2416
World of Warplanes
-
Gerdzso #1736 LA-150-et kik kapnak? Alpha tesztelők? -
tutyimutyi2 #1735 Am az egyik prém gép az orosznak az lesz a neve hogy LA-150 ha encyclopediaban akarjátok nézni alapból nem mutatja csak ha a keresőbe beirjuk a nevét illetve egyenlőre ha rámegyünk 404-et dob egyébként tier 8-as lesz
-
tutyimutyi2 #1734 http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/Release-date-announced/ -
TottiHUN #1733 tudsz linket adni hogy hol olvastad a szept 26-át?
-
tutyimutyi2 #1732 Gerdzso
hát én szerintem kapunk plusz hármat az I-12 DM-2 mellé ha megvan a 700 csata, illetve forumon is beszéltek erről hogy plusz 3 speckó gép amcsi, orosz, német -
mbru84 #1731 Ugyan ez van nálam is.Keresgéltem már pár helyen de nem találtam hasznos infót.Pedig szívesen kipróbálnám ezt is -
Gerdzso #1730 Próbáljátok meg újratenni az egész játékot, vagy ha van ilyen(WoT-nál volt) akkor a patch-et manuálisan leszedni és azt feltenni. -
TomDantes #1729 Nekem is ki kép ezzel az üzenettel. Nem tudom mi az oka. A hivatlos fórumon lehet tudnak segíteni, én lusta vagyok hogy utána nézzek, meg az angol tudásom se elég ehhez, szóval ott kéne utána nézni. -
Piterson #1728 sziasztok
másnak is van olyan problémája, hogy miután leszedte a frissítést, telepíti és egy idő után 70-80 % körül nem akarja tovább telepíteni, megragad úgy? -
Gerdzso #1727 Szia!
Nem kapsz 3 plusz gépet, hanem 3 fajta gépet osztanak ki annak megfelelően hogy mikor csatlakoztál a játékhoz(Alpha/Closed Beta/Open Beta), legalábbis én így tudom. -
tutyimutyi2 #1726 taki2001 a Battle gomb bal oldalánál van hogy create flight oszt kiválasztod az embert és kész megy az inv.
Gerdzso nincsen esetleg valami progi ami azt mutatja hogy alpha óta össz mennyi csatánk volt me elvileg alphától kezdve kellene a 700 csata a 3 plusz géphez. -
Gerdzso #1725 Szeptember 26.-án jelenik meg a teljes verzió! Amúgy az utolsó patch valami hihetetlen jó lett! -
Istbur #1724 ---------------------------
Critical Error Occurred
---------------------------
Exception (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION : 0xC0000005 @ 0x0140B73B) received
Read @ 0x00000000
Please send the logs/130820_134044.dmp and the last log to developers.
You can press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.
OK
A frissítés óta ezt írja ki. Valaki???
-
TottiHUN #1723 igen
-
hawkie22 #1722 Mit csináltak a mostani karbantartással? Gyakorlatilag alig irányítható joystickkal a repülő, tegnap még csaták során átlagban 4-5 repülőt tudtam leszedni, most meg simán lefordulják a teljesen kifejlesztett repülőimet (Német és USA Tier4 Fighter), én meg max 1, ritkán 2 gépet tudok leszedni, pedig a beállításokon nem változtattam. -
#1721 ez még csak béta játék? -
hawkie22 #1720 Ma egyig karbantartás van. -
#1719 nem megy a szerver, nektek jó? -
#1718 az első 5 győztes csatáért kapsz tokent 50 50 50 50 100
ilyen leosztásban tehát egy nap összesen 300 tokent tudsz össze gyűjetni -
hawkie22 #1717 Közben megtaláltam a joy-beállítást, úgyhogy már csak az 1. kérdés van életben. :) -
hawkie22 #1716 Két kérdésem lenne:
1. mi után kapok tokeneket? Mert nyertem már viszonylag sok meccset, de jelenleg 0-án áll a token-számlálóm.
2. nektek is nehézkes az egeres irányítás? Alig bírok becélozni vele valamit, olyan lassan vánszorog a célkereszt, még ha feljebb veszem az érzékenységet, akkor is. A Mouse 0.4.1 vagy melyik verzió meg túlontúl érzékeny, azt meg azért nem használom. Valami ötlet?
Köszi -
taki2001 #1715 Üdv, hogyan kell valakit meghívni csatába, vagy ebben nincs ilyen mint a tankos elődben?
