World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. mi után kapok tokeneket? Mert nyertem már viszonylag sok meccset, de jelenleg 0-án áll a token-számlálóm.
2. nektek is nehézkes az egeres irányítás? Alig bírok becélozni vele valamit, olyan lassan vánszorog a célkereszt, még ha feljebb veszem az érzékenységet, akkor is. A Mouse 0.4.1 vagy melyik verzió meg túlontúl érzékeny, azt meg azért nem használom. Valami ötlet?
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Wot: Totti93
700 battles(from the Alpha Test up until the game's release.)
az alpha test kezdetétõl számitva 700 csata kell.
Továbbá igen az I-15 DM-2-es gépet nem veszik el és ha ez a 700 csata megvan akkor:
while the latter will have access to up to three unique tester aircraft
nemtom mit nem lehet ezen érteni mivel hogy 3 gépet kapunk nem 1-et.
Valaki tudna segíteni,hogy miért áll meg mindig telepítés közben.Lesze 4,5GB majd mikor telepíti úgy a 70%-nál hibát ír ki:
Critical error.
Failed to install updates.
The application cannot continue.
For details,se log file.
és ha minden igaz akkor a béta második felében tokenért tudsz venni prémet amit megkapsz a wotban is.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valahogy megoldani hogy a kamera ne elõbb fordúljon mint a gépem? Engem baromira zavar hogy néha már alulról látom a gépet, de azt nem hogy merre is megyek potnosan.Lehet hogy ez csak nálam jelent gondot? 😊
Nekem egy olyan kérdésem lenne, miért lehet az, hogy ha belépek a szerverre, elindítom a játékot, megy kb. 1 percig aztán kilép a szerverbõl. Más is tapasztalt ilyet? Tudna valaki segíteni? Elõre is köszi a segítséget.
Üdv
Peti
cyka blyat
cyka blyat
Amúgy nagyon jó ez a 3-as prémium gép, nagyon adakozós kedvében van a WG mert WOT-on is kaptunk egy T3-as tankot, ja és végre jönnek a britek! 😛
Ha nem veszik el akkor melyik prém repcsit érné meg jobban most beszerezni a HE100 vagy az ME210-est?
BF3: shishkeza
Most próbálgatom a játékot. Szeretnék párat kérdezni. Ki mivel játssza? Joy, vagy egér? Szerintetek melyikkel jobb?
Próbáltam egérrel. Elég nehéz szerintem. Nem lehet a gyors ellent lekövetni vele. Vettem egy használt joystickot. Próbálkozom. Illetve nem tudom én vagyok béna, valamit át kell még állítgatnom, vagy a joy 'túl használt'? 😊
Joyos használatkor a settings-ben alapból jól vannak a dolgok, vagy valamit át kell állítani? És ha igen miket érdemes. Elmondanám, hogy kezdõ vagyok, a legegyszerûbb beállítással kezdeném. 😊
Köszi a válaszokat!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Egyrészt ez nem a végleges gép lista, majd kerülnek be még gépek, lehet akár a nehéz bombázók is.
Másrészt, jeleneleg nincs bombázó ág. Vadászok vannak, és a másik ág, abban csatarepülõk-nehézvadászok.
Lehet majd lesz bombázó ág is.
Ju-88 viszont tényleg kellene.
Azt tudom, hogy a Lancaster angol gép, de lehetne egy olyan vonal aminél megvan minden nagyobb híres nevezetes gép, de kevés van és ez miatt nem lehet külön országhoz kötni. A Ju 88 akkor sem értem mért nincsen. Hisz német vonal és elég patent "kis" gép volt.
Na most, egy 9 tonna bombát tud magával vinni. Az nem éppen 4-5 darab, sok és nagy sebezésû bombák, ami azt jelenti egy B-29, a jelenlegi térképeken szereplõ célokat egymaga képes megsemmisíteni. És ha egy oldalra berakna az MM több nehéz bombázót is...értelmét vesztené a dolog, mert letarolnak minden földi célt, és másnak nem marad értelme.
Át kéne alakítani a bombázható célokat, hogy legyen értelme ellenük a nehézbombázókat is bevetni.
Most nem azért de IL-2-vel, 10 célt lendületbõl ki lehet szedni...bombák, rakéták, gépfegyver...egy nehéz bombázó meg mennyivel több bombát visz magával?
