World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Historical battlebe realisztikusabb repülési modellek vannak, ott jönnek ki igazán a gépek/nemzetek közti különbségek. Ott egy oldalon csak azonos nemzetû gépek vannak, ha kifogy a lõszer/kevés az üzemanyag, akkor vissza kell menni a bázisra tölteni. Elég izgalmas csatákat lehet menni, szerintem megéri legalább kipróbálni.

Játék de pl Én az FPS-ekbõl is a kissé realisztikusabb Battlefield-et preferálom a Cod-ok helyett. A másik két mod azért eléggé más, a bázisra kell menned lõszerért meg ilyesmi, bár arról nem ír, hogy az irányítás más lenne csak a full realistic játékmódban.
Hát a WT másik két módját nem próbáltam.

Tudom hogy épül fel egy gép, de ez egy játék.

Amúgy nem, a WoWP-ban sem annyi, hogy csak megy le a HP, simán kigyújthatnak, vagy meglövik a motort, hasnlóképp mint a WoT-ban.
Tapasztalatom szerint, az orosz gépek könnyebben égnek le mint a németek. Legalábbis, a FW 57-es ritkábban gyulald ki, mint a vele egyszintû orosz gép. Annak ha mögé kerülnek, égni fog.

Értem. A WT másik két modját lehet egérrel, és billentyûzettel játszani? Mmint normálisan. Mennyire leszek hátrányban a joy-al játszókkal szemben?

"A WT-ben nincs HP...és rohadt érdekes, mert van hogy kap az ember 25 ezer lövést és nem esik le, máskor a ezer kilométerrõl egy kósza lövés és mint az érett alma: potty. Én jobb szeretem ha van HP, legalább úgy láthatom hogy tényleg sebeztek és eltaláltak. "

Azért érdekes lenne ha egy gép úgy esne le mint egy érett alma. A HP szvsz hülyeség, mert nem reális, és igen ki lehet szedni egy gépet egy lövésbõl csak jó helyen kell eltalálni, ez az amit szeretek nem az, hogy belelövök 20.000-ret a szárnyba, és még csak le se esik, de a HP lemegy oszt akkor meghal. Vagy ugyanez a pialófülkénél hagyjuk már... Hiába a 25.000 lövés. Tudod Te, hogy épül fel egy gép? Ha szétlyuggatod a karosszériát az attól még repül. Nem a karosszéria tartja fenn... Ha viszont a szárny kap lyukakat ott már lehetnek gondok pl kanyarodásnál, és emelkedésnél. A hátsó légterelõdet meg ha kikapják akkor vége van. Gondolom a WoWP-ben csak annyi, hogy megsebzõdik azt megy le a HP 😊 WT-ben láttam, hogy lerobban.

Szal egyelõre nekem a WT jobban tetszik csak aggódom a joy miatt.
Hát eléggé az. Gépet ki lehet gyújtani, van kritikus sebzés. Üzemanyag nem kell a gépekbe. Hát többé-kevésbé valóságosak az adatok. Szokásos HP alapó sebzés.

A WT-ben nincs HP...és rohadt érdekes, mert van hogy kap az ember 25 ezer lövést és nem esik le, máskor a ezer kilométerrõl egy kósza lövés és mint az érett alma: potty. Én jobb szeretem ha van HP, legalább úgy láthatom hogy tényleg sebeztek és eltaláltak.

A WT-nél fõleg árkád módban, na ott az adatok csak poénból vannak oda írva, a játékban egészen össze-vissza fura módóon viselkednek gépek, olyanokat csinálnak ami...na hagyjuk, és mindezt annyival elintézik nincs még minden gép repülési modellje kidolgozzva rendesen. Hát izé.

De állítólag a WT másik két játékmódjában jobb a helyzet, de ez igazából pár hónapja volt így, azóta lehet változott a játék nem tudom.

Mind a kettõt lehet joy nélkül jétszani, fõleg a WT árkád módját.

A WT térképei nagyobbak, sokkal több gép van benne, és több nemzet.

De a WoWP-ban például jobb móka bombázgatni( márha nem lennének segg hülye csapattársak akik elbasszék a játékot)
A WoWP-ban jobb a kijelzõ. Láûtható hogy áll a lõszer, modulok, mennyi a bombád, a WT mennyivel és milyen magasan van a gép.

A WT-bemg meg van egy felirat : BMB( bomba) Ez kissé szánalmas megoldás.

De a WT-t többen játsszák. Hosszabbak a csaták.

Hát röviden ennyi.

