Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
nem bántásképp, de aki konzolon játszik ezzel, az minek is ír egyáltalán a pc-s topikba? valahogy nem tartom logikusnak a dolgot
Aszondja minden topikban ki vagyok akadva... beszarás😊
[merlinw.org]
Assassin Aprentice
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
ACR - Ezio
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Uh, ezt a figurát vedd ki a forum írómezõbõl. Vagy halványítsd el, mert nem látszanak rajta a betük.
Viszont zavar, hogy az assassin chalangeknél azt írja recruit 11/12 assassin, pedig már 12 assassinom van. Most el kell küldenem egyik assassinemet meghalódni, hogy újat recruitoljak helyette. 😞
A küldetéssel felszedett Assassinok (van ilyen is), alapból 5. szinten kezdenek.
tipp.: az assassin missiok között városonként van egy-egy küldetés, ami 3 piros csillagos és 3000 XP-t ér. Ez amolyan Joli Joker. Ezt csak az új assassinok kinevelésére használjátok fel, mert egy idõsebb assassinal elküldve az újoncot rengeteg szintet lép. A többi assassin küldetés (ami ér is valami XP-t), nem lehet egy újoncal és egy veteránnal ilyen kedvezõen megcsinálni.
Viszont eddig minden 100%. Kineveltem mind a 7 Assassin Mastert. Úgy, hogy a tornyaim bevédve. Valahonnan kaptam egy Assassin Master páncélt, ami maxos (nem tudom miért, talán az elsõ Assassin Mester kineveléséért). Megvettem az összes boltot és már épületeket vásárolok. Megkaptam Yusuf kardját (ami maxos), azt sem tudom miért, egyszer csak ott volt az Assassin HQ-n. Eddig igazándiból a hátteret fejlesztettem, a történettel csak úgy haladgattam.
Az Assassin küldetésekkel is már az összes várost elfoglatam assassinokkal és a 3-ikat most felylesztem ki fullra. Azokat is lépten nyomon vissza akarják venni a templárok, de mivel már Assassin mestereim vannak lazán megvédik, ha õket küldöm oda.
De az egyik assassin challenge az az hogy 3 erödöt sikeresen be kell védeni. Csináld úgy ahogy lentebb írtam és menni fog a védés.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Tegnap rászántam az idõt a Den Defence kitanulására: elõljáróban pár alap információ.
1. Minden egyes megnyert Den Defence után nehezedik és újabb egységekkel támadnak a templarok, de mi is kapunk új egységeket. 2. Az egész védelem az utolsó templar egység az "faltörõk" bevetésén áll vagy bukik. Ha valaki addig nem jut el akkor úgy is mindegy. 3. a puskásoknak kiemelt jelentõsége van. És 4. mindegyik egy sémát követve gyakorlatilag megoldható, 5. kulcsfontosságú, hogy Ezioval is lõjük az ellenfeleket és lootoljuk õket az erre megfelelõ gombbal, mert rengeteg morált ad, ami bizony kell!.
Ha valakinek segít leírom a védekezés menetét. Gyakorlatilag mindig ezt kell csinálni:
Elsõ hullám: Erõdünkel átellenes utcavég tetejére letenni a tetõkre egy-egy csapatkapitányt (2-3 db), aztán melléjük íjpuskásokat, de úgy hogy 1 db barikád letételére (legmesszebbi pontra az erõdünktõl, ahova csak lehet) maradjon morál (10 pont). Az elsõ kört ezzel ki kell húzni, kb mire letesszük õket, már támadnak is. A késõbbi védelmeknél 1 db tüske kiszórós egységet is tegyünk a tetõre (fontos!).
Második hullám: a hátsó (erõdhöz közeli) tetõkre is lerakni a csapatkapitányokat (az összest, mindenhova). Blokádot megerõsíteni és puskásokat elhelyezni, csak puskásokat, úgy hogy a hátsó részre (ami egyenlõre még messze van a csatától) is rakjunk le 2-3 puskást (fontos!). Ezután akár csata közben is folyamatosan rakjuk le a puskásokat hátra és elõre is. Az erõdünk mellet hemzsegjenek a puskások, különben vége lesz a dalnak.
