World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy épül fel egy gép, de ez egy játék.
Amúgy nem, a WoWP-ban sem annyi, hogy csak megy le a HP, simán kigyújthatnak, vagy meglövik a motort, hasnlóképp mint a WoT-ban.
Tapasztalatom szerint, az orosz gépek könnyebben égnek le mint a németek. Legalábbis, a FW 57-es ritkábban gyulald ki, mint a vele egyszintû orosz gép. Annak ha mögé kerülnek, égni fog.
"A WT-ben nincs HP...és rohadt érdekes, mert van hogy kap az ember 25 ezer lövést és nem esik le, máskor a ezer kilométerrõl egy kósza lövés és mint az érett alma: potty. Én jobb szeretem ha van HP, legalább úgy láthatom hogy tényleg sebeztek és eltaláltak. "
Azért érdekes lenne ha egy gép úgy esne le mint egy érett alma. A HP szvsz hülyeség, mert nem reális, és igen ki lehet szedni egy gépet egy lövésbõl csak jó helyen kell eltalálni, ez az amit szeretek nem az, hogy belelövök 20.000-ret a szárnyba, és még csak le se esik, de a HP lemegy oszt akkor meghal. Vagy ugyanez a pialófülkénél hagyjuk már... Hiába a 25.000 lövés. Tudod Te, hogy épül fel egy gép? Ha szétlyuggatod a karosszériát az attól még repül. Nem a karosszéria tartja fenn... Ha viszont a szárny kap lyukakat ott már lehetnek gondok pl kanyarodásnál, és emelkedésnél. A hátsó légterelõdet meg ha kikapják akkor vége van. Gondolom a WoWP-ben csak annyi, hogy megsebzõdik azt megy le a HP 😊 WT-ben láttam, hogy lerobban.
Szal egyelõre nekem a WT jobban tetszik csak aggódom a joy miatt.
A WT-ben nincs HP...és rohadt érdekes, mert van hogy kap az ember 25 ezer lövést és nem esik le, máskor a ezer kilométerrõl egy kósza lövés és mint az érett alma: potty. Én jobb szeretem ha van HP, legalább úgy láthatom hogy tényleg sebeztek és eltaláltak.
A WT-nél fõleg árkád módban, na ott az adatok csak poénból vannak oda írva, a játékban egészen össze-vissza fura módóon viselkednek gépek, olyanokat csinálnak ami...na hagyjuk, és mindezt annyival elintézik nincs még minden gép repülési modellje kidolgozzva rendesen. Hát izé.
De állítólag a WT másik két játékmódjában jobb a helyzet, de ez igazából pár hónapja volt így, azóta lehet változott a játék nem tudom.
Mind a kettõt lehet joy nélkül jétszani, fõleg a WT árkád módját.
A WT térképei nagyobbak, sokkal több gép van benne, és több nemzet.
De a WoWP-ban például jobb móka bombázgatni( márha nem lennének segg hülye csapattársak akik elbasszék a játékot)
A WoWP-ban jobb a kijelzõ. Láûtható hogy áll a lõszer, modulok, mennyi a bombád, a WT mennyivel és milyen magasan van a gép.
A WT-bemg meg van egy felirat : BMB( bomba) Ez kissé szánalmas megoldás.
De a WT-t többen játsszák. Hosszabbak a csaták.
Hát röviden ennyi.
Csaby
Amúgy én fighter párti vagyok 😊
Ugyanis:
-Kiszedni nem bírja
-Viszont, magasságot és sebességet veszít, így hátrányba kerül az ellenséges vadászokkal szemben
-ráadásul nem az ellenséges vadászokkal harcol, azok meg leradírozzák az égrõl a mi csapatunk lassú gépeit...
Bonyolult egy játék ez.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csaby
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Két gép, 3 földi cél.
A stat szerint meg 2 gép, és egy földi...mit nem számol? Az épületet? Vagy a légvédelmi ágyúkat nem számolja? Ebben így mi a logika?
De mint írtam kár összehasonlítani a kettõt a célközönség miatt.
WoWp és WT-vel is tavaly óta játszom. Végül teljesen átszoktam a WT-re, mert abban nem csak arcade mód van.
De aki játszotta a korábbi játékukat az egybõl tudta mirõl van itt szó, mert szinte ugyanaz a 2 csak több tartalommal és finomhangolással, na meg aránylag jó online rendszerrel.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy én WT-n kezdtem, de most már ez jobban tetszik...
Most komolyan, például a WT-ben: BMB meg egy szám? Ez a bomba kijelzés? Mi ez?
De!
A WT-ben van három féle játékmód. 5 nemzet. Sokkal több repülõgép. A játékmódokban is különbözõ irányítás, ráadásul árkád-ban nagyon kézre álló a WT.
De a WoWP még mindig bug-os, kevés térkép, kevesebb gép típus, kevesebb nemzet, nem olyan az irányítás, fél kész játék a WT-hez képest, épp ezért fognak benne szerintem sokan csalódni és pár nap múlva tök üresek lesznek a szerverek.
A WT-ból átjövõ, ezt nemismerõ emberek tuti csalódni fognak és nagy sebességgel hagyják el majd pár napon belül.
Csaby
Amúgy én csak csatagépekkel szeretek menni. Könyebb mint a vadászgépek, billentyûzettel vadászokat irányítani...legalábbis nekem elég necces. A lomhább csatagépeket, földi célpontok ellen, sokkal
1 bomba ment a bázison lévõ nagy hangárra vagy anyahajóra (3) kill 😄
köv bomba (1) 4 rakéta az 4 kill csatahajóra rálövöd utána igényel még egy kis gépágyút és annyi és ha midnen jól ment (nem tartottak fel) 8 földi célpontak már annyi volt.. 11 volt a max vele lehetett volna több is csak vége lett a csatának 😄
IL 2-õt nem próbáltam egyiket se.. de én szeretem õket sokszor.. nagy hp könnyû célpont mozgó XP doboz.. olyan mint tier 10-be a maus 😄
csak vigyázni kell mert ha sokat vagy mögötte elég ügyes a géppuskása (valahogy ügyesebb mint a németeké) és akkor lehet hamarabb vége a dalnak 😄 volt h egy csata alatt 2-õt szedtem ki 100%-ról kaptam creditet bõven 90 k körül 😄
ahogy észrevettem legtöbben nem is próbálnak vele vadászni.. esetleg ha csata vége van és jön szembe valami, akkor... pedig sztem jól sebeznek 😄
am lesznek itt ám furcsa dolgok... :S IL 40-essel találkoztam már IX-es csata gép... BF 109 G-vel tetszettem lenni 😄 azt hittem végem lesz mikor megláttam mi az 😄 viszont olyan nagy fordulókat vett, hogy rám se gyõzött látni.. aztán csak lõttem lõttem.. volt még ott valami kisebb tier aki üldözte.. azt egyszer csak robbant 😄 egyszerûbb volt kiszedni mint pl panther II-vel egy STI-t 😄
írtam kis regényt... 😄 de hát legalább életet lehellek ide 😄
Csaby