3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Totti5
    Eddig egy dologban jobb az egész, az pedig Altair része voltak! Baromira bejöttek. Most a 7. szekvenciánál vagyok, itt már elkezdett beindulni a dolog.

Velencébe, Rómába jártam az elmúlt években így a játékba is jobban bele tudtam élni magamat, de Istanbul ismeretlen számomra, így az élmény sem ugyan olyan.
  • piki1982
    sziasztok. valaki segítene egy multi kérdésben? amikor kiszúr a gyilkosom és én is őt közvetlen a gyilok előtt ki lehet védeni valahogy a támadást az utolsó pillanatban? amikor megnyomom a kört védek egyet vagy bemos neki de utána halál :( van ez ellen védelem? (brotherhoodban megoldottam egy kis füsttel de itt olyan nincs, vagy még nekem nincs ... de nem is láttam mástól) köszi
  • xido
    Hülye kérdés-amennyi videót néztem-,de a multi pályák most Isztambuliak,vagy visszaköszönnek korai olaszok is?
  • Gary
    Háát, én az előbb toltam egy assassinate-et vamelyik új pályán, de azt túl nagynak éreztem hozzá. A deathmatch-hez éppen a kicsi kell, ott folyamatos az irtás :Ð
  • acm689
    sziasztok! meg szeretném venni a játékot, hol a legolcsóbb?
    nagy segítség lenne, ha valaki tudna infót adni arról, hogy a Tescoban árulják-e már, és milyen áron. köszönöm előre is!
  • enlightened
    Látom, újra beindul a multi. Az jó, anno sok magyart felvettem friendnek, de aztán egy idő után mindenki offline volt. Remélem most megint lehet majd jókat játszani.
  • Prince23
    A Multi pályákat csak én tartom kicsiknek? ez valami döbbenetes, h mennyire lekicsinyítették. Igaz Wantedben meg Assassinateben voltam még. LVl 5-ig vittem.

irány a single.
  • enlightened
    Hát nem tudom, én emlékszem az assa 2 dobozára ami kiábrándító volt. Egy sima műanyag doboz, amiben semmi nem volt. Sajnos amikor látod hogy magyarul van a dobozon a felirat, akkor tudni lehet, hogy igénytelenséggel találkozol szemben. Ellenben azokkal a játékokkal amiket külföldről érintetlenül hoznak be és nem nyúlnak hozzájuk. Ezért szeretem jobban a collectors editiont, azt sose magyarítják, így minden eredeti formájában benne van.

A sima verziót azt sokszor magyarítják és rengetegszer, közös a doboza a körülüttünk lévő országokéval, ezért van rajta még más szláv nyelveken is a felirat. Egy ilyen több nyelvű doboz elég kiábrándító tud lenni. Ennél már csak az jobb amikor úgy nyúlnak bele a játékba hogy a magyar feliratot ki se tudod kapcsolni a játékban.

Ezek a dolgok nagyon jók azoknak akik nem tudnak angolul, de akik tudnak azok mindig szomorúak, hogy megint kelet európai több nyelvű dobozt kaptunk, butított kézikönyvvel, rosszabb esetben egy darab papírlappal benne, mert így olcsóbb lesz a termék és a szegényebb országokban itt a balkánon jobban meg tudják venni.

Zenei cdknél is már megjelent ez. Van külön kelet európaiaknak készített verzió amiből kiveszik a kis könyvet és egyszerűbb a borítója, így olcsóbban lehet eladni, a "szegényebb" országokban és a borítón jelzik is hogy "igen" ez nekünk készült.
  • xido
    Ellenben úgy tudom ez a zenei cd inkább egy összeállítás az előző részekből és nem a mostani rész teljes zenei anyaga...
    O-Day doboz az vajon most is fémdoboz,mint ACB volt,vagy sima műanyagos,rendes borítóval?
  • enlightened
    Brotherhoodban kezdettől fogva volt, de nem igazán használta ki senki, csak ész nélkül nyomták a gombot az investre amikor lehetett, azt várták hogy jó lesz. Szóval ezt szerintem kivették most.
  • enlightened
    Na nekem is megvan.

