3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Hoz_Hun #1641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Lucyra gondolsz, nem mutatják, csak hallani a hátérben, hogy erről beszélnek a Desmondos rész alatt
Emiatt játszál vele nyugodtan, mert megéri. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Altairos rész, meg szívbemarkolóan szépre sikeredett. Méltó lezárása a történetének. -
RAMyMamy #1640 ja, a félreértések elkerülése végett: nem arra reagáltam, hogy beírt Hoz_Hun, hanem arra, hogy mi történt a játékban -
RAMyMamy #1639 csak, direkt. nem szokták elvenni az ilyen spoilerek a játéktól a kedvem, de ez a rész most valahogy amúgy sem jön be igazán, mint pl. a brotherhood, lehet elteszem későbbre... -
ratgab #1638 Miért olvastad el? -
RAMyMamy #1637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baszki, ne már :((((((((((( ezzel most asszem el is ment a kedvem a játéktól... -
Hoz_Hun #1636 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen a szigeten. Kétszer is említik. -
#1635 Én a spolier tag használatának mellőzéről és a videók beszúrásáról beszéltem első sorban. De jogos, már itt sem vagyok. -
#1634 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhhá, ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Ezt a szigeten mesélik, vagy hol? Mármint a Lucy-s dolgot -
#1633 Ennyit arról hogy megkérdezted, ezt miért nem a konzolos topikban beszéljük ki? :P -
ratgab #1632 Igen az Ubi játékok törése az eredeti launchert szétbarmolja (többek között ezért is hagytam ki a tört verzió letöltését én is).
Sajnos azonban lehet, hogy a hétvégén én még nem tudom kipróbálni a játékot, lehet, hogy jövő hétre csúszik a vásárlás. -
Hoz_Hun #1631 Giga SPOILER:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy mi? Dehogynem tudjuk meg; Lucy meghalt. El is temették Róma közelébe. Shaun intézte és egyedül csak ő volt ott a temetésén a csapatból. Desmond persze, hogy nem halt meg, hisz jön az ACIII. Ezio meg nem a játékban, de a hozzá adott "Embers" kisfilmben bizony meghal. -
#1630 nekem egyből ment :DD -
#1629 Triplázok, mert ez DURVA SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Így hogy csak a főszállal foglalkoztam, ezáltal koncentrált tartalom volt, szerintem teljesen rendben volt a sztori, nekem tetszett nagyon. AC-k problámája, hogy rengeteg, a főszáltól független elfoglaltságot kínál, ezáltal kiszakítja a játékost a sztoriból, így nem olyan élvezetes.
Ami nem tetszett, hogy annak ellenére, hogy hatalmas lezárásokat ígértek, nem kaptuk meg. A külvilágról nem tudunk semmit, nem tudjuk mi lett Lucy-val, Altair-on kívül (ami egyébként fantasztikusan összerakott jelenet volt) nem halt meg sem Desmond, sem Ezio (be volt ugye harangozva a drámai elvarrás). Szóval még ha nem is voltak annyira jók a valós időben játszódó jelenetek (megjegyzem nekem sok problémám nem volt velük), itt nagyon hiányoztak. Ha más nem is, az átvezetők, amik mondanak valamit a helyzetről.
Illetve a végén CGI videó a jövőről nagyon pocsék minőségű volt és összecsapott (a játék elejei Digic féle CGI-hez képest legalábbis)
Mindent összevetve, nagyon jó kis rész lett ez is, igaz csak a SEQ5 után indul be igazán. Spoileren kívül is, mindenkinek ajánlom, hogy ne nagyon foglalkozzon senki a főszálon kívül mással, ha élvezni és érteni akarja azt. -
Hoz_Hun #1628 Én anno a kontrólert tps-be kb 1 nap, fps-ben fél év. :) -
#1627 Elég hamar.. péntek este 9 körül izzítottam be a játékot, 11-ig az első "tutorial" részen görcsöltem, de aztán ráéreztem. Tegnap este 11-től ma hajnali 4-ig pedig végigjátszottam a Seq 6-tól. Nem rossz a kontroller, de azért furcsa még mindig:) 20 év bill használat után nem mindig egyszerű:)
Warez-t többek között azért nem töltöttem le, mert van egy rakás Ubi játékom, és miután a crack az Ubi Launcher-rel játszik, nem akartam felesleges kockázatot vállalni. Főleg ígí, hogy 2 sarokra van az ismerős és a BOX:) -
