Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Én mindig egy órát legalább eltöltök a karakter generálással, és sosem vagyok elégedett.
Anno volt konzol parancs az utólagos karaktermódosításra, ehhez még nem jött.
De az új motor amúgy is baromi mod-ellenes sajnos :/
Ha már itt tartunk, mindenki megmutathatná a karakterét ^^
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
:-))
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem pl. a hangját kellett szokni, mert a második női hangot választottam neki és az elég kemény, mély, idősebb és nagyon fura néhol. De illik hozzá, ha megszokod, az is plusz színt ad hozzá. Nem is keveset.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kár hogy nem szorosabb az egész az MMO fílin miatt, de ezen segíthetünk mi magunk ha nekihasalunk a lényegnek. Ha összekötjük akkor keményen muzsikál ez is. Elfogadnék egy oldies edition-t, ami olyan cső mint a kettő, avagy az egy. Csak a főszál, meg a kötelező mellékesek (pl. parti). Lehetne benne ilyen kapcsoló, ha már az ME3-ban volt elején választás.
Olyan szinten torekeny balfasz kulseju elf rugot sikerult krealnom hogy minden cutscene-ben egy ovodasnak tunik a tobbiekhez kepest.Semmi badass jellege nincs, pedig hadseregeket vezet, politikai es gazdasagi donteseket hoz.
Plane mikor pl Iron Bull-al beszelget es ....aah szegyen gyalazat ez a kari.
Rontja az interakciok elvezhetoseget erosen.Plane mikor szaladgalok Havenben vagy Skyholdban akkor meg ugy nez ki mint egy anorexias beteg gyerek a pizsamajaban.Sirok :/
Gondolom karakter (faj) modositasra nincs lehetoseg, csak a skill pontok ujraelosztasara?
Szal. nem mindenhova jó a 4 mágus. Még akkor sem, ha mind a 4 barriert tol és instant. Az a sok plusz HP amit le kell róluk ekkor verni nem sokat számít az erősebb ellenfeleknek, mert míg a mágusaim 20-30HP-ket sebeznek ők meg közel kétszázakat frutti helyett. (alaptámadásokról beszélünk, nem skillekről/mágiáról) Na ha sok hullám van és egy hullámban is sokan vannak, akkor gyakorlatilag folyamatos életerő veszteséget szenvedünk és valamikor csak elfogy a poti. Sima harcoknál ez nem gond, csak ha túl sokáig tart... Mivel azok gyorsak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
wellll... a főszálon nagyon durván elindul... visszafelé, az előző részek irányába, de tényleg, _NAGYON_ durván
emiatt talán megérni átszenvedni ezt a szutyok harcrendszert
+ grindelni sem "kell", mert "automatizálható" lesz a war council tagok által, szóval egész jó irányt vesz a játék egy idő után
ha sokat is kell menni, nekem nagoyn bejon gfx, hangulat, zene, companionok csillagos 5
Mas kerdes hogy paran az Origins folytatasat vartuk tole es hatalmas csalodas ebbol a szempontbol.A pc-s bugokat remelhetoleg javitjak.
Viszont 30-35 eurot siman meger, joval tobb tartalom es szorakoztato resz van benne mint egy atlagos AAA+ jatekban.Ha nem zavar a sok es single player jatekokban eleddig szokatlan multiplayeres jelleg akkor nagyon fogod elvezni.
Meg ha uncsizzuk sok grindet, akkor simán átfuthatunk az ellenfelek között akármeddig, csak a diesengage-et kell taperolni. Szóval így végigfuthatunk a célig, katt. és tovább. Hinterlands-en én már csak így szoktam közlekedni, hiszen egy idő után gyakorlatilag lófax xp-t kapsz a kill-ekért, ha szintben már nem elég erősek hozzád, csak időhúzás leállni harcolni. Akkor sem fejlődünk jól ha túl erős ellenfeleknek megyünk neki.
