtt ami mutatja az irányomat...csak ezzel az a baj, hogy szinte lehetetlen a célzás és nagyon idegesítő így játszani...
Amúgy bill+egért használok...
Remélem érthető, hogy mit szeretnék tudni... :P
Előre is kössz a választ!