3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1761 Gameshop-ból, Collector Edition. 12900-ért volt hirdetve, de tegnap kaptam egy email-t miszerint ebből az összegből elengednek még 1000 Ft-ot! Ma vettem át és valóban 11900-at fizettem érte!
Remélem sokszor ér még ilyen kellemes meglepetés! -
szgeri83 #1760 Bárhol nézztem mindenhol 27 ezer lenne. plussz 2 euro shipping prize. Réteg lett volna rá, elég ha csak az ideji Brotherhood Codex Editionra gondolok. Ott is a CDG nél volt 200 megrendelés és csak 25 jött nekik. Mondjuk én nekem szerencsém volt igy az 576 nál visszamondtak 1 példányt és megszereztem magmnak :)
-
xido #1759 biztos lett volna egy limit,ami alatt nem adtak jogot a hazai forgalmazónak,az meg nem merte bevállalni -
szgeri83 #1758 Csak azt sajnálom, hogy a CD Galaxis nem tudodtt Animus Edition-t beszerezni :( Pedig lehet beneveztem volna 1 re :) -
xido #1757 Hát..azért csak elkapja az embert a hangulat,rókabőr szag ide vagy oda..ezek a bombák hatalmasak..olyan gyönyörű osonkodást lehet levágni vele nagy/zárt helyeken észrevétlenül,hogy Sam Fisher is megirigyelné:) -
szgeri83 #1756 Üdv mindenkinek! Nekem is megjött ma délelött a Collector's Editionom a CDG-töl :) Jó hogy az L-es poló méretet eltalálták, mer nem kérdezék hogy milyen kellene :D
-
#1755 Üdv mindenki!
Én a Gamestaron ( http://www.gamestar.hu/assassin-elorendeles ) rendeltem elő a D1 edition-t, amihez elvileg járt volna a zenei cd, de sajnos nem volt benne... Kérdésem az lenne hogy, más aki szintén innen rendelt megkapta a zenei cd-t? -
#1754 multi optionsben ez az "aperture sight" mi akarna lenni? -
#1753 Már 5400! -
Gary #1752 Nekem a Launcher a patch letöltése után rákérdezett, hogy akarom-e telepíteni. Rendes tőle, de ha nem kell neki, akkor miért nem engedett játszani és a háttérben töltögetett...
Kicsit tartottam tőle, nehogy a Skyrim patch-hez hasonló dolgokat produkáljon :Ð -
xido #1751 lehet nem tud auto update-lni,próbáld gondolom ezt leszedni és telepíteni
http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe. -
Farkassacred #1750 Sziasztok :) ma megvettem a játékot, telepítettem de az Update-nél ezt írja ki : Failed to load configuration. Please restart the game. If the error persists please contact Ubisoft support, Nem nagyon értem(és tudok angolul:D), nemrég telepítettem, eredeti,.... Ha valaki tudna segíteni pls, előre is kösz :) -
#1749 Fogalmam sincs, nem próbáltam még, de ma este megnézem.
-
#1748 megjött megvan telepít 99% muhahahahaaaaa -
#1747 Ez jó, köszönjük ,hogy belinkelted. -
Hoz_Hun #1746 A craft ability-t próbáltad már? Össze lehet rakni saját abilityt? -
#1745 Érdemes gyűjteni a pontokat, mert multiban mindent Templar Creditért vehetsz meg. Emblémákat a karaktered hátára, abilityket tehát füst bomba, méreg, trip wire bomba, bodyguard (az egyik kedvencem)
Egyébként már a Brotherhood singleben is lehetett a füst bombát messzire is dobni, csak ki kellett hozzá jelölni egy távolabbi katonát. Na ez most már multiban is működik, ha lenyomva tartjátok a gombot. Így meg lehet akadályozni, hogy a vadászotok megöljön titeket, vagy éppen a target, aki kiszúrt titeket, az elmeneküljön. Assassinateban ez nagyon hasznos, a vadászból egy stun után hirtelen préda lesz... :D -
#1744 A multi pályák csak a deathmatch esetében vannak lekicsinyítve, mivel ott nincsen iránytűnk, ami mutatná a célpont tartózkodási helyét, csak a jobb felső sarokban ha hirtelen felvillan a kék keret, akkor van látótávolságon belül a target. ÉS pont ezért vannak kisebb pályák, hogy ne kelljen annyit rohangálni. Mert ha valaki rafkós és leül az egyik sarokba egy padra, akkor nem biztos hogy kifogod szúrni a pálya másik oldaláról. -
#1743 -
Hoz_Hun #1742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, valószínüleg. Végül is Altair almája az amelyik megmutatja, merre vannak a relikviák. Így találta meg Altair ezt a hatot (5 kulcs+1) is amibe belettette az emlékeit. De mivel Altair almáját a helyén hagyta (Desmond meg megtalálta a jövöben Ezio almáját így az nem jöhet szóba), ezért tippelnék, hogy a kulcsok azok. -
#1741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudni, én is néztem wiki-n, de ott sem írnak többet. Talán egyszer kiderül. Lehet, hogy az almák elérhetőségei vannak a dobozban, mi más lehetne?:) -
Hoz_Hun #1740 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Embers végén, amit odad a csajnak az te tudod, hogy mi? Amit csak végső esetben nyithat ki. Talán a kulcsok Altair "könyvtárához". -
#1739 néztem a netes oldalt, semmi, hívtam őket telón, de "a mellék nem elérhető" megjegyzést sikerült odanyögni 2 perc zenés várakozás után. ezt eljátszottam 3x, és gondoltam megkérdezlek titeket itt a fórumon, hátha.
