4680
-
#3235 Minden jó ha a vége jó... -
Evoluti0N #3234 Ez érdekes volt. Kezdtem új karit. Azzal nem crashelt azután se, hogy lementettem, kiléptem belőle, majd vissza betöltöttem. Ezután azt csináltam, hogy miközben benne voltam a másik karival a játékban, rámentem, hogy switch character és betöltöttem az eredetit. Megint crash. Aztán megint elindítottam, betöltöttem az eredetit és most megy. -
#3233 Aki már kijátszotta spoiler nélkül: Végignéztétek a stáblista utáni részt?
-
#3232 Most, hogy kijátszottam, újra nekiálltam DAO-nak (majd később a DA2-nek, bár tudom, hogy nem a legjobb játék), immáron modokkal.
Meglehetősen elszomorodva tapasztaltam, hogy DAnexuson a legletöltöttebb mod a "Better Sex CutScenes" -
Evoluti0N #3231 Ok. Kezdek ideges lenni. Ilyen primitív módszerek, mint a gép újraindítása, meg a Mantle-ből Directx-re váltás nem segített. Most jön a grafikus kártya újratelepítés. Nem értem. Tegnap még minden jó, erre mára hopp. Géppel nincs gond, mivel a többi játéknál semmi gond. -
#3230 Ezzel nem tudok vitatkozni, valóban irigylésre méltó vagyok. -
#3229 Akkor meg nem ertem, mi a francnak gorcsolsz ezen a jatekon :) Irigyellek, hogy van idod es energiad valami szar miatt idegeskedni mar hetek ota. En tuti hagynam a faszba az egeszet, gyorsan elfelejtenem, foleg akkor, ha van helyette "alomjatek". -
#3228 Dehogynem, jönnek azok, csak nem csilli-villi AAA cimek, de ez egy másik történet. -
#3227 Nekem azért nem ugy tünik egyelöre, hogy az eladások a plafont vernék. -
#3226 De legalabb ok - a sok marha - jol szorakoznak, te meg sosem fogsz, mert az a jatek, amit varsz, az sosem fog elkeszulni :) -
#3225 Amig milliós eladások lesznek nem fognak ezen gondolkozni mert ugy vannak vele, hogy a sok marhának ez igy is jó. -
#3224 Lehetne rosszabb is...de igen ez igy van. -
Evoluti0N #3223 Ok. WTF? Eddig minden renden volt. Most meg az elején a menüben kurvára akad minden, utána meg töltéskor minden alkalommal simán crashel a játék. -
#3222 .. ami azért valljuk be, durván... béna, hogy egy AAA RPGben nem szeretsz harcolni, és inkább kerülöd
már persze a játék bénasága, nem a tiéd -
#3221 Eddig 28 óra játék, nem rég értem Skyholdba.
Szerintem a történet és a hangulat lebilincselő, a hibákat simán elnyomja ez. -
#3220 Második karimmal játszok tehát mondhatnám, hogy már megszoktam de az hazugság lenne, inkább beletörödtem és csak ott harcolok ahol muszáj. -
Evoluti0N #3219 Üssetek agyon, de nekem bill, egér kombó irányítással sincs bajom. Pedig van box kontrollerem, sok játéknál is használni szoktam, de itt tökéletesen megvagyok nélküle. -
#3218 Én probáltam mindkettövel ( gamepad, egér ) és egyformán szar az egész, az irányitási koncepció el van b@szva tökmindegy mivel tolod. -
paj01 #3217 Valami mobil war table-t kitalálhattak volna. Kicsit rontja a összhatást mikor az inkvizíció nagy nyugati hadjáratáról állandóan vissza kell térnem skyholdba h elküldjem Liliánát virágot szedni. -
#3216 Kezdetben én is szkeptikus voltam és kicsit kedvem szegték a különböző dolgok, de kontrollerrel és 15 óra után azt kell mondjam megérte. :)
Valóban 15 -20 óra játéknál indul be igazán és teljesedik ki. -
EFRM #3215 /ezigyvan!!!!! -
#3214 Ha van kontrollered, és megszoktad a ganédomb harcot, akkor nagyon is kurva jó :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg előkerült már Morrigan is hál istennek <3
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.05. 07:38:22 -
Evoluti0N #3213 Én minden játékban, amiben van rugó, vagy ahhoz hasonló kaszt, azzal vagyok. :) -
#3212 Másodikra egy harcost akartam inditani de annyira szivem csücske a rúgó kaszt, hogy a bicskás után egy ijász rúgót sikerült kreálnom... -
Evoluti0N #3211 Értem, köszi. Most látom (eddig nem is vettem észre), hogy mindegyik ellenség képénél van egy csík a kódexben. Gondolom ez jelzi, hogy mennyi kell még researchelnem, hogy meglegyen a bónusz az adott ellenségnél. -
#3210 A kifejlesztett cuccokat a codexben lehet megnézni az ellenfél kategóriáknál. -
#3209 adni fog bónuszokat, +x% sebzés zombik ellen, és társai -
Evoluti0N #3208 Ezeknek a research cuccoknak mi a lényege? Annyit ír, hogy ha elviszem őket az a research asztalhoz, akkor többet megtudok az adott ellenségről. Ez most mit jelent? Több infót ír róla taktikai nézetben, vagy mit? -
Etelkozi Vata #3207 Basszus, a játék fut. Asszem az Origin bezárása volt a titok nyitja.