Üdv! Melyik játékot ajánljátok inkább a WT-t vagy ezt? Mivel csak kölcsönbe volt egy joy-om így nem tudok "szimulátorosat játszani", de hallottam, hogy a WT-ben van arcade mod is. Ez a játék mennyire arcade? A gépek sebzõdése, a kritikus pontok eltalálása, a pilóta kilövése, a gép kigyújtása (A6M1 Zero ugyebár. Pont azzal akarok menni 😄) stb stb tehát mint a World of Tanks-ban jelen van, vagy ez annyira arcade, hogy hú? Üzemanyag, valósághû adatok mint pl sebesség, páncélozottság stb milyen? Köszönöm.
csaba90
az oroszból meg pont a tier 3-as meg 4-es vadász nagyon jó az a lagg-3-as nekem nem jött be.. a la 7 az valamelyest jobb... de a lagg-3 nekem szenvedés volt :S

Csaby

Csekkolom egyet WT-t is megnézem mi változott az elmúlt 2 hónap alatt 😊

Amúgy én fighter párti vagyok 😊

Én német-orosz csatagépekkel megyek. Szeretek bombázni. Csak ezzel az van, csatarepülõkkel vagy nagyon jó kör, vagy nagyon szar. Ha a csapat béna, az ellenséges vadászok egy perc alatt szétlõnek. Ha azonban nem kapnak el..tarolás.

Amúgy ajánlom a német és amcsi figter ágat, csak t5-ig vittem õket, de kegyetlen jók, az oroszt t4-ig toltam, de azzal sokat kell szenvedni mire erõs lesz. A többit nem igazán ismerem.

Na meg a sok kamikáze...jaj már, azon azért röhögtem, amikor a hülye nekem jött...de én még tovább tudtam repülni.

Ám a sok zöldség itt is ugyanolyan. Hülyét kapot attól ha egy könnyû vadász , egyenesen a földi célpontokat támadja.
Ugyanis:
-Kiszedni nem bírja
-Viszont, magasságot és sebességet veszít, így hátrányba kerül az ellenséges vadászokkal szemben
-ráadásul nem az ellenséges vadászokkal harcol, azok meg leradírozzák az égrõl a mi csapatunk lassú gépeit...

Bonyolult egy játék ez.

Ja amúgy a TP-t nem tarthattad meg, de amennyi TP-t szereztél a Closed Beta-ban ahhoz igazították a Token-ek számát.

Amúgy ennyit a kevés játékosról, rákattintok a Battle-ra és még a lobby-t se hozza be, hanem egybõl dob a csatába, gyorsabb mint a WoT 😄

Nekem csak a training nem mûködik, egy helyben "áll" a repcsi és nem tok semmit sem csinálni :S

Sziasztok! Esetleg valakinek van olyan problémája mint nekem hogy folyamatosan Disconnectel a server?
Szerintem jelentsd be, nem hiszem, hogy szándékosan nem számol valamit.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

csaba90
hát nem tom nekem egyelõre minden oké bár még földi célpontot nem igen semmisítettem meg :S

Csaby

Minden lehet. Szerintem a stat-ban valamelyik típusú földi célt nem számolja be. Csak azt nem tudom, ez bug, vagy szándékos.

Lehet hogy bugos?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja, de a stat számítást érti valaki? Hogy van ez?

Ez. Ráadásul annak ellenére, hogy nem egész 1 napja nyílt béta, sokkal kevesebbet kell várni a csatára, mint a WT-ben, szinte azonnal indul, míg a WT-ben az árkádra is van, hogy fél percet kell várni, HB-re meg minimum a fél perc.

csaba90
fasza má látom h legalább milyen néven vagy a gameba 😄

Csaby

Hogy a bánatba mûködik ebben a játékban a statisztika? Leszedek több földi célpontot, de a statisztikában kevesebb jelenik meg. Pl, a német géppel, elsõ csata 8, második csata 5 földi cél, a statban meg összesen van 8...a többi? Mit nem számít be? De itt egy kép:

Két gép, 3 földi cél.

A stat szerint meg 2 gép, és egy földi...mit nem számol? Az épületet? Vagy a légvédelmi ágyúkat nem számolja? Ebben így mi a logika?

A végeredmény szempontjából irreleváns, ha a WG nem tud leprogramozni optimalizáltan egy motort, ami esztétikus is.

De mint írtam kár összehasonlítani a kettõt a célközönség miatt.