A póló nem nagy szám, dehát ingyé volt, cdgalaxis adja csak a collectorshoz szóval, nem mondhatok semmit.

A doboz jó nekem nem tört le. Az artbook nagyon szép, és a zenei cd is üdítő. A külön DVD is megdobja a tartalmat. Plusz a játékhoz is található kód a dobozban plusz tartalmakért.

A játék már most jobban mint a brotherhood. Mondom nekem ott már eleve az nem tetszett, hogy a szereplők javarészt megmaradtak, Olaszország is és a Borgiak is. Machiavelli meg többiek.

Itt végre van egy kis változás, új helyszín, új szereplők és Altair is néha feltűnik. Eddig a játék sokkal jobban bejön mint a brotherhood.

A multiban is történtek változások és miközben multizunk betekinthetünk kicsit a templarok történetébe is, ami nagyon érdekes. Ebből a szempontból a multit is érdemes nyomatni, mert úgymond "sztorija" van annak is mint a single playernek átvitt értelemben.

Na most megyek vissza nyomatni a gamet.
  • xido
    Ebben a részben most én nem láttam csak boltba invesztálási lehetőséget vagy a Brotherhoodban is csak akkor lett,mikor minden boltot megvett az ember?
    Valamint..ha valaki csúnya mód virágboltival kezdett és azt akvitálja a doboz serial-jával,akkor utólagosan az acsik meg a uplay pontok nem szinkronizálódnak,ugye?
  • Gary
    Most vagyok 7. szintű :Ð Deathmatch elég kemény az elején. Viszont assassinate-ben 5850 pont és 23/7 elég volt az első helyhez 5. szinten a 15-23 -asok között :Ð
  • Hoz_Hun
    Tegnap úgy bebugozódtam a multiba (Xbox360-on), hogy csak na. Kaptam egy stunt és úgy befagyott a figurám, hogy többet mozdulni se tudtam. Ilyen félig ütés előtti mozdulatba maradt. A háttérben meg ment a játék ezt lehetett látni (bár a kamerát forgatni nem tudtam, az is befagyot a figura mögé). Mivel szép pontom volt a maradék két percet kivártam, de elég kellemetlen volt. Így is harmadik lettem, de szívás ez a bug.
  • Gary
    1.01 Patch:

#Fixed issue when in some situations smoke bombs didn’t trigger properly
    #Fixed issue with a Dares being displayed incorrectly
    #Fixed various text overlaps caused by the localized representation of Keyboard buttons
    #Multiple graphic improvements related to NVidia 3D vision (Added sky rendering options to game menu)
    #Various small camera related fixes, like camera now follows a fresh respawned user if he spams the "Center Camera" action key
    #Fixed some issues that sometimes occurred when switching between executables
    #Eyefinity optimizations for superwide resolutions
    #Various tweaks and fixes in Multiplayer related to Friends system
    #Voice chat icon is now properly displayed when it’s turned off
    # Fixed problems with running game in offline mode
  • Gary
    Wazz, mi ez a 780 megás update?!

Found update (Patch, all, all).
    Trying to download update file from http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe.
  • Gary
    Nah, megvan a Collectors Edition. Most kúszik a gépre...

A tartalom vegyes érzeteket váltott ki belőlem. A póló 100% pamut, Gildan Softstyle nyaki címkével, a nyomat jónat tűnik, de nem tesztelném mosógépben. Előny, hogy oldalvarrása nincs.
    A játék doboza kellemes, de nekem első nyitási próbálkozásra mindkét hátsópöcök letört az egyik tetőről. A könyv szép, kemény borítós, tele festett képekkel.
    Az Embers lemezen és a borítóján lévő képről nekem az Another World jutott eszembe :Ð
    A posztert most nem összehajtva, hanem összetekerve adták.

