2416
World of Warplanes
-
stalkeres #1496 Sziasztok valaki invite kód? -
stalkeres #1495 Hali tud valaki invite kódot adni?
-
#1494 Hali! Na kipróbáltam újból.. a zárt alpha test után... hát elég sokat javult, mondhatni hogy tetszetős lett :)
Jó lesz hogy azért valamilyen szinten össze lesz kötve a Wottal...
Közbe megnéztem a War Thundert is.. hát biztos a WOT és a WOWP közötti hasonlóság miatt tetszik jobban a WOWP de ez a War Thunder nekem egy nagy katyvasz az egész :D de lehet, hogy csak szokni kellene, de inkább kihagyom :D -
WorldOfTanks010 #1493 Helló.
Szeretnék játszani A WOWP-el, a WOT után kipróbálnám ezt is, de a kóddal gondjaim vannak, honnan lehet szerezni kódot? -
Mester61 #1492 Felejtsétek el a WT-re akartam írni. -
Mester61 #1491 Rosszult írtam vazze steelball.
-
Mester61 #1490 Bocsi stellball a nevem a játékban.
-
Mester61 #1489 Sziasztok!
Most egy noob player ír nektek és kérlek ne nagyon alázzatok le.
Imádom ezt a játékot, de az utóbbi időben képtelen vagyok elegendő Liont szerezni, hogy vásároljak valamit.A tapasztalati pontok általában jönnek, de nem tudom megvásárolni a fejlődés utáni gépeket. Prém nélkül játszom mert én hülye WOT-os is vagyok ott prémmel nyomom a kettőre azért nem tudok áldozni a magyar fizetésemből. HB-n nagyon ritkán jártam mert nincs olyan oldal ahol részletesen leírnák mi is a teendő amikor egy gépet viszel be és ezen múlik minden, hogy vissza tudsz-e menni a bázisra javítani tölteni és az ellenfelet egyáltalán megtalálod-e.
Az is nagy kihívás legalábbis nekem mint noobnak, hogy a 5-7-es tierrel taktikázva esetleg ész nélkül száguldozva 10-11-es tier-ű gépekkel találkozva csak röhögnek rajtam. Valaki aki hozzáértő írhatna már egy ismertetőt a HB ről, hogy mi az alap amit tudni kell és mi az amibe semmi képpen ne menjünk bele, tudom hülye kérdések, de alázattal közelítem ezeket, mert nagyon noob vagyok, nézzétek meg a statomat, de akkor is szeretem ezt a játékot ha elsőnek füstölök is el. Bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel, de már nem vagyok fiatal ,de szeretnék tanulni, ha van valaki kérem segítsen nekem. (52 éves érdeklődő) :) -
Plata #1488 Látom nem túl sokan játszanak ezzel a játékkal,de én is kipróbáltam a bétát és egy fura dologgal találkoztam,csak Tier2-es repülőt enged kifejleszteni,hiába van T2-es repülőn kifejlesztve és megvéve minden,Tier 3 repülőt nem engedi kifejleszteni,már több mint 8000 xp van a repülőn de mindig azt írja ki hogy nincs elég Xp a Tier 3 repülő kifejlesztéséhez,ami 1500 xp lenne.Több mint 8k sima xp és majdnem 1k free xp-m van mégis azt írja hogy 1351 xp hiányzik hogy kifejleszthessem az 1500 xp-be kerülő repülőt. -
#1487 Nortai linkén keresztül, gond nélkül szerezhetsz egyet.
Innen is nagy köszönet neked! -
szantosziboy #1486 inen ki world of tankozik? -
szantosziboy #1485 tud valaki kúldeni nekem egy béta kódot?pls -
Csokis #1484 Kódszerzés a bétára! -
#1483 Meghívót aki akar itt igényelhet, akad pár.
http://www.theaveragegamer.com/2013/03/12/world-of-warplanes-closed-beta-giveaway/ -
abatman #1482 Tisztelt Zatarra!
Már a második segítőkész fórumozó vagy a kérdésemhez. Neked külön köszönöm. Tehát:
első lépésként regisztrálni itt:http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/
második lépésként regisztrálni az mmobomb.com oldalán
harmadik lépésként kulcs kérése a mnegfelelő fórumban: http://www.mmobomb.com/giveaway/world-of-warplanes-beta-keys
negyedik lépés ként erre a linkre navigál:http://worldofwarplanes.eu/en/update
ahol a program letölthető. Játszik, örül...
