Darksiders 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Aarcane Critical Damage az a necro legfõbb sebzése egy fajta mágikus sebzés legyen az fegyver vagy armor vagy akár képesség is (skill)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor én megpróbálnék egy rendszer lementést, de elõtte netrõl irj ki egy friss nem moddolt win7-et és azt tedd fel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert mondod hogy azóta van mióta újraraktad a géped.
Van valami amit másképp csináltál esetleg mint elõtte?
Net.framework fent van meg ilyenek?
Olyan hiba nincs amit nem lehet megoldani.
Van egy zsír egyszerû megoldás.
Ha rossz a játék, ezt könnyen rendszerhibának is betudhatjuk, érdemes lementeni a rendszer-t.
Nem kell mindig felrakni újra és újra, ezt lemented, és bármikor visszapakolhatod percek alatt, és megpróbálkozni mondjuk egy új oprendszert leszedni a netrõl egy frisebbet.
Ha feldobod, gyors felrakod a kötelezõ dolgokat és a játékot sem tedd újra, hanem egy másik vinyóra tedd a játék mappát, utána uj rendszerrel is csak rákattintasz az exe-re és menni fog.

És nem kis jutalmat kapsz ha sikerül legyõznöd öt !
DE Wicked K-t csak akkor tudod legyözni ha már elérted a max szintet azaz a Lvl 30-at és feloldottad a Crucible-ben mind a 4 szintet !
Más: Ahogy elnézem itt is feltûnik Wicked K. Mondjuk a kérdés az elsõ részhez szól. Ha ott legyõzzük mind a 4 helyen ad valami bónuszt vagy csak poénnak szánták és a 2. részben kap komolyabb szerepet?
Az elsõ rész magasra tette a mércét sztori, fõszereplõ, játékmenet terén. A grafika is teljesen kellemes volt, komoly problémát nem is tudnék felhozni a játékkal kapcsolatban. 10-bõl 8.5 pontot adtam volna rá, nagyon vártam a folytatást.
Nem csalódtam, remek új funkciókat tettek a játékba (lootolás, fejlesztés, képességfa, stb.) emellett telinyomták minibossokkal ami jót tett az akció részének.
Negatívumként a sztorit hoznám fel, hiába az érdekes szereplõk és a 'nemes cél', valahogy nem kötött le. A másik Death karaktere; War a mély hangjával hatalmas kardjával elég tökös karakter volt, azt hittem itt rádobnak egy lapáttal hisz magát a Halált irányítom de nem.. nekem hiányzott War 😞
Utolsó negatívum a portolás, sokadik patch kellett ahhoz, hogy valami grafikai beállítást kapjon a játék, kissé felháborító.
Összességében megadnám a 9 pontot a játéknak és roppantul sajnálom, hogy a fejlesztõknek új munkaadójuk lett és nagyon nem érdekli a Darksiders-széria.
Szerintem egy tisztességes befejezõ részt még megérdemelnének, ahol mind a 4 lovas szerepel (a hölgyeményre kíváncsi vagyok)
Akinek tetszett az elsõ rész ne hagyja ki, jó játékot.
Nem lenne könnyebb a dolgod ha elõször kijátszanád?😊
Szerintem nincs sok csavar a történetben, egy darab jégsárkány pedig az Arguls Tomb végén van. (ami amúgy egy semmitérõ DLC lett)
Ps3-on 18 fontba kerül: Darksiders 1-2 + dlc (Abyssal forge, demon lord belial, death rides pack + összes fegyverzet pakk, képesség és a kétségbeesés gyorsítása) a season pass, cruicible pass, argul tomb kívételével. Season pass-t nem számolom bele, mert abyssal forge-t, a belial-t és az egyik fegyver pakkot tartalmazza. argul tomb és az aréna mód meg az újonnan vett eredeti játékhoz letöltõ kód birtokában ingyen letölthetõ.
Spoiler
Véletlenül láttam hogy az Abaddon gonosz és õ a fõellenség a játékban. Van még ezenkívül csavar a játékban, vagy a legelején is lehetett tudni vagy sejteni, hogy õ a gonosz, más szóval a pusztító? Véletlenül láttam, több ilyen játékkal foglalkozó oldalt nem is nézek, mert láttam a spoilert. Kíváncsi voltam arra hogy vannak e sárkányok a játékban, mert az hiányoltam, és így láttam meg a spoilert. Még a játék elején tartok. Fogok találni még valami figyelemre méltót a játék történetében?
23. szintû vagyok és jóformán már csak a fõküldetés endingje maradt, hogy belépek a Well of Soulsba.. hogy lépjek 2 szintet még?
Van valami orvosság a kissé akadozó játékmenetre? frissítések, dlc-k felrakva
gépem: corei7, 8 gb ram, GTX660Ti,windows 7 64bit
vsync-el és nélküle is akadozik. Nem bántóan, még játszható de zavarja a szemem.
és köszönöm a lenti válaszra is elõre a segítséget és a választ!
Üdv Goo!
Az ütések és a krtikus ütések, a szörny feje fölött van a képernyõn, sárga a kritikus, a kék vagy zöld lelkek wrath vagy health, a sebzés viszont a szörny(ek) legyilkolása után az összesített pontszám, ami a bal képernyõn jelenik meg, ha jól gondolom.
Azt tudom, hogy a kék vonal a wrath, a zöld vonal az élet, a fehér vonal a kivégzés és a reaper energia az a lila kör, ami a kaszás formáért felel.