banner
  • yesname #3467
    Most járok 75 óránál és számomra is GOTY. Pedig első 10-15 órában nagyon szkeptikus voltam még.
    Hardon játszom. A KE OP valóban, nem kicsit. Eleinte a harcrendszer sem jött be, de...
    Ha belemélyed az ember és attribútumok, skillek szerint csinálja a buildeket stb. rájön, hogy nagyon komoly rendszer áll az egész harc mögött. Az, hogy most megjelenítésben nem körökre osztott és pörgős? Kit érdekel? Ami mögötte van matek és rendszer az bizony komolyra sikerült.
    A mindent átszövő politikáról, viszonyokról, társulásokról, a csavaros történetről, rendkívüli karakterábrázolásról és egyéniségekről ne is beszéljünk. És epikus az egész.
    Nem tudok mondani egyetlen más játékot sem idén, ami akár nyomába érhetne. Sőt, végére az is lehet, hogy a legjobb RPG lesz mind közül amivel játszottam valaha és felkerül a Mass Effect mellé a dobogóra.
    De végső számot majd a befejezése után vetek. Azoknak pedig, akik csupán 15-20 órát játszottak egy ilyen óriási, epikus sztorit és világot fellelő RPG-vel és már végérvényes véleményt alkotnak abból ami kb. az egész 4-5%-a... Inkább nem is mondok semmit. Magam is ugyanezt tettem. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.14. 19:09:59