1540
Darksiders 2
-
#1260 Jah a judicators-nál igen azt csak adott időben lehet felvenni, meg a denchfort-ot is. -
#1259 Az a "kék kulcs" kombinációja.De a kis térképen még látható 2 láda azon a szinten amit nem tudok felszedni.Közben meg elvesztettem a képességet a 2 szellemkatona idézésre,most kettéosztódás lett helyette úgyhogy b@szhatom szerintem :D -
#1258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közép-Jobb-Bal -
#1257 Psychameron-ban, hogy kell a 2 ládát a legalsó szinten összeszedni?
Ahol egy kék nagy kulcs volt 3 betolható karral. -
az elöbb akartam berakni én is :D -
#1255 -
#1254 25-én jön az első dlc. -
#1253 Jah a Farkas.
A lényeg:
3 támadása van:
1. közelében vagy és suhint 2x...ezt 1 gurulással kikerülöd.
2. mikor bemérgesedik, akkor nekedmegy és a közeledbe érve felugrik és egyet lecsap a földre, ezt is a felugrás pillanatában a gurulást nyomva kikerülheted.
3. mikor bemérgesedik, és egy fehér vagy narancsos barnás köd lesz a fejénél
nah ekkor ha neked fut, kb 10-12 suhintást csinál...
Ezt elkerülheted, ha közel ér és elkezd suhintani, gurulsz 2x...majd 1 másodpercig hagyd abba és csak fuss, utána megint 2x a gurulás....
Ha többen vannak, akkor annyi a lényeg, és ez minden másra is igaz...HOGY ne arra figyelj akit ütsz éppen, hanem a többiekre, mert a mozdulataikból látod mikor akarnak támadni, és akkor abbahagyod a másik célpont ütlegelését... -
#1252 Hajjaj mi lesz veled később amikor majd 3 jön egyszerre majd az Arénában ! xD -
#1251 Ja ezek nem főszörnyek csak "simák", volt már velük dolgom de asszem akkor csak egy volt, most meg 2 van és akkor volt is energia bigyulám bőven most meg nincs egy se, itt a kép a szörnyről xD
szörny -
#1250 Ja az igaz sorry, de mivel tökre felmegy a 2 csík gyanítható hogy ~90% felett kell hogy legyen...:D
Mindegy amúgy amit írtam asszem az élet 95%-os
a varázslat 96%. -
#1249 de, láttam, hogy felugrottak a csíkok maxra, csak mikor mutatod a fegyvereket az elején, nem látni az értékeket, mert az első van kijelölve :) -
#1248 Vagy te nem nézted végig a videót? -
#1247 -
#1246 Zsír annyi eltérés van hogy enyimben mindkettő fullra tölt. :P
95 illetve 96%-ossak. :D -
-
#1244 Na belepróbáltam a Darksiders 2 Nightmare-be.
Eleinte nem értettem honnan a Nightmare név.
Hát addig nem is tudtam amíg nem haltam meg!
Ha meghalsz CSAK RESTART VAN!
ÉS CSAKIS A JÁTÉK ELEJÉRŐL!
Na hagyjukmár. Ez baszottnagy falat lesz.A Dead Space 2 Harcore ehhez képest semmi! -
#1243 Ja és Wesker kollega:
Ha olvasod, vagy este leszel csak annyit, hogy mégiscsak létezik olyan ability amit írtam neked hogy Health per Hit és Wrath per Hit.
Nekem néha sikerült összehozni.
De ezt én csak kombinálás során leltem meg találni és venni ilyen fegyvert nem láttam még. -
#1242 Itt van ne...
EZÉRT áldom az istent, hogy nem hallgattam rátok és nem fejlesztgettem mert ilyen brutális fegyvereket ha valaki csinál akkor nincs olyan hogy lehetetlen...ez majdnem felér egy csalással. :)
Tegnap este végigvittem ugye 2x-ra Apocalyptic-en és kicsit nekiálltam miket lehet kihozni a Possessed-ekből.
Hát ezt egy véletlennek köszönhetően sikerült.
Már azon meglepődtem hogy 1 steal ability-t kapott a fegyver, de hogy még1-et hát ez elég nagy meglepetés volt.
Hab a tortán akkor lenne, ha ezt reprodukálni tudnám egy kaszában!
És akkor a Wrath miatt a speckó képességeket végtelenszer lehet használni, és nem kell elővenni a secondary-t.
