Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
azt nem mondtam, hogy a Crucible nem nehezebb 😄

All hail the double x!

DarkSector
a-a....
A maze szerintem sokkal egyszerûbb.
Azt meg lehet csinálni...tény hogy egy alap fegyver jól jön plusszban ami tartalmaz egy picike Health for Crit-et...😊
De azért messze egyszerûbb sokkaal de sokkal egyszerûbb mint a Currible.

De oksz akkor mondjuk azt hogy a 2 aréna...a valóban aréna aréna amiket nehéz megcsinálni így...de ezekben is csak 1-2 szintet..

Én 1 élettel nyomtam le a Currible-nak az elsõ 68 szintjét, vagy hol ahol elhagytam mert meguntam....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
A Maze-t se fogod flaska nélkül megoldani 😄

All hail the double x!

DarkSector
Segítek taktikban ha kell, de tudsz pontosabbat is mondani? Mert így nem rémlik milyen arena, mert sok arena rész van...😄

A 2 behemót ha egyre gondolunk, egy nagy fejszével támad és a bal keze el van deformálodva/mutálódva.

Vagy ha esetleg le tudnád írni az ellenfeleket hogy hogyan néznek ki?
Mert az egész játékot meg lehet csinálni 1 élettel, kivéve a Curible-ket, mert azt lehet csak kb 1000000 próbálkozással.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JackSparrow88
Üdv. Ennél a küldinél - Survive the Arena vagy mi ahol jön 2 behemót mi a trükk? Mert mondjuk nem lenne nehéz ha lenne életerõ löttyöm de sajna nincs egy darab se mert a rohadék ilyenkor nem ad amikor kéne.(régebben meg mindig tele volt amikor nem is kellett most a környéken sincs egy darab se.) Sajnos még teljes életerõvel sem lehet megcsinálni mert marha szívósak azok a nagy szörnyek, pedig használom a képességeimet is de azok sem segítenek sokat, a rekord h már csak az egyik nagy maradt életben de sajnos így sem tudtam kinyírni 😞(

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

DarkSector
Hát-hát.

Most lenyomtam második kört.

Piszok készen vagyok.
Most ébredtem rá igazán, hogy nem a harc amivel bajok vannak.
A legõrjítõbb a játékban amiket úgy emlegetek hogy "felbaszó jelenségek", azok ezek:

- mikor nyitsz egy teleportot, Split-ezel és egymásnak át kéne dobni a cumót
- mászás
- falon futás
- lengés
- célzás

úúúú... annyira ideg lettem itt a játék végén, hogy minden összejött a 3 felsorolt hibából...hihetetlen hogy azért gyüjtöttem be halálokat mert a buzernyák idegesítõ programozási hibák miatt vagy mi miatt ...folyamat leestem, vagy nem sikerült valami.

Borzasztóan idegesítõ pont az ami kiteszi a játék 60%-át...

most nem mentem mellékezni, csak a fõutat jártam be, de azokat a helyeket felkutatva mindenkit leölve 14:09:59 volt, és most nyílt ki a nagy kapu a fõellenséghez...

DarkSector
Van egy sorrend.

Ezt magad is kitapasztalod.
Kipróbálod a bal oldalit...EGYSZERRE CSAK 1-et tudsz betólatni a szellemekkel!!!
Ha betólja és bent marad és a rács lejebb jön akkor oké ha nem akkor visszaáll és jönnek az ellenfelek.

Ha a bal oldali nem ment kinyirod a szörnyeket megpróbálod a középsõt!
Bentmaradt? lejebb jött a rács? OK
akkor most jöhet a következõ, megint próbálod a bal szélsõt vagy mindegy meiket, de ha nem jó akkor még a köépsõ is kitolódik!
vagyis elrontottad...akkor ugye már tudni fogod hogy az elsõ a középsõ ar, és a második az amit nem rontottál el, vagyis adja magát a 3. utlsó kar...és sorba benyomatod a szellemekkel.

Én is apon játszottam, akkor rosszul írtam le bocsánat 😄 Amúgy 2 Dead Lord-nak kéne már ott lenni és mind a kettõvel betudtam nyomni a gombokat, lehet valami bug nemtudom kérdezz rá hivatalos forumon hátha ott jobban tudnak segíteni.
próbáltam már így is, semmilyen sorrendben se jó.
a gond az h a középsõre hiába megy lentebb 1 szintet a láda, a szélsõkre nem reagál semmit, még a zöld haver is ott marad és vissza se jön, utána pedig már célba se tudom venni a harmadikat
DarkSector
Pontosabban nekem így sikerült Apoc szinten...lehet Normal-on másképpen megy, de Normal szinten is erre emlékszem...😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közép-Jobb-Bal

DarkSector
Gratula...😊

Elvittem kb 70-ig de abbahagytam és inkább továbbmentem nehezebb-re... ráérek majd megcsinálni, elõször más dolgokat akarok megcsinálni, ami kb még 60-70 óra. 😄

Cipõ nekem is be van rakva.

Középsõ -> Ball szélsõ -> Jobb szélsõ, asszem ez a helyes sorrend.
itt a kép:
sziasztok
segítséget kérnék, mert elakadtam a játékban
psychameronban járok, ahol az interdiction segítségével kell 3 cuccot betolni a falba, h leereszkedjen a láda, amiben a kulcs van(kép)
elõször rossz sorrendben toltam be õket, jöttek a népek, lekaszaboltam õket, majd tolom újra a cuccot a falba, a középsõnél még lentebb ereszkedik a láda, de a szélsõkre már nem reagál semmit, egy sorrendben sem. újraindítás, kilépés belépés sem segít. sajnos egyre mentettem végig, ezért abban sem tudok visszább menni, ergo nem tudom kiszedni a kulcsot, h tovább menjek.
van vmi ötletetek h mit tehetnék?
wesker24
Jah a Wraith-ek pedig azok a Final Wave-ban csak még durvább lesznek ott már a vörös erösebb Wraith-ek jönnek

Amugy nálam ez a módszer midig bevált !

Benyomom a Ghoulokat azok támadnak mindenkit akit csak érnek benyomom a Defense-t és neki állok gyepálni a Wraith-eket amig meg nem pusztul az összes ha lemegy az élet varjak elereszt életet visszatöltik kb ennyi !
pxxl
Assassins Talisman meg az Abyssal Spaulders megvan.
Az egy szuszra leverést elbambultam a 60. wave körül, mikor azok a köcsöggel repkedõ szellemizék dobálják a tûzgolyókat a magasból. :\

All hail the double x!

wesker24
Ha egy szuszra nyomod le az elsõ 100 Wave-ot megkapod a játék legdurvább Secondary fegyóját az Aftermath-ot !

Kapsz még hozzá pluszban egy Assassins Talisman-t is na meg persze az Abyssal spaulders-t is !

Ha levered az Extra 101 Wave-ban Wicked K-t is akkor megkapod még hozzá az Elemental Talisman-t is ! Mind a négy elemre ad +20 % sebzést !

Az Abyssal Gauntlet-et Ostegoth adja ha megvan mind a 30 Relics

Az Abyssal Plate Armor meg a IV Death Tomb-ban van !
pxxl
miért nem vered le a Crucible 26-50 wave-t, megkapnád az Abyssal Boots-ot, ami sztem a legjobb cipõ 😊

tegnap sikerült leülni a gép elé, és végigvertem az egész Crucible-t 😊 megvan már az Abyssal Spaulders is 😛

a maradék 2 Abyssal cucc nehezebb 😄 gyûjtögetõs móka :\

All hail the double x!

DarkSector
Mondtam hogy pro vagyok?
Nem.
Vagy 1000x írtam hogy azok a videók amiket csináltam itteni tagok kérték nem magam fényezésére csináltam...írtam is hogy nincsen benne semmi rendkívüli dolog, de ezt sem olvastad gondolom. 😊

DarkSector
Kiragadtál mondatokat...ez azzal van összefüggésbe hogy mellé benyomtál egy laza szemétséget is...szóval pls idézd az egész hsz-t. THX. 😊

Egy szóval sem írtam hogy én nem warezolok...

"és képeket videókat tettem be..."

Arról hogy milyen pró vagy. Mondjuk akár még lehetsz is, de tényleg van abban valami amit a srác ír... van egy kis darksector tömjénszag a levegõben, de hát mivel úgysincs mirõl beszélni, ez akár még bele is fér 😊

Nincs nekem ezzel semmi bajom, nem is akadt volna meg a szemem rajtad ha nem ilyeneket írtál volna hogy....

warezolásról... "Attól hogy tudok valamirõl még nem jelenti azt hogy mûvelem is.". Nem e? 😊

"Nem kell a szaros mese , tudjuk hogy a warezt várod, azt meg ncore-on nézd ne itt. "

Ráadásul ezt toltad mintha te magad a hófehér angyal lettél volna, várva hogy megvehesd a játékot míg féreg mindenki aki nem 😄

DarkSector
Megint kérdés hogy te olvasod-e a topikot?

Milyen vita?
- Nincs vita, mert õ azt mondja hogy én warezhuszár vagyok. Én meg mondom hogy igen akkor vállalom az vagyok.

Ki polírozza magát?
- 1 hsz-ban sem fényeztem magam.

Regényeket ír saját magáról?
- Ki az vajon? Egyfolytában a játékból szoktam kérdezni és képeket videókat tettem be...de biztos ezeket sem olvastad...😄

Szóval kb ennyire helytálló a kommented. 😄

tomsolo
Felesleges ezzel a gyerekkel vitatkozni, mert folyton saját magát polírozza itt és ha megfeszülne se ismer be soha semmit.

Csak elég pár oldalt visszalapozni mekkora regényeket ír saját magáról - a játékról meg alig 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
"Olyan ember nincs aki nem warezol, csak olyan van aki nem valja be."

DarkSector
Hát 47 ezres fizból gáz dolog de ha leszámolom a sok számlát, meg karácsonyt, akkor elvileg ha nem eszek még beleférne.
De inkább veszek kevesebb játékot, amik valóba n érdekelnek, és a többit utólag olcsóbban, ha meg kapok egy zsíros állást futja játékokra újonnan a szart is megvenném elhiheted...már kb 2 éve úgy vagyok hogy rühellem a letöltéses krekkelõs szarokat, mostanában sok játékot beszereztem...DE a drágábbakat nem vagyok képes nem elég csak akarni.

Mostanában amikkel warezoltam.

Binary Domain - Ghost Recon - Spec Ops The Line - Inversion - Darksiders 2

amiket csak megnéztem:

Transformers FoC - Sleeping Dogs - Dark Souls - Darness 2

Más játék nem jut eszembe amikkel foglalkoztam, a többi játék ha volt ebben az évben...azokat mind azért szedtem le, hogy havernak kelett mert kis nete van...azt ennyi.

De a felsõket amiket lenyomtam meg is fogom venni...Inversion már megvan!

DarkSector
"Ha érdekel nézz vissza augusztusba, ugye ott még arról biztos nem beszélgettünk hogy kell elindítani a játékot."

Nem azt írtam hogy akkor te kérdezted hanem ÉN most nem ezt kérdeztem.... 😊

A Warezhuszár azt vállalom, ha bõ 200 eredeti játékkal az leszek a szemedben...nekem is mindenki warezhuszár 1-2 gazdagabbat kivéve...😊
csak én nem mondogatom annyi a különbség.
Te megvetted én nem, vannak olyan játékok amiket meg fordítva én megvettem akár többször is te meg nem...nézõpont kérdése.

Viszont vannak dögivel játékok amiket vagy nem szedtem eleve le, vagy ha leszedtem 5-10 perc után kitöröltem a gecibe mert nem is érdekel...pl a Dark Souls...Border 2-õt le sem szedem...és így tovább.

jarlaxxe
Nagyon filéreket tehetsz félre ha ilyen soká jön össze egy játékra való mert ezek mind jövöre jönnek ki.

Én megszoktam venni az olyan játékokat amivel 100 óra körül játszok.

Ha érdekel nézz vissza augusztusba, ugye ott még arról biztos nem beszélgettünk hogy kell elindítani a játékot.
Mindenesetre én betettelek az epik hipokrita kategóriába ezek után 😄

"Warezhuszár" 😊

DarkSector
Én mindig is mondtam ahol szóba került hogy nálam elsõdlegesen a Tomb Raider illetve azokra kell a ft amik a logom-ban vannak, és ezt majd megveszem ha OLCSÓBB lesz (ahogy megvettem utólag szinte az összeset amikkel játszottam és vásárlásra érdemesnek találtam.), de soha még csak nem is gondolkodtam rajta hogy 2000 ft-nál többet kiadjak érte...😄

DarkSector
Neem. Tévedés barátom.

Az hogy valaki a warezt kérdezi, mikor hol hogyan kell elindítani meg ilyenek, az más. mert eredeti topikban elvileg nem igen elfogadott, hanem off/warez.

Én viszont nem maga a warez-t kéreztem hogy hol van krekk meg mit tölthetek honnan meg hogy indítsam el...hanem csak egy megjegyzés volt.
Azért én senkit nem csesztem le ha megkérdezte mikor jön a játék.
Ilyen tuti nem volt...az más dolog ha te voltál esetleg az egyik a néhányból aki ez a "MIKOR JÖN" mellé még flegmán beszólt arra mikr a karakterek kúlságát beszéltük.

Csak mert megkérdezted mikor jelenik meg a játék 100% hogy nem szóltam érte...ilyenekért eszembe nem jutna írni. <#puszi>

Hehe... azért ez csúnya pofáraesés barátom... én emlékszem még augusztusra amikor mertem megkérdezni hogy mikor jön ki a játék, és durván elkezdtél osztani hogy rohadt warezhuszár vagyok meg menjek az offtopikba mert még a kijövetel dátumát se tudom...

Erre mit ad isten, bort iszik, vizet prédikál 😄

Fõleg hogy a játék már a "nem is kéne" kategória (gondolom annyira rossz, igaz hogy már vagy 4x tolod végig...)

DarkSector
Csak nincs pénzem Darksiders 2-re? 😊
Naná, én másra gyûjtök. Ez nem fér bele a keretbe, ráadásul nem is kéne.

Hoppá... csak nem warezolsz? 😊

Nem értek annyira az ilyen webprogramozáshoz, de szerintem csak a weboldalon lévõ hírek vannak összekapcsolva a játékkal. amúgy miért kérded? 😄 Nemhinném, hogy külön minden kalóz verziót használó embert egyesével levadásznának, vagy nem erre akarsz kilyukadni? 😄
DarkSector
Aha, csak kérdéses hogy mennyire tartja a kapcsolatot? 😄

Hát akinek megvan eredetiben az ugye alapból steames és online, de Gondolom van egy két File a játékban ami a weboldalukkal tartja a kapcsolatot hiába nincs Steam és azt nem vették ki a törtbõl se gondolom.
DarkSector
Amúgy arra lennék kíváncsi hogy a csúnya verzió miért tudja leszedni a netes infókat? mikor belépek a játékba rendesen megy allul a Community reklámcsik, hogy comming soon Argul's Tomb...meg ilyenek...😄
Kontaktban van a szerverekkel? Mert ezekszerint nem offline módba megy a virágbolt.

DarkSector
Jah neked az Hard, de nekünk Apoc....😄
A Nightmare az mi? Very Hard vagy Hard Core? vagy Impossible? 😄

wesker24
Apocalyptic = Hard ennyi !
DarkSector
Jaja...fenetudja hogy van ez. 😄

DarkSector
Nincsen Hard.

Easy-Normal-Apocalyptic-Nightmare

Nincs semmi kiegészítõm a játékhoz, mivel itthonról vettem meg, egyedül az Argul Tomb-hoz kaptam egy kódot, amit majd tudok aktiválni ha kijön. Van egy két mellék küldi is ami adott pontot azthiszem, meg pl valamikor csak azért is kaptam hogy átmentem egy új zónába. Ja és igen a Relicek, ami skill pontot ad abból 5 darab van, de ha NG+ kezdesz akkor megint összelehet õket szedni, szal az 10-et ad összesen, sajnos a többit nemtudom pontosan honnan szedtem, megcsináltam mindent de nem figyeltem melyik adja 😄
wesker24
Hát jah az nem könnyû Hardon csal még jobban fog szívni vele az ember a tüzes golyókkal ha nem figyel oda az ember !
Tatyla
na én a guardianal megfõttem második fázisban mikor a golyókat lövögeti...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Bocs télleg most megszámoltam az elsõ végigjátszásom 32 skill pontot adott.
Ezekszerint valszeg vagy néhány fõ vagy néhány mellékküldetés is ad skill-t.
27 skill pont mellé még 5 van lehet ez azok a küldetések adták amik a játékban DLC formában vannak jelen.

DarkSector
Az kemény ha összehoztál 49 skill pontot, én eddig úgy tudtam csak szintlépéskor kapsz meg ha relikviákat gyûjtesz.
De ha neked ennyi összejött 2 végigjátszással, akkor lehet ezekszerint másért is lehet szerezni ami elkerülte a figyelmemet.

Azt tudom hogy én elsõ végigjátszással mindent megcsináltam és 1 ability kivételével a 2 fában az összesbe 1-et tudtam rakni, egyedül a jobboldalon a legalsóba nem....a fehér fejhez.
De nem számoltam meg hogy õszinte legyek...elõfordulhat hogy másért is adnak skill-t...

DarkSector
Nekem 51 óra volt elsõre mindent 10x átjárva megnézve a játék, és 4 ládát elhagytam amiket csak adott idõben lehet felvenni.
Fejlesztések nélkül. 17 p és 22 s küldet

Cirka 3.5 milló jött össze (nem álltam le sehol tápolni csak akkor öltem ha elém kerül valaki)
89 rombuszt (tuti 1-2 darab szerintem elmaradt, valami iszonyúan idióta helyen.)

Skill-rõl annyit, hogy van 22+5 skill egy végigjátszásban, ez annyit jelent, hogy 27 skill pont, valamint a következõ körben ha 30 level a max akkor még 8+5 vagyis 27+13=40.
40 pontot lehet összeszedni 2 végigjátszásból ha megszerzed az artifact-okat (ezek adnak 5-öt az alapokhoz).

Én is az elõbb fejeztem be a NG+ ot, minden mellék küldit meg felszedhetõ cuccot felszedtem és a Crucible-t is végigtoltam egycsapásra 😄
Nekem 49 Skill pontot sikerült összeszedni és egy skill fát teljesen kilehet rakni ennyi ponttal úgyhogy megmarad 1 pont, amit csak a másik fába lehet már rakni. Amúgy nekem végig volt egy hiányérzetem az egésszel kapcsolatban, de rájöttem, hogy mi az, hát a Cinematic átvezetõk. Az elsõ részben olyan faszák voltak ezek és vitték a story-t, nekem ez hiányzott belõle kicsit, meg a Bossok kicsit lehetettek volna erõsebbek mert így apocalypticon se voltak nehezek, meg az elsõ részben mintha kicsit változatosabbak is lettek volna a bossok, szóval ezekért kár, de azt kell mondjam, hogy összességében azért nagyon jó volt és várom a DLC-ket és persze a Darksiders 3-at is 😄
gibson9
Éppen most fejeztem be én is 😄 Épp a stáblista megy, megvárom a végét, mert úgy olvastam lesz a végén még valami. Amúgy spoilerben elmesélné valaki nekem végülis mi lett a vége? xD Csak mert angol tudásom az nulla és képek alapján meg csak kb sejtem mi történhetett. Elõre is köszönöm 😊 Amúgy én 23 óra alatt pörgettem végig, csak a fõ csapásvonalat követve. De most második nekifutásra mindenhova benézek, hogy minél több xp-t gyûjtsek és vele skill pontokat.