Örök hálám!!!!! -
Evoluti0N #3206 "Inquisition is performing way better than it's predecessors so far. Origins opened with 319k on X360 and 116k on PS3. Origins 2 (gondolom itt a DA2-re utal) opened with 380k on X360 and 163k on PS3. Inquisition opened with 470k on PS4, 230K on X1, 136k on X360, and 127k on PS3. This will easily become the best selling Dragon Age game. "
A másik meg, hogy a PC-n már régóta a digitális verziók a népszerűbbek minden játéknál, a konzolokkal ellentétben. Szóval szerintem a valós szám jóval közelebb van a konzolos verziók eladásához, sőt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.04. 20:41:26 -
Evoluti0N #3205 Egyelőre még egy torrentoldalon sincs feltört DAI. Ameddig nincs fent sehol és nem írják a hozzászólásokban, hogy működik rendesen, addig csak üres duma. -
#3204 Kb 2 milla körül fog elmenni belöle szerintem ( a DA:O-ból 4 milla felett fogyott ) sikernek siker lesz, de... -
j0rmungandr #3203 Szerintem elég jó lett, a harcnál a taktikai nézetet használhatóbbá tenném, az inventoryt átláthatóbbá valamint bugmentesíteném (pl egyszer nekem az egyik NPC átment egy falon és nem tudtam leadni a questet.) és egész király lenne. -
torma1 #3202 [URL=http://sg.hu/cikkek/109324/feltortek-a-gta-5-ot-majdan-vedo-denuvo-rendszert][/URL]
Utoljára szerkesztette: torma1, 2014.12.04. 20:16:43 -
Rannah #3201 Ez azért egy kicsit erős kijelentés. Neked nem tetszik. Valakinek meg igen. Nagyon sokan DA:O-t vártak, és most szedik le a keresztvizet mindenkiről, amiért nem teljesült az álmuk. A lényeg, hogy nem lett belőle DA2.
Vannak hibái, de ugyanakkor vannak nagyon jó ötletei, megvalósításai. Összességében a legrosszabb jelző szerintem egy közepes lehet, de rossz semmiképpen.
Igazából én azt szeretném látni, hogy aszerint ítéljenek meg egy játékot, hogy milyen, nem aszerint, hogy milyennek várták. -
Evoluti0N #3200 Én eddig élvezem. -
#3199 Nagyon nem jó, ezek most azt hiszik, hogy jó játékot csináltak, pedig nem! -
Etelkozi Vata #3198 Köszönöm a tippeket, este Probalkozok majd. -
#3197 Eladások
Jó dolog volt ez a Denuvo, szép számmal fogyott PC-n is. -
Evoluti0N #3196 Ok. Tőrös rugóval vagyok, szal most Solas még az egyedüli mage. Így is egyelőre séta a parkban a játék. Legalábbis a velem egyenlő szintű ellenségek esetében. A magasabbakat elkerültem eddig. Nyomom a taktikát ezerrel, de nem úgy érzem, hogy nagyon szükség lenne rá. :D