Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én ezért hagytam ki ezeket a dolgokat, amiket a többiek nem értettek meg, hogy miért nem használtam "segítségeket".
Most is azt hittem nehéz lesz az Apocalyptic, azt eddig semmi...úgyhogy asszem most sem fogok fejlesztgetni mert akkor hamar megunom ha nem lesz nehézség benne.

Valamint kihívás egyedül a Nightmare fokozatban lesz, de azt elõrõl kell kezdened...level1-en...ezért ott valóban szivatós lehet majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

No, én is végeztem a játékkal, sztem méltó folytatása az elõzõ résznek (és remélem a másik két lovas is jönni fog 😊 )

Sztem az tette könnyebbé az elsõ résznél, hogy durván lehet tápolni a fegyverekkel - fõleg a possessed cuccokkal, a heal on crit/crit chance/crit damage bónuszokkal. Az elsõ részben ugye nem volt ilyen, ezért jobban be tudták lõni a nehézséget hiszen fix volt hogy az ember mivel harcol.

Én kicsit hiányoltam az apokaliptikus hangulatot belõle - a földi pályákat. Csak egy volt, az is elég rövid és nem változatos, jobban örültem volna még pár pályának a lerombolt földön.

A bossok kicsit ötlettelenek voltak az elsõ részhez képest, inkább csak sok hpjük meg nagy sebzésük volt mintsem trükkök a gyilok során.

De mindezekkel együtt is marha jó cucc volt, a logikai feladványok kellõen komplexek de szépen felépítettek és logikusak, a pályák szerintem látványosak és ötletesek voltak (függetlenül attól hogy konzolos grafika port), no és persze kellõen hosszú játékidõ volt (nekem pont elég hosszú volt, a végén kicsit már untam, ez jelzi hogy annyit kaptam amennyi elegendõ volt).

Jöhet a Darksiders 3 😊

DarkSector
Nah most értem a Gilded Area-hoz...6 órám benne van Apocalyptic-en....
Majd holnap vagy holnap után megyek tovább, eddig nem érzem nehéznek, talán mert a level szintem át lett hozva az elõzõ körbõl...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem mindegy a végén is lehet fegyókat szerezni...
Csak a Black Demise-t ne add el mert alap szinten csak az az egyetlen fegyver ami ütéssel tölti is az életedet.

gibson9
Köszönöm szépen. Valamivel világosabb már. Majd második végigjátszásra jobban odafigyelek erre. Most már mind1, mert a végén járok 😄

DarkSector
Igen, sajnos csak kisebbeket tud lépni felfelé, amúgy meg amiket beolvasztasz fegyvereket nézd allul a tulajdonságait amelyiknél ki van emelve FEHÉREN 1-2 tulajdonság nah azokat kaphatja meg a fegyvered....

Elsõnek én sem értettem mit hogy, és közbe vettem észre hogy kifehérednek azok a tulajdonságok, amikkel a Possessed fegyód tud mit kezdeni...beleolvaszthatsz olyat is aminél nincs kiemelve semmi, de akkor attól csak sima szintlépés lesz illetve régebbi ability-ket ajánl majd fel.

gibson9
Sziasztok! A fegyverek fejlesztésérõl kérdeznék. Mi alapján kapom a tulajdonságokat, amikor beleépítek más fegyvereket/tárgyakat? Gondolok itt arra, hogy a fegyveremben mondjuk van egy alap 25% Critical Damage és beleteszek 3-4 fegyvert, aminek 10, 12, 18 stb Critical Damage képességük van, de a fegyver szintlépése után ezekkel is csak mondjuk 25-rõl 26-ra lép a critical damage (vagy még ennyire sem, mert volt rá példa) Illetve beleteszek olyan fegyvereket is aminek mondjuk van frost, fire vagy egyéb damage képessége és a végén azokból sem válogathatok bele, hanem egyéb képességekbõl. Szóval miként vagy mi alapján oszlanak el a fegyver képességek fejlesztésnél? Elõre is köszi!

Hát én eleve apon kezdtem az egészet és nem volt olyan hûde nehéz 😄 Jó mondjuk vannak szívatós részek az tény, de new game+-ban hozzám se tudnak érni kb, bár lehet azért is mert már kiismertem az ellenfeleket és a dodgeolás elég jól megy. A végével kapcsolatban annyit, hogy szerintem a Boss nyugodtan lehetett volna sokkal keményebb meg ami hiányzott azok az átvezetõ cinematic-ok amik az elsõ részben is voltak, azokat sajnáltam, hogy itt nincs, legalább a végén meg az elején lehetett volna 1-1. Amúgy ti megvártátok azt, hogy lemegy a credits? mert a credits végén van egy kis Secret ending vagy nemistudom minek nevezzem 😄
wesker24
Azt te csak hiszed játszd tovább majd nem lesz az olyan könnyû ! xD

A vége lehet hogy túl könnyü mert addigra feltápolod magad de ez van !

