1540
Darksiders 2
  • krisztajo
    DarkSector! Köszi a választ.
    Most újabb segítség kéne.
    Mistmount végén a kanyarban van egy láda, amit portálokkal lehetne elérni.
    De sehogy sem tudom megoldani, nem tudok elég magasra repülni.
    Hogyan lehet megcsinálni?
    Kérlek, adjatok tanácsot vagy küldjetek egy videó linket, amin láthatom.
  • DarkSector
    WooooW!

Most már valóban elértem a játék végét, ettől már nincsen tovább. :D

• DarkSector
    igen nálam is néha van ilyen, ez sajnos akkor küszöbölhető ki ha a keresztnél az irányoknak a végén nyomod le. nem a kereszt közepefelé, mert akkor néha oldalirányba is elmozdul
  • gibson9
    25ig jutottam eddig az arénában első nekifutásra.. egyszerűen a healthpotjaim maguktól aktiválódnak.. (vagy ha nem maguktól, akkor véletlenül megnyomom kontrolleren a bal irányt), de mindig azt látom, hogy egyenként fogynak anélkül, hogy én tudatosan megnyomnám
  • DarkSector
    Jah télleg, de level 25 az akkor sem level 30. :D
  • wesker24
    Azt kétlem ugyanis lvl 25 alatt nem nagyon mehetsz be aFinal Wave Arenaba mert ahhoz minimum LVL 25 kell ! :D

Igen 75-ig de csak addig mert a Final Wave csak LVL 25 után lesz elérhető !
  • DarkSector
    Összeraksz 2 bika fegyót oszt ennyi. nem lehetetlen.
    Boss-ok nem ellenfelek, ha nem buta droid módon áll valaki hozzá, játszadozni kell velük és legyürhetőek.

De ha gondolod belépek régi mentésemről amikor level 22 vagyok és végigviszem. (persze ha ezzel a végigjátszással megvagyok majd utána, vagy ma vagy holnap meglesz.)
    Több idő mire meghalnak de meg lehet kisebb szinten is csinálni.
    75-ig vagy meddig elvittem alap fegyverekkel hogy nem töltöttem életet. Még legelőször normal-on.
  • wesker24
    Azt megnézném mikor csinálod meg te a Final Wave-ot Lvl 30-as szint alatt

mert ott már 30-as szintű Bossok vannak !
  • DarkSector
    Megy az level 30 alatt is. :D
  • wesker24
    Az Arena nem más mint a Crucible ott vana térkép alján bal oldalt !

És akkor érdemes neki állni ha már lvl 30 vagy ha mind a 100 Wave-ot megakarod csinálni !
  • zbundy
    Az aréna módot hol találhatom? Egyszer már végigjátszottam normálon és most újba kezdtem apokalipton, de az arénát szeretném már kipróbálni. Ez hogy lehetséges?
  • DarkSector
    10 van.
    Ez egy mellékküldetés része, ha kell a mellékküldetés akkor érdemes megcsinálnod
  • krisztajo
    Help! A Soul Arbiter Maze-t mikor érdemes megcsinálni?
    Egyáltalán hány szint van? Nekem eddig hat szinthez van meg a tudnivaló.
    Bemehetem a játék vége után is, vagy csak az utolsó boss előtt lehet?
    És ha valahol elhagytam tekercset visszamehetek később a vége után is megkeresni?
  • gibson9
    Na ez egy tartalmas segítség volt :D Köszi!!!
  • DarkSector
    Huh et a zöld gecivel meggyűlt a bajom, a Pariseer's Tomb végén...:S
  • Dreadshade
    Arcane - Necromancer ágon lévő összes képesség sebzését és a Reaper Form sebzését növeli

Strenght - Harbinger ágon lévő képességek sebzését és a Fegyverek sebzését növeli

Resistance - elementális sebzések ellen véd, tehát kevesebbet sebeznek rád pl Fire, Frost stb.

Armor - Fizikai sebzések kevesebbet sebeznek.

Fire - Tűz sebzést okoz egy bizonyos ideig.

