Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jah ha a Necro ágra gyúrsz akkor az Arcane fontosabb, a strength a Harbingernél fontos !

Az Aarcane Critical Damage az a necro legfõbb sebzése egy fajta mágikus sebzés legyen az fegyver vagy armor vagy akár képesség is (skill)
gibson9
Most kezdtem újra a játékot és már sokat felejtettem. Ha a necro ágat akarom fejleszteni, akkor fontosabb az arcane, mint a strenght? Illetve az arcane critical damage hol érvényesül, mit segít?

sziasztok, egy olyan problémám lenne hogy, megkaptam a Phasewalker-t, és nem nyitja a portálókaput, Valaki valami megoldás?
sziasztok meg volna egy olyan jellegû problémám is hogy a Deathgrip et ha használom nem ugrik egyenesen hanem el fordúl 90 fok kal pc használom a gamet milyen meg oldás van erre kérlek segítsetk köszönöm
Sziasztok! olyan jellegû problémám van,hogy nem tudomm hol van Achinda vagyis tudom h itt (apocalyptic)de oda nem tudok menni mert nincsen lehetõségem a teleportálásra viszon ott kellene meg ölnöm Achindát....és még van valami nem megy az egyik skillem tudjátok van az a skil aminek a neve azthiszem hogy Interdiction és egyáltalán nem mûködik mikor már kellene h menjen kérlek segítenétek ezekben a problémákban nagyon meg köszönném esetleg ha van valaki aki nagy Darksiders es az emailben is segíthetne az közvetlenebb és gyorsabb [email protected] köszönöm elõre is annak aki segítene
Beszélni kell Uriel-el utánna és õ adja a jutalmat, asszem egy Glavie lesz a jutalom.
Sziasztok! Kiszabadítottam az összes angyalt az Earth pályán, de nem kaptam semmit! Vagy van valami teendõm utána? Még a százalékom sem nõtt... Tudtok valami érthetõen leírt oldalt a játékról ahol elmagyaráznak pár dolgot, pl. mellékküldetéseket? Elõre is Köszi.
Köszönöm
Helló! Az a sárga jelzés csak annyi, hogy ha egy dungeonben elmentél egy X pontig és onnan utána elmentél fast travelel akkor így megjelöli és így késõbb visszamehetsz arra az X pontra ha használod rajta a fast travelt.
Sziasztok! Már 2X végigvittem a játékot, most csak úgy bolyongok a pályákon mert nincs meg az összes book of the dead, kincsesládák, kövek stb. Észrevettem, hogy egyes pályáknál a nagytérképen ott van a fast travel sárga kõr+nyíl ikonja, tehát menjek vissza arra a pályára, mert valami dolog van még ott. Nem tudjátok mikor jelez így? Mert több pályán hagytam cuccokat lávákat köveket, de sosem volt ott jel. Valami alapvatõ nagyobb dolgot nem csináltam meg? Köszi!
DarkSector
nm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

megpróbálkozom vele, és majd írok, addig is nagyon köszönöm a segítséget.
DarkSector
Látszólag minden oké.
Akkor én megpróbálnék egy rendszer lementést, de elõtte netrõl irj ki egy friss nem moddolt win7-et és azt tedd fel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mármint a game 😊
nem origi, tört
intel core duo 2.6 GHz proci, radeon HD 3850 videokari 512 mb, 3 giga ram
windows 7 professional x86 az op rendszer, ez elõtt is ez volt, ezért nem értem miért van
DarkSector
Géped és oprendszer típusa?
Mert mondod hogy azóta van mióta újraraktad a géped.

Van valami amit másképp csináltál esetleg mint elõtte?
Net.framework fent van meg ilyenek?

Olyan hiba nincs amit nem lehet megoldani.
Van egy zsír egyszerû megoldás.
Ha rossz a játék, ezt könnyen rendszerhibának is betudhatjuk, érdemes lementeni a rendszer-t.
Nem kell mindig felrakni újra és újra, ezt lemented, és bármikor visszapakolhatod percek alatt, és megpróbálkozni mondjuk egy új oprendszert leszedni a netrõl egy frisebbet.

Ha feldobod, gyors felrakod a kötelezõ dolgokat és a játékot sem tedd újra, hanem egy másik vinyóra tedd a játék mappát, utána uj rendszerrel is csak rákattintasz az exe-re és menni fog.

csak az a baj, hogy úgy is fennáll a hiba, minden frissitve van 😞, már a game-t is újra raktam számtalanszor
BoneDragon
Az nem baj, azok szoktak ilyen hibát elõhozni.

DarkSector
friss dx9 és vga driver nélkül el sem tudná indítani. 😄

BoneDragon
Én még mindig driver hibára gyanakszom, vagy kéne frissíteni a directx-et.

DarkSector
Origi a játék?

ígynéz ki a game, nem tudok mit kezdeni vele
DarkSector
Ha eredeti steam-es akkor F12.

