1540
Darksiders 2
  • DarkSector
    Na Végeztem maradt a játékból 4 láda!
    Mindössze 4 ládát nem tudok felszedni, ami visszamaradt!
    Ennyi kinyírom a főgonoszt és jöhet a nehezebb szint! :)

Első végigjátszás 50 óra...és ennyi lóvét és érmét szereztem úgy hogy nem vásároltam semmit, kivéve most a végén 1-2 itemet.
    De 3 millát össze lehet szedni ha valaki 1x kimaxolja normálba a játékot, és ebbe nincs benne vagyis nem álltam le gyüjtögetni sehol semmit, csak akkor harcoltam ha a kereséskor utban voltak semmi tápolás nincs ebbe. :)

He-he:

• DarkSector
    Máskor nem de ennél sajnos igen :P
  • Mikiller
    Nem húztam ki :D máskor nem kellett ha nem nyomtam rajta gombot.
    Mindegy,mert eltűnt az a hely.
  • krisztajo
    Oké, köszi szépen.
  • DarkSector
    Ki is huztad a gamepad-ot a gépből?
  • Mikiller
    kép

Kb itt amikor jártam először akkor bezáródtak a kapuk és a szemben lévő falon sok robbantani való "bigyó" volt amiket pisztollyal kellett kilőni.Arra gondoltam, ha mindet kilövöm addig amíg újranőnek lesz valami:)
    Közben jöttek az ellenfelek repülő rovarok, és amikor kifogytak lenyílt az ajtó én meg kimentem és elfelejtettem megnézni mi lett a fallal, most meg nincs ott, vagy nem találom azt a helyet.

DarkSector:
    Próbáltam, de csak menüig megy egérrel, utána mindenképpen gamepaddal tudok tovább lépni.
  • DarkSector
    Lehet...lépj ki, majd kontroller nélkül indítsd a játékot.
    De én kimaxoltam a játékot pont tegnap este!!! Kontrollerrel! Megy minden a játékban...egyedül a térképen nem az A gomb a world map, hanem az L3
    .....
  • Seth
    Melyik részre gondolsz? Olyan nincs, hogy csak egeres célzással lehet megcsinálni :D
  • Mikiller
    Heló!
    A játékot lehet folytatni egérrel, ha gamepad-al kezdtük el?Van egy rész amit gyanítok csak egeres célzással fogok tudni megcsinálni, de nem tudom, hol kell/lehet átállítani az irányítást.
  • lammaer
    Lehet utána is - ha lenyomod a végső bosst, a rendszer megkérdezi hogy akarod e újrakezdeni a játékot magas fokozaton (de ekkor azt írja hogy elveszik ez a játékod), vagy inkább barangolsz még, csinálod a side questeket stb.

Ha ez utóbbit választod, visszakerülsz a végső boss elé, és mehetsz bóklászni.
  • krisztajo
    Az arénát végig lehet harcolni a főküldi után is vagy muszáj előtte?
    Ha csak előtte lehet, mi az a pont, hol és mikor kell mindenképp nekiállni?
  • DarkSector
    addig sok az alap játék még végére nem érsz.
  • lammaer
    Olyan mint a játék többi része. Ez ebben az esetben nagyon jó :)

Mondjuk ha jól veszem észre, már alapból is is van jópár dungeon/hely ami teljesen opcionális, nem lehet panasza senkinek arra hogy nincs mit felfedezni. Erre még ez a DLC.. sok lesz ez :D
  • Dreadshade
    nemtudom láttátok-e az közelgő DLC-ről szóló trailert, de aki nem látta annak itt van:
    http://www.youtube.com/watch?v=bjEC4jg_H-o
    Elég jónak tűnik szerintem :)
  • DarkSector
    THX a tippet megcsináltam...:D
  • Dreadshade
    Ja de belehet nem az a gond :D csak kár volt eladnom így utólag belegondolva, erre fel mondtam azt, hogy bánom, de igazából bármikor lehet újat szerezni, akár a Crucible-ből vagy akár az árusoktól is.
  • pxxl