WoWp és WT-vel is tavaly óta játszom. Végül teljesen átszoktam a WT-re, mert abban nem csak arcade mód van.
Amaymon: nem itt nem errõl van szó, a WT készítõi fogták a korábbi játékukat amit csak konzolokra adtak ki, optimalizálták PC-re és csináltak egy online rendszert hozzá, a gépek, hangok, pályák nagy része már készen volt, csak kis átalakításokon mentek keresztül, ezért tudott olyan gyorsan fejlõdni, mivel magát a játék úgymond el se kellett készíteni. Ez olyan mintha fognád a Crysis 1-et és írnál hozzá egy online felületet és kész a Crysis Online.

De aki játszotta a korábbi játékukat az egybõl tudta mirõl van itt szó, mert szinte ugyanaz a 2 csak több tartalommal és finomhangolással, na meg aránylag jó online rendszerrel.

Bocs hogy bele kotyogok, de manapság melyik játék nem valami licencelt enginnel fut? WT tankos részéhez külön dev team lett felvéve. A fizikai modellezés fog ott is dominálni (nem szimuláció), valószínû nem lesz russian bias. A két játék az eltérõ filozófia miatt összehasonlíthatatlan. A közös vonás, hogy wargame mind a kettõ.
Na igen de WT honnan is indult? Egy kész játékot fogtak és kiegészítettek online funkciókkal és kész is lett a WT...

Ugyan, már marha régóta fejlesztik ezt is, és alig haladtak valamit, míg a WT sokat fejlõdött. A WT -nek ez, nem lesz vetélytársa.

TomDantes: Bocsi, hogy ezt kell mondanom, de hülyeség amit mondasz, a WT már régóta játszható és "szinte" teljesen készen van, már csak a plussz tartalmakon dolgoznak, míg a WOWP csak most lépett nyílt bétába és még félig sincs kész... ez olyan mintha összevetnéd a WOT-ot a WT tankos verziójával...

Azért az is mutat valamit, hogy mennyivel kevesebb ember játszik vele, mint a konkurenciával. A WT fórumba is jóval többen írnak mint ide.

Na ki is próbáltam, játszottam pár csatát, nekem tetszik. Bár a csaták messze nem olyan hosszúak, mint a WoT-ban, de élveztem minden egyes percét. Azzal lesz itt a baj, hogy ha egyszer az ember hátába kerültek, nehéz lerázni segítség nélkül az ellenfelet, bár lehet hogy csak én nem vagyok elég jó. Meg elég sokszor ütköztünk is, olyan közeli harcok voltak. De amin felnevettem az az volt, amikor alacsonyan repültem, és egy ellenséges bombázó lebombázott... 😄

Jó, hát a WoT-ban egy éve fele ennyi tank volt. Attól nem félek, hogy ennyi lesz, mert ígérték, hogy sokkal több lesz (azt hiszem minden nemzetnél 100 verziót ígértek megjelenésre, de nem biztos), de gondolom elõször a játék mechanizmusait akarják finomítani. És igen, lehet hogy WT-ben több játékmód van, de az emberek döntõ többsége árkádban játszik, a hardcore HB-sekbõl sokkal kevesebb van és lesz mindig is. Speciel én sem vagyok akkora szimulátor-buzi, HB-t párszor nyomtam, elég is volt, én szórakozni szeretnék, nem erõlködni.

Eagle16
Livestream, azoknak akiket nem érdekel annyira hogy felrakják, de meg akarják nézni hogy milyen: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amúgy az Open Beta, Closed Beta jutalmak hogyan vannak? 700 csatát kell elérni mielõtt megjelenik a játék(tehát az számít mikor regeltél) vagy 700 csatát kellett elérni abban a szakaszban?

Már csak max egy reset lesz, mielõtt kiadják a játékot...

Amúgy én WT-n kezdtem, de most már ez jobban tetszik...

Tök jó, mindent töröltek. Az oké, hogy open beta , de legalább az eddig elért Xp-t adták volna oda free Xp-ben, mint a WoT-nál...de semmi. Ismét kezd elõlrõl. És majd ismét törlik majd az egészet, és akkor majd ismét kezd elõlrõl. És ha majd véget ér a béta, ismét kezd elõlrõl...bravo.

Az interfész, a gépek fejleszthetõsége egyértelmûen itt a jobb.
Most komolyan, például a WT-ben: BMB meg egy szám? Ez a bomba kijelzés? Mi ez?

De!

A WT-ben van három féle játékmód. 5 nemzet. Sokkal több repülõgép. A játékmódokban is különbözõ irányítás, ráadásul árkád-ban nagyon kézre álló a WT.
De a WoWP még mindig bug-os, kevés térkép, kevesebb gép típus, kevesebb nemzet, nem olyan az irányítás, fél kész játék a WT-hez képest, épp ezért fognak benne szerintem sokan csalódni és pár nap múlva tök üresek lesznek a szerverek.

Amúgy meg 1-ig halottak a szerverek, jó nyitás... 😄

Én próbáltam mindkettõt, és a WoWP jobban bejött. Legfõképp az interfész, a fejlesztések, meg úgy összességében hogy az egész egy WoT repülõkkel. Szerintem összeszedettebb, mint a WT.

Na ma indul a nyílt béta. Hát kiváncsi vagyok mi lesdz. Egyrészt mennyien lesznek a szerveren, másrészt mi lesz a reakció?
A WT-ból átjövõ, ezt nemismerõ emberek tuti csalódni fognak és nagy sebességgel hagyják el majd pár napon belül.

A WoT-os tapasztalatból kiindulva biztos

csaba90
nyílt bétába majd kipróbálom akkor, am elvileg a szerzett XP-t mind tokenné váltják és újra ki tudom osztani majd?

Csaby

Höhö...IL-2. Még csak rakéta meg bomba van rajta, és alap gépfegyver, na de ez...nem kicsit durva. Rohadtul pusztító tud lenni. A hadihajókat sorozatban szedi ki. Oké...egyetlen hátrány, nincs hátsó lövés, no de majd a köv. IL-2-esen.

csaba90
ja jó 😄

Csaby

Egér+bill, úgy értettem.

csaba90
miért nem egérrel játszol? 😮

Csaby

Van egy olyan érzésem, most fog eldõlni a játék sorsa az open beta-val. Ha most sikerül játékosokat elcsábítani, még lehet belõle valami. De ehhez az kéne hogy valamit sürgõsen mutassanak fel, mert ez így a WT-vel szemben kevés lesz. Na de majd kiderül.

Amúgy én csak csatagépekkel szeretek menni. Könyebb mint a vadászgépek, billentyûzettel vadászokat irányítani...legalábbis nekem elég necces. A lomhább csatagépeket, földi célpontok ellen, sokkal

csaba90
csaba90
azt én is észrevettem, hogy az LBSh elég durva 😄 5-ös géppel megyek mögötte és leszed 😄 meg alig bírja sebezni :S BF 110E pl nekem nagyon tetszett igaz, h csak 2 bomba van rajta.. de ha szembõl jött egy vadász akkor alig sebzett rám én meg szétszedtem 😄 meg ha jól mögé jutok mikor nem figyelnek vagy épp más lõnek akkor is csodákra képes 😄 cseppet mozgékonyabbnak találom mint az IL2-est. ME 410 sem rossz igaz én nem fulloztam ki a géppuskákat rajta.. két bombával és 4 rakétával nyomultam...
1 bomba ment a bázison lévõ nagy hangárra vagy anyahajóra (3) kill 😄
köv bomba (1) 4 rakéta az 4 kill csatahajóra rálövöd utána igényel még egy kis gépágyút és annyi és ha midnen jól ment (nem tartottak fel) 8 földi célpontak már annyi volt.. 11 volt a max vele lehetett volna több is csak vége lett a csatának 😄

IL 2-õt nem próbáltam egyiket se.. de én szeretem õket sokszor.. nagy hp könnyû célpont mozgó XP doboz.. olyan mint tier 10-be a maus 😄
csak vigyázni kell mert ha sokat vagy mögötte elég ügyes a géppuskása (valahogy ügyesebb mint a németeké) és akkor lehet hamarabb vége a dalnak 😄 volt h egy csata alatt 2-õt szedtem ki 100%-ról kaptam creditet bõven 90 k körül 😄
ahogy észrevettem legtöbben nem is próbálnak vele vadászni.. esetleg ha csata vége van és jön szembe valami, akkor... pedig sztem jól sebeznek 😄

am lesznek itt ám furcsa dolgok... :S IL 40-essel találkoztam már IX-es csata gép... BF 109 G-vel tetszettem lenni 😄 azt hittem végem lesz mikor megláttam mi az 😄 viszont olyan nagy fordulókat vett, hogy rám se gyõzött látni.. aztán csak lõttem lõttem.. volt még ott valami kisebb tier aki üldözte.. azt egyszer csak robbant 😄 egyszerûbb volt kiszedni mint pl panther II-vel egy STI-t 😄

írtam kis regényt... 😄 de hát legalább életet lehellek ide 😄

Csaby