World of Warplanes
  • Amaymon
    "...the possibility to predict your opponent’s behavior and not having to fire randomly, we have no need for (SS: “ленты без трасс” – “something without tracers”? Sorry, I honestly don’t know the correct translation here, my best guess would be “battles without tracer rounds"

Hatalmas tévedés! Ki lehet számítani az ellenfél röppályáját és nincs WG félre WoT random faktor. Kritikált akkor kap egy részegység, ha elfogy a durability-je. Nem kell tracert használni. Leghatékonyabb stealt ammoval vagyok, turnfighter gépekkel. Nem látom a lövedéket, de tudom hova megy és mennyivel kell elé tartani! WG játékokban vagy iszonyatos véletlen faktor van vagy mint WoWp-ben 100% találat, ha picike körre rá bírod mozgatni a picike kurzort :D

"We have better quality plane models."

Ez szimplán kamu. Kifejezettem 3 éves szintet talán megütő a grafika. Az FM, DM zéróhoz közeli.

"we don’t make games for no-life nerds, but for busy guys, who can relax with the game after work"

Valaki ezt épp cáfolta, a CW és ESL-t felhozván, amikor siemkáztam a kommunitit :D

"We don’t have pay-to-win in main battle mode. "

Ezt már kiveséztük. Megagiga öngól.