World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két kérdésem lenne:

1. mi után kapok tokeneket? Mert nyertem már viszonylag sok meccset, de jelenleg 0-án áll a token-számlálóm.
2. nektek is nehézkes az egeres irányítás? Alig bírok becélozni vele valamit, olyan lassan vánszorog a célkereszt, még ha feljebb veszem az érzékenységet, akkor is. A Mouse 0.4.1 vagy melyik verzió meg túlontúl érzékeny, azt meg azért nem használom. Valami ötlet?

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Üdv, hogyan kell valakit meghívni csatába, vagy ebben nincs ilyen mint a tankos elõdben?
nem vagyok túl jó angolos és én úgy értettem hogy 3 gépet csak az kap akinek van 700 csatája alfában 700 zárt bétában és megint 700 nyilt bétában.

Wot: Totti93

annyival egészitenék hogy:
700 battles(from the Alpha Test up until the game's release.)
az alpha test kezdetétõl számitva 700 csata kell.
Továbbá igen az I-15 DM-2-es gépet nem veszik el és ha ez a 700 csata megvan akkor:
while the latter will have access to up to three unique tester aircraft
nemtom mit nem lehet ezen érteni mivel hogy 3 gépet kapunk nem 1-et.
Üdv.
Valaki tudna segíteni,hogy miért áll meg mindig telepítés közben.Lesze 4,5GB majd mikor telepíti úgy a 70%-nál hibát ír ki:
Critical error.
Failed to install updates.
The application cannot continue.
For details,se log file.
azt nem tudom hogy medig tart, de ha teljesen vége lesz a bétának akkor csak a szülinapra kapott gépet tarthatod meg, és ha megvan a hétszáz csatád akkor kapsz még egy gépet.
és ha minden igaz akkor a béta második felében tokenért tudsz venni prémet amit megkapsz a wotban is.

Meddig tart a nyílt béta? csak mert azt mondták, hogy mindenki aki addig 700 csatát lejátszik kap egy ajándék gépet. Nekem meg most van 30 (meg egy olyan gépem amin el is megy a játék). Egyébként akkor a megvett gépeket megtarthatjuk? Mert a token-kredit, token-P dolgot még értem, de ugye most a WG szülinapi gépet már csak nem fogják elvenni?
Egyébként van mód arra,hogy könnyebben tartsam a célkeresztet a célponton?Pl. ha nem egérrel irányitom,mert elégé zavaró,hogy a gép ide oda billeg és nemtudom rendesen bemérni/rajtatartani a keresztett az áldozaton.
Túl hamar akarsz túl sokat. Gyakran van úgy, hogy a gép nem tud olyan gyorsan fordulni, ahogy a kamera.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

automatikus a hátsó fegyver annyi az egész hogy a lövész rá lásson a gépre , bár elég gyenge inkább csak 1-2 szintel kisebb gépek ellen hatásos.

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valahogy megoldani hogy a kamera ne elõbb fordúljon mint a gépem? Engem baromira zavar hogy néha már alulról látom a gépet, de azt nem hogy merre is megyek potnosan.Lehet hogy ez csak nálam jelent gondot? 😊
kösz. Könnyû gépekkel kezdtem,de több közepes repülõnél észrevettem,hogy két géppuskája van.egy elõl,egy hátul.A hátsó az most jelképesen van ott,esztétikai szempontból,v. tényleg lehet vele hátra lõni is?
Lehet, hogy lesz, egyelõre nincs.

Hali.Ma kezdtem el a warplanes-t és érdeklõdnék,hogy van itt olyan funkció,hogy ha bejelölök egy ellent akkor kövessem,v. legalábbis a célkereszt?Mint a WoT.-ban volt az automatikus célzás.
szia, nálam is ugyan ez van, és ezt írja ki: You have been diconnected from the server. Try logging in again.
Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, miért lehet az, hogy ha belépek a szerverre, elindítom a játékot, megy kb. 1 percig aztán kilép a szerverbõl. Más is tapasztalt ilyet? Tudna valaki segíteni? Elõre is köszi a segítséget.
Üdv
Peti
Sziasztok! Bajnokságba nem akartok jelentkezni? 😊 5 fõs csapatot kellene összerakni 😊 Bajnokság

Antimat
Amúgy, a wg jóvoltából van nyolczázvalamennyi tokenem, érdemes ezt prémiumgépbe fektetni? Valami 5-ösbe max., mert az egy darab hatos, az több, mint ezer.

cyka blyat

Antimat
Ez a szám attól függ, hogy a csapatodban hányadik vagy (a besorolás szerint), tehát, ha 1-es van a géped oldalán, akkor kapd össze magad, mert top tier vagy 😊

cyka blyat

Közel sem...

Amúgy nagyon jó ez a 3-as prémium gép, nagyon adakozós kedvében van a WG mert WOT-on is kaptunk egy T3-as tankot, ja és végre jönnek a britek! 😛

és azt lehet tudni, hogy mikor ér végett a béta idõszak?
ha vége lesz a bétának akkor eltûnik minden statod és a gépeid is egyedül a tier 3 prémium marad meg amit ma kaptál, és ha van 700 csatád bétában akkor majd kapsz egy prém repülõt.

Amúgy a betában elért eredmények megmaradnak az élesben is vagy elvesznek, hasonlóan mint a wot testszerverein?
Ha nem veszik el akkor melyik prém repcsit érné meg jobban most beszerezni a HE100 vagy az ME210-est?
Ez egy az egyben ugyan az mind a war thunder csak gagyibb.Az sokkal jobb,próbáljátok ki azt is..
Még mindig béta fázisban van a játék?
sam9981
a szam attol fugg hogy milyen szintu es fejlett geped van, tier szerint van elosztva a jatek elejen, legjobbtol a legrosszabig

BF3: shishkeza

Minden a maga idejében. Most derült ki az is, hogy a Stuka, meg a SZu-2, meg a Petljakov-2 jönnek, majd.

valaki esetleg tudja hogy mikor lesznek klánok?

Sziasztok. Nem tudom más is észrevette-e de nálam a gép oldalán a számozás gyakran változik akár csatáról csatára is. Ez mitõl van? Feature vagy csak bug vagy valami jelentõsége?

Helló. Ami azt illeti, én egérrel játszom, mert nem szeretem a joysticket. Valóban nem lehet lekövetni rendesen a gyors ellent, de én úgy érzékelem, kontrollerrel sem lenne jobb. Ilyenkor kell trükközni a tereptárgyakkal, illetve más ellenfélbe is "belekóstolni".

Sziasztok!
Most próbálgatom a játékot. Szeretnék párat kérdezni. Ki mivel játssza? Joy, vagy egér? Szerintetek melyikkel jobb?
Próbáltam egérrel. Elég nehéz szerintem. Nem lehet a gyors ellent lekövetni vele. Vettem egy használt joystickot. Próbálkozom. Illetve nem tudom én vagyok béna, valamit át kell még állítgatnom, vagy a joy 'túl használt'? 😊
Joyos használatkor a settings-ben alapból jól vannak a dolgok, vagy valamit át kell állítani? És ha igen miket érdemes. Elmondanám, hogy kezdõ vagyok, a legegyszerûbb beállítással kezdeném. 😊
Köszi a válaszokat!
DonZorro
Gyerekek, nagyon nagy kicseszés lesz Kecskeméten az autósokkal, családokkal! Ugyanis csak az a 3db parkoló zóna lesz amik ki vannak jelölve a honlapon! Ez innen Cegléd felõl 7-8 kilométerre van a bejárattól. Ide majd buszok szállitják azt a pár tizen-huszon-ötvenezer embert, gyereket, csomagot! Szerintetek miért nem volt jó az eddig jól mûködõ gyakorlat, hogy a reptér végén a réten parkolhattunk? Talán két pacsirta fészkel, vagy ráesik a repülõ az autókra? :S És majd hazafelé mit kezdenek az egyszerre kiáramló tömeggel? Vagy ha valaki elõbb el akar menni majd megvár még 40 embert hogy tele legyen a busz??? Gratula a szervezõknek! Csodálatos szervezés... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Biztosra veszem h a késõbbiekben bekerülnek még legendás gépek. Ne feledjük h még csak open beta fázisban van a játék!

