1540
Darksiders 2
  • Loál János #1100
    Scar bugon utólag sajnos nem javít az update, pedig örültem volna, ha lefut egy script, ami látja, hogy nincsenek ott a kristályok, és szépen leereszti a hidat.
    Na mind1, majd New game+ alkalmával. :-|
  • Loál János #1099
    "Nem volt rá utalás sehol..."
    Paz, egy kicsit figyelj oda, hogy miket mondanak a mellékszereplők, a szádba rágjákaz összes mellékküldetést, meg úgy nagyjából mindent.
  • DarkSector
    Miért, most bazzeg van egy talizmás, bent a fegyverekközt és honnan tudhattam volna hogy be kell tennem?
    Nem volt rá utalás sehol...még jóhogy nem adtam el az árusnál geci...ilyen hülyén megcsinálni...ha eladom véletlen bukom a side-ot...:S
  • tomsolo
  • DarkSector
    Oks megvan, csak nem tudtam hogy be kell tenni.
  • DarkSector
    jah mégis honnan? :D
  • tomsolo
    Vedd fel a Bloddless talismant.

[ONG]
  • DarkSector
    De elmentette most mert a quest megvan a listámon...irja hogy itt van 3 meg a kingdom-ban...:D
  • wesker24
    Hát Draven -nel kell beszélni ez ügyben ami a Blodless quest-et illeti !

Draven az Eternal Throne-nál van a Trainer talán vele beszélj és akkor látni fogod !

Lehet hogy megint nem mentettél amikor beszéltél vele ! :D
  • DarkSector
    oké, ez oké, de nekem nem jön elő, ha felszedem a küldetését elő kéne jönnie nem? :D
  • wesker24
    Láttam a videoodon hogy Makers Armorod van na nekem ilyen sincs mert szintén nincs meg a Death Rides DLC !
  • wesker24
    Azért mert warez verziót használsz és ott minden elérhető ami az eredetiben nem ! A warezben benne van a Death Ride DLC is eredetiben
    nincs ennyi !
  • DarkSector
    Akkor mi a fasznak van a pályán? :D dísznek? :D

Akkor miért vehettem fel a side quest-jét ennek a bloodless-nek?
  • DarkSector
    :D
  • wesker24
    Ezeket én is láttam már de nekem nincs meg a Death Ride's DLC igy nem tudom öket megcsinálni !
  • zzeN
    Azok, most találtam yt-n.

• CalebJoe
    akkor inkább bodiless
  • DarkSector
    Én gyanítom, hogy valami köze lesz a Bloodless-hez.
    3-3 bloodless-t meg kell ölnöm ezt láttam a listámon, és a bloodless az azt jelenti tudtommal hogy nincs vére, igaz ennek teste sincsen. :D

De nem tudom megütni sem. :D
  • CalebJoe
    Én is ezt kérdezem magamtól már az eleje óta mik ezek a szellemek?
  • DarkSector
    bocs

• DarkSector
    Üdv mi ez? %%!++""+!%%!!!

• szrobi66
    Egy érdekesség srácok... 2napra hanyagoltam a játékot, most bekapcsoltam, gondoltam védigtolom egy szusszra az arénában a 100hullámot, és pislogtam egy nagyot, ott volt az inventoryba a bloodless talisman. Ezt nem tudom hova rakni, mert eddig tuti nem volt nálam.
  • DarkSector
    Akkor bajok vannak, mert eddig nem látam respawn-olni fészket. :D
  • wesker24
    Neked fészket kell keresned amiböl a szúnyogok kellnek ki !

És fészek általában Nooknál és Scarnál respawnol !
  • wesker24
    Scarnál is van/volt szúnyogok amikor a Tűzdémon Ghorn-nal összefutsz !
  • DarkSector
    Hogy jön ez ide? :)

Amúgy későbbre hagytam kb 4 titkos kincst vagy nemtudom miket, amiket egyszerűen nem tudok megcsinálni, nem látom a fától az erdőt, de majd még lehet később visszatérek rájuk.
  • tomsolo
    "Férfiassan? Jah izomagyként?
    No logika, vagy gondolkodás?"

• DarkSector
    aha mert ahogy látom nehezen születnek újjá, Brechfort-nál mint észrevettem még a bejárat előtt jönnek de csak 3-4 darab, a másik 2 helyen nem láttam szúnyogokat...:D
  • wesker24
    Hát 3 helyen szokott lenni !

Nook-nál Drenchfortban és Shadow Pass-nál egyiknál tuti lesz csak várni kell mig respawnolnak !
  • DarkSector
    jaja, közbe megvan a bibi, elmentem hozzá, és minden amit arra felszedtem meg ő küldetése is hiányzott, vagyis az volt a baj hogy valszeg valami végett nem mentette el a játék hogy beszélgettem már vele...:D
    OMG. :D

Te a nyunyogokat nem találok, sem Nook környékén...sem a rendes kék pöttynél...:P
  • wesker24
    Pontosan Fjord-nál van a Blackroot egy Kőgólem és az adja a questet amint egy kö közelébe hallanod kell egy zümmögést na akkor pisztoly elő és lelövöd ennyi !
  • DarkSector
    jah de ezt a küldit felvettem, Fjord-nál van egy bokorszörny vagy mi, ő mondta hogy valami sok szart gyüjtsek össze, és gondolom ezek azok a kövek...
  • tomsolo
    Ha nem vetted fel a küldit nem tudod lelőni őket.

Szal érdemes lenne ránézni tényleg, megvan-e.
  • DarkSector
    Jah nemgond, minden tipp jól jön...:D
    de célzás az nem lenne probléma, leheta zümmögés a baj, de nem vágom miért tesz különbséget hogy éppen melyiket veszem fel, mond elmegyek innem azt lehet 3-4 óra múlva elfelejtem hogy itt volt kő azt megint kutakodhatok, elég idiótán van megcsinálva.
  • bendáj17
    Elhiszem bocsi nem akartam én okoskodni :) Akkor tényleg lehet bug vagy valami.
  • DarkSector
    Ja jó tudni...mik ezek méhecskék? :)
  • wedge31
    Azok a kövek amiket le lehet löni ha közel mész hozájuk zümmögnek vagy mi fene.
  • DarkSector
    jah nem....:D
    miért nem mindegy mit mikor lövök le?
  • wedge31
    Hallod a zümmögést? mert csak azok a kövek löhetök le.
  • DarkSector
    Hidd el minden négyzetmilimétert szétlőttem, mivel tudom hogy jobbra és le félrehord a fegyver, de nem olyan kicsik ezek a kövek, más játékban is a légyszart eltalálom...szóval...:S
    Próbálom most az Update 3-at.

Feltételezed hogy egy kis kavics fogna ki rajtam? :) Ha idáig eljutottam? :)
    De félek bug, mivel nekem a szúnyogok sem termelődnek újra, ami wesker szerint nook-ban lenne a Craft side miatt...:D