1540
Darksiders 2
-
#18 "a DMC stílusa, harctechnikája jóval gyengébb a darksidersnél"
Tömény hülyeség és valótlanság, még mielőtt valaki elhinné egy percig is. -
#17 na, ez már döfi ;)
az első részben a testépítő izmos WAR-ral nem sikerült az azonosulás
Death jóval agilisebb karakterével (és Predatorra hajazó pofázmányával) már annál inkább :D -
#16 Erröl én még nem halottam, ettől persze még lehet hogy ugy lesz de az első részben nem emlékszem utalásra, hogy valahol velünk egyidöben már lenne egy másik lovas.
Valószinübbnek tartom, hogy az első rész történéséit folytatják majd. -
ratgab #15 Nem tudom! Biztos megoldják valahogy! Lehet, hogy a végére találkozik össze halál a többi lovassal... vagy valami ilyesmi! -
#14 hogy fut párhuzamosan, hogyha a végén idézte meg a másik 3 lovast? -
ratgab #13 Ízlésről felesleges vitatkozni... -
#12 a dmc pedig veri a darksiders-t -
lammaer #11 Nem is tudom, én elkezdtem a DMC 4-t a Darksiders végigjátszása után felbuzdulva, de a DMC stílusa, harctechnikája jóval gyengébb a darksidersnél. A kamerakezelésről nem is beszélve, ez a konzolos képváltogatós valami borzalom. -
ratgab #10 Párhuzamosan fut majd a történet War-éval és Death lesz a főszereplője... társakról én még nem hallottam (bejelentésben nem volt benne), csak annyit tudok, hogy próbálják továbbfejleszteni a játékot minden tekintetben: új páncélok, helyszínek, fegyverek, képességek... ilyesmi! -
#9 Ez tuti nem törlik, IGN-es vidi. vagy mi
-
#8 Sikertől múlik majd. de tuti addig ki fogja bírni, hogy az összes lovason "menjünk át" :D -
#7 Akkor most 4 rész lesz, mert 4 lovas van vagy mi? :D -
#6 REVEAL trailer -
#5 a játék menete cseppet monoton volt, tipikus dmc stílus, menni ütni, pálya végén boss :D de szerintem a stori jó volt és adta a feelinget hogy egy lovassal kell menni szvsz
és persze volt utalás arra még a játékban is hogy lesz második része,nagy valószínűséggel, a Tanács ellen kell majd harcolni csak már segítőtérsakkal
-
#4 Nekem bejött az első rész, ha hozza azt a színvonalat már elégedett leszek. -
#3 az első rész gyenge volt nagyon, de azért majd megnézem -
#2 Csak 2012-ben jelenik meg. ráadásul lehet nem is éljük túl az apokalipszist, minek neki topik?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha-ha visszakaptad most XD
am várjuk a game-t -
#1 A THQ szinte már a Darksiders megjelenése után elárulta, hogy lesz folytatás, azonban idáig szinte semmit nem hallottunk a projekt felől. A hét elején Danny Bilson, a THQ fejese szellőztette meg: hamarosan indul az infódömping, s ahogy arra az újság szerkesztői is utaltak, a Game Informerben olvashatjuk majd az első tízoldalas premierelőzetest, hétfőn.
Az első információk szerint a Menny és a Pokol háborúja folytatódik, aminek a legnagyobb vesztesei természetesen az emberek, elvégre az Apokalipszis a mi világunkat éri, a csata színhelyét mi biztosítjuk a természet feletti erőknek. Ezúttal az apokalipszis négy lovasa közül nem Wart, hanem a még keményebb névre hallgató testvért, Deatht (Halál) irányíthatjuk majd, és az ígéretek szerint sokkal gazdagabb játékélményre számíthatunk, még több dungeonnel, egy csomó NPC-vel és kibővített loot rendszerrel.
Ha minden igaz, a magazin megjelenésével párhuzamosan kezdődő E3-on több érdekesség is kiderül majd a játékról, amihez természetesen ezúttal is Joe Madureira képregénygyáros készíti a grafikákat, így a fenti címplaprajzot is. A Darksiders II 2012-ben fog megjelenni, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Hosszabb és tartalmasabb lesz, mint az első rész volt (pedig erre az első részben sem lehetett panasz) és megjelennek a fejleszthető fegyverek és páncélok is, melyeket teljesen szabadon alakíthatunk. Ezen felül új és nehezebben letudható dungeonök és keményebb főellenfelek várják a Halált. - GK, SG.