JeffJohnson és Fazer! Két ember aki a fejét használta. Jó játékot, majd az égen találkozunk. -
Zatarra #1481 http://www.mmobomb.com/giveaway/world-of-warplanes-beta-keys
még van 2400 béta kulcs! csak regiztrálni kell!
-
#1480 Most 11 éves és 2008-as a reg. Ahogy Fazer is írta ne etessétek a trollt. -
Amaymon #1479 Őt sajnáld, amikor a való életben rájön, hogy senkit nem érdekelnek a használhatatlan preferenciái :)) Hát még mikor rájön, hogy az oktatott történelem mennyire csőszemüvegen át alakított "humbug" agymosás :)) -
#1478 Ne etessétek már a trollt .. :D -
TomDantes #1477 Sajnálom a történelem tanárokat akiknek veled lesz dolguk...nálam persze ilyen hozzáállással röptéből buknál. -
ikarus44 #1476 nem osztana ki senki, hogyha nem írnál ide hülyeségeket.
am meg te se sokat hallhattál a tiszteletről.
én legalábbis nem lennék ilyen nagyszájú az idősebbekkel szemben.
(szerintem a magam 17 évével én vagyok az itteniek közül a legfiatalabb, de még így is elég sokat verek rád évben.)
és nem gondolom hogy bunkó lennék veled, mert akkor szerintem a többiek már szóltak volna nekem ezért. -
#1475 Nájsz alreg. -
abatman #1474 Kedves torzonborz! A "kibaszott" jelzőt eltekintve Te voltál az egyetlen aki érdemben segített. Köszönöm.
De a többiek!!! Órákig röhögtem, szerintem facebookra való ahogy kiosztottak egy 11 éves gyereket. Mindenki büszke lehet rá. Lehet ezzel a sok idióta beszólással már csajozni? Ezzel nyomulsz majd a diszkóban mekkora menő vagy te egy 11 évessel szemben? Ez az értelmi színvonal, hogy egy 11 éves gyerek állításait cáfolgatod az interneten? Menjetek és nyikorgassátok meg a bömöst örömötökben lehúzott ablakokkal, a buszmegálló előtt kövér gázzal és kiabáljátok világgá lezúztam - mert menő Isten király vagyok - egy 11 éves gyereket. A jövő zálogai! Bravó! Váltson ki benneteket aki akar......... -
#1473 "A II. Világháború képes atlaszát olvasva a Word of Tanks típusait kívülről ismerem"
Pláne, hogy nagy része csak prototípus, vagy tervező asztali termék, bizonyos része kitalált tank, megint másik része meg nem is második világháborús? Ammá döfi! :D -
ikarus44 #1472 pontosan erről (is) beszélek:
Amit a II.vh-ról írtál azt én is elmondhatnám, de én nem teszem, mert biztos van aki jobban tudja mint én. És az nem te vagy!
(am sztem aki elkezd egyáltalán vmicskét foglalkozni a vh-val az az elsők közt jön rá a Moszkvás dologra.) -
TomDantes #1471 Ja, lentebb írta. 11 éves, ki8tűnő tanuló, és nála nem olvasott senki többet a háborúról...11 éves...kitűnő tanuló...Majd tíz év múlva öcskös. Jó, várjál 10 évet, aztán gyere ide kiosztani a népet. Eh, nem szokásom se a korral, se azzal felvágni ,hogy én mivel foglalkozok, de...nagyon a torkomon akadnak a nagyképű kis taknyosok. -
TomDantes #1470 Egy: ki a fenét érdekel a te életrajzod, meg hogy milyen tanuló vagy?
kettő: az végképp ki a fenét érdekel, hogy milyen csapat tagja vagy?
Három: Nem hinnéd, hogy bárki többet olvasott nálad a második vh-ról? Kispofám, én ezt erősen kétlem...
Egyébként hol vagy kitűnő tanuló? Általános iskolában? Vagy középiskolában? Tyű, arra aztán verheted...kit érdekel? Nehogy azt hidd, hogy az nagy dolog. -
#1469 Nem mellesleg elfelejtetted írni hogy kibaszott szerény is vagy , ugye !? :)
Egyébként meg a megadott link hibás :
http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/"
ennek a végén ott a macskaköröm ami miatt nem tudja értelmezni a linket és a főoldalra dob ( vagy a regisztációra ). Ha azt leszeded akkor jön be az ahol meg tudod adni a kódot. -
abatman #1468 Köszönöm a segítő sorokat, pláne annak a két éretlen id...ának!
Pár szó magamról:
Kitűnő tanuló vagyok, mindezek mellett tagja az ifjúsági vízilabda csapatnak, két nyelven beszélek. Nem vagyok benne biztos, hogy többet olvasott itt bárki a második világháborúról mint én. Most fejeztem be annak a megértését Apuval, hogy a Balkánon elvesztegetett idő miért lett halálos csapda a Moszkvához érő Német haderőnek. A II. Világháború képes atlaszát olvasva a Word of Tanks típusait kívülről ismerem és játszom is velük. Hogy én mivel játszom az az én dolgom, ez a két ember meg klikkeljen máshová és játsszon magával ha már elég érettek hozzá!
És továbbra is várom valaki segítségét, aki több értelmet mutat fel irányomba. -
#1467 nem hiszem, hogy a mai digitális világban felnövő fiatalok 11 évesen sokkal szarabbul játszanának valamit, mint azok a felnőttek akik cocializmusban nevelkedtek. Már én is játszottam általános iskolás koromban, és simán elvertem az idősebb rokonokat, vagy fateromat. Azóta meg talán mégdurvább lett a helyzet, óvodások tolják már mobilon a hülyeségeket. -
#1466 Bocsi de kötözködnék. Miért kéne, hogy jól ismerje? -
ikarus44 #1465 és még ide írnám azt is, hogy aki ilyen játékkal akar játszani az ismerje jól a II. világháborút.
ÉS EZ KORTÓL FÜGGETLEN! -
ikarus44 #1464 egyrészt:nem igazán éri meg jelentkezni a WOWP-re, másrészt viszont inkább itt játszál mint a WT-ban legalább nem rontod a játékélményt.
nem is értem hogy 11 évesek minek jelentkeznek akár ide akár a WOT-ba.
mert a ti fajtátok miatt játszhatatlan már a játék.
Elnézést ha durva voltam, nem bántásból írtam, de ez az igazság. -
abatman #1463 Szaisztok.
Beta tesztelőnek jelentkeztem, kitöltöttem a kérdőívet írták várjak. Ma kaptam egy e-mailt, hogy:
"
Dear balazstankja,
To complete your registration with World of Warplanes and World of Tanks and create a unified account, please follow this link:
http://worldofwarplanes.com/registration/en/activate/1004207461
/d4761b14055374db4819334415030e9f/
You can enter the confirmation code manually using this page:
http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/"
A megadott oldalakon tehát regisztráljak egy saját fiókot, majd írjam be kézzel egy másik megadott oldalon a szintén megadott kódot.
11 éves vagyok, sajnos hiába klikkelek rá a linkekre ott nem találom a lehetőségét semminek, csak reklámoknak, fórumoknak, képeknek és videóknak elérhetőségét. Egyszer ráfutottam egy invitation kód beadási lehetőségre, de az meg hibás karakterek miatt (a megadottat fogd-vidd módszerrel írtam be) kidobott. Tud valaki nekem segíteni? -
Ry0K3N #1462 Hopsz rossz topic XD -
Ry0K3N #1461 Mégis ez mi a jó kurva isten fasza már?
1 meccs alatt 4x instant vagy kilövik a kurva pilótát vagy egyből kigyújtanak. Persze mikor én lövöm az orosz szarokat 2 tár után sem hajlandó lezuhanni. -
Ry0K3N #1460 Én már kaptam alfáért :D -
Commandier #1459 Nem pénzről volt szó. csak elvileg némi aranyat kellene kapni wotban cserébe ezért. -
#1458 Pénzt akarsz a tesztelésért? Nem tudom, hogy ki mondta neked vagy, hogy miből gondolod de el kell, hogy szomorítsalak, nem fogsz érte pénzt kapni. -
Commandier #1457 Már nyár óta benne vagyok a tesztben. Mégsem kaptam eddig egy büdös buznyákot. Van valami kritérium, hogy mikor kapsz valamit a tesztelésért? Legalább a bétateszter rangot kapnám meg a fórumra...