Hát ez jópofa de csak akkor ajánlatos ha már legalább 1x valaki végigvitte a játékot...vagy megszerzi ezt a fegyvert, de félreteszi amíg 1x legalább nem csinálja meg a küldiket (önerőből).
Szerintem legalábbis.
Darksiders 2 - Ultimate Possessed Gauntlets
-
#1241 :D
nemsokára mutatok valamit amit tegnap este hoztam össze, és biztos vagy halhattál róla vagy tudsz róla vagy van ilyened.
Ezzel amit mutatok már semmi sem okoz gondot....:D -
#1240 azt nem mondtam, hogy a Crucible nem nehezebb :D -
#1239 a-a....
A maze szerintem sokkal egyszerűbb.
Azt meg lehet csinálni...tény hogy egy alap fegyver jól jön plusszban ami tartalmaz egy picike Health for Crit-et...:)
De azért messze egyszerűbb sokkaal de sokkal egyszerűbb mint a Currible.
De oksz akkor mondjuk azt hogy a 2 aréna...a valóban aréna aréna amiket nehéz megcsinálni így...de ezekben is csak 1-2 szintet..
Én 1 élettel nyomtam le a Currible-nak az első 68 szintjét, vagy hol ahol elhagytam mert meguntam.... -
#1238 A Maze-t se fogod flaska nélkül megoldani :D -
#1237 Segítek taktikban ha kell, de tudsz pontosabbat is mondani? Mert így nem rémlik milyen arena, mert sok arena rész van...:D
A 2 behemót ha egyre gondolunk, egy nagy fejszével támad és a bal keze el van deformálodva/mutálódva.
Vagy ha esetleg le tudnád írni az ellenfeleket hogy hogyan néznek ki?
Mert az egész játékot meg lehet csinálni 1 élettel, kivéve a Curible-ket, mert azt lehet csak kb 1000000 próbálkozással. -
#1236 Üdv. Ennél a küldinél - Survive the Arena vagy mi ahol jön 2 behemót mi a trükk? Mert mondjuk nem lenne nehéz ha lenne életerő löttyöm de sajna nincs egy darab se mert a rohadék ilyenkor nem ad amikor kéne.(régebben meg mindig tele volt amikor nem is kellett most a környéken sincs egy darab se.) Sajnos még teljes életerővel sem lehet megcsinálni mert marha szívósak azok a nagy szörnyek, pedig használom a képességeimet is de azok sem segítenek sokat, a rekord h már csak az egyik nagy maradt életben de sajnos így sem tudtam kinyírni :(( -
#1235 Hát-hát.
Most lenyomtam második kört.
Piszok készen vagyok.
Most ébredtem rá igazán, hogy nem a harc amivel bajok vannak.
A legőrjítőbb a játékban amiket úgy emlegetek hogy "felbaszó jelenségek", azok ezek:
- mikor nyitsz egy teleportot, Split-ezel és egymásnak át kéne dobni a cumót
- mászás
- falon futás
- lengés
- célzás
úúúú... annyira ideg lettem itt a játék végén, hogy minden összejött a 3 felsorolt hibából...hihetetlen hogy azért gyüjtöttem be halálokat mert a buzernyák idegesítő programozási hibák miatt vagy mi miatt ...folyamat leestem, vagy nem sikerült valami.
Borzasztóan idegesítő pont az ami kiteszi a játék 60%-át...
most nem mentem mellékezni, csak a főutat jártam be, de azokat a helyeket felkutatva mindenkit leölve 14:09:59 volt, és most nyílt ki a nagy kapu a főellenséghez... -
#1234 Van egy sorrend.
Ezt magad is kitapasztalod.
Kipróbálod a bal oldalit...EGYSZERRE CSAK 1-et tudsz betólatni a szellemekkel!!!
Ha betólja és bent marad és a rács lejebb jön akkor oké ha nem akkor visszaáll és jönnek az ellenfelek.
Ha a bal oldali nem ment kinyirod a szörnyeket megpróbálod a középsőt!
Bentmaradt? lejebb jött a rács? OK
akkor most jöhet a következő, megint próbálod a bal szélsőt vagy mindegy meiket, de ha nem jó akkor még a köépső is kitolódik!
vagyis elrontottad...akkor ugye már tudni fogod hogy az első a középső ar, és a második az amit nem rontottál el, vagyis adja magát a 3. utlsó kar...és sorba benyomatod a szellemekkel. -
Dreadshade #1233 Én is apon játszottam, akkor rosszul írtam le bocsánat :D Amúgy 2 Dead Lord-nak kéne már ott lenni és mind a kettővel betudtam nyomni a gombokat, lehet valami bug nemtudom kérdezz rá hivatalos forumon hátha ott jobban tudnak segíteni. -
fox0101 #1232 próbáltam már így is, semmilyen sorrendben se jó.
a gond az h a középsőre hiába megy lentebb 1 szintet a láda, a szélsőkre nem reagál semmit, még a zöld haver is ott marad és vissza se jön, utána pedig már célba se tudom venni a harmadikat -
#1231 Pontosabban nekem így sikerült Apoc szinten...lehet Normal-on másképpen megy, de Normal szinten is erre emlékszem...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közép-Jobb-Bal -
#1230 Gratula...:)
Elvittem kb 70-ig de abbahagytam és inkább továbbmentem nehezebb-re... ráérek majd megcsinálni, először más dolgokat akarok megcsinálni, ami kb még 60-70 óra. :D
Cipő nekem is be van rakva. -
Dreadshade #1229 Középső -> Ball szélső -> Jobb szélső, asszem ez a helyes sorrend. -
fox0101 #1228 itt a kép:
-
fox0101 #1227 sziasztok
segítséget kérnék, mert elakadtam a játékban
psychameronban járok, ahol az interdiction segítségével kell 3 cuccot betolni a falba, h leereszkedjen a láda, amiben a kulcs van(kép)
először rossz sorrendben toltam be őket, jöttek a népek, lekaszaboltam őket, majd tolom újra a cuccot a falba, a középsőnél még lentebb ereszkedik a láda, de a szélsőkre már nem reagál semmit, egy sorrendben sem. újraindítás, kilépés belépés sem segít. sajnos egyre mentettem végig, ezért abban sem tudok visszább menni, ergo nem tudom kiszedni a kulcsot, h tovább menjek.
van vmi ötletetek h mit tehetnék? -
#1226 Jah a Wraith-ek pedig azok a Final Wave-ban csak még durvább lesznek ott már a vörös erösebb Wraith-ek jönnek
Amugy nálam ez a módszer midig bevált !
Benyomom a Ghoulokat azok támadnak mindenkit akit csak érnek benyomom a Defense-t és neki állok gyepálni a Wraith-eket amig meg nem pusztul az összes ha lemegy az élet varjak elereszt életet visszatöltik kb ennyi ! -
#1225 Assassins Talisman meg az Abyssal Spaulders megvan.
Az egy szuszra leverést elbambultam a 60. wave körül, mikor azok a köcsöggel repkedő szellemizék dobálják a tűzgolyókat a magasból. :\ -
#1224 Ha egy szuszra nyomod le az első 100 Wave-ot megkapod a játék legdurvább Secondary fegyóját az Aftermath-ot !
Kapsz még hozzá pluszban egy Assassins Talisman-t is na meg persze az Abyssal spaulders-t is !
Ha levered az Extra 101 Wave-ban Wicked K-t is akkor megkapod még hozzá az Elemental Talisman-t is ! Mind a négy elemre ad +20 % sebzést !
Az Abyssal Gauntlet-et Ostegoth adja ha megvan mind a 30 Relics
Az Abyssal Plate Armor meg a IV Death Tomb-ban van ! -
#1223 miért nem vered le a Crucible 26-50 wave-t, megkapnád az Abyssal Boots-ot, ami sztem a legjobb cipő :)
tegnap sikerült leülni a gép elé, és végigvertem az egész Crucible-t :) megvan már az Abyssal Spaulders is :P
a maradék 2 Abyssal cucc nehezebb :D gyűjtögetős móka :\ -
#1222 Mondtam hogy pro vagyok?
Nem.
Vagy 1000x írtam hogy azok a videók amiket csináltam itteni tagok kérték nem magam fényezésére csináltam...írtam is hogy nincsen benne semmi rendkívüli dolog, de ezt sem olvastad gondolom. :) -
#1221 Kiragadtál mondatokat...ez azzal van összefüggésbe hogy mellé benyomtál egy laza szemétséget is...szóval pls idézd az egész hsz-t. THX. :)
Egy szóval sem írtam hogy én nem warezolok...