1540
Darksiders 2
-
lammaer #1220 "és képeket videókat tettem be..."
Arról hogy milyen pró vagy. Mondjuk akár még lehetsz is, de tényleg van abban valami amit a srác ír... van egy kis darksector tömjénszag a levegőben, de hát mivel úgysincs miről beszélni, ez akár még bele is fér :) -
lammaer #1219 Nincs nekem ezzel semmi bajom, nem is akadt volna meg a szemem rajtad ha nem ilyeneket írtál volna hogy....
warezolásról... "Attól hogy tudok valamiről még nem jelenti azt hogy művelem is.". Nem e? :)
"Nem kell a szaros mese , tudjuk hogy a warezt várod, azt meg ncore-on nézd ne itt. "
Ráadásul ezt toltad mintha te magad a hófehér angyal lettél volna, várva hogy megvehesd a játékot míg féreg mindenki aki nem :D -
#1218 Megint kérdés hogy te olvasod-e a topikot?
Milyen vita?
- Nincs vita, mert ő azt mondja hogy én warezhuszár vagyok. Én meg mondom hogy igen akkor vállalom az vagyok.
Ki polírozza magát?
- 1 hsz-ban sem fényeztem magam.
Regényeket ír saját magáról?
- Ki az vajon? Egyfolytában a játékból szoktam kérdezni és képeket videókat tettem be...de biztos ezeket sem olvastad...:D
Szóval kb ennyire helytálló a kommented. :D -
#1217 Felesleges ezzel a gyerekkel vitatkozni, mert folyton saját magát polírozza itt és ha megfeszülne se ismer be soha semmit.
Csak elég pár oldalt visszalapozni mekkora regényeket ír saját magáról - a játékról meg alig :D
-
#1216 "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak olyan van aki nem valja be." -
#1215 Hát 47 ezres fizból gáz dolog de ha leszámolom a sok számlát, meg karácsonyt, akkor elvileg ha nem eszek még beleférne.
De inkább veszek kevesebb játékot, amik valóba n érdekelnek, és a többit utólag olcsóbban, ha meg kapok egy zsíros állást futja játékokra újonnan a szart is megvenném elhiheted...már kb 2 éve úgy vagyok hogy rühellem a letöltéses krekkelős szarokat, mostanában sok játékot beszereztem...DE a drágábbakat nem vagyok képes nem elég csak akarni.
Mostanában amikkel warezoltam.
Binary Domain - Ghost Recon - Spec Ops The Line - Inversion - Darksiders 2
amiket csak megnéztem:
Transformers FoC - Sleeping Dogs - Dark Souls - Darness 2
Más játék nem jut eszembe amikkel foglalkoztam, a többi játék ha volt ebben az évben...azokat mind azért szedtem le, hogy havernak kelett mert kis nete van...azt ennyi.
De a felsőket amiket lenyomtam meg is fogom venni...Inversion már megvan! -
#1214 "Ha érdekel nézz vissza augusztusba, ugye ott még arról biztos nem beszélgettünk hogy kell elindítani a játékot."
Nem azt írtam hogy akkor te kérdezted hanem ÉN most nem ezt kérdeztem.... :)
A Warezhuszár azt vállalom, ha bő 200 eredeti játékkal az leszek a szemedben...nekem is mindenki warezhuszár 1-2 gazdagabbat kivéve...:)
csak én nem mondogatom annyi a különbség.
Te megvetted én nem, vannak olyan játékok amiket meg fordítva én megvettem akár többször is te meg nem...nézőpont kérdése.
Viszont vannak dögivel játékok amiket vagy nem szedtem eleve le, vagy ha leszedtem 5-10 perc után kitöröltem a gecibe mert nem is érdekel...pl a Dark Souls...Border 2-őt le sem szedem...és így tovább. -
#1213 Nagyon filéreket tehetsz félre ha ilyen soká jön össze egy játékra való mert ezek mind jövöre jönnek ki.
Én megszoktam venni az olyan játékokat amivel 100 óra körül játszok. -
lammaer #1212 Ha érdekel nézz vissza augusztusba, ugye ott még arról biztos nem beszélgettünk hogy kell elindítani a játékot.