igen, elég nagy vagyok, éppen ezért választottam azt a módját az információszerzésnek, miután minden mást körbejártam. -
#1738 Hát igen azt hallottam, hogy VÉGLEG lezárják benne Ezio történetét, szóval szerintem utána fogom megnézni, bár nem tudom hogy lesz e kedvem hozzá, ha annyira szomorú. Állítólag az Embers megnézése után azok is akik utálták Eziot megszerették. -
xido #1737 kellemes,de többre és pergősebbre számítottam..igaz még a játék előtt láttam:) -
#1736 20 perces lezárása az AC2 sorozatnak. Szép, jó, szomorú. Kizárólag AC:R végigjátszása után nézendő. -
#1735 Intkeys.com-on 6200Ft. a kulcs. Ennél olcsóbban nem kapod meg egy ideig. -
#1734 Assassins Creed Embers-t ami animated violence néven fut megnézte már valaki, ennek a DVDje is benne van a collectorsban, de azért gondolom, ha valaki nagyon akarja más úton is hozzájut. Mi a véleményetek róla? -
#1733 Ha érdekel a Tesco akkor esetleg nézd meg az oldalukon vagy hívd fel őket. Azért azt nem várhatod, hogy helyetted hívjuk fel őket. Elég nagy vagy már, hogy ilyeneket el tudj intézni szerintem. -
#1732 köszönöm a válaszokat! tavaly a Brotherhoodot akciósan vettem a Tescoban, és ha jól emlékszem, 3 ezer ft-al olcsóbb volt, mint a netes áruházakban. Most is pl 1099 Forintért vettem meg az AC I-et (rendezői változat ráadásul), és ahhoz adtak egy -500 Forintos kupont a Revelations árából. Azért érdekelne nagyon, hogy a Tescoban milyen áron adják. Azt sem tudom, vajon lehet-e már kapni, vagy csak később lesz. -
ratgab #1731 gameshop.hu -
#1730 Cdgalaxisban 9rugó a sima és 14rugó a collectors. 576Kbyteban hasonló árakon mehet, ott nincs gyűjtői kiadás ha jól tudom és pólót sem kapsz azt csak a cdgalaxisban adnak. Steamen 49 euró a játék ott nem éri megvenni, a forint nagyon gyenge manapság. Itt ajánlottak még egy helyet ahol nagyon olcsó nézz utána. -
ratgab #1729 CDG 8990 Ft. -
#1728 ti hol vettétek meg amúgy a játékot és milyen áron? -
xido #1727 csak sajnos az ACR zenéjéből semmit se fogsz hallani,keress majd rá a neten a 3 lemezes soundtrack-re,mert nagyon klassz témák vannak... -
piki1982 #1726 köszi a segítséget. majd jobban figyelek :) -
#1725 Na betettem a soundtrack CD-t és egyből az 1. részből a Jerusalemi zenével indított a CD majdnem könnybe lábadt a szemem, ez volt a kedvenc számom az 1-ben.
Az az érzés amikor lóháton megérkeztem Jerusalembe és megláttam a hatalmas várost és elindult ez a zene, az olyan érzés volt amit azóta a 2.részben sajnos nem éreztem. Viszont ez a revelations kicsit visszahozza az 1 rész hangulatát ezért veri mind a 2.részt mind a brotherhoodot számomra.
Érdemes volt a collectors editiont megvenni. -
ratgab #1724 Holnap én is csatlakozom a multihoz srácok! Házigazdánkat megkérhetném, hogy Brotherhood topikhoz hasonlóan kirakja bannerba a pc-s multiban aktív kollégákat? Előre is köszönöm! -
Hoz_Hun #1723 Nincs, nem tudod kivédeni. Ha benyomja a kill gombot, annyi. Az újdonság az, hogy becsületben halsz meg, amit díjaz a program. mondja is hogy "Honorable death", vagy valami ilyesmit. Az ellenfél utánna pár másodpercre bekábul, meg nyögdécsel.
Késöbb lesz füst meg ilyenek, tehát e szempontból ugyan az mint a Brotherhood. A Stun is megy, de ha benyomta a kill gombot akkor itt is véged, csak max elötte adsz még neki egy maflást. -
Gary #1722 Ezek vannak a régiekből (eggig): Róma, Róma - alkony, Velence, Velence - éjjel, MT ST-Michel, MT ST-Michel - éjjel, Castel Gandolfo.