#1626 Majdnem 300:) Ezt is megveszem pénteken ofc., a multit még nem láttam, a Box-ot meg ma este viszem vissza. -
#1625 szerintem egész baráti az Xbox kontroller, hamar szokható , neked mennyi idő alatt sikerült elsajátítanod a művészetét? :D -
#1624 Nem bírtam magammal és kölcsönkértem egy Box-ot és a játékot egy ismerősömtől a múlt pénteken:) Kínlódtam is sokat, életem első találkozása az X kontrollerrel, csak ma hajnalra sikerült végigjátszanom a főszálat. -
RAMyMamy #1623 ezt nem tudhatod -
#1622 Fura, pedig Merlin szokta mondani, hogy neki több mint száz játéka van Steamen. Ezek szerint nem mindent vesz meg ő se. -
#1621 Warez. ehhem ehhem -
#1620 amúgy elnézést ha bunkó voltam , sértettem valakit :) -
#1619 nem bunkóság , csak mondtam h warez topikba írja , és hogy én földhöz basznám :D -
#1618 Merlin neked is konzolod van? Azt hittem te PC-n tolod csak. -
#1617 Nekem nagyon tetszettek, szerintem baromi jópofák... -
Angeo #1616 Az ok, de megcsinálnám :D -
Hoz_Hun #1615 Ha nem csinálod meg őket sem vesztesz az ég világon semmit. -
Angeo #1614 A Desmond-os küldiket megtudta valaki csinálni? Vagy mindenkinek kifagy, amikor azokat próbáljátok? Mert nekem igen :( -
#1613 Még 2 nap és mehetek a collectors editionért. Bár ha rövid lesz a játék, akkor lehet nem éri meg :S. Bár a multiplayer állítólag jobb mint a brotherhoodban, úgy hogy az meghosszabbítja. -
#1612 Szerintem a hangulat szempontjából tök jó az akcentus, meg az idegen szavak, a Revelations-ben pl az "Evet", törökül "Igen" marha sokszor elhangzik, és sztem ez jobban átadja a hangulatát az adott tájnak... :) Szóval én akcentus, meg ilyen idegen szavak nélkül el sem tudom képzelni az AC-t. :) Az 1-ben az volt fura, hogy mindenkinek volt akcentusa, csak Altair-nak nem, így érthető, hogy most már beletették, és szerintem nem zavaró. -
#1611 Nekem eszembe sem volt ez, hogy EZT pont az AC topikjkában kell kimagyarázni. Szerintem itt mindenki tisztában van azzal, hogy Firenzében a 15 század végén nem beszéltek angolul :) Ha nem értetted a poént alábbi kommentemben, akkor ez van :) -
#1610 1. kamaszkor
2. nem személyeskedünk:) -
#1609 /OFF: a bunkóság nem korfüggő/ -
#1608 Figyelj, látom te nem figyeltél a játékban amikor mondták. Ezio nem angolul beszél, hanem olaszul, az Animus belső szótára fordítja le angolra Desmondnak, az érdekes is lenne, ha 15.században angolul beszélgettek volna egymással olasz szavakkal tűzdelve. Ezio egy szót sem tud angolul és az összes többi karakter sem akivel találkozik Olaszországban. Egyébként spanyol szinkronnal is nyomattam a gamet, mert hát spanyolul is tanulok és kipróbáltam, ott mellőzték az olasz szavakat, szóval csak az angol animus szótár nem tudta lefordítani a legalapabb szavakat, pl a köszönömöt, meg a jó napotot :D Na mind1 ha a többségnek bejött, akkor nyilván ezért lett ilyen, nekem nem tetszett, ez a kevert nyelv, meg Altair új akcentusa sem jön be :S
Ja tudom, hogy keveset kell lenni Altair, de a tudat, hogy benne van legalább egy kicsit jól esik, mert ha csak Ezio lenne benne, én nem biztos végigtolnám ezt a részt, főleg, hogy collectors editiont rendeltem elő. -
#1607 Miért vagy bunkó így tizenévesen? -
#1606 warez topik . és baszd földhöz. -
janik #1605 Ubisoftos logo utan jön a szöveges video és nekem ott tovabb nem megy amióta feltettem a patchet azóta csinálja. Mi a Teendő? Előre is köxi. -
#1604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy kinyírják szegény fószert, én sajnáltam, szimpatikus karakter volt.. :// -
Hoz_Hun #1603 Desmond amerikai és angolul beszél. Mondtak valami olyasmit, hogy az animous nem mindig fordít rendesen, vagy valami ilyesmi.
Amúgy szerintem, pont nagyon hangulatos, hogy tele van olasz szavakkal.
Annyira azért ne örülj, mert Altair rendkívül keveset szerepel benne. -
#1602 Most komolyan ez zavar téged? Ekkora ostobaságot rég olvastam. :)