Mindenesetre én betettelek az epik hipokrita kategóriába ezek után :D
"Warezhuszár" :) -
#1211 Én mindig is mondtam ahol szóba került hogy nálam elsődlegesen a Tomb Raider illetve azokra kell a ft amik a logom-ban vannak, és ezt majd megveszem ha OLCSÓBB lesz (ahogy megvettem utólag szinte az összeset amikkel játszottam és vásárlásra érdemesnek találtam.), de soha még csak nem is gondolkodtam rajta hogy 2000 ft-nál többet kiadjak érte...:D -
#1210 Neem. Tévedés barátom.
Az hogy valaki a warezt kérdezi, mikor hol hogyan kell elindítani meg ilyenek, az más. mert eredeti topikban elvileg nem igen elfogadott, hanem off/warez.
Én viszont nem maga a warez-t kéreztem hogy hol van krekk meg mit tölthetek honnan meg hogy indítsam el...hanem csak egy megjegyzés volt.
Azért én senkit nem csesztem le ha megkérdezte mikor jön a játék.
Ilyen tuti nem volt...az más dolog ha te voltál esetleg az egyik a néhányból aki ez a "MIKOR JÖN" mellé még flegmán beszólt arra mikr a karakterek kúlságát beszéltük.
Csak mert megkérdezted mikor jelenik meg a játék 100% hogy nem szóltam érte...ilyenekért eszembe nem jutna írni. -
lammaer #1209 Hehe... azért ez csúnya pofáraesés barátom... én emlékszem még augusztusra amikor mertem megkérdezni hogy mikor jön ki a játék, és durván elkezdtél osztani hogy rohadt warezhuszár vagyok meg menjek az offtopikba mert még a kijövetel dátumát se tudom...
Erre mit ad isten, bort iszik, vizet prédikál :D
Főleg hogy a játék már a "nem is kéne" kategória (gondolom annyira rossz, igaz hogy már vagy 4x tolod végig...)
-
#1208 Csak nincs pénzem Darksiders 2-re? :)
Naná, én másra gyűjtök. Ez nem fér bele a keretbe, ráadásul nem is kéne. -
lammaer #1207 Hoppá... csak nem warezolsz? :) -
Dreadshade #1206 Nem értek annyira az ilyen webprogramozáshoz, de szerintem csak a weboldalon lévő hírek vannak összekapcsolva a játékkal. amúgy miért kérded? :D Nemhinném, hogy külön minden kalóz verziót használó embert egyesével levadásznának, vagy nem erre akarsz kilyukadni? :D -
#1205 Aha, csak kérdéses hogy mennyire tartja a kapcsolatot? :D -
Dreadshade #1204 Hát akinek megvan eredetiben az ugye alapból steames és online, de Gondolom van egy két File a játékban ami a weboldalukkal tartja a kapcsolatot hiába nincs Steam és azt nem vették ki a törtből se gondolom. -
#1203 Amúgy arra lennék kíváncsi hogy a csúnya verzió miért tudja leszedni a netes infókat? mikor belépek a játékba rendesen megy allul a Community reklámcsik, hogy comming soon Argul's Tomb...meg ilyenek...:D
Kontaktban van a szerverekkel? Mert ezekszerint nem offline módba megy a virágbolt. -
#1202 Jah neked az Hard, de nekünk Apoc....:D
A Nightmare az mi? Very Hard vagy Hard Core? vagy Impossible? :D -
#1201 Apocalyptic = Hard ennyi ! -
#1200 Jaja...fenetudja hogy van ez. :D -
#1199 Nincsen Hard.
Easy-Normal-Apocalyptic-Nightmare -
Dreadshade #1198 Nincs semmi kiegészítőm a játékhoz, mivel itthonról vettem meg, egyedül az Argul Tomb-hoz kaptam egy kódot, amit majd tudok aktiválni ha kijön. Van egy két mellék küldi is ami adott pontot azthiszem, meg pl valamikor csak azért is kaptam hogy átmentem egy új zónába. Ja és igen a Relicek, ami skill pontot ad abból 5 darab van, de ha NG+ kezdesz akkor megint összelehet őket szedni, szal az 10-et ad összesen, sajnos a többit nemtudom pontosan honnan szedtem, megcsináltam mindent de nem figyeltem melyik adja :D -
#1197 Hát jah az nem könnyű Hardon csal még jobban fog szívni vele az ember a tüzes golyókkal ha nem figyel oda az ember ! -
#1196 na én a guardianal megfőttem második fázisban mikor a golyókat lövögeti... -
#1195 Bocs télleg most megszámoltam az első végigjátszásom 32 skill pontot adott.
