2416
World of Warplanes
-
#1616 mondjuk én se sokkal hamarabb kaptam alfába.. :D
2012.08.07. igaz előtte két hónapig haveréval toltam -
#1615 ja amúgy amint látod nem konkrétan csak neked írtam ezt.. hanem egyszerű aki a wt-ről beszél az ne ide írjon... én se megyek oda írogatni a wowp-ről ennyi :) -
Amaymon #1614 Nem alfa, nyertél :) Nem emlékszem pontosan talán tavaly október környékén küldtek kódot levélben. WoT-al mentem, aztán ez és jóval utána WT. -
#1613 igen :) -
#1612 milyen régebb óta? én kb az alfa teszt eleje óta.... attól régebb óta?:D -
Amaymon #1611 Mindent lehet profi szinten űzni, a WoT inkább a sakk szerű stratégiában és fejben dől el. Az is egyfajta skill elismerem nem is kicsi. Kellően lassú hozzá a játékmenet.
Egy warplane játékban milliószor többet kell számítson az ügyesség, egyidejűleg gondolkodni is kell nagyon gyorsan. Amikor kialakul a helyzet csápolni, zongorázni kell. Ezt értem skill alatt. -
Gerdzso #1610 80% a crew skilljéből adódik? Ez mekkora marhaság már... csak a héten olyan klánokat vertünk el(pl.: unica) akiknek köztudottan 4-5 soros skilljük van a tankjukban, míg nekünk jó ha megvan a 2., ESL-en pedig több mint 14k goldot sikerült összegyűjtenünk 2-3 hónap alatt... ez a crews kifogás mindig is a gyenge játékosok kifogása volt mint ahogy a goldammós marhaság is... -
Amaymon #1609 Igen, nem neked ment volna :)))) -
Amaymon #1608 Ok CW, ESL feltéve, ha el fog érni egy kritikus tömeget. Az ellene dolgozik, hogy a repülős játékok nem annyira népszerűek, mert nehéz az irányítás, nem elég casual. A tankosban a jármű és a crew helyettesíti majdnem minden képességed (olyan 80% ezen múlik), mindent ami hiányzik a humán emberi mivoltodból. Egy repülős játékhoz mivel 3D-s térben játszódik már eleve nagyobb kognitív memória kell, hogy amikor nem látod az ellent is tudd hol van. Nem mellékes a soktényezős flight model, damage model, amivel nagyon el lehet játszadozni. Ez utóbbi kettő szinte zero a WoWp-ben így kérdéses hogyan lehet majd ESL-re alkalmas. Hypeolják, de meg fog halni, már most látni. -
Gerdzso #1607 Te most vak vagy vagy mi van? O.o -
#1606 arcodból visszavehetsz kiskomám , amíg én nem személyeskedek addig te se , értve ?
egyébként csak annyit nézz meg hogy melyik játékban mennyi slotot kapsz , menyire bővítheted ingame pénzből , mennyi az ára a prém gépeknek és máris kiderül melyik cég hajt jobban a lehúzásra.
no így már világos ? -
Amaymon #1605 Meg kell venned majd a garázshelyeket vagy el kell adod a géped. Nem tarthatod meg mind. Egyszerű. -
Gerdzso #1604 Garázshelyet és ingyen prémiumtankokat is lehet szerezni a WOT-hoz, ez a WoWp-ben sem lesz máshogyan... és akkor még ott a CW,ESL ahol rengeteg Gold-ot, vagy pénzt lehet nyerni... Egy forintot sem kell fizetni a játékért és mindent elérhetsz, a WT ezen részét annyira nem ismerem, t9-nél abbahagytam, ott nem tudom hogy megy ez, ezért nem is mondok hülyeséget...
-
TomDantes #1603 Mellébeszélsz.
A WoT-ban mindent a prém. tankokon kívül, mindent el lehet érni egyetlen egy forint nélkül. Ez mióta lehúzás, hogy nem kell fizetni? A nem kell fizetni az lehúzás?!