"... community member Django Dollé has shared with us his new Death Mask wall plaque. Hand crafted just like the Collector’s Edition Mask"
  • DarkSector
    miért nem lehet utólag ilyet beszerezni?
  • Dreadshade
    Hát ja :D igazából az Itemek okozhatnak gondot csak, hogy nincs megfelelő a skill fához. Mondjuk magamból indulok ki mivel én eladtam az összes Arcane-es cuccokat, most bánom is :D
  • DarkSector
    1000gold? csak 1000? :)
    kb 10-20 másodperc lehet egy 5-10 ezret megszerezni, szóval ez nem tétel...
  • Dreadshade
    Vulgrim nevű árusnál lehet Respecelni, tehát újra eloszthatod a skill pontokat, asszem 1000 gold, szal kilehet egy végigjátszásban próbálni a másik fát is, csak annyi hogy Strenght-es cuccokkal szart se érek Necro ágon :D
  • Dreadshade
    Szerintem nincs semmi gond azzal, ha valaki saját maga fedezi fel a játékot, épp ezért én se néztem előtte egy gameplay-t se, sokkal élvezetesebb volt így végigtolni.
  • DarkSector
    Mind2-őt fejlesztettem, bár nem próbáltam még őket...de mivel csak 30 szintet lehet teljesíteni, ezért tuti nem lehet sajnos kimaxolni...ezért majd valszeg feloldom és egy mentéssel kipróbálgatom mind a 2 fát maxon.....
  • DarkSector
    Na látod ezt sem tudtam...néztem a vízcsapokat, meg szétütöttem 2-3-at de ezt nem gondoltam...meg amúgy az OSZLOPOKAT is szét lehet ütni....:D
  • DarkSector
    Tökmindegy mit írok, könnyü belinkelgetni aranyos facepalm képeket, meg azt mondani hogy ez alap meg ilyeneket...nemgond, nem veszem fel az ilyeneket, aki a jutube végigjátszásokon nevelkedett azoknak ez lehet nem annyira jo dolog, mivel én véletlenszerűen leltem erre, nekem másképpen jött le.
  • DarkSector
    Nekem nem alap dolog, csak mákom volt mert szét szoktam ütni mindent, de ha nem ütnék mindent szét nem jönne elő a doboz, vagyis mindenképpen titkos cucc, persze hogy nektek már nem az az egy dolog.

Azoknak szól természetessen akik netán nem ütnek szét mindent, mert ti pro-k vagytok, de van akinek lehet nem ennyire standard.
  • Dreadshade
    Én csak örülök annak, ha ez nem bug :D Mondjuk elég erős Stat akkor, mert Apocalyptic-en játszok eleve és nagyon megkönnyíti az egészet.
  • Világpolgár
    "Férfiassan?"
  • pxxl
    valszeg azért, mert a kivégzést is dmg-nek veszi, és odaadja hp-t
  • Dreadshade
    De épp ezt mondom, nekem nincs olyan itemem amin lenne ez :D többi cuccon rámentem a crit-re meg crit damage-re, mert valamiért a Health Steal is tölt vissza Executenál rohadt sok hp-t, erre mondtam, hogy lehet ez bug.
  • wesker24
    Az nem bug van olyan képesség is hogy Health On Execute ha valakit kivégzel életet tölt vissza !
  • Dreadshade
    Szerintem a Health Steal a legjobb, az nem csak crit-nél jön be hanem minden sebzésnél + úgy vettem észre hogy a health steal akkor is tölt életerőt ha valakit execute-olsz, lehet csak bug nemtudom, ja és nincs healt on execute-os cuccom szóval ezért gondoltam erre, hogy lehet bug.
  • pxxl
    már 3. possessedbe mentem át a Health Steal-t...tetszik :D egy jól irányzott pörgéssel (esés közben előrepörög), vagy előredobott kaszákkal szinte azonnal fel lehet húzni a hp-t akár nulláról :D asszem 23-as szinten már 20%-os.
  • wesker24
    Execution az jó ami életet lop az tök mindegy mind ugyanaz Health Steal health On Crit Health Per kill jah és a Crit Chance is fontos !
  • pxxl
    az volt. néha esik lilából is :D

de nem kell nekem ilyen. execution, healt steal, frost, crit chance ez kell :D
  • wesker24
    Hát az elég jó volt csak ez épp possessed fegyóba kellett volna ! :D
  • Dreadshade
    Köszi a válaszokat! Megcsináltam mindent, a Köves meg a Book of the Deadböl hiányzott pár darab, elég szenvedés volt végigfésülni mindent, de csak meglettek :D Amúgy ti melyik Skill fát használjátok? Nekem a Necromancer nagyon tetszik, viszont Harbinger-t jobbnak találtam és ezért lettem az. A Teleport Slash-el nagyon jól lehet manőverezni csata közben + a Harvest az brutál erős szerintem :D Viszont a Legutolsó képesség, asszem Reaper Storm a neve, na az nem tetszett, kár hogy nem lehet támadni miközben aktív így ahelyett inkább a Necromancer ágon lévő Pajzs képességbe raktam 3 pontot. Nektek mi a véleményetek?
  • pxxl
    minap vettem egy lila (epic?) dobozt, és ilyen possessed kasza esett ki: heal on kill, heal on crit, wrath on kill. ezek voltak alapból rajta. qvajó de most mit csináljak veled... :D jó is meg nem is, aztán bezúztam egy sima possessedbe.
  • wesker24
    Hát jah amiknek Special Ability-je van azokat nem lehet beolvasztani !
  • pxxl
    kár, hogy nem lehet beolvasztani ezeket possessed-be