Sziasztok! Szerintem a játék nagyon jó. Arcade szinten behozza az embernek a dogfight feelinget real pvp-ben, úgy hogy gépfejlesztéssel mmo is. Így a repülést kedvelõk és kevésbé kedvelõk is meg tudják emészteni. A dogfight "szerintem aranykoránál" végzõdik a tierfa, én csak a Mig 15-öt hiányolom a Sabre mellõl. A koreai háborúban ezek püfölték egymást ugyebár, nem a La15 volt a mainstream... 😊
Hello az lenne a kérdésem hogy nekem kb percenként dc-zik mitõl lehet?
Meg a Stuka is!

Hát amint írtam:
Egyrészt ez nem a végleges gép lista, majd kerülnek be még gépek, lehet akár a nehéz bombázók is.
Másrészt, jeleneleg nincs bombázó ág. Vadászok vannak, és a másik ág, abban csatarepülõk-nehézvadászok.
Lehet majd lesz bombázó ág is.

Ju-88 viszont tényleg kellene.

Nyihahah. xDD De elírtam. :S Elnézést kérek. A B17 flying fortress-re gondoltam. A B29 is jöhet. 😊 Ez az én hibám. Annyira írtam, hogy nem figyeltem. Bebaszna ha egy B52-es repkedne a 2. VH-ban. xD

Azt tudom, hogy a Lancaster angol gép, de lehetne egy olyan vonal aminél megvan minden nagyobb híres nevezetes gép, de kevés van és ez miatt nem lehet külön országhoz kötni. A Ju 88 akkor sem értem mért nincsen. Hisz német vonal és elég patent "kis" gép volt.
Én nehézbombázókra nem vennék mérget. Az a baj, a játék jelenlegi mechanikájába nehezen illenek bele. A mostani csatarepülõk is, némelyik 4-5-6 bombával van felszerelve, ami azt jelenti, enyi földi célt kapásból ki tudnak szedni. Kikéve a bázisközpontot, arra két bomba kell, meg a legnagyobb hadihajót. Arra is több kell.
Na most, egy 9 tonna bombát tud magával vinni. Az nem éppen 4-5 darab, sok és nagy sebezésû bombák, ami azt jelenti egy B-29, a jelenlegi térképeken szereplõ célokat egymaga képes megsemmisíteni. És ha egy oldalra berakna az MM több nehéz bombázót is...értelmét vesztené a dolog, mert letarolnak minden földi célt, és másnak nem marad értelme.

Át kéne alakítani a bombázható célokat, hogy legyen értelme ellenük a nehézbombázókat is bevetni.

Most nem azért de IL-2-vel, 10 célt lendületbõl ki lehet szedni...bombák, rakéták, gépfegyver...egy nehéz bombázó meg mennyivel több bombát visz magával?

Nem bánnám persze ha bekerülnének.

5.0.1 részletei:
- néhány gépnek, 4-es szinttõl felfelé, módosítva lett a javítási költsége
- I-15bis DM2 (775 LE, 4x7,62mm) betéve, de még nem a boltba.

Ne legyél türelmetlen, most indult még csak a nyílt béta. Biztosan jönnek a nagy bombázók is késõbb. Én is erõs foghíjakat érzek, fõleg vadászbombázók (Fw190 különösen hiányzik) és nehézbombázók terén. Most jött két pálya, szóval mindenre lesz majd idõ, csak gyõzzük kivárni. Mondjuk erõs poén, hogy a brit gépek képeken már benn vannak, a játékban meg még nem.

A lõszerrõl, meg hogy mivel lehet királykodni: El Hallufban pusztítom az ellenfél bázisát a TS-1essel. Az ellenféltõl maradt még egy AGO, elindult felém és úgy szétszedett, ahogy illik. Az átmenetek, a könnyûbombázók jelenleg elég ütõsek.

Hát bombázók alapvetõen nincsenek benne. B-52 nagyon furcsa volna ha lenne benne, lévén az nem is illik ebbe a korszakba. Nagyon fura lenne a Messzerek között. Nem inkább B29-re gondoltál? Az illene a korba. De nincsenek bombázók.
A Lancaster az meg angol...és nincs angol ág, tehát fura is lenne ha lenne.

Nem kell megvárni míg az összes ellenséges gép megsemmisül, lehet nyerni ha elkezded a földi célokat bombázni, a képernyõ tetején ott betelik egy zöld csík, hasonlóan mint a WoT-ban a bázisfoglalás, és akkor nyer a csapat. Teljesen mindegy hány gép van az ellenségnél. Vagyis van értelme földi célokat lõni.

