World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha minden igaz, alapból van egy célzás segítõ mindenkinek bekapcsolva. Azaz, ha befogsz egy célt, akkor a pásztázási távolságon belül megjelenik a repülõ közelében egy kis karika. Ami mutatja, hova kell lõni, hogy el is találd. Természetesen a gép manõvereit figyelembe véve a karika mindig a repülési útjában van a gép elõtt.
Földi célpontot úgy támadj, hogy fogd be a célt és pár száz méternél messzebb ne is lõjj, max rakétát. Repülj rá szinte mindegy milyen szögbõl, csak úgy hogy utána fel tudj még szállni! =)
Sorozd a célt és ha a kis "célvideón" (mert ügye befogtad a célt) látod már hogy a lövések felverik a vizet, vagy a földet, akkor vedd le a sebességet a legkisebbre, és kezd el rendesen lõni. A sorozatok miatt kicsit felhúzhat egyes gépek orra, tehát korrigálni kell.
Egy csatarepülõ általában egy rárepüléssel kiiktat egy földi célpontot. Egy vadász meg 2-3-al.
De én inkább bombázni szeretek földi célpontot. Ha jól csinálom 1 bomba 1 célpont és nem kell alacsonytámadni sem.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Légi célokat addig fogjuk 6-800 méterrõl sorozgatni, amíg nem lesz limitált meg fizetõs a lõszer.
szokni kell, az biztos 😄 és ha nincs más megoldás, ha nekimész egy másiknak meghal. xD mondjuk teis
I met God. She's black
500 méter, aha hát gyakorlatilag súroltam a földet, az szerintem kicsit közelebb van mint 500 méter, és alig-alig talált. Nem tudom azért-e mert egérrel nem tudok vagy nem lehet elég pontosan célozni.
Azért gépeket mindig találok el, kettõt-hármat.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
I met God. She's black
Hogy lehet ebben bármit is eltalálni? Rárepültem egy földi célpontra, nyílegyenesen, lövöm lövöm és semmi. Nincs találat, akkor sebez pár %-ot, mikor már a gép orrával szinte felszántom a talajt.
Látok egy ellenséges gépet, lövöm...ott van a célkereszt közepében, és semmi. Egy találat se. Ott mennek el szinte centikre mellette a lövések, de egy talál?
Az egy dolog, hogy egérrel nekem ez nagyon fosul irányítható. De látom, hogy mások úgy repülnek, hogy céloznak, lõnek, találnak. Befognak egy gépet, és szétlövik. Nem lehet, vagy nem tudok elég finoman manõverezni egérrel, de hogy találni se? Pedig volt hogy jól céloztam, telibe kellet volna lõni.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Meglátom kezdésnél, hogy van az enemy között, akkor rögtön borítok lefele keresni valami csatarepülõt, hogy azt támadjam inkább...
Tudnak róla, valamelyik következõ javításban majd biztosan megoldják.
Egyébként a fejlesztõi fórumra be lehet írni sokadjára is, de szerintem felfogták, hogy valami hiba van. Túl kell rajta lépni, játszani tovább, kipróbálni egyéb lehetõségeket minél gyorsabban, hogyha jön ki a következõ patc, legyen viszonyítási alap, hogy mi változott a mostanihoz képest. Utána is biztosan lesz ilyen hiba, vagy egyebek (mert szinte tuti hogy lesz) akkor azokkal újult erõvel bombázzuk õket.
Lényeg, hogy megjelenésre rendbe rakják.
"Za Vengyrija!" (Elõre Magyarországért!)
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
I met God. She's black
I met God. She's black
Nekem az I-16-al 46.000 a rekordom egy földi céllal és nyolc killel.
Az irányítással nekem nincs különösebb gondom, csak az zavar, hogy elengedem semleges helyzetbe az oldalkormányt /csavargatós joyom van/ és úgy marad kitérítve, aztán úgy kell helyre tekergetni.
Mostanság azért nem kell 10-15 másodpercnél többet várni a kezdésre, 4-500-an vannak esténként.
A két ágyús I-16 "late mod"-ot mindenkinek ki kell próbálni, amíg még van. 3-8 kill között lehet MINDEN meccsen aprítani vele. A fórumon már puffognak miatta. 😊
Valaki találkozott már olyannal, hogy elindítom a játékot de betöltés és gépek helyett csak fekete képernyõt látok. Ez mitõl lehet?
És nem valószínû, hogy változtatnának az irányításon.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Amúgy én még így is joystick-kal játszom, sokkal természetesebb érzés, mint egérrel. Elvégre az igaziakban sem egér van 😊 Próbáltam erõltetni az egér + bill. kombót de nem...nagyon nem esik kézre, meg a manõverezés is fura úgy.
Múltkor játszottam, alig voltak fent 100-an. Nem tudom hogy lesz ebbõl több tízezer játékos open bétában. Amúgy tetszik a játék, azon kívül hogy állandóan nekem jön valaki. Itt nem lehet olyan könnyen szétnézni mint a tankosban, elvégre ott nem kell fölém meg alám is figyelni...nincs annyi dimenzió. Nem tudom hogy lehetne ezt kiküszöbölni, a joystickon sajnos nincs olyan kis pöcök amivel körbe lehetne nézni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
DE !!
Még így is bazi nehéz valakit eltalálni, mert a többiek MOZOGNAK !! És az egyhelyben álló hajóra is nehézkesen tudok ráfordulni, hát még a cikázó gépekre.
Itt nem lesznek 5-8-as fragok, mint a tankos verzióban, az tutti...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Azt ,hogy érdemes nem mondom ,hogy nem! 😄
Regisztrálj és legalább megadtad magadnak az esélyt! 😄
Érdemes lehet még regisztrálni a bétára?
csak MMO rendszerbe építve!
Valószínû ezért is 😄
Kb ennyi leírás elég is a játékról! 😄
😄
Na ez a nem mind1. Egyszerre kaptam meg a War Thunder és a World of warplanes meghívót 😄😄😄
Személy szerint a nehéz-vadászokról már lemondtam, megálltam a T4-nél velük, de a sima vadásszal sem tudok továbblépni a T5-rõl már három napja.
Mitsubishi A6M2 Zero
Nakajima Type 91
Mitsubishi J4M1 Senden
Kyushu J7W1, J7W2, J7W3
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Megnyugtatlak a Wotban is így van.
"Matchmaking: a legdurvább, amikor a heavy fightert összerakja 2 szinttel magasabb vadászokkal. Agyaggalamb lövészetként szednek le az égrõl. Én olyankor már elvbõl nyomom a földbe a masina orrát, és lépek ki a hangárba, aztán indítok egy másik szintû gépet, hátha ott bejön a csapatösszetétel."
"Egyes típusú gépek nagyon durvák, iszonyat jól mennek, vagy hatalmasat lõnek, vagy mindkettõt együtt. Szóval ezen is kell még dolgozniuk.
Én a Német gépeket kezdtem fejleszteni, de nem vagyok oda értük nagyon. Bár igaz, hogy a többit használatban nem ismerem, max annyit érzek belõlük, hogy lelõnek."
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1