World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki küld nekem erre az freemail címre egy meghivó kódot:[email protected]
Akkor marad a War Thunder.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Eagle16
Nincs.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Van a játékban olyan nézet, ahol a mûszerfalat látom?

V43 1105
<#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Köszönöm.

V43 1105
6TEN8W-P3DSC2

6TEN8V-M4DUN4

Vigyétek amíg még meleg.. ! 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Engem érdekelne ! 😄
V43 1105
Kaptam két invite kódot .. érdekel valakit ? 😄

a játékot a WOWP oldaláról, de csak akk hogyha már regisztráltál. a kóddal nem tudok segíteni
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni hogy ezt a játékot honnan lehet letölteni? mer a kód amit az e-mailre küldött nem fogadja el 😞 Wot-én már játszok és azzal ott betudok jelentkezni,de a wot kódjával se megy a world of warplanes?
Kipróbáltam a játékot és tényleg igazad van. A WoWp-nek fel kell kötnie a gatyáját ha labdába akar rúgni a War Thundert mellett.
Támogatom, gyûljünk csak minél többen xP

Sziasztok! minden olyan játékosnak, akik nem rendelkeznek joystickal felhívnám a figyelmét, hogy ez a játék anélkül irányíthatatlan, és amúgy sem 1 nagy szám! Felesleges próba helyett próbáljátok ki a war thundert, ami a wot-hoz hasonló fejlesztésû, de sokkal kidolgozottabb, részletesebb, érdekesebb játék mint ez a maszlag.
3 okból érdemes kipróbálni a war thundert-t:
1. sima billentyûvel is nagyon könnyen irányítható.
2. gyönyörû grafika, és nagyon jó játékélmény, emelett választhat történelmi vagy árkád ütközet.
3.egységes nemzetre szabott fejlõdési tapasztalati pont szerzés, vagyis nem gépre van a tp ,hanem nemzetre, és bármelyik gépre felhasználhatod a tp-t. Nagyon megéri leszedni, mert kiváló játék és bárki számára elérhetõ!
mellékelem a trailerét ami tükrözi a játék kidolgozottságát:
http://www.youtube.com/watch?v=dCux_JBAsss
Megoldva
Szervusztok.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet ilyen kódot szerezni hogy én is csatlakozhassak ehez a gyönyörûséghez.
Vagy várnom kell a megjelenésig?
0Fritz0
Amennyiben win7-ed van, akkor ez lesz a megoldás:
http://www.sevenforums.com/gaming/193301-joystick-calibration.html
A 6-os választ nézd, nálam mûködött.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hali!
szeretném kérdezni hogy megéri-e megvenni az aircobrát aranyér, és meddig lesz ez az arany nyeremény az elsõ gyõztes csatákig!
Hogyan tudom a yaw left, és yaw right-ot egy tengelyre tenni? A joy-nak nincs ilyen tengelye, ezért a kormány pedáljait használnám, ha tudnám..

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nohab
Egyster volt a kezembe olyan joy, de nem emlékszem kattanásra. Szerintem ez gyári hibás.
Sziasztok! Kezdõ vagyok szimulátorokban, szerintetek milyen joystickot kellene vennem? Nem akarok sokat adni érte, használtban gondolkodtam. Saitek st290-et nézegettem.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

az normális dolog hogy a kormányt teljesen elõre vagy hátra nyomva kattanik joystick?

bekalibráltam többször is de semmit sem javított.

maga a játék (értem: grafika, bug)játszható, de az irányítás szörnyû.
Az én kérdésemre véletlenül se tudnátok válaszolni? tegnap írtam de úgy látom megy tovább a beszélgetés és nagyban szartok rám, pedig fontos lenne a kérdéseimre a válasz, ettõl függ hogy leszedjem e.
Nohab
Remélem akkor ez segít: link
eddig kerestem de kalibrálást nem találtam annyit viszont tudok hogyha megmozdítom a kormányt abba a holtterébe akkor semmi más nem megy csak a Z tengely balra tehát azt írja hogy -12

2 év de én nem kalibráltam semmit. és ez hülye kérdés de azt hogyan kell?

Nohab
Ez nem normális. Próbáld meg újra bekalibrálni, és figyelj rá, hogy érintse a végpontokat.
Van ennek is olyan pöcke, amivel le tudod lezárod az Z tengelyt? (Vagyis fizikailag nem tudod csavarni.) Ha így is elkezd balra fordul, akkor szerintem gyári hibás. Garancia van rá?
sziasztok!
megjött a logitech extreme 3d pro joy-om!
az a kérdésem hogy ugye a bot nem áll teljesen fix tehát van egy kis mozgolódása de gondolom ez normális mert nincs oda betonozva és igazából ez csak holt játék mert ezen belül nem irányítja a gépet de viszont ha a botot gyengén hátrahúzom akkor a gép mindig balra fordul, gyengén de akkor is ( nem dõl hanem fordul a twist miatt) és ezt a dõlést a hardver telepítésnél is mutatja kicsit hátrahúzom a gép még nem emelkedik de már fordul a mutató hogy balra kanyarodik a gép. ezzel lehet valamit csinálni?

sziasztok! a wot-al a béta teljes verzióvá alakulása óta játszom, és bár volt kihagyásom, a célomat elértem és 13 tankom van jelenleg. érdekelne hogy ez a játék mennyire játszható már? vannak e súlyos hibái? megosztható e a wotos kredit, szabad tapasztalat ezzel és fordítva? gondolkozom rajta, hogy leszedem. Igaz hogy a wot teljesen megváltozott az utcsó patch óta és leköt, de azért ezt is kipróbálnám.
remélem nem kérek sokat, elõre is kösz a válaszokat!
darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Igen
Igen.

nem
HunAnFionn
Sziasztok!