Inferno - ugyanezt mint a fire csak pluszban a célpont körül egy ilyen tüzes területi sebzést is csinál.

Frost - belassítja az ellenfeleket pár másodpercre.

Ice - Lassítás mint a frost-ál plusz teljesen befagyaszthatja az ellenfeleket és ilyenkor se mozogni se támadni nem képesek.

Shock - Folyamatosan sebzi és hátralöki kicsit a célpontot egy ideig.

Lightning - ugyanaz mint a shock csak van esély rá hogy lebénítja a célpontot kis időre.

Piercing - Az ellenfélnek az Armorját csökkenti annyival amennyi ez a stat, tehát alap sebzést növel a fegyvereken.

Thorns - amennyi az értéke annyit sebez vissza az ellenfelekre ha megütnek.

Remélem tudtam segíteni valamennyire :D A shock meg a lightning-ban nem vagyok 100%-ig biztos de ezt tapasztaltam, hogy ezt csinálja.

• gibson9
    Probléma mentesen végigvittem 2x, anélkül, hogy valahol esetleg jobban megizzadtam volna.. erről ennyit :D Csak harmadszorra szeretném a felesleges dolgokat nem tápolni és arra koncentrálni ami tényleg szükséges nekem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem vagy te egy kicsit kurvára önelégült és/vagy kisebbségi komplexussal rendelkező fütyi, aki fórumokon oltogatja az angolul kevésbé tudókat? :D csak barátilag kérdezem, mert látom ez érzékenyen érint téged
  • DarkSector
    Pl a Healt és Wrath per HIT...ez is eléggé ritka, nem is tudtam hogy létezik amíg nem olvastam neten.
    Wesker is elsőre úgy mondta hogy ilyen nincs, csak Healt és Wrath per KILL.
  • jarlaxxe
    " Akkor mi a különbség a Critical Chance és a Critical Damage között " - ilyet csak olyan kérdez akinek halvány lilla fingja sincs az egészröl itt nem találgatni kell ezt vagy érted vagy nem érted.
  • DarkSector
    Én értelek, persze van 1-2 logikus ability név benne, de sok létezik ki tudnám irni nektek ha érdekel, amiket nemhogy nem tudok a gyakorlatban mi, DE ITT TALÁLKOZTAM velük egyedül az extra cuccokal való egybeolvasztáskor.

Vagyis láttam 1-2 olyan tulajdonságot, amit amúgy felszedhető megtalálható fegyverekben nem lehet látni...:D
    Vagy csak én nem találtam ilyen fegyvereket.
  • gibson9
    Úgy tűnik csak DarkSector érti a problémámat. Hiába van egy szónak jelentése ha nem látod a gyakorlati értelmét. Pl hiába növelem meg a strength-et a sebzésem láthatóan a statnál nem jelenik meg. Ugyan így az arcane sem mutatkozik meg számokban. Nem azt kértem, hogy fordítsátok le a játékot nekem, hanem megkérdeztem 6-7 kifejezést, hogy kb mit akar jelenteni.. Mindenesetre a segítséget köszönöm, de az egyéb megjegyzéseket elhagyhattátok volna, mert azzal nem leszek előrébb :)
  • DarkSector
    Ezek kikövetkeztethetőek, de az Arcane meg ilyenek amiknek van jelentése, de kapásból nem lehet azonosítani a játékban lévő dologgal, hogy az gyakorlatban mit mikor hogy akar?
    Ezeket vagy megkérdezed vagy próbálgatod...
  • DarkSector
    Pedig sok dolog kuvára nem csak nyelv kérdése.

Fordítsd le nekem az Arcane szót.
  • wedge31
    Critical Chance - esély a kritikus ütésre
    Critical Damage - magának a kritikus ütésnek a nagysága

Tényleg az alap nyelvel nem vagy tisztában igy goldolom a párbeszédekböl és a storyból se értesz sajnos semmit.
  • gibson9
    Így már érthetőbb! Köszönöm szépen!
  • wedge31
    A megölés és a kivégzés / aminek van külön animációja / az két külön kategoria.