Fönt van. Lássuk, most ki multizik...
  • Hoz_Hun
    Nehéz megmondani mi tetszik, ha amúgy más ezt nem, vagy máshogy látja.
    Az egész. A történetszövés, a karakterek a remek szinkronhangokkal. Tetszett az Assassin Recruitok ötlete és az egész Róma, amit fantasztikusan felépítettek.
  • enlightened
    A brotherhoodban mi volt jó? Nem értem mi tetszett abban az embereknek, hogy ugyanazt a családot kellett eltenni láb alól, akit a már az előző részben is.
  • Hoz_Hun
    A Brotherhood valóban jobb volt, de nekem ez is tetszett. A végére felpörög amúgy.
  • Shep
    Hát nem tudom de számomra nagy csalódás a játék. A 7. szakaszig kellett várni mire történt valami. Bár a vége még lehet ,hogy nagyon ütős lesz de félek ,hogy nem. Sajnos meg sem közelíti az előző két részt. :(
  • ratgab
    Nekem ezek nem érnek plussz 5k-t... De Day one edition azért befigyel nálam is.
  • Subject17
    Egyébként az érdekes a multiban, hogy ha ráteszek egy emblémát a karakteremre, akkor az egy idő után eltűnik. Mindig újra be kell álltani ha újra látni akarom rajta :/
    Ma voltam a Gameshopban végre átvehettem a posztert :D Múltkor nem tudták ideadni mert 11.14.én vettem át. Meg kaptam pár DLC kódot X360 Avatart meg Ezio skint.
  • enlightened
    Holnap reggel nyitásra ott vagyok a boltban collectors edition van előrendelve. És most pólót is kapok hozzá a CD galaxisban, aminek a hátán olyan szárny van mint Ezio kapucnis pulcsiján a brotherhoodban. Szóval akinek kell artbook meg OST, meg póló, meg plusz mission az collectorst vegyen cdgalaxisban.
  • MerlinW
    Intkeys-en 6000Ft a kulcs
  • Hoz_Hun
    Én megvettem. :)
    Szerintem alaposan kiemelkedik az átlag/jó játékok közül. Igazán szép és élménydús játék.
  • Hoz_Hun
    Csak achivementet kapsz (szintenként egyet), meg a multihoz keresgélhetsz benne emblémákat. Ezeken kívül mást nem ad. Nekem még élményt se...
  • Hoz_Hun
    Sajna azt kell mondjam ez ügyben Seth-tel vagyok egy véleményen. Desmond számomra is jellegtelen figura, főleg olyan domináns személyek mellett mint Altair és Ezio. De ezen nem is lehet csodálkozni, hisz ő leginkább csak egy központi fókusz elem a másik két főszereplőhöz, akiket tulajdon képpen a játék túlnyomó ideje alatt irányítunk.
  • Kongy
    Attól, hogy a Desmond-os részek nincsenek a toppon még fontos karakter. Igen, ezen a szekción már érződik a rókabőr... de ez nem hat ki az Ezio/Altair vonalra.
  • Seth
    Így van, mégis egy nulla karaktert csináltak belőle, főleg a Revelations-ben
  • Kongy
    Mégiscsak Desmond a játék igazi főszereplője...
  • MerlinW
    Tiszteletben tartom a véleményedet, még ha egy szavával sem értek egyet.
  • Kongy
    Megvenni nagyon megéri (remek multi), de a döntés rajtad áll.
  • Totti5
    Nem nagy szám... acsik miatt viszem csak végig, meg hátha a végén lesz valami ami miatt megérte.
  • Seth
    A töménytelen infó erős túlzás, amúgy is egy érdektelen figura. Az az aljáték meg menő unalom, a 2. rész puzzle részei sokkal izgalmasabbak és érdekesebbek voltak.
  • MerlinW
    Nekünk aztán 8 :)
  • Krisztiam #1685
    most megvegyem a játékot vagy nem? :)
  • Shep
    Köszi.
  • MerlinW
    Ööö töménytelen info Desmond-ról és múltjáról? Ha nem érdekel, akkor hagyd ki... Mondjuk szerintem a legjobb minijáték az ACR-ben. Én többször is végignyomkodtam mindet.
  • Hoz_Hun
    Semmi. Ha multizol, találhatsz benne ilyen logókat, amit a multiban rávarhatsz a köpenyedre.
    Unalmas is. Ha mindenképp végig akarod vinni vidd végig egyszerre mind az ötöt, úgy kevésbé zökkent ki a játékból. Mindössze 30 db data fragmentet kell megtalálni, hogy mind az öt kinyíljon.