El lehet érni a tizes szintű tankokat pénz nékül? Igen.
Fenn lehet tartani? Igen.
Arany lőszer? Azért se kell fizetni.
Kiegészítők, festés? Azért se kell fizetni.
Ez lehúzás? Akinek ez lehúzás, az bele őrült a WG gyűlöletbe és nem normális.
Amúgy mégegyszer, nem WT topic, és nem kellene itt provokálni. Elég szánalmas dolog. Érdekes, ezt is megismétlem, én se megyek át a WT topicba, idegesíteni az embereket. Hát igen, na ez a különbség... -
Amaymon #1602 Ez most jött ki a closed-ből. Később veheted meg a slotokat szépen vagy adhatod el gépeket. Nem tarthatod meg mind. :DDDD
"Minden tartalmat( prémium járműveken kívül) elérhetsz?"
WT-ben igen. Egy kitétellel az a filozófiája, ha nem tanultál bele, nem teljesítesz, akkor skill nélkül nem fogsz repülni magas tierrel (~10-12 felett). Ez a fejlesztők hozzáállása. Adott is hozzá a fizika, ofc nem éri el egy szimulátorét.
WoWp = welcome to the world of siemkas. -
TomDantes #1601 Mi a lehúzás abban, hogy EGYETLEN EGY FORINTOT SE KELL FIZETNED ÉS MINDEN TARTALMAT ELÉRHETSZ!
Na? Ennyire nem lehet valaki seghülye, hogy ha valami teljesen ingyenes, az is lehúzás neki! A teljesen ingyen az lehúzás? Mi kéne még? -
TomDantes #1600 Mi faszom a provokáció? Ti provokáltok, mert ez nem WT topic egyrészt!
Másrészt nem neveztem botrányosnak, másrészt! Na ennyit erről...lehetne szépen tiplizni már nem azért. Ti jöttök ide, ti provokáltok, és ti hordtok össze hülyeségeket.
Érdekes, én nem egyek át a WT topic-ba, nem kezdem el szidni, sőt máshol se kezdem el szidni, és nem győztem hangsúlyozni ,hogy mi az ami jó benne...de provokáció?! Ti provokáltok itt a fene nagy fanboykodás közepette. -
#1599 pedig lehúzós aki egy kicsit is ismeri őket az ezt jól tudja , szóval verheted a fejed a falba az max neked fog fájni :D
nekem nem fáj ha WoWOP-al játszanak WT helyett csak ne beszéljünk már hülyeségeket pls. -
TomDantes #1598 Amúgy melyik a lehúzós? A WG? Mert? Az a lehúzós cég, ahol egy kicseszett forintot se kell fizetned és minden tartalmat( prémium járműveken kívül) elérhetsz? Az, hogy nem kell fizetned, és minden tartalmat megszerezhetsz, ha ez neked lehúzás, akkor nem vagy normális. Komolyan, ez már beteges elmebaj!
Érdekes a WoT-ban egy forint nélkül el lehet érni, a tizes szintet és fenn lehet tartani . Mi ebben a lehúzás te eszetlen?
Mégis mikor nem lenne lehúzás? Ha még ők fizetnének neked vagy mi a tököm?
Olyan szinte jutott már a szerencsétlen WG gyűlölet, és ezzel párhuzamosan a WT fanboy-kodás, hogy az már túl megy minden határon!
Persze...én vagyok elvakult, miközben mind két cég, mindegyik játék hibáit erényeit többször elismertem...aha. Aztakurvaéletmár de tényleg. Ez már beteges. -
Amaymon #1597 Nem szent tehén, de nagyon nem egy kategória a kettő. Botrányosnak nevezni a WT-t na az a provokáció... :) -
TomDantes #1596 Ja, annyira elvakult vagyok, hogy ha csak kicsit olvasol vissza, számtalanszor leírtam azt ami nem tetszik benne...de persze, én vagyok az elvakult, csak azért mert nem fújom például azt a hülyeséget, hogy lehúzús WG, meg mert merek rosszat mondani a Szent Tehén WT-re. -
Amaymon #1595 Szvsz régebb óta tolom ezt, mint bárki aki itt hirtelen megjelent...miért ne írogathatnánk?
A dezinformációkat és a tudatlan félreértelmezéseket próbálom eloszlatni. -
Amaymon #1594 "itt minden nap kapsz 300-at :D"
Várd ki a végét, vess pillantást a WoT-ra. -
Amaymon #1593 "Az interface meg igen is egy nulla a WT-ben"
Kit érdekel hogy van kiírva a BMB? Én a játékra figyelek :) Nem nagyon adnak időt ha helyzet van. Inkább nézem azt, hogy le ne törjön a szárnyam vagy jól helyezkedjek a levegőben, stb.
A meccsek várakozási idejéről annyit, hogy most direkte kipróbáltam a hírhedt lassú HB-t. Mind az 5 nemzetből kiválasztottam a kedvenc gépem, "battle" és azonnal behívott. -
#1592 na jólvan.. húzzatok már a saját topicotokba.. mit tanyáztok itt??? már most egyre kevesebben vagytok, és próbálnátok át csalni az embereket???
hogy ne 3 perc után dobjon be csatába vagy mivan már??? :DDD
szánalmas egy banda.... felesleges szarozni ezt a játékot akinek ez jobban tetszik nem fog a WT-vel kockulni... főleg én mint wotos gammer is.. közös lesz elég sok dolog.. már emiatt is jobb ezzel játszanom.. pl veszek premiumot majd 2500-ért egy hónapba.. és lesz a WOT-ba WOWP-be meg a WOWS-be..
:) a közös free xp-ről nem is beszélve.... -
#1591 itt nehezebb a fejlődés... :) -
#1590 itt minden nap kapsz 300-at :D -
#1589 Ebből nekem inkább pont Te tűnsz elvakult fannak , nem is kicsit.
Nézd csak meg szépen WoWP-ban mennyi géped és slotod lehet aztán hasonlítsd össze WT-vel és után gondolkozz el melyik is lehúzós.
Aztán rájössz majd hogy mekkora baromságot hordtál itt össze. -
Amaymon #1588 "De hát persze az elvakult fan-oknak lehet akármit mondani.."
Én mind a két játékot nyomattam sok ideig párhuzamosan, most is fent van ez. Egyszerűen a másik fényévekkel jobban bejön. :)
Nekem teljesen mindegy lenne ki csinál jobbat.
"Mert a WT-ben most mennyi aranyat is osztanak ingyen?"
Kb 800-at már biztos kaptam. + 200 jár az elején azonnal a missziókért. -
Eisenberg #1587 Bocs csak azokért kell fizetni xD -
Eisenberg #1586 Mi a fszt akarsz? Hogy kiírja, hogy bomba mert nem ismered fel? Am nem vagyok elvakult fanboy, engem pl zavar a gép helyzetének mutatása, néha elég kellemetlen, hogy nemtudom hogy áll a gép. Na jó amilyen mazohista vagyok kikapcsolnám :) Am a WT-ben is csak a prém gépek meg a +2 matrica van ingyen de a prém gépek sem lelőhetetlenek sőt... -
Pares #1585 Látom a WT fanboyok megérkeztek. -
TomDantes #1584 Az interface meg igen is egy nulla a WT-ben , aki szerint jó az hogy BMB felirat, az hülye vagy annyira elvakult, hogy a kutyaszart is megkajolná, ha azt mondanák rá sütemény. -
TomDantes #1583 Igaz, nincs benne három féle játékmód. Elismerem.
De. Nem épp 40 másodpercig tart egy meccs. Van hogy bizony elég sokáig tart , hát ne lőjjenek le rögtön az első percben, és baszki, akkor tovább tart.
Optimalizálással nincs gond.
WG-s lehúzás? Na ez egy nagy baromság. Mert a WT az nem lehúzás mi? Hát ettől az ökörséget már. Ja, mert a WT-ben most mennyi aranyat is osztanak ingyen?
ja hogy semennyit?
A WoWP-ban meg ingyen osztják? De ez a lehúzás? Komolyan, ez már súlyos agybaj.
Ne értsen félre senki, akinek a WT tetszik jobban szíve joga. De ilyen ökörségeket ne dumáljon már hogy WG-s lehúzás!
Mi van, te talán ingyen dolgozol? Nem kérsz fizetést? Milyen szörnyű, a WG a játékaiban szinte minden tartalom a prémium járműveken kívül elérhető egyetlen tetves forint befizetése nélkül! De a WG a lehűzó cég?!
Az a lehúzás ,hogy egy kurva forintot se kell fizetned, és így is mindent el lehet érni?!
Hihetetlen.
De hát persze az elvakult fan-oknak lehet akármit mondani...az agyam eldobom ilyen faszság hallatán. -
Eisenberg #1582 Hagyjad, a kis Jimmy csak ász pilóta akar lenni. jaj édesem... Játssz szépen a WoWP-el. Nem értem mit rinyáltok a menü miatt. Ez a menü tökéletesen kezelhető, Én sokáig Wotoztam mégis meg tudtam szokni. Pedig csak 2 napja játszom. Ha annyira nem vagy képes, hogy megtanulj kezelni egy menüt akkor sajnállak. Ne menj érettségire. AM ilyen, hogy több tárat kibír a gép inkább arcade-ban van. Bár a pilóta motor, szárny szentháromság ott is érvényes. HB-n könnyen kikapod Őket ha ügyes vagy. De Ők is téged. Itt gondolom ha szétlövik a pilótafülkét vígan repülsz tovább. A belső nézetet meg sem említem
-
#1581 Ebben mégis mi a gáz ? :D Egy bombázó elég nagy darab és masszív szóval még jó hogy bírja a lövést . Bár ha a szárnytőt vagy farokrészt lövöd akkor az sem marad fent sokáig.
-
Amaymon #1580 Ennek az ellenkezőjéről panaszkodnak a bomber pilóták. LoL tudni kell hova helyezd a lövést. A pilótát vagy a motort kell célozni...esetleg a gunnert kilőni...
A menü egyáltalán nem botrányos. WG fanoknak szokatlan. De még ha az is lenne kit érdekel, ha
- WoWp borzalmasan optimalizált
- Faék egyszerűségű játékmenet
- Egy menet alig tart tovább, mint a 40mp-es visszaszámlálás az elején
- Már látszik, hogy WG-s lehúzásra tenyésztett a játék
- Nincs benne 3 fajta játékmód
- Sorolhatnám még...
Mindegy játszatok vele szívetek joga, de a trabantot ferrarihoz ne hasonlítsátok :P -
Gerdzso #1579 Az interface tényleg botrányosan szar, a gépek jelzésétől a menüig minden... az meg tényleg marhaság hogy kitárazok szemből az ellenséges bombázón úgy hogy vagy 4-5 géppuska van a gépemen és meg se rezzen tőle... ő meg a hátsó géppuskával 1 sorozattal leszed... elég gáz egy árkád játéknál... -
Amaymon #1578 "és a sérülési modell miatt a dogfightok is számomra élvezhetetlenek. Gyakran az ellen első lövésből kiszedte a pilótám, én meg csak néztem."
Na ez is egy óriási különbség és pozitívum a WT javára. Skill kell a játékhoz nem is kicsi főleg, amire van tervezve a historycal mód. Sok idő össze szedni a skillt. Egy PvP játékot az tesz értékessé, ha a játékos skillje PEAK-je sokkal jobban dominál mint a mesterséges tulajdonságok, amit a gép rád aggat! Hosszú távon pont a casual volta teszi unalmassá ezt. Lustaság fél egészség. Nulla tudás kell utána menni egy körnek és ha bele találsz 100% sebzés, mértéke pedig a gold ammo-tól függ. :P
Interface mitől botrányos, nem látod az egész mapot? :D -
Pares #1577 És ez is.