A Health on Execute a kivégzésért ad életet.
  • gibson9
    Ne haragudj az értetlenségért, de nem teljesen tiszta :D Akkor mi a különbség a Critical Chance és a Critical Damage között? :D
  • gibson9
    SZERENCSÉRE nem ebből a pár tulajdonságból áll az egész játék, szóval igen elég élvezetes nekem a játék, nem véletlenül akarok nekimenni harmadszorra is.
    Egyébként a Health on Execute-t nem kevered a Health per kill-el?
  • jarlaxxe
    Erre marhára nem rájönni kell hanem a nyelvet érteni.
  • DarkSector
    Nem gond én sem mindjárt jöttem rá mi mire jó.
    Amúgy RENGETEG más van még...felsorolni is sok, 30-as szinten mikor csinálgattam fegyót olyanok jöttek elő a possessed-ből hogy csak néztem.
  • jarlaxxe
    Magyarul az egész játékból egy kukkot se értesz, biztos jó lehet igy tolni....

Health on Execute illetve Wrath on execute = életet illetve dühöt kapsz kivágzésekért

Critical Chance = kritikus ütés esélyét mutatja

Wrath on crit illetve health on crit = életet illetve dühöt kapsz ha kritikusat ütsz.

A speciális fegyóknak meg speciális tulajdonságaik vannak mérgezés, fagyasztás stb.
  • DarkSector
    Mást mindent tudsz???
    uh rengeteg extra cucc van amit nem tudok mire jók, nem fegyverek csak vannak. :D

Critical Chance: ez növeli az esélyedet a kritikus ütésekre, ami sárga színü, és legtöbb esetben 2x 3x-a a sima ütésnek.
    Health - Wrath on critic: ez az ha megütsz valakit kriikus ütéssel, a sárga szám urik fel, akkor elszív annyi életet vagy varázspontot, amennyi az annyi. :D

Execute-t nem vágom
  • gibson9
    Még 1-2 dolog ami nem világos.

Health on Execute illetve Wrath on execute
    Critical Chance
    Wrath on crit illetve health on crit

Illetve ezek a special ability fegyók mire jók? Pl Searing Venom vagy Lich's Lighting

Más már tényleg nincs, de ki akarom használni a játék minden adottságát, szóval jó lenne érteni :D
  • wedge31
    A minionok sebzését nem növeli a fegyókét igen.
  • gibson9
    De az elemi sebzés mit takar? Az általam megidézett ghoul-ok vagy varjak tűz és jég sebzését növeli, vagy a fegyverekben növeli szintén a tűz, jég, inferno sebzést?
  • wedge31
    Arcane = elemi sebzés
    Resistance = sebzés ellenállás
  • DarkSector
    :D
    grat. nekem 2 végigjátszás megvan (Normal, Apocalyptic) most Nightmare-en szenvedek.
  • gibson9
    Ugyan ez a bajom nekem is. Értem angolul mit jelent vagy jelentene, de, hogy a gyakorlatban ez, hogy mutatkozik meg azt nem tudom :D Pedig a 3. végigjátszásom alkalmával majd ezek alapján akarom tápolni a karakterem :D
  • DarkSector
    Huh én sokkal többet kérdeznék ha lenne olyan aki válaszolna.
    Nekem brutálsok fegyver tulajdonság nem tiszta.
    Értem angolul de a játékban való előnyét nem értem vagy nem látom...de biztos létezik egy wiki erről csak az a kérdés hogy hol...:D
  • gibson9
    Sziasztok! Számomra nem világos és nem is találtam róla semmit, de bizonyos tulajdonságok növelése mit befolyásol? Ezekre vagyok leginkább kíváncsi:

Arcane
    Resistance

Illetve a Strong vagy hogy van írva az erő szintén mit befolyásol? Mert én úgy látom attól, hogy azon több van a sebzésem nem lesz nagyobb.

Előre is köszönöm a segítséget!