DarkSector
Picit csalódtam a játékban, 3 pontban is.

1. a vége kaki
2. nem lehet menni NewGame +-ban Nightmare-en (bár ez abból jó hogy nincs elõnye az embernek....)
3. az Apocalyptic fokozat szerintem nagyon egyszerû így New Game + -ban.

DarkSector
Na Végeztem maradt a játékból 4 láda!
Mindössze 4 ládát nem tudok felszedni, ami visszamaradt!
Ennyi kinyírom a fõgonoszt és jöhet a nehezebb szint! 😊

Elsõ végigjátszás 50 óra...és ennyi lóvét és érmét szereztem úgy hogy nem vásároltam semmit, kivéve most a végén 1-2 itemet.
De 3 millát össze lehet szedni ha valaki 1x kimaxolja normálba a játékot, és ebbe nincs benne vagyis nem álltam le gyüjtögetni sehol semmit, csak akkor harcoltam ha a kereséskor utban voltak semmi tápolás nincs ebbe. 😊

He-he:

DarkSector
Máskor nem de ennél sajnos igen 😛

Mikiller
Nem húztam ki 😄 máskor nem kellett ha nem nyomtam rajta gombot.
Mindegy,mert eltûnt az a hely.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Oké, köszi szépen.
DarkSector
Ki is huztad a gamepad-ot a gépbõl?

Mikiller
kép

Kb itt amikor jártam elõször akkor bezáródtak a kapuk és a szemben lévõ falon sok robbantani való "bigyó" volt amiket pisztollyal kellett kilõni.Arra gondoltam, ha mindet kilövöm addig amíg újranõnek lesz valami😊
Közben jöttek az ellenfelek repülõ rovarok, és amikor kifogytak lenyílt az ajtó én meg kimentem és elfelejtettem megnézni mi lett a fallal, most meg nincs ott, vagy nem találom azt a helyet.

DarkSector:
Próbáltam, de csak menüig megy egérrel, utána mindenképpen gamepaddal tudok tovább lépni.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

DarkSector
Lehet...lépj ki, majd kontroller nélkül indítsd a játékot.
De én kimaxoltam a játékot pont tegnap este!!! Kontrollerrel! Megy minden a játékban...egyedül a térképen nem az A gomb a world map, hanem az L3
.....

Seth
Melyik részre gondolsz? Olyan nincs, hogy csak egeres célzással lehet megcsinálni 😄

PSN ID.: Beegabor

Mikiller
Heló!
A játékot lehet folytatni egérrel, ha gamepad-al kezdtük el?Van egy rész amit gyanítok csak egeres célzással fogok tudni megcsinálni, de nem tudom, hol kell/lehet átállítani az irányítást.

Lehet utána is - ha lenyomod a végsõ bosst, a rendszer megkérdezi hogy akarod e újrakezdeni a játékot magas fokozaton (de ekkor azt írja hogy elveszik ez a játékod), vagy inkább barangolsz még, csinálod a side questeket stb.

Ha ez utóbbit választod, visszakerülsz a végsõ boss elé, és mehetsz bóklászni.

Az arénát végig lehet harcolni a fõküldi után is vagy muszáj elõtte?
Ha csak elõtte lehet, mi az a pont, hol és mikor kell mindenképp nekiállni?
DarkSector
addig sok az alap játék még végére nem érsz.

Olyan mint a játék többi része. Ez ebben az esetben nagyon jó 😊

Mondjuk ha jól veszem észre, már alapból is is van jópár dungeon/hely ami teljesen opcionális, nem lehet panasza senkinek arra hogy nincs mit felfedezni. Erre még ez a DLC.. sok lesz ez 😄

nemtudom láttátok-e az közelgõ DLC-rõl szóló trailert, de aki nem látta annak itt van:
http://www.youtube.com/watch?v=bjEC4jg_H-o
Elég jónak tûnik szerintem 😊
DarkSector
THX a tippet megcsináltam...😄

Ja de belehet nem az a gond 😄 csak kár volt eladnom így utólag belegondolva, erre fel mondtam azt, hogy bánom, de igazából bármikor lehet újat szerezni, akár a Crucible-bõl vagy akár az árusoktól is.
pxxl
<#szeret>

"... community member Django Dollé has shared with us his new Death Mask wall plaque. Hand crafted just like the Collector’s Edition Mask"

All hail the double x!

DarkSector
miért nem lehet utólag ilyet beszerezni?

Hát ja 😄 igazából az Itemek okozhatnak gondot csak, hogy nincs megfelelõ a skill fához. Mondjuk magamból indulok ki mivel én eladtam az összes Arcane-es cuccokat, most bánom is 😄
DarkSector
1000gold? csak 1000? 😊
kb 10-20 másodperc lehet egy 5-10 ezret megszerezni, szóval ez nem tétel...

