Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Assassinate-ben értelmetlen, hacsak nem direkt akar szívatni.
Volt olyan meccsem, ahol 4-5 ellenfél lövöldözött. Ráadásul nem csak távolról (miután leütöttem a támadómat és éppen várom a fókuszt...), hanem smokebomb hatótávon kívülrõl, közvetlenül a pofámba.
Van aki nem válaszolt, volt aki azzal mentegetõzött, hogy challenge-hez kell.
Az '5 pisztolyos gyilok egy meccs alatt' nekem nincs meg, a 'mid-air' is elég sokára lett meg, mert én is csak viszonzásként lövöldözök :Ð
Hidden gun-ban egy a jó, mikor nem téged lõnek és a használója elég közel van! Bár, nekem van egy gun+smoke profilom :Ð
Elég elkeserítõen hangzik ez a random kill a lockolás mellett, de hátha lesz patch hozzá. Biztos ezt hegesztik, azért késik a PC-s verzió! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az assassin's hadiszállás védelem sztem jó ötlet volt, nekem tetszett. Ha nem is túl nagy kihívás van benne, mert max másodjára megtudod csinálni, de azért gondolkodni kell, hogy nyilast vagy ágyúst állíts a háztetõre. Azt a kapudöngölõt végül úgy tudtam megfékezni, hogy három barikádot emeltem elé és folyamatosan lõttem a tetõrõl, plusz még ágyúval megküldtem párszor. Jó móka volt 😄
Ami még nagyon tetszik, ez a hookblade. Ennek a segítségével mászhatunk fel falakra és a harcban is nagyon hasznos.
Viszont ami nem tetszik, hogy megint van ez a 100%os szink dolog, hogy öld meg így...ne sérülj...és nem igazán örülök neki.
A multiban van 1-2 nagyon idegesítõ dolog: Ha belockolod a célpontodat és elkezded üldözni és nyomogatod a killt, akkor simán megtudsz ölni NPCt is! Ugye a Brotherhoodban pont az volt ennek a lényege, hogy ha a célpontod tömegben bujkál, akkor nehogy NPCt ölj meg...na itt ez semmit nem jelent, ugyanúgy megtudsz ölni bárkit, attól függetlenül, hogy lock van a targeten. <#falbav>#falbav>
A másik ami nem tetszik, hogy ebben is van hidden gun! Amit nagyon utálok 😄 😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Steam-en lehet aktiválni?
"Everything that happens, happens for a reason"
Hányadikszintõl adják?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A singlerõl sokat nem tudok mondani, tegnap elkezdtem de még csak a tutorial pályán tartok. Multiban van egy nagyon jó ability: a bodyguard, lényegében olyan mint a decoy, csak ez éppen le is stunnolja a vadászod 😄 😄
Meg még tök ismeretlenek a karakterek, sokkal jobban kell koncentrálnom, hogy kiszúrjam a megfelelõ targetet.
Egyébként, a deathmatch-rõl az az infóm, hogy ott a pályán a játékosokból nincs duplikált példány (kivéve a Disguise, ha lehet egyáltalán ebben a játékmódban használni). Az videódból is jól látható, hogy az NPC-k meg ugyan olyan kinézettel lézengenek.
Persze, azért szokni kell az új multit is.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ja az Embers-t ne nézd meg, majd csak ha végigvitted a játékot,mert kicsit spoileres
PSN ID.: Beegabor
A játékról:
Még sokat nem tudtam vele játszani, de elsõre a Single play: hát egy kissé keserû szájízzel feküdtem le. Valószínûleg túl nagyok voltak az elvárásaim. Kisé meglepet, hogy megint Desmondal indult a dolog, na de azt az 5 perc semmittevést és elég unalmas monológokat ki lehetett bírni. Végül is valahogy bele kell magyarázni az alap keretbe a történetet. Aztán végre elkezdõdött a játék.
A trailerbõl megismert videóval indít és ott is folytatódik, csak lévén, hogy ez amolyan tutorial pálya hát unalmas és számomra elég hosszúnak is tûnt. Sajnos ez az egész kezdõpálya rányomta a bélyegét a hangulatomra: unalmas, hosszú, szürke és van benn egy totál felesleges szekeres üldözés, ami még rendkívül frusztrálóra is sikerült.
Ezután, igen!! Újra Desmond! Hurrá! Nem gyõznek kizökkenteni a játékból. Megint 5 perc semmitmondó párbeszéd, de aztán végre elindul a rendes játék.
Itt már kezd ígéretessé válni a terep. Szép színes környezet, hangulatos város. Szokásos klisé elõkészületek és ismerkedés fázis. Aztán a feketeleves: Assassin fõhadiszállás védelem. Nem tudom, aki ezt kitalálta mit gondolt, de úgy illik ez az AC világába mint tökre a gyûszû. Ebben a formában ráadásul elég illúzió romboló is; pakoljak ide meg oda íjjászokat, oda egy vezetõt, hogy morált növeljek, stb, stb. Egy utcából jönnek a birka Templárosok, nosza vágjunk elébük egy barikádot. Katt és Paff már ott is az egész barikád és bla-bla-bla. Ráadásul az egész egy Ezio mögüli perspektívából, ahonnan nehézkes a terepet átlátni.
Mire ezen a sokkon túl lettem, úgy láttam itt az ideje aludni, ennyi egyenlõre elég is volt. Végül is nem minden indulhat olyan epikusan, mint a Brotherhood.
Multiplayer: az elsõ tapasztalat az volt, hogy rögtön Uplay Passport aktiválás. Oké, ha ez kell nekik. Utána jó húsz perc eligazitás és átrángatják az embert az alapokon, ami semmi újat nem mutat, ha valaki már játszott az ACB-vel. Jó szájbarágósan. Mikor letudtuk a tutoriált, engem legalább is rögtön bevágott egy meccsre. Elsõre azt se tudtam, hogy kell kilépnem, úgy hogy végigjátszottam (amit nem is bántam meg). Ezután elkezdtem ismerkedni a menüjével. Hát elsõre azt kell mondjam; agyonbonyolították. Meg még ronda is. Mindenféle szarokat lehet vásárolni (persze nem most, majd ha már elég magas szintet elért az ember), pontokért amibõl van több fajta is. Van egy alappont, amit a játékban kapunk, ezekért lehet vásárolni olyan marhaságokat, mint embléma, meg embléma minta, meg embléma színek, meg késõbb még 1000 más dolgot is. Na és persze az UPlay pontokért is lehet venni, bár leginkább multi karaktert. Ezt meg is tettem.
Mondjuk UPlayen megvettem mindent (kivéve a Theme-t), mert az Assassin’s Creed: Project Legacy-ból volt még egy halom pontom, így most nagyrészt elvertem azt, de nem baj, mert a single playért úgy is kapom majd a pontokat megint.
Na ez hosszú lett.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mediterranean Exclusive Missions
Assassin's Creed® Revelations
Unlocks a new mission for each city in the Mediterranean Defense meta-game.
http://facebook.com/musicleander
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
koraiba,csak a város zajai miatt😊
a soundtracket se szabadna hallgatni elõtte😊
Nekem eddig az Artifact Assault tetszik, nagyon pörgõs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Minden pálya ilyen kicsit lesz a játékban?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.