BoneDragon
Nem tudom van-e beépített képlopója, de Fraps-el biztos menni fog.

még 1 kérdés képet lehet-e belõle kimenteni? És ha lehet akkor hogyan?
köszönöm a válaszokat, de a googli se tudott okosabbat, igy delete és ennyi, pedig szupi game 😊
BoneDragon
Igen láttam róla videót. Elsõ részre lettem volna kíváncsi, mi van ha legyõzzük mind a 4 helyen ahol megjelenik. De ezek szerint semmi. 😊 Pont most vittem végig az elsõ részt, imádtam minden egyes percét, jöhet a kövi rész. 😊

wesker24
Wicked K-nak elég fontos szerepe van a 2 részben is !

És nem kis jutalmat kapsz ha sikerül legyõznöd öt !

DE Wicked K-t csak akkor tudod legyözni ha már elérted a max szintet azaz a Lvl 30-at és feloldottad a Crucible-ben mind a 4 szintet !
BoneDragon
Nem tudom sajnos, keress rá google,ba.

Más: Ahogy elnézem itt is feltûnik Wicked K. Mondjuk a kérdés az elsõ részhez szól. Ha ott legyõzzük mind a 4 helyen ad valami bónuszt vagy csak poénnak szánták és a 2. részben kap komolyabb szerepet?

pedig már 3x fel is telepítettem 😞
felraktam, és egyikkel sem javult
BoneDragon
Esetleg driver hiba? Próbálj meg egy frissebbet, ha a legfrissebb van fent akkor értelem szerûen régebbit.

Sziasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy nem látszanak a karakterek a játékban, nem tudom miért mert eddig minden rendben volt vele, ezt azóta csinálja mióta újraraktam a gépet, tudnátok segíteni?
Igen az elsõ résznek sokkal jobb és pörgõsebb volt a storyja, ezt én is nagyon hiányoltam itt. Death-el szerintem az volt gond, hogy mindenki azt várta (legalábbis én), hogy mindenkit félre seper a célja érdekében, de ehelyett inkább mindenki utasítgatja és ha még morogva de akkor is megcsinálja ezeket a feladatokat, szerintem sokkal jobb lett volna pl ha megtudjuk tagadni a küldetéseket vagy ha nem is megtagadni de más módon teljesíteni azt, hogy csak nekünk legyen elõnyük belõle stb remélem értitek mire akarok kilyukadni. Szerintem amúgy a végsõ Boss is lehetett volna sokkal keményebb mert kb alig tudott valamit csinálni és máris kicsináltam (Az elsõ részben se volt annyira erõs a végõs boss, de talán ennél még õ is keményebb volt), pedig apocalyptic-en toltam és a játék befejezése se lett olyan epikus mint az elsõ résznél szerintem. Nekem hiányoztak az átvezetõ Cinematicok is, amibõl volt egy csomó az elsõ részben. Azért nem mondanám, hogy rossz játék lett, sõt szerintem egyik legjobb volt 2012 (pl a Lootolás, Skillfa, Crucible stb nagyon jó ötletek), de a Darksiders 1 valahogy jobban tetszik és mindig is a szívem csücske marad.
Véleményem a játékról:

Az elsõ rész magasra tette a mércét sztori, fõszereplõ, játékmenet terén. A grafika is teljesen kellemes volt, komoly problémát nem is tudnék felhozni a játékkal kapcsolatban. 10-bõl 8.5 pontot adtam volna rá, nagyon vártam a folytatást.

Nem csalódtam, remek új funkciókat tettek a játékba (lootolás, fejlesztés, képességfa, stb.) emellett telinyomták minibossokkal ami jót tett az akció részének.
Negatívumként a sztorit hoznám fel, hiába az érdekes szereplõk és a 'nemes cél', valahogy nem kötött le. A másik Death karaktere; War a mély hangjával hatalmas kardjával elég tökös karakter volt, azt hittem itt rádobnak egy lapáttal hisz magát a Halált irányítom de nem.. nekem hiányzott War 😞
Utolsó negatívum a portolás, sokadik patch kellett ahhoz, hogy valami grafikai beállítást kapjon a játék, kissé felháborító.

Összességében megadnám a 9 pontot a játéknak és roppantul sajnálom, hogy a fejlesztõknek új munkaadójuk lett és nagyon nem érdekli a Darksiders-széria.
Szerintem egy tisztességes befejezõ részt még megérdemelnének, ahol mind a 4 lovas szerepel (a hölgyeményre kíváncsi vagyok)

Akinek tetszett az elsõ rész ne hagyja ki, jó játékot.