Harmadik-negyedik hullám: lerakhatunk 1-2 pengést is mókából. A tüskeszóróst pótoljuk, legyen belõle mindig legalább 2 a tetõn. Íjpuskást, puskást pótolni a tetõkön (fõleg a puskásokat)! Most már barikádot letenni mindenhova ahova lehet! Mindig a legerõsebb fajtából, +upgradelni. Puskásokat tenni mögéjük!! Igen ez sok morálba kerül ezért Ezioval folyamatosan lootoljuk az elesett templárokat (csak gombot kel nyomni, ez fontos!). Az egyéb egységek opcionálisan pakolhatók a tetõre.
Utolsó hullám: jön a "faltörõ". Ne lõjük el rögtön az ágyúkat, csak kb amikor középre ér. Sok dolgunk nincs csak drukkolni. Folyamatosan lõjük mi is, és ha van még morál, pakoljuk a (hátsó tetõkre) a puskásokat. Ha mindent jól csináltunk akkor az utolsó barikádig már el sem jut. Ha elég sok puskás van a tetõn, akkor azok bedarálják.
Két hadiszálásom is megtámadták, mindkétszer bebuktam. Minden rendben megy a végéig, egy barikádon sem törtek át, aztán jött a lángszórós "tank". Az úgy ment át 3 barikádomon is mint kés a vajon. Ezt de kár volt beletenni. Ráadásul tök értelmetlen. Ha elveszítem a hadiszálást (kinevezett kapitánnyal, mert védeni csak 15 szintõl tudják), csak a szokásos módon újra meg kell szereznem (tempar kapitány leöl, torony megmász, meggyújt). A saját kapitányom nem veszítem el (ki se kell neveznem újra), sem a boltjaim, semmi.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Aztán majd kiderül, hogy nem bug, hanem feature! :Ð
Multit nem próbáltam, de annyira nem is lényeg, bétát már kipróbáltam anno, majd ezt is kipróbálom egyszer.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Aztán ahogy beindult a bolt egyre több pénze van Ezionak. Az Assassinok is szép pénzt hoztak haza a küldikbõl és a boltok után is jó pénz fialt a bankokban. Megvettem az íjjpuskát, meg, ami elérhetõ volt.
Ja a másik marhaság. Már korábban sem tetszett ez a körözéses dolog. Ezt most tovább fejlesztették, hogy idegesítsék a játékosokat. Ezúttal Templár figyelem felkeltésnek hívják és minden Assassin tevékenységet tetemes piros csíkkal díjjaz. Igen, a boltok vásárlását is! Ez akarná mutatni, hogy ha betellik náluk a pohár megrohamozzák valamelyik tornyunkat. Bár ez sem igaz, mert nekem sikerült "össze boltoznom" a teljeset és notorius lettem. De nem annyi ideig, hogy egyik tornyomnak nekiessenek. Ennek megfelelõen nincsenek körözvények kirakva, így maradt a szónokok lefizetése. Szerencsére ez most nem 500 florianba kerül, hanem csak 100 (mit tudom én milyen pénznem van ott). De így is tetemes összeget kell költeni rájuk, mert boltba való befektetés után többüket meg kell látogatni és lepénzelni.
Én csak egy barikádot tettem a faltörõ kos elé. Az is egy vicc volt. Látom közelít, gondoltam nem lesz ez így jó. Kiválasztottam a barikádot és leraktam közvetlenül eléje! Már csak az hiányzott, hogy Ezio bekiáltson nekik: Meglepetééééés!
A szekeres rész azért volt szopatós, mert azt feltételeztem, hogy le kell szorítanom a faszit. Erre utalt a játék. Közben nem. Csak túl kell élni egy darabban, anélkül, hogy szétesne a szekér. Hisz nem is ott kapjuk el a genyát. Meg persze csak a mi oldalunkon kátyús, köves az út.
Nekem ez a 100% szinkronos dolog tetszik. Nem kötelezõ még is ad egy plusz kihívást.