Vulgrim nevû árusnál lehet Respecelni, tehát újra eloszthatod a skill pontokat, asszem 1000 gold, szal kilehet egy végigjátszásban próbálni a másik fát is, csak annyi hogy Strenght-es cuccokkal szart se érek Necro ágon 😄
Szerintem nincs semmi gond azzal, ha valaki saját maga fedezi fel a játékot, épp ezért én se néztem elõtte egy gameplay-t se, sokkal élvezetesebb volt így végigtolni.
DarkSector
Mind2-õt fejlesztettem, bár nem próbáltam még õket...de mivel csak 30 szintet lehet teljesíteni, ezért tuti nem lehet sajnos kimaxolni...ezért majd valszeg feloldom és egy mentéssel kipróbálgatom mind a 2 fát maxon.....

DarkSector
Na látod ezt sem tudtam...néztem a vízcsapokat, meg szétütöttem 2-3-at de ezt nem gondoltam...meg amúgy az OSZLOPOKAT is szét lehet ütni....😄

DarkSector
Tökmindegy mit írok, könnyü belinkelgetni aranyos facepalm képeket, meg azt mondani hogy ez alap meg ilyeneket...nemgond, nem veszem fel az ilyeneket, aki a jutube végigjátszásokon nevelkedett azoknak ez lehet nem annyira jo dolog, mivel én véletlenszerûen leltem erre, nekem másképpen jött le.

DarkSector
Nekem nem alap dolog, csak mákom volt mert szét szoktam ütni mindent, de ha nem ütnék mindent szét nem jönne elõ a doboz, vagyis mindenképpen titkos cucc, persze hogy nektek már nem az az egy dolog.

Azoknak szól természetessen akik netán nem ütnek szét mindent, mert ti pro-k vagytok, de van akinek lehet nem ennyire standard.

Én csak örülök annak, ha ez nem bug 😄 Mondjuk elég erõs Stat akkor, mert Apocalyptic-en játszok eleve és nagyon megkönnyíti az egészet.
Világpolgár
"Férfiassan?"

pxxl
valszeg azért, mert a kivégzést is dmg-nek veszi, és odaadja hp-t

All hail the double x!

De épp ezt mondom, nekem nincs olyan itemem amin lenne ez 😄 többi cuccon rámentem a crit-re meg crit damage-re, mert valamiért a Health Steal is tölt vissza Executenál rohadt sok hp-t, erre mondtam, hogy lehet ez bug.
wesker24
Az nem bug van olyan képesség is hogy Health On Execute ha valakit kivégzel életet tölt vissza !
Szerintem a Health Steal a legjobb, az nem csak crit-nél jön be hanem minden sebzésnél + úgy vettem észre hogy a health steal akkor is tölt életerõt ha valakit execute-olsz, lehet csak bug nemtudom, ja és nincs healt on execute-os cuccom szóval ezért gondoltam erre, hogy lehet bug.
pxxl
már 3. possessedbe mentem át a Health Steal-t...tetszik 😄 egy jól irányzott pörgéssel (esés közben elõrepörög), vagy elõredobott kaszákkal szinte azonnal fel lehet húzni a hp-t akár nulláról 😄 asszem 23-as szinten már 20%-os.

All hail the double x!

wesker24
Execution az jó ami életet lop az tök mindegy mind ugyanaz Health Steal health On Crit Health Per kill jah és a Crit Chance is fontos !
pxxl
az volt. néha esik lilából is 😄

de nem kell nekem ilyen. execution, healt steal, frost, crit chance ez kell 😄

All hail the double x!

wesker24
Hát az elég jó volt csak ez épp possessed fegyóba kellett volna ! 😄
Köszi a válaszokat! Megcsináltam mindent, a Köves meg a Book of the Deadböl hiányzott pár darab, elég szenvedés volt végigfésülni mindent, de csak meglettek 😄 Amúgy ti melyik Skill fát használjátok? Nekem a Necromancer nagyon tetszik, viszont Harbinger-t jobbnak találtam és ezért lettem az. A Teleport Slash-el nagyon jól lehet manõverezni csata közben + a Harvest az brutál erõs szerintem 😄 Viszont a Legutolsó képesség, asszem Reaper Storm a neve, na az nem tetszett, kár hogy nem lehet támadni miközben aktív így ahelyett inkább a Necromancer ágon lévõ Pajzs képességbe raktam 3 pontot. Nektek mi a véleményetek?
pxxl
minap vettem egy lila (epic?) dobozt, és ilyen possessed kasza esett ki: heal on kill, heal on crit, wrath on kill. ezek voltak alapból rajta. qvajó de most mit csináljak veled... 😄 jó is meg nem is, aztán bezúztam egy sima possessedbe.

All hail the double x!

wesker24
Hát jah amiknek Special Ability-je van azokat nem lehet beolvasztani !
pxxl
kár, hogy nem lehet beolvasztani ezeket possessed-be <#eplus2>

All hail the double x!