-
TottiHUN #1714 nem vagyok túl jó angolos és én úgy értettem hogy 3 gépet csak az kap akinek van 700 csatája alfában 700 zárt bétában és megint 700 nyilt bétában.
-
tutyimutyi2 #1713 annyival egészitenék hogy:
700 battles(from the Alpha Test up until the game's release.)
az alpha test kezdetétől számitva 700 csata kell.
Továbbá igen az I-15 DM-2-es gépet nem veszik el és ha ez a 700 csata megvan akkor:
while the latter will have access to up to three unique tester aircraft
nemtom mit nem lehet ezen érteni mivel hogy 3 gépet kapunk nem 1-et. -
mbru84 #1712 Üdv.
Valaki tudna segíteni,hogy miért áll meg mindig telepítés közben.Lesze 4,5GB majd mikor telepíti úgy a 70%-nál hibát ír ki:
Critical error.
Failed to install updates.
The application cannot continue.
For details,se log file. -
TottiHUN #1711 azt nem tudom hogy medig tart, de ha teljesen vége lesz a bétának akkor csak a szülinapra kapott gépet tarthatod meg, és ha megvan a hétszáz csatád akkor kapsz még egy gépet.
és ha minden igaz akkor a béta második felében tokenért tudsz venni prémet amit megkapsz a wotban is.
-
Ruzsasandor #1710 Meddig tart a nyílt béta? csak mert azt mondták, hogy mindenki aki addig 700 csatát lejátszik kap egy ajándék gépet. Nekem meg most van 30 (meg egy olyan gépem amin el is megy a játék). Egyébként akkor a megvett gépeket megtarthatjuk? Mert a token-kredit, token-P dolgot még értem, de ugye most a WG szülinapi gépet már csak nem fogják elvenni? -
arel #1709 Egyébként van mód arra,hogy könnyebben tartsam a célkeresztet a célponton?Pl. ha nem egérrel irányitom,mert elégé zavaró,hogy a gép ide oda billeg és nemtudom rendesen bemérni/rajtatartani a keresztett az áldozaton. -
Hunn1a #1708 Túl hamar akarsz túl sokat. Gyakran van úgy, hogy a gép nem tud olyan gyorsan fordulni, ahogy a kamera. -
TottiHUN #1707 automatikus a hátsó fegyver annyi az egész hogy a lövész rá lásson a gépre , bár elég gyenge inkább csak 1-2 szintel kisebb gépek ellen hatásos. -
Zozee 32 #1706 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valahogy megoldani hogy a kamera ne előbb fordúljon mint a gépem? Engem baromira zavar hogy néha már alulról látom a gépet, de azt nem hogy merre is megyek potnosan.Lehet hogy ez csak nálam jelent gondot? :) -
arel #1705 kösz. Könnyű gépekkel kezdtem,de több közepes repülőnél észrevettem,hogy két géppuskája van.egy elől,egy hátul.A hátsó az most jelképesen van ott,esztétikai szempontból,v. tényleg lehet vele hátra lőni is? -
Hunn1a #1704 Lehet, hogy lesz, egyelőre nincs. -
arel #1703 Hali.Ma kezdtem el a warplanes-t és érdeklődnék,hogy van itt olyan funkció,hogy ha bejelölök egy ellent akkor kövessem,v. legalábbis a célkereszt?Mint a WoT.-ban volt az automatikus célzás. -
Piterson #1702 szia, nálam is ugyan ez van, és ezt írja ki: You have been diconnected from the server. Try logging in again. -
Piterson #1701 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, miért lehet az, hogy ha belépek a szerverre, elindítom a játékot, megy kb. 1 percig aztán kilép a szerverből. Más is tapasztalt ilyet? Tudna valaki segíteni? Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Peti -
Gerdzso #1700 Sziasztok! Bajnokságba nem akartok jelentkezni? :) 5 fős csapatot kellene összerakni :) Bajnokság -
#1699 Amúgy, a wg jóvoltából van nyolczázvalamennyi tokenem, érdemes ezt prémiumgépbe fektetni? Valami 5-ösbe max., mert az egy darab hatos, az több, mint ezer. -
#1698 Ez a szám attól függ, hogy a csapatodban hányadik vagy (a besorolás szerint), tehát, ha 1-es van a géped oldalán, akkor kapd össze magad, mert top tier vagy :) -
Gerdzso #1697 Közel sem...
Amúgy nagyon jó ez a 3-as prémium gép, nagyon adakozós kedvében van a WG mert WOT-on is kaptunk egy T3-as tankot, ja és végre jönnek a britek! :P