Nem bánnám persze ha bekerülnének.
- néhány gépnek, 4-es szinttõl felfelé, módosítva lett a javítási költsége
- I-15bis DM2 (775 LE, 4x7,62mm) betéve, de még nem a boltba.
A lõszerrõl, meg hogy mivel lehet királykodni: El Hallufban pusztítom az ellenfél bázisát a TS-1essel. Az ellenféltõl maradt még egy AGO, elindult felém és úgy szétszedett, ahogy illik. Az átmenetek, a könnyûbombázók jelenleg elég ütõsek.
A Lancaster az meg angol...és nincs angol ág, tehát fura is lenne ha lenne.
Nem kell megvárni míg az összes ellenséges gép megsemmisül, lehet nyerni ha elkezded a földi célokat bombázni, a képernyõ tetején ott betelik egy zöld csík, hasonlóan mint a WoT-ban a bázisfoglalás, és akkor nyer a csapat. Teljesen mindegy hány gép van az ellenségnél. Vagyis van értelme földi célokat lõni.
Hát igen. A lõszer...lehetne olyan is hogy kifogy, reálisabb lenne, de ez árkád játék. Azért végtelen sorozatot így sem lehet lõni.
Hát igen, na most ja, a vadászoknak nem kéne a földi célokat lõni, de sajnos az emberek hülyék.
Kipróbáztam én is a játékot, de ez jó gagyi. Nem rossz az elképzelés, de már ott megbukott a dolog, hogy Amcsi vonalon nincs B52. Az hogy lehetséges??? A világ leghíresebb bombázója. Vicc.
A másik meg, hogy bombázóval megyek. Tegnap volt egy csata és úgy esett, hogy szétkaptunk minden földi célpontot. Azt vártam a csata végét. A baj, hogy semmi nem történt. Meg kellet várni amíg a vadászok leszedik a maradék 2 db enemyt. :SS
Kérdem én akkor minek vannak a játékban bombázók. Én olyan beleéléssel repültem befele a bombázóval, hogy iszonyat. Erre kiderül, hogyha marad 1 vadász és én a bombázóval. Szétlövök mindent akkor is meg kell várni amíg a vadász leszed és vereséget szenvedünk. Ez epic cél! :S
Szal nem tudom mi a francos értelme van a földi targetet agyonlõni. Mert gyakorlatilag semmi.
A hülyék innen sem hiányoznak szerencsére.
Jah... Nem fogy ki a lõszer!!!?!?!?! Hát anyád. pff paraszt gyerek ráfekszik a gombra azt csók van.
A játék skill igénye = 0
Pedig nem lenne rossz játék.
Amúgy nincsen benen a Lancaster 3-as bombázó sem. Pedig az nagy dög volt. 😄D Nincs Junkers bombázó sem. Olyan nagy bombázó gépek maradtak ki, hogy nem is tudnám enélkül elképzelni a játékot.
A vadászmegsemmisítök ( nem tom mi az háromszög a jele ) Olyan tûzerõvel bírnak, hogy egy rárepüléssel szétszednek bármilyen földi célpontot. :S😄D Ismét megkérdem. Minek a bombázó? Meg egy vadász mért a földi célpontot lövi. Mért nem a bombázóknak biztosít szabad utat? Mindegy. Elég szarul sikerült kivitelezni. Azért 1 órácskát el lehet vele bohóckodni úgy, hogy nem gondolkodol mi mért történik csak lõsz. Amúgy ajánlott light gép meg az oroszoktól a háromszöges gépek. Ezzel a 2-vel lehet írtani. A többinek nem sok értelme van. Meg haszna sem.
Szerintem állati a hétvégi extra, ilyen még a WoT-ban sem volt. 3x-os szorzó persze volt, de hogy az elsõ 3 (!) gyõztes csatáért, olyan még nem.
Igen, az MM egyelõre elég hulladék (Bf109-ek ellen Claude-dal, de komolyan?), de ha több lesz a játékos, talán alakul majd jó irányba. Az irányítás már most is jó. Az irányítóközpont hangja még túl tiszta egy ilyen légkörhöz képest, de a kifejezések tökéletesek.
Farmolni maximum 5-ös szintig lehetséges, valóban.
Ja és az itteni nickemen vagyok fellelhetõ a játékban is. Köszöntem!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.