Ezekszerint valszeg vagy néhány fő vagy néhány mellékküldetés is ad skill-t.
27 skill pont mellé még 5 van lehet ez azok a küldetések adták amik a játékban DLC formában vannak jelen. -
#1194 Az kemény ha összehoztál 49 skill pontot, én eddig úgy tudtam csak szintlépéskor kapsz meg ha relikviákat gyűjtesz.
De ha neked ennyi összejött 2 végigjátszással, akkor lehet ezekszerint másért is lehet szerezni ami elkerülte a figyelmemet.
Azt tudom hogy én első végigjátszással mindent megcsináltam és 1 ability kivételével a 2 fában az összesbe 1-et tudtam rakni, egyedül a jobboldalon a legalsóba nem....a fehér fejhez.
De nem számoltam meg hogy őszinte legyek...előfordulhat hogy másért is adnak skill-t... -
#1193 Nekem 51 óra volt elsőre mindent 10x átjárva megnézve a játék, és 4 ládát elhagytam amiket csak adott időben lehet felvenni.
Fejlesztések nélkül. 17 p és 22 s küldet
Cirka 3.5 milló jött össze (nem álltam le sehol tápolni csak akkor öltem ha elém kerül valaki)
89 rombuszt (tuti 1-2 darab szerintem elmaradt, valami iszonyúan idióta helyen.)
Skill-ről annyit, hogy van 22+5 skill egy végigjátszásban, ez annyit jelent, hogy 27 skill pont, valamint a következő körben ha 30 level a max akkor még 8+5 vagyis 27+13=40.
40 pontot lehet összeszedni 2 végigjátszásból ha megszerzed az artifact-okat (ezek adnak 5-öt az alapokhoz). -
Dreadshade #1192 Én is az előbb fejeztem be a NG+ ot, minden mellék küldit meg felszedhető cuccot felszedtem és a Crucible-t is végigtoltam egycsapásra :D
Nekem 49 Skill pontot sikerült összeszedni és egy skill fát teljesen kilehet rakni ennyi ponttal úgyhogy megmarad 1 pont, amit csak a másik fába lehet már rakni. Amúgy nekem végig volt egy hiányérzetem az egésszel kapcsolatban, de rájöttem, hogy mi az, hát a Cinematic átvezetők. Az első részben olyan faszák voltak ezek és vitték a story-t, nekem ez hiányzott belőle kicsit, meg a Bossok kicsit lehetettek volna erősebbek mert így apocalypticon se voltak nehezek, meg az első részben mintha kicsit változatosabbak is lettek volna a bossok, szóval ezekért kár, de azt kell mondjam, hogy összességében azért nagyon jó volt és várom a DLC-ket és persze a Darksiders 3-at is :D -
#1191 Éppen most fejeztem be én is :D Épp a stáblista megy, megvárom a végét, mert úgy olvastam lesz a végén még valami. Amúgy spoilerben elmesélné valaki nekem végülis mi lett a vége? xD Csak mert angol tudásom az nulla és képek alapján meg csak kb sejtem mi történhetett. Előre is köszönöm :) Amúgy én 23 óra alatt pörgettem végig, csak a fő csapásvonalat követve. De most második nekifutásra mindenhova benézek, hogy minél több xp-t gyűjtsek és vele skill pontokat. -
#1190 Én ezért hagytam ki ezeket a dolgokat, amiket a többiek nem értettek meg, hogy miért nem használtam "segítségeket".
Most is azt hittem nehéz lesz az Apocalyptic, azt eddig semmi...úgyhogy asszem most sem fogok fejlesztgetni mert akkor hamar megunom ha nem lesz nehézség benne.
Valamint kihívás egyedül a Nightmare fokozatban lesz, de azt előről kell kezdened...level1-en...ezért ott valóban szivatós lehet majd. -
lammaer #1189 No, én is végeztem a játékkal, sztem méltó folytatása az előző résznek (és remélem a másik két lovas is jönni fog :) )
Sztem az tette könnyebbé az első résznél, hogy durván lehet tápolni a fegyverekkel - főleg a possessed cuccokkal, a heal on crit/crit chance/crit damage bónuszokkal. Az első részben ugye nem volt ilyen, ezért jobban be tudták lőni a nehézséget hiszen fix volt hogy az ember mivel harcol.
Én kicsit hiányoltam az apokaliptikus hangulatot belőle - a földi pályákat. Csak egy volt, az is elég rövid és nem változatos, jobban örültem volna még pár pályának a lerombolt földön.
A bossok kicsit ötlettelenek voltak az első részhez képest, inkább csak sok hpjük meg nagy sebzésük volt mintsem trükkök a gyilok során.
De mindezekkel együtt is marha jó cucc volt, a logikai feladványok kellően komplexek de szépen felépítettek és logikusak, a pályák szerintem látványosak és ötletesek voltak (függetlenül attól hogy konzolos grafika port), no és persze kellően hosszú játékidő volt (nekem pont elég hosszú volt, a végén kicsit már untam, ez jelzi hogy annyit kaptam amennyi elegendő volt).
Jöhet a Darksiders 3 :) -
#1188 Nah most értem a Gilded Area-hoz...6 órám benne van Apocalyptic-en....
Majd holnap vagy holnap után megyek tovább, eddig nem érzem nehéznek, talán mert a level szintem át lett hozva az előző körből...:D
-
#1187 Nem mindegy a végén is lehet fegyókat szerezni...
Csak a Black Demise-t ne add el mert alap szinten csak az az egyetlen fegyver ami ütéssel tölti is az életedet. -
#1186 Köszönöm szépen. Valamivel világosabb már. Majd második végigjátszásra jobban odafigyelek erre. Most már mind1, mert a végén járok :D -
#1185 Igen, sajnos csak kisebbeket tud lépni felfelé, amúgy meg amiket beolvasztasz fegyvereket nézd allul a tulajdonságait amelyiknél ki van emelve FEHÉREN 1-2 tulajdonság nah azokat kaphatja meg a fegyvered....
Elsőnek én sem értettem mit hogy, és közbe vettem észre hogy kifehérednek azok a tulajdonságok, amikkel a Possessed fegyód tud mit kezdeni...beleolvaszthatsz olyat is aminél nincs kiemelve semmi, de akkor attól csak sima szintlépés lesz illetve régebbi ability-ket ajánl majd fel. -
#1184 Sziasztok! A fegyverek fejlesztéséről kérdeznék. Mi alapján kapom a tulajdonságokat, amikor beleépítek más fegyvereket/tárgyakat? Gondolok itt arra, hogy a fegyveremben mondjuk van egy alap 25% Critical Damage és beleteszek 3-4 fegyvert, aminek 10, 12, 18 stb Critical Damage képességük van, de a fegyver szintlépése után ezekkel is csak mondjuk 25-ről 26-ra lép a critical damage (vagy még ennyire sem, mert volt rá példa) Illetve beleteszek olyan fegyvereket is aminek mondjuk van frost, fire vagy egyéb damage képessége és a végén azokból sem válogathatok bele, hanem egyéb képességekből. Szóval miként vagy mi alapján oszlanak el a fegyver képességek fejlesztésnél? Előre is köszi! -
Dreadshade #1183 Hát én eleve apon kezdtem az egészet és nem volt olyan hűde nehéz :D Jó mondjuk vannak szívatós részek az tény, de new game+-ban hozzám se tudnak érni kb, bár lehet azért is mert már kiismertem az ellenfeleket és a dodgeolás elég jól megy. A végével kapcsolatban annyit, hogy szerintem a Boss nyugodtan lehetett volna sokkal keményebb meg ami hiányzott azok az átvezető cinematic-ok amik az első részben is voltak, azokat sajnáltam, hogy itt nincs, legalább a végén meg az elején lehetett volna 1-1. Amúgy ti megvártátok azt, hogy lemegy a credits? mert a credits végén van egy kis Secret ending vagy nemistudom minek nevezzem :D -
#1182 Azt te csak hiszed játszd tovább majd nem lesz az olyan könnyű ! xD
A vége lehet hogy túl könnyü mert addigra feltápolod magad de ez van !
-
#1181 Picit csalódtam a játékban, 3 pontban is.
1. a vége kaki
2. nem lehet menni NewGame +-ban Nightmare-en (bár ez abból jó hogy nincs előnye az embernek....)
3. az Apocalyptic fokozat szerintem nagyon egyszerű így New Game + -ban.