Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
sajnos mint mondtam az angol nem az erõsségem így nem értek sok összefüggést.Pedig nem vagyok az a fajta játékos aki végigrohan a játékokon és csak az akciózás köti le. Szeretek mászkálni/felfedezni mellé kküldizni stb.Azt értem hogy a mai és a múltbéli események összefüggenek, csak a nyeltudás hiánya rontja a felismeréseket, sajnálom is persze.
az elsõ résszel nem játszottál?
hehe páran biztos azt hiszik majd hogy megjelent valami fasza új videó ha meglátják az új hsz.-ek számát...<#nevetes1>#nevetes1>
köszi a segítséget, így könnyebb lesz majd keresnem..a polcokon...<#nevetes1>#nevetes1>
/ de azért ne feszítsetek már keresztre /
Assassin's Creed -> Assassin's Creed II -> Assassin's Creed: Brotherhood -> Assassin's Creed: Revelations
a BH nem, nem dlc, hanem egy különálló játék, egy úgymond mellékszál, ami Ezio történetét viszi tovább
Öhm...én meg azt hittem hogy az A.Creed 2 az a brotherhod...jó van na..
Akkor mi a brotherhod? Talán DLC ?
Mindenesetre KÖSZÖNÖM a segítséget, majd akkor újrapróbálom a mászást akkor. / csak már sokszor próbáltam pedig, mivel a kis erkélyen lévõ gerendára valahogy sohasem sikerült felugranom. más utat én sem látok, mivel már körbamentem azon a kis "párkányon" is a bástya egész kerületén de nem volt felfelé fogodzó/
Amúgy volt már kellemetlen bugom ezen kívül is. Volt hogy a célszemély nem volt a helyén pedig a kereszt is ott volt./szintén egy bástya tetején/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Brotherhoddal játszom nemrég óta és nagyon bejött eddig!!
Most viszont elakadtam!
Ott tartok hogy Ezzio+DaVinchi ekindulnak hajóval Velencébe.De ott valamiért kiesik a szereobõl és visszakerül a mába. Namost a szõke pics elvisz egy bazi nagy raktrárfélébe dumál valamit / sajnos nem érterttem/. Voltak valami prosan világító kapcsolók amiket zöldre állítottam / 2 alul 2 felül / erre azt mondja a csajszi hogy megy aludni és elmegy. egy darabig ott rohangáltam de nem találtam semmit, majd felmentem a rampán.Ott valami folyosón mintha szellemalakok lettek volna/vagy emléktöredékek?/ és Altairkén Acréban találtam magam. megyek a nagy kapu felé és valami csukjás csajszi elkezd elõlem futni. Elhangzik valami "target". Ok akkor követnem kell, futás a háztetókön át, követem de nem tudom leütni .A csajszi beszalad egy nagy bástya torony ajtaján ami becsukõdik elõttem. fel tudok kapaszkodni a torony közepén lévõ kis erkélyre, DE ONNAN SEHOVÁ nem tudok menni, mert tovább mászni nem lehet, az a kis ajtó meg nem nyitható! Semmi támpont nincs, semmi térkép vagy bármilyen jel...egyszerûen nem tudom hogy lehetne folytatni....<#falbav>#falbav><#lama>#lama><#conf>#conf> Mi lenne a teendõ itt?
Köszönöm ha valaki segítene!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
De csak olyan pimasz vagány szinten,ahogy Zorro vagy Tulipános Fanfan csinálta annak idején😊
akkor én egy trilógiában reménykednék,minimum 3 óra/ részidõvel..
bár teszem hozzá,hogy egy játékot 1:1 filmre vinni szerintem butaság,mert az ember tudja mit vár el és/vagy hiányolná a megszokott hangokat/
színészeket,akikkel órákat töltött el😊
[merlinw.org]