A játékot még csak most kezdted és máris kézikönyvnek álltál neki úgy, hogy angolból is kezdõ vagy?
Nem lenne könnyebb a dolgod ha elõször kijátszanád?😊

Szerintem nincs sok csavar a történetben, egy darab jégsárkány pedig az Arguls Tomb végén van. (ami amúgy egy semmitérõ DLC lett)

Skillek, "gyüjtõgetni valók" ezeknek a helyét nem írtam le, mert én is csak most lendültem bele a játékba, nem szeretnék spoilert látni, de lefordítottam, hogy egyes tárgyak mit jelentek, mi a szerepe stb. + még alapvetõ dolgokat írtam le a játékról. Állítólag a possesed fegyvereknél a képességek adagolása nem véletlen, arra beillesztettem pl. egy kis táblázatot.

Csináltam 35 oldalas kézikönyvet a játékról kezdõknek, angol szöveggel együtt lefordított magyar szöveg is benne található. Gondoltam valahová fel kéne tölteni, ha esetleg erre van javaslat elõre is köszi a választ! Egyébként angol nyelv elsajátítása kapcsán kezdõ vagyok, de a fordítás nem lett rossz, ez azoknak jó ez a kézkönyv, akik számára új a téma.

Sziasztok!

Ps3-on 18 fontba kerül: Darksiders 1-2 + dlc (Abyssal forge, demon lord belial, death rides pack + összes fegyverzet pakk, képesség és a kétségbeesés gyorsítása) a season pass, cruicible pass, argul tomb kívételével. Season pass-t nem számolom bele, mert abyssal forge-t, a belial-t és az egyik fegyver pakkot tartalmazza. argul tomb és az aréna mód meg az újonnan vett eredeti játékhoz letöltõ kód birtokában ingyen letölthetõ.

Spoiler

Véletlenül láttam hogy az Abaddon gonosz és õ a fõellenség a játékban. Van még ezenkívül csavar a játékban, vagy a legelején is lehetett tudni vagy sejteni, hogy õ a gonosz, más szóval a pusztító? Véletlenül láttam, több ilyen játékkal foglalkozó oldalt nem is nézek, mert láttam a spoilert. Kíváncsi voltam arra hogy vannak e sárkányok a játékban, mert az hiányoltam, és így láttam meg a spoilert. Még a játék elején tartok. Fogok találni még valami figyelemre méltót a játék történetében?

Crucible-ben az utolsó kört (75-100wave) csak 25. szintnél kapom meg?

23. szintû vagyok és jóformán már csak a fõküldetés endingje maradt, hogy belépek a Well of Soulsba.. hogy lépjek 2 szintet még?

Helló
Van valami orvosság a kissé akadozó játékmenetre? frissítések, dlc-k felrakva
gépem: corei7, 8 gb ram, GTX660Ti,windows 7 64bit

vsync-el és nélküle is akadozik. Nem bántóan, még játszható de zavarja a szemem.

Ja még annyit, hogy a Health Steal az kivégzéseknél is tölt vissza Hp-t, bár ez nemtudom bug vagy direkt így van, de mindenesetre hasznos mert kb mindig szinte max hp-ra tölt olyankor.
Health on critnél mindig megvan adva az érték pl "50 Health on crit", akkor az azt jelenti, hogy minden kritikus ütésnél csak 50 hp-t tölt vissza. A Health Steal meg minden alap és kritikus sebzésnek az X%-át tölti vissza. Nincs mit amúgy, remélem hasznos volt akkor amiket leírtam 😛.
Köszönöm a segítséget!
és köszönöm a lenti válaszra is elõre a segítséget és a választ!

Üdv Goo!

Ha jól értem health on crit és health steal, között az a különbség, hogy a health on crit a kritikus ütésekhez (sebzésekhez) kapcsolódik, míg a health steal minden sebzéshez. Gondolom a health on crit-nél a kritkus ütés x százalékát tölti vissza, míg ahogyan te is írtad, a steal viszont a sebzés x százalékát.

Az ütések és a krtikus ütések, a szörny feje fölött van a képernyõn, sárga a kritikus, a kék vagy zöld lelkek wrath vagy health, a sebzés viszont a szörny(ek) legyilkolása után az összesített pontszám, ami a bal képernyõn jelenik meg, ha jól gondolom.

Azt tudom, hogy a kék vonal a wrath, a zöld vonal az élet, a fehér vonal a kivégzés és a reaper energia az a lila kör, ami a kaszás formáért felel.

A Strenght az alap sebzésedet és a Harbinger ágon lévõ képességek sebzését növeli, az Arcane meg a Necro ág , reaper form sebzését és ha jól vettem észre a fegyvereken az elemental sebzést is növeli. A Crit Damage és Crit Chance az alap sebzéshez köthetõ az Arcane crit Damage/chance meg egyértelmüen a másikhoz. A fegyverek szintje meg nem számít, néha van olyan, hogy egy kisebb szintü fegyvernek jobb statjai vannak pl magasabb alap sebzés stb. Asszem mindenre válaszoltam, ha kihagytam valamit akkor bocsánat 😄.