1540
Darksiders 2
  • wesker24
    Jah én is a gyors fegyvereket komálom Claw/Gauntlet/Armblades ! :D

Azért vannak olyan Side Questek amik Skill pontokat és egész jó cuccokat adnak rewardként !
  • wesker24
    ha kapsz egy fegyvert BOSS-tól vagy Quest rewardként akkor azt csak Equip-eled és amár automatikusan használja az adott Special képességét !
  • tomsolo
    automata
  • lammaer
    Sajnos sok ilyen mellékküldi csak némi Xp-t meg pénzt ad, csomó nem érte meg a macerát.

A felfejlesztett possessed cuccaimat jobban szeretem, főleg a gyorsakat.
    A játék feléig a lassú/nagyot ütő cuccokat preferáltam (axe, mace), aztán rákaptam a "karmokra"... DPS ugyanaz, de sokkal gyorsabban lehet támadni vele főleg ha ugrálni kell állandóan az ütések elől, így előnyösebbnek tűnik bossoknál meg a tömegben is.

Tényleg: ha egy fegyvernek vmi special abilityje van (mint ennek is), azt aktiválni kell vhogy, vagy az működik automatice?
  • wesker24
    Pedig az adott volna egy szép nagy Sunder Glaive-t (Lándzsa) aminek a speciális képessége a Shield volt !
  • lammaer
    Jogos, félreértettem, így azért más a leányzó fekvése :)

A fegyverállványokat meg az útbaeső ládákat mindíg szétverem, de teljeskörű pusztítást nem szoktam végezni, néa kimarad egy köcsög vagy hordó.

De mivel alapvetően nem vagyok achievement vadász, olyanokra nem tudnak rávenni hogy áttúrjam a pályákat az utolsó drágakő után is hogy meglegyen a 100% :)

Épp most végeztem pl a földön, és hát nem lett meg mind a tíz falraszögezett angyal. visszamehettem volna körbenézni, de annyira nem érdekel mit ad :D
  • wesker24
    Jha én is ugy voltam vele hogy szinte mindent széjjel csaptam amit csak lehetett ! :D

És az arany ládában egész jó kis finomságok voltak !
  • tomsolo
    Nálam alap volt, hogy szétütök mindent mert izomból toltam a játékot nem pedig megfontolva, logikázva.
  • wesker24
    Ezek adnak Skill pontokat !

Muriel küldetései a Vak csaj Tri- Stone-ban

És Ostegoth Side Quest-je a Lost Relics (Khagoth)(Eterenal Throne)
  • Dreadshade
    Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudja-e, hogy melyik mellék küldetések adnak Skill pontokat? vagy egyáltalán vannak-e ilyenek, mert nem szeretnék úgy NG+ kezdeni, hogy kihagyok valamit :D Előre is thx!
  • Seth
    Szerintem félreértitek. Nem arról van szó, hogy ha szétütsz egy ládát,korsót akkor abból kiesik valami cucc, ez triviális. Hanem, ha az összeset szétütöd (vagy pl a városos pályán az összes vízcsapot szétütöd) akkor egy extra láda bújik elő a földből,ami arany színű és elég jó cuccok vannak benne
  • tomsolo
  • lammaer
    Ez nem secret, elég alapdolog :D
  • DarkSector
    Nah meglett az uccsó Death Tomb is....

Mint felfigyeltem rá, nem csak egy sima ládabarlangok ezek a Death Tomb-ok.

Nemrég szereztem meg a 3. és 4. kulcsot, és a 3 kulcsal mentem a Light-ba, és itt NAGYON érdekes secret-be futottam bele!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Minden Tomb-ba működik: Ha felszedted a dolgokat, ne menj még ki, hanem ÜSD szét a Tomb-ban lévő összes széttörhető elemet, vázák köcsögök hordók, dobozokat! És extra kincsek jönnek elő!!!

Erre csak most figyeltem fel a 3. Tomb-ba, de mindegyikben megy elvileg, a 4.-ben direkt néztem ott tutkóra müködik, és ott egy Arany színű ládát kapsz, egy szuper kis szoknyával! Zsír! :)

• DarkSector
    no ok...:D......Nook!
  • pxxl

• DarkSector
    Lol, csak kb 4x 5-6 fegyver meg jópár ezer kincs (vagy nevezzük aranynak)...vesztettél....:D
  • lammaer
    A "szellemkéz amúgy is jó skill harc közben, szeretem használni mivel a nem gigantikus méretű ellenfeleket rántáás után jól földhöz is csapja, lehet őket büntetlenül püfölni. Különösen hasznos pl azoknál a kétpengés szellemcsajoknál.

Amúgy marhára tetszenek a logikai feladványok a játékban. Nagyon ügyesen felépítették hogy egyre bonyolultabbak lesznek, de mindíg ésszerűen tehát a legtöbb esetben kis agyalással mindíg rá lehet jönni a megoldásra. Ezt nagyon szerettem az 1-ben, itt is megmaradt sőt, még jobb lett az új skillek (pl soul splitter) miatt.

Tegnap pl marhára tetszett az a rész ahol saját magunkat (a szobrot) kellett áttolni a kapun. Agyaltam rajta rendesen, de a végén meglett és marha jó érzés volt rájönni a megoldásra.

Bámulatosan ötletgazdagok voltak a készitők, csomószór a pályákon is csak nézelődök hogy ki az az eszement aki ilyet kitalál. De nem volt erőltetett eddig egyik feladvány se.
  • pxxl
    figyeld a fejét, megjelenik rajta egy lila kör, akkor tudod lerántani a földre a lila kézzel, és püfölni.
  • JackSparrow88
    Üdv. Az arénában azt a férget hogy kell kinyírni? Mert az első része még sikerült de amikor átváltozik ilyen kétlábúvá na az már nem megy mert egy ideig lemegy az energiája de aztán mindig visszamegy kicsit pedig püfölöm mint állat. Köszi a segítséget...
  • Loál János #1120
    Nekem csak 34 jött össze első körben. :-|
  • pxxl
    megcsináltam minden kék mellékküldit, mondom irány new game+. már 1 órája megy a new game, mikor eszembe jutott, hogy a death page-eket nem adtam el stb na mind1, majd most összeszedem mind a 40et ^^
  • DarkSector
    Akkor asszem lehet nem maradok maxolgatni, vagy annyit hogy megnézem melyik ládákra kell odafigyelnem a legközelebbi végigjátszásban....:D
  • wesker24
    Nah igy már más azokat buktad mert már vissza vitted öket a Bone Lordhoz !
  • DarkSector
    Kíváncsi vagyok első végigjátszásra ha amit lehet megkeresek secret-eket mennyi lovém lesz meg ilyen rombuszok....:D

• DarkSector
    Várj, már értem te egészen másról írsz, bocs én nem a soul spliterre gondoltam, hanem a zöld szellemekre, mert azok tudnak csak áthaladni a rácsokon...vagyis hogy érthetőbb legyen nekem az kell ami helyett most zöld teleportokat tudok lőni a kezemből...:S

Valszeg ezt is elcsúsztam mert a 3 zöld szellemet visszavittem annak a szellemkirálynak asszem...:S
  • wesker24
    Akkor elmondom mit kell csinálnod hogy bejuss aoda ahol a 3 különbözö lelket kellett beszerezni !

Ugye ott van egy kar azt húzd meg ekkor az egyik oszlop felemelkedik aztán van ott egy sárga oszlop azt huzd középre a két oszlop közé felkapaszkodsz a sárga oszlopra benyomod a Soul Splittert ekkor ketté válik és az egyik lélekkel a második oszlop mellé tolod jobbra miután megvolt vissza váltasz normál alakba és egyszerűen átsétálsz !

Mi lesz veled a Souls Splitteres feladványokkal ha már ez kifog rajtad ! xD
  • wesker24
    Hát de vazee a Soul Splitternek semmi köze ahhoz te ! xDDDD OMG !

A Souls Splittert ott használod amikor csak akarod te ! Jó reggelt ! xD

Felejtsd már el az Interdection képességet annak annyi helyette inkább a Soul Splitter van !

• DarkSector
    Ba+
    Nem vagyok idiota...-.-
    TUDOM csak 1 bibi van hogy a jel inaktiv amire rá kellene állni és megnyomni az RT-t...nah csak ez miatt nem fog menni....:S
  • wesker24
    Gondolkozz már vazee még ha nehezedre is esik vazee ! XD

Ott használd a Soul Splittert hogy tovább juss !

Minden olyan helyen ahol a szellemeket jkelett használni most a Soul Splittert kell használni !

Hahó ébresztő azért jobban is oda figyelhetnél a játékra ! xD
  • DarkSector
    Szuper a Judicator's Tomb-ba sem lehet már felvenni a ládákat, mert nem tudom megidézni a 2 szellemet. :D
  • DarkSector
    Erre a 2 helyre sajnos nem, hacsak nem lehet suhanni a levegőben.
    Mikor bemész van az a 3/4 körfolyosó, annak a végén ahol a kalapácsos átdobott, ott van 1 láda, a másik az ellenkező végében, oda is egy ilyen nagy kapu zárja el...szívás...ezt hibának tartom...lehetett volna megoldani hogy minden megszerezhető legyen utólag is...sajnos ez a 2 kimarad.
  • wesker24
    Foundry-ban is eltudsz jutni bárhova csak meg kell találni a módját máshogyan ! :D

Na makd legközelebb New Game+-ban oda figyelsz rá ! :D
  • DarkSector
    A the Foundry-ban van 2 chest amit utólag nem lehet sajnos felszedni...mert történet szerint ezekre a helyekre a kalapácsos haverral jutok be...de ugye ő most már nincsen velem....
  • DarkSector
    Eszem-faszom megáll, kincseket próbálgatom megszerezni, és eddig volt 4 láda amit nem tudtam felszedni...egyszerűen képtelenségnek tűnt, és annyira omg hogy sikerült megszereznem őket, de elbasztam pár órát vele, sokszor side-ok miatt elkalandoztam arrafelé és mindig megálltam gondolkodni, és bakker tegnap este meg ma sikerült nagy nehezen megcsinálnom...:D

Persze így utólag már azt mondom hogy huh ezt nem láttam?
    De amúgy furfangossak, jórészt a Nook-ban.

mondjuk van még 1 amit még máig hátrahagytam, asszem a Denchfort-ban egy piros zárt ajtó mögött, remélem arra is rájövök majd....:D

A lényeg az volt hogy úgy álltam neki, hogy "ezt meg lehet csinálni" és ha így álltam hozzá tuti beugrik idővel hogy valahogy elérjem a lehetőségekhez képest...:D
    Persze lehet vacakolni rendessen.
  • Prince23
    8.3/10 teszt
  • DarkSector
    Nah gratula!. :)
  • wesker24
    Na ezt is megértük ! Finally !

• DarkSector
    Közben megvan, baszottul mellé mutatott a jel, mert nem is a szúnyogoktól kellett vinnem cumót hanem véletlen botorkáltam a földön (Earth) és ott megöltem tök snassz egy mérgező bogarat és arra beadta az egyik összetevőt...mondom ez komoly...:D
  • DarkSector
    Hát nem emlékszem mindenre, amit makogtak mivel minden küldetést menet közbe vettem fel, nem most.