Hát igen. A lõszer...lehetne olyan is hogy kifogy, reálisabb lenne, de ez árkád játék. Azért végtelen sorozatot így sem lehet lõni.

Hát igen, na most ja, a vadászoknak nem kéne a földi célokat lõni, de sajnos az emberek hülyék.

Nah csocsi.

Kipróbáztam én is a játékot, de ez jó gagyi. Nem rossz az elképzelés, de már ott megbukott a dolog, hogy Amcsi vonalon nincs B52. Az hogy lehetséges??? A világ leghíresebb bombázója. Vicc.

A másik meg, hogy bombázóval megyek. Tegnap volt egy csata és úgy esett, hogy szétkaptunk minden földi célpontot. Azt vártam a csata végét. A baj, hogy semmi nem történt. Meg kellet várni amíg a vadászok leszedik a maradék 2 db enemyt. :SS
Kérdem én akkor minek vannak a játékban bombázók. Én olyan beleéléssel repültem befele a bombázóval, hogy iszonyat. Erre kiderül, hogyha marad 1 vadász és én a bombázóval. Szétlövök mindent akkor is meg kell várni amíg a vadász leszed és vereséget szenvedünk. Ez epic cél! :S
Szal nem tudom mi a francos értelme van a földi targetet agyonlõni. Mert gyakorlatilag semmi.

A hülyék innen sem hiányoznak szerencsére.

Jah... Nem fogy ki a lõszer!!!?!?!?! Hát anyád. pff paraszt gyerek ráfekszik a gombra azt csók van.
A játék skill igénye = 0
Pedig nem lenne rossz játék.

Amúgy nincsen benen a Lancaster 3-as bombázó sem. Pedig az nagy dög volt. 😄D Nincs Junkers bombázó sem. Olyan nagy bombázó gépek maradtak ki, hogy nem is tudnám enélkül elképzelni a játékot.

A vadászmegsemmisítök ( nem tom mi az háromszög a jele ) Olyan tûzerõvel bírnak, hogy egy rárepüléssel szétszednek bármilyen földi célpontot. :S😄D Ismét megkérdem. Minek a bombázó? Meg egy vadász mért a földi célpontot lövi. Mért nem a bombázóknak biztosít szabad utat? Mindegy. Elég szarul sikerült kivitelezni. Azért 1 órácskát el lehet vele bohóckodni úgy, hogy nem gondolkodol mi mért történik csak lõsz. Amúgy ajánlott light gép meg az oroszoktól a háromszöges gépek. Ezzel a 2-vel lehet írtani. A többinek nem sok értelme van. Meg haszna sem.
Ja 1x-2x lõttem le velük afk bombázókat xD

Bizony, az irányítatlan rakéta nem repülõk ellen van.

Ja, hajókat.

rakétával sikerült már valakinek leszedni valamit? 😄

Örömmel látom, hogy a nyílt béta beindulásával beindult az élet itt is.

Szerintem állati a hétvégi extra, ilyen még a WoT-ban sem volt. 3x-os szorzó persze volt, de hogy az elsõ 3 (!) gyõztes csatáért, olyan még nem.

Igen, az MM egyelõre elég hulladék (Bf109-ek ellen Claude-dal, de komolyan?), de ha több lesz a játékos, talán alakul majd jó irányba. Az irányítás már most is jó. Az irányítóközpont hangja még túl tiszta egy ilyen légkörhöz képest, de a kifejezések tökéletesek.

Farmolni maximum 5-ös szintig lehetséges, valóban.

Ja és az itteni nickemen vagyok fellelhetõ a játékban is. Köszöntem!

Tono34
Köszönjük az észrevételt, de talán nem kellene így kiabálni. Nem tetszik nem kötelezõ vele játszani. A WT sokkal elõrébb tart mint ez a játék.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

KIPRÓBÁLTAM, HÁT NEM HITTEM, HOGY SEMMIREVALÓBB, GANÉBB, SZARABB JÁTÉKOT ÖSSZE LEHET HOZNI A WOT UTÁN, DE SIKERÜLT. A war thunder nyomába se fog érni soha. KÖPEDELEM