Jah meg van olyan perk(ek) amik segítenek abban, hogy ne tudjanak minket csak úgy leütni a lóról (nehezebben mindenesetre). Akkor lóval is átgázolhatunk gyakorlatilag mindenhol és az már elég gyors.
Tehát ne aludjunk bele, egy kis grind, mellékqest-ek, gyűjtögetés, craft, warroom küldik, főszál, goto 10.
Ami inkább idegesítő a klikkengetős lootolás, a szkennelés és a kicsi inventory (max. 90-re lehet bővíteni). Nomeg a fos minimap, ami SEMMIRE sem alkalmas.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amik nem tetszenek: A harcosok target lock után nem mennek maguktól az ellenhez csépelni, a potis rendszer sem jó így. Ez szerintem az MMO-s kezdeti tervek miatt lett ilyen de vissza kéne térni a régi rendszerre. Az inventory nagyon konzolos és nem valami praktikus. A taktikai nézet és stratégiázási lehetőségek sem olyan jók mint az 1 ben sztem. Az is gáz, hogy kifutok combatból aztán spawnolnak mellém a félholt társaim.
Még ami néha zavaró számomra, hogy sokszor nem tudom már követni, hogy ki kivel van, annyi faction van(templars, mages, chantry, seekers, venitari, grey wardens, orlais, ferelden, antiva stb...) meg ezeken belül a titulusok ( first enchanter, divine, reverend stb...) Na meg rohadtul elátkozott hely ez a ferelden😄 Van itt polgárháború, templars vs mages, darkspawnok, arch demonok, sima démonok, ott a rift, random sárkányok stb...szegény civil lakosság😄 Szinte belefullad már az ember a kontentbe.
Rengeteg olvasnivaló van ami gondolom segít ezeket fejben összerakni de hát ki a frász olvas el minden xart.
A románc opció meg döglött, mivel mind1gyik női karakter selejtes. Cass mint vmi férfi, Sera félkegyelmű, Vivike egy vén négerasszony, talán az írnok pitsa de az meg mint vmi burzsuj roma csaj úgy néz ki😄
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
[merlinw.org]
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.25. 22:15:47
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A legtobb kuldetes hatassal van a vilagra az ESO-ban, es az NPC-k eletere. Sajnos ez az egyik gond is a jatekkal, hogy olyan szinten hasznalja a phasing technikat, hogy emiatt sokaig egy partyban levo jatekosok akar negy kulonbozo tortenettel/vegeredmennyel rendelkezo teruleten lehettek es emiatt hiaba alltak ugyanannak a falunak a foteren, nem lathattak egymast, mert mindenki maskent dontott.
De persze ugyanugy megtalalhatoak a csak 3-4 lepcsos aranylag egyszeru kvesztek, amikor olni kell vagy meg kell talalni bizonyos dolgokat. Rendszerint olyanoknak, akik o maguk is meg tudnak ezt tenni, csak epp szarnak ra, es neked kell 😊 Keves ilyen van, de van.
intel core i7-4710hq
8gb ram
Geforce GTX 860M 4gb vram.
Előre is köszi ha valakinek van valami ötletem i lehet a baj !
Nálam az Origins-es karakter Lelianával kavart. Itt ebben a részben Leliana utalt is erre (Ferelden hőse több, mint barát számomra), bár még nem értem, hogy az Origins-es Leliana miért változott ilyenné... Egész más lett a csajszi. A vallásos énje megmaradt, de már hezitálás nélkül böki az ellent, ha úgy van.
Illetve még Varric az, aki szépen elmeséli a második rész történéseit. Mit csinált Hawke, melyik testvére maradt életben satöbbi. Szóba kerül a többi karakter is. Még a tesójáról Bhelenről is mesél a mélyutas kalandjaikról és természetesen Bianca-ról is. Szóval vannak aranyos visszautalások, csak ne lenne ennyi unalmas quest benne.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.25. 20:41:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."