3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1801 Nekem az AC 2 tetszett eddig a legjobban. Abban voltak forradalmi újjítások az 1hez képest. -
xido #1800 Srácok csak bennem él,hogy a 2.részben csak a Borgiák alá dolgozó ellenségeket likvidáltuk és a végén konfrontálódtunk az apucival,míg a Brotherhood-ban teljesedik ki a Borgia család elleni bosszú? -
062020 #1799 az árboc kötelén fel tudsz mászni -
#1798 Altair nagyon nagyot alakít ebben a részben. Nem tudom miért mondtátok, hogy rossz a történet. Eddig elég izgalmas a játék. A brotherhoodban semmi különös nem volt, ugyanazokkal a szereplőkkel akik már a 2ben voltak lezúztak még egy részt. Ebben viszont 3 főszereplőnk van és egy egzotikus város, ami felüdülés Olaszország után, mindