2416

World of Warplanes
  • Trucker39
    Ez egy igen jó kérdés. Esetleg hivatalos fórumon megnézted? Ma is mentem vagy 30 csatát de nem tapasztaltam ezt a hibát.
  • Dorgal
    Nyolc-tiz csata után kidobál " out of memory " hibaüzenettel.Mi a tököm lehet az oka? Tudnátok segíteni?
  • jericho12
    Sziasztok,van egy kérdésem.

HOGY LÉTEZIK AZ HOGY TESÓMMAL NEM TUDJUK HOZZÁADNI EGYMÁST A BARÁT LISTÁHOZ,MERT HIÁBA ÍRJUK BE EGYMÁS HELYÉT,NINCS TALÁLAT..HOGY LÉTEZIK EZ?mI A MEGOLDÁS?
  • tutyimutyi2
    am milesz a pachnél azokkal az emberekkel akiknek a me 609-ük van?
    http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/tech-tree-changes-053/
  • SCHwat
    Jon a spitfire, mar ugyis hianyoltam :)

LINK
  • Krisztiam #1851
    sziasztok
    P51D Mustang-ot szeretném megszerezni, de hogy tudok sok pontot szerezni?
    nyertem már jó pár csatát meg le is lőttem gépeket még se csökken az ára a gépnek :D
  • Zegi Norbi HUN
    Ok, köszi:)
  • SCHwat
    Valoszinu mindent resetelnek a megjeleneskor, kiveve a premium time-ot (ami ugye a WOT-al kozos).

Gondolom megmarad az ajandek repulo is bar arrol nem lattam cikket.

• Malachit
    Gz hozzá, kb annyiból lehet kihúzni. A 10 csatát meg úgy szoktam mostanában, hogy gépeket bepakolom, majd csak megnyerik :D
  • Zegi Norbi HUN
    Ezt addig fel is kell használni, vagy akkor váltom be, amikor akarom?
  • SCHwat
    4 vs 4, ha esetleg van koztetek osszeszokott csapat :)

4 vs 4

maximum tier IV
  • Trucker39
    Ilyen csatákból szeretem ha sok van.

• Trucker39
    Csak el szerettem volna dicsekedni, hogy 300 csata alatt összejött a 30 nap premium.
  • TottiHUN
    ezen mit kéne nézni?
  • Trucker39
  • tutyimutyi2
    SCHwat ha t3 és attack aircraft-ot akarsz akkor má inkább használd a sima tsh-3-at esetleg sh-tandem
  • SCHwat
    Szeptember 26

LINK
  • Trucker39
    Még egy nap és meg lesz a 2500 token. Meddig is lesz ez az akció?
  • Droughert
    Passz. Amit a wg szülinapjára kaptunk prémium t3-as gépet szeretem, azzal jól lehet keresni, múltkor 3x egymás után 70-80k-t hozott.
  • SCHwat
    Van ertelme megvenni a BSh-1-et pre-order packageban?
    Valaki probalta mar? Sokat nem varok T3-tol de azert buntetni sem akarom magam :)
  • Droughert
    Szimulátorokhoz joy, arcade lövöldéhez (warthunder, warplanes) jobb az egér.
  • Dorgal
    Nincs gondom az egérrel,csak gondoltam repülős játékhoz joy az igazi.Mindenhol máshol,csak itt nem,ezek szerint.Vagy én vagyok már lassú,a fene sem tudja.
  • Trucker39
    Magam is próbáltam Joy-l játszani (x-52), de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem szimulátor. Tökéletesen megfelel hozzá az egér alapbeállítása, meg néhány billentyü. A target lockot nem is használom. Egy idő után úgyis megszokja a játékos, mekkora előre tartással kell célozni és lőni. Néha kicsit bele kell "húzni" billentyüvel is a manőverbe, de amúgy teljesen rendeben van a célzás egérrel is.
    Néha még le is lehet lőni az ellenfelet.