Akinek kellene béta kód, az itt kérhet:

http://www.freemmostation.com/giveaways/world-of-warplanes-eu-closed-beta-giveaway-2/

darki81
én elõször anélkül próbáltam, de szerintem elég nehéz, viszont joyal se könnyebb 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

hali
joy nélkül jól játszható a game?
Próbáltam illetve kerestem de a neten kívül sehol sem találtam rá illetve keresgéltem véleményeket is hát 1-2 találtam de azok pozitívak. Amúgy ez a joy ez úgy vettem észre hogy kis hazánkban hiánycikk, most találtam egy logitech extreme 3d -t ez kinézetre ugyanaz majd most utána nézek hogy ugyanazt tudja-e.

Sippie
szerintem mielõtt megveszed, azért valahol élõben is lesd meg. Valami hipermarket, vagy media marktban szoktak lenni kiállítva joyok, csak hogy lásd egyáltalán kényelmes-e.
akkor ez rossz hir.....lehet a cyborgot nem szereti a gém?

Nekem is ilyen joy-om volt, de nem boldogultam vele, vettem egy újat /vagyis egy 13 éves MS Sidewinder Forcefeedback 2-õt 😊/, ezzel már szuper.
köszönöm a segítséget mindenkinek.
reggel megrendeltem délután megírták hogy nincs raktáron majd talán jövõhéten 😊

Sippie
a 4. tengely a tolókar, amivel a sebességet szabályozhatod. Refresh szvsz új kiadás, lehet hogy gyártástechnológia különbség van a kettõ között, más nem nagyon, esetlegesen a hibákat kiküszöbölték ha volt.
srácok belehet konfigolni rendesen a joyt?? Windowsban faszán bevan kalibrálva,de bemegyek a játékba és dõl meg húz a gép balra folyamatosan és a jobbos manõvereket iszonyat mód nem akarja normálisan véghezvinni...

win7em van és cyborg 3d joy.....

már el. de ha csak nem joystick-kal nyomod akk nem olyan izgalmas. én billentyûzettel nyomtam de nem volt vmi jó. + az alap gépekkel nem lehet emelkedni, mert mindig átesel, mert nem gyorsulnak.
ez a pro refresh-es ez forgatható markolatos tehát olyan twistes amúgy még két kérdés: lammaer látom hogy te azért értesz ehhez és leírtál 3 tengelyt de én olvastam 4 tengelyeset is az milyen mi a 4. tengely illetve ez a joystick amit néztem ez ugyanúgy néz ki mint Logitech Wingman Extreme 3D Pro tehát nincs a végén refresh árban a refreshes drágább de ha kérhetlek utána néznél te is hogy van-e valami különbség a kettõ között

Artman
Ez már elindult??? <#conf>
Én meg nyomom a WOT, s várom hogy mikor lesz WOWP <#mf1>

X tengely hmmm.... angolul twist-nel szokták írni. Ha ez az akkor sztem ez lesz: az alap joystickok 2 tengelyesek (axis), ugye mozgathatod a joy-t elõre/hátra meg jobbra/balra. Ez 1+1 tengely.

A 3 tengely az az hogy a borkormányt csavarod jobbra-balra. Repülõgépes játékoknál ez nagyon hasznos mert többnyire ezzel finoman tudod jobbra-balra mozgatni a gép orrát, sokkal könnyebb célozni.

Tehát a 3 tengely egy repcsi szimulátorban ezt jelenti:

joy balra-jobbra = szárny döntés balra-jobbra
joy elõre-hátra = gép orrának döntése elõre-háta (süllyedés emelkedés)
joy csavarás (twist) jobbra balra = gép orrának mozgatása jobbra-balra.

Amúgy nekem jó 13 éve van egy Logitech Wingman Extreme digital 3d joy-om, az ilyen (a Star Wars: X-Wing Alliance miatt vettem).

A mai napig mûködik (mondjuk nincs agyonhasználva, csak arcade repülõs játékokkal játszom néha mint Blazing Angels, HAWX meg ilyesmi), minden támogatja, de sajnos mivel mechanikusak a potméterei és koptak, így mostanság balra húz alapállásban (ezen kalibrálás sem segít), ha a játék nem támogatja a deadzone beállítást akkor sajnos használhatatlan.

Egy ideje agyalok hogy mire kéne leváltani, de nem találtam olyat amirõl jókat olvasni (meg jó lenne ha optikai szenzorok lennének benne, azok nem lesznek kontakthibásak és nem kopnak).

LÉnyeg ami lényeg: olyan joyt keress ami TWIST-es, tehát a kart lehet csavarni is. Hasznos az.

tutituti
na mivel már kemény két napja játszok vele így gondoltam beírok hogy eléggé eltalálták a dolgot.
Ma egyedül kellett 4 ellen küzdenem.
Vannak nagyon jó meglepetések.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict