World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
6TEN8V-M4DUN4
Vigyétek amíg még meleg.. ! 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt szeretném kérdezni hogy ezt a játékot honnan lehet letölteni? mer a kód amit az e-mailre küldött nem fogadja el 😞 Wot-én már játszok és azzal ott betudok jelentkezni,de a wot kódjával se megy a world of warplanes?
3 okból érdemes kipróbálni a war thundert-t:
1. sima billentyûvel is nagyon könnyen irányítható.
2. gyönyörû grafika, és nagyon jó játékélmény, emelett választhat történelmi vagy árkád ütközet.
3.egységes nemzetre szabott fejlõdési tapasztalati pont szerzés, vagyis nem gépre van a tp ,hanem nemzetre, és bármelyik gépre felhasználhatod a tp-t. Nagyon megéri leszedni, mert kiváló játék és bárki számára elérhetõ!
mellékelem a trailerét ami tükrözi a játék kidolgozottságát:
http://www.youtube.com/watch?v=dCux_JBAsss
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet ilyen kódot szerezni hogy én is csatlakozhassak ehez a gyönyörûséghez.
Vagy várnom kell a megjelenésig?
http://www.sevenforums.com/gaming/193301-joystick-calibration.html
A 6-os választ nézd, nálam mûködött.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szeretném kérdezni hogy megéri-e megvenni az aircobrát aranyér, és meddig lesz ez az arany nyeremény az elsõ gyõztes csatákig!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Van ennek is olyan pöcke, amivel le tudod lezárod az Z tengelyt? (Vagyis fizikailag nem tudod csavarni.) Ha így is elkezd balra fordul, akkor szerintem gyári hibás. Garancia van rá?
megjött a logitech extreme 3d pro joy-om!
az a kérdésem hogy ugye a bot nem áll teljesen fix tehát van egy kis mozgolódása de gondolom ez normális mert nincs oda betonozva és igazából ez csak holt játék mert ezen belül nem irányítja a gépet de viszont ha a botot gyengén hátrahúzom akkor a gép mindig balra fordul, gyengén de akkor is ( nem dõl hanem fordul a twist miatt) és ezt a dõlést a hardver telepítésnél is mutatja kicsit hátrahúzom a gép még nem emelkedik de már fordul a mutató hogy balra kanyarodik a gép. ezzel lehet valamit csinálni?
remélem nem kérek sokat, elõre is kösz a válaszokat!
Akinek kellene béta kód, az itt kérhet:
http://www.freemmostation.com/giveaways/world-of-warplanes-eu-closed-beta-giveaway-2/
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
joy nélkül jól játszható a game?
reggel megrendeltem délután megírták hogy nincs raktáron majd talán jövõhéten 😊
win7em van és cyborg 3d joy.....
A 3 tengely az az hogy a borkormányt csavarod jobbra-balra. Repülõgépes játékoknál ez nagyon hasznos mert többnyire ezzel finoman tudod jobbra-balra mozgatni a gép orrát, sokkal könnyebb célozni.
Tehát a 3 tengely egy repcsi szimulátorban ezt jelenti:
joy balra-jobbra = szárny döntés balra-jobbra
joy elõre-hátra = gép orrának döntése elõre-háta (süllyedés emelkedés)
joy csavarás (twist) jobbra balra = gép orrának mozgatása jobbra-balra.
Amúgy nekem jó 13 éve van egy Logitech Wingman Extreme digital 3d joy-om, az ilyen (a Star Wars: X-Wing Alliance miatt vettem).
A mai napig mûködik (mondjuk nincs agyonhasználva, csak arcade repülõs játékokkal játszom néha mint Blazing Angels, HAWX meg ilyesmi), minden támogatja, de sajnos mivel mechanikusak a potméterei és koptak, így mostanság balra húz alapállásban (ezen kalibrálás sem segít), ha a játék nem támogatja a deadzone beállítást akkor sajnos használhatatlan.
Egy ideje agyalok hogy mire kéne leváltani, de nem találtam olyat amirõl jókat olvasni (meg jó lenne ha optikai szenzorok lennének benne, azok nem lesznek kontakthibásak és nem kopnak).
LÉnyeg ami lényeg: olyan joyt keress ami TWIST-es, tehát a kart lehet csavarni is. Hasznos az.