• Dorgal
    Sziasztok! Joystickal próbálok játszani,de olyan iszonyatosan forog az egész térkép,hogy már szédülök.Hol lehet állítani valamilyen érzékenységet,vagy ki lehet-e kapcsolni valamilyen kamerát,hogy úgy működjön,mintha egérrel játszanék.Thrustmaster Flight Stick X a típusa.
  • kisokka
    Ha messze van és egy 20 milkós csulázó van a gépen, akkor necces, mert hamar túlmelegszik. Jobb, ha küszöbölik ezt a bugot
  • Gerdzso
    Sajnos bugos a rendszer, de ha célpontot váltasz(valamelyik gombbal), akkor utána ráviszed a célkeresztet és jó is, amúgy szerintem random is tökéletesen eltalálhatóak a gépek.
  • tutyimutyi2
    egyébként ez az xp elosztás az 1es gépek közt jó lesz de kiváncsi lennék hogy abból az xpből kap-e az i-15 dm-2-es mivel hogy az is megmarad
  • tutyimutyi2
    am ha azt vesszük hogy aki az open bétában csatlakozott kapja a legrosszab mig aki az alphában az a legjobb gépet akkor aki az alphában csatlakozott fogja kapni a: Lavochkin La-150-es gépet az encyklopédiában a keresőbe kell beirni amugy nem látszik és ugyis még csak egy kép és hogy nyolcas gép de ha valaki meg akarja nézni akkor 404-est dob ki
  • kisokka
    És ki nyomta be a LOCK-ot? Én biztos nem.
    Amúgy nem egészen az a probléma, ahogy leírtam, jobban megfigyelve az van, hogy ki van jelölve a gép, csak a célkört nem mutatja és a bal alsó is üres. Hiába vagyok közel hozzá, akkor se. Ilyenkor vagy kb-ra lövöldözöm, vagy váltok egy másik gépre.
  • Gerdzso
    Mert először ki kell venni a LOCK-ot, utánna tudsz egy másikat LOCK-olni, erre jó a két gomb.
  • kisokka
    Meg középkatt. De nem működik sokszor.
  • Gerdzso
    Használd a kijelölő gombokat, ha jól emlékszem X,C
  • kisokka
    Kösz!
  • kisokka
    Néhol meglátszik, hogy sokan hajtanak a 700 csatára, több olyan szakaszt is láttam, ahol a csata elejét azzal kezdik, hogy szándékosan egymásnak repülnek...Még arról se lehet szó, hogy véletlen lenne, mert felismerhetőek a nevek, elég szánalmas dolog.

A másik probléma, ami vagy egyre gyakrabban fordul elő, vagy eddig nem szúrta a szemem, hogy némelyik gépet lehetetlen kijelölni célpontnak. Még csak nem is külön típus, mert ha teszem azt, kijelölök egy BF-109-et, de esetleg leteszek arról a szándékomról, hogy azt kergessem, jelölnék ki egy másik gépet és NEM LEHET. Iszonyat idegesítő, egy kicsit vaktában kell lövöldözni ilyenkor, mivel jobb pozícióban vagyok az utóbbi elfogásához, de még mindig az előző van jelölve. Agyfasz
  • lacciko
    Hali! Tudnátok segíteni fps kérdésben? A lényeg, hogy i7-es gépen, 8 giga ram-mal, 1 gigás vga-val, ami rammal 2-t tud felvenni, low grafon ilyen 15-20 fps-em van. Több helyen is olvastam, hogy nem tudja kihasználni a játék a 4 magot. Van rá valami megoldás? Vagy esetleg más amivel tudok fps-t kinyerni még? Csak a wargaming-es játékoknál van ilyen problémám, másnál ultrán szinte fut minden, úgy hogy élvezhető, de ez még lowon is siralmas.
  • Trucker39
    Azzal kezdtem a játékot.
  • Droughert
    2210-nél tartok, szombatra meglesz az első 30nap prém.
    Egy tipp: Van az oktató mód, kb 3missiont tartalmaz, ha teljesíted, akkor +50token a jutalom.
  • Trucker39
    Egyenlőre legyen meg a 2400 token. Most vagyok kb félidőben vele.
  • Droughert
    Igen, és úgy néz ki, hogy attól függ milyen gépet kapsz, hogy mikor csatlakoztál a tesztfázisba. Alpa-Closed-Open béta csatlakozás függvényében kapod a gépet.
  • Droughert
    link1
    link2