Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ismerõseim közül meg egynek sincs. <#nevetes1> Most akkor kinek van igaza? <#nevetes1> Egyébként meg tök mindegy.

Én TDU-t is tudtam billel irányítani és az eddigi összes AC-t is minden probléma nélkül. Egyáltalán nem igénylem a kontrollert (egyedül sportjátékokban a cselezéssel szokott probléma lenni).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
+1

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
+1
Nekem van gamepadom, de ennél a játék inkább bill+egér.

DarkSector
Neked nincs a többségnek van, legalábbis ismerõseimbõl 10-bõl 9-nek van, én ebbõl indulok ki...

Már kapásból az autós játékok miatt is, szinte lehetetlenség bill-vel nyomni egy TDU vagy F1-et, és 20-30ezres kormányra keveseknek telik...sokan válasszák a 3-4 ezres kontrollereket..

Szóval nem folytattam közvéleménykutatást, lehet 3 éve még ez nem így volt, de mostani háztartásokban iszonyusok játékosnak van, lehet 2-3 játék miatt de vesznek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Jaja, gamepad-el sokkal jobban irányítható a cucc, és a PC-sek többségének az nincs (nekem sincs, és nem is lesz)

[merlinw.org]

elitehun
A konzolelõnyre gondolt. Mivel õk már játszhatnak ezért magasabb szintûek, több cuccuk van stb. És egyesek szerint gamepad-al könyebb játszani de ez mondjuk megoldható pc-n
Renjike
szerintem itt nincs meg a PC elõny .... szerintem ... nem egy FPS rõl beszélünk 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Bazze... a vidón már 18 szintû vagy. Akkor most már legalább harminc, mire este én is nekiugrok már ötven leszel. o_O
A következõ update után meg már ott lesz a nevednél a Grand Master jel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezután reménykedem, hogy a Single-be is betették Fiorát (aka Kurtizán). Elvégre a Brotherhoddsban átállt Ezio oldalára, és bár elkapta Cesare, az nem derült ki mi lett vele. Remélem erre is fény derül.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kösz! Otthon majd megnézem nagyobban is, mert így nem láttam a pontokat. Ezek szerint, teljesen külön pályák vannak a deathmatch-hez? Vagy ha azt játszol, akkor a létezõ pályáknak csak egy kisebb része engedélyezett?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Van a választható karakterek közöt a kurtizán az ACB-bõl?

Subject17
Rosz fps értéket állítottam be a videó renderelésekor, kicsit lehet lagosnak tûnik, sorry.

Subject17
Lényegében azok nem változtak, csak kisebb a bejárható terület.
Ezt ma töltöttem fel

Ha lehet kérni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...valamelyik ismerõs helyrõl (pl. Velence) tudnál multi videót fölrakni? Kíváncsi vagyok változott-e. Elõre is kösz!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Subject17
Csak tegnap óta van meg, voltam a Gamestopba. Posztert nem adtak mert hivatalosan csak mától forgalmazható, de majd visszamegyek érte 😊
Ma fogok felrakni multi gameplayt, nagyon állat az egész.

Benne van Velence, Mont St. Michel és Castel Gandolfo

Uh, már megvan vasárnap óta és a single részének még neki se álltál?
Én azzal fogok kezdeni. 😊

MerlinW
Nem. Többek között a fairplay miatt sem szokott lenni.

[merlinw.org]

Az alig 2-3 hét difi ellenére itt se lesz közös multiplatform muli szerver?
Subject17
Igen, nekem már szombaton jött az sms, hogy vasárnap átvehetem. 😄 Elõbb a multit fogom elkezdeni, majd aztán valamikor a singlet. 😊

DarkSector
Jogos

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ja bocs. 😛

Na mi az? Megkaptad?
Nekem ma szoltak az 576-ból, hogy holnap 4 után mehetek érte.
Addigra te végig is viszed. Mire belépek már 50 szinten leszel a multiban is. 😊
Azért aludjál is valamennyit az esete. 😊

Renjike
rengeteg játékban 0 újdonság és többet kap rá.....

Seth
Nem az alattam lévõre válaszoltam

PSN ID.: Beegabor

Artbook belsejérõl lõjj légyszives pár felvételt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
7pont. a legkisebb

Seth
A 8,5 pont mióta számít rossz pontnak? Én sem adnék rá többet,mivel nem hoz semmi újat a sztorin és 1-2 új játékmechanikán kívül.Majd a következõ számozott rész

Prince23
DarkSector
😊

BoneDragon
Engem soha nem érdekeltek ezek az értékelések. Majd én eldöntöm mennyire tetszik a játék.

Renjike
IGN 85 pontot adott rá xd fuck off .. nagyon szarul pontoztak .... mindent dicsértek a Den Defensen kívül .... és 8 pontokat adtak mindenre.

nem fogom kibírni, hogy ne nézzem meg 😄
DarkSector
Akkó bocs ha már volt.

Ez ugyan az, mint ami a #1275-ben is van.

DarkSector
Elsõ 20 perc SPOILER!!!!!

?hd=1

Seth
A fegyverszekrény funkciója nem más,mint ...most kapaszkodj, durva lesz...
fegyverszekrény.
A gép magától bepakolja az eddig megszerzett fegyvereket,kategóriákra lebontva, onnan tudsz késõbbiekben választani,ha le akarod cserélni az éppen nálad lévõt

Subject17
Pár kép tõlem:

Aki kijátszotta a Brotherhoodd-ot,mondja már meg a fegyverszekrény funkcióját a Tibery hide out-ban.Sikerült egy scinitart beleraknom (you tube) de más fegyvert ua.módon nem.Sehol semmi leírás.
Szal hogy is van ez ? (már ha v.ki tudja)
Pedig az 50-es szint elérése után is van kihívás a multiban a challenge-ek teljesítése.
A minap sikerült valamit teljesítenem, de nem tudtam igazán a kiírásra figyelni, mert sokan voltak körülöttem assassinate-ben. A végén látom, hogy 7000 ponttal jutalmazott.
Az a vicces, hogy hiába néztem korábban is a listát, csak 1-2 helyen láttam ilyen magas pontösszeget a teljesítésért.

Milyen volt a beavatás???
MerlinW
Engem is az AC története mozgat elsõsorban, de tagadhatatlan, hogy piszok hangulatos az AC:B multija. Mondhatni példátlanul. Én is csak addig játszottam amíg el nem értem a maximális 50-es szintet, de minden percét élveztem. Mert valóban jó, mert más mint a többi tucatjáték.

[merlinw.org]

Subject17
Nem véletlenül van Rush mód némelyik multiban.. (BF2, BF3)

elitehun
Ezt úgy mondod mintha minden multi a kapkodásról szólna pedig nem 😄
Sokszor kell adaptálódni a helyzethez és ez mindig az ellenséges játékosoktól is függ és attól, hogy õk hogy játszanak, milyen képességeket használnak.

Annyiban különbözik az AC multi a többi multitól, hogy itt nem a kill mennyisége, hanem a minõsége is számít, valamint nem a kapkodásról, rohanásról és a gyorsaságról szól. Aki kapkod AC multiban az tuti nem lesz elsõ.

Subject17
Úgy beszélsz a multiról, mintha már az elsõ rész óta lenne multi. A Brotherhoodban vezették be a multiplayer lehetõségét is, fokozva ezzel a játékélményt. És ha hiszed ha nem, a mai napig nagyon sokan játszanak a multival. Mert tényleg egy nagyszerû érzés, hogy hús vér emberekre vadászhatsz és mindeközben rád is vadásznak. Itt nincs olyan mint a singleban, hogy ha rád támad egy sor katona, akkor beállsz védekezõ állásba és szép sorba leölöd mindet, mikor támadni próbálna.. Itt az ügyességeden múlik minden.
Lehet hogy számodra a fõjáték a single, de nagyon játékos számára nem.

Persze ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik (és az is teljesen rendjén van, hogy mindenkinek más... Így kerek a világ). Én pl. többi idõt játszottam a Brotherhoodban a multival (kerek 60 óra), mint az egyjátékos móddal és nem a multi miatt vettem meg a játékot annó.

elitehun
Ez viszont minden multis játékra igaz...<#zavart1>
Értem! A sztori egyértelmûen zseniális. Egyébként ebben a részben már a multira is ígérnek sztorit.

A játékmenet nagyjából ugyanaz: Kapsz egy célpontot és azt el kell kapni, vagy meg kell védeni valamit, vagy csak simán egy ellenségekkel teli pályán találod magad, ahol a túlélés és az ellenfelek likvidálása a cél, de úgy, hogy csak a megérzéseidre hagyatkozhatsz az ellenséges gyilkosok fellelésében (assassinate mód)... Van sokféle játékmód, sõt a Revelations-ben már újakat is ígérnek.

Multi a Brotherhoodban sztori elemek nélküli játékmód volt, melyben gyakorlatilag ugyanazokat a dolgokat kellett csinálni többé, kevésbé, mint a single részben (persze korlátozva némileg azokra a dolgokra, melyeket játékosok ellen lehet végezni, tehát borgia tornyozás, gyûjtögetés nem volt).

Subject17
Én az élményt nem magára a játékmódokra értettem , hiszen az magától értetõdõ, hogy tudod mit kell benne csinálni... de azt nem tudod, hogy nyerni fogsz e és ez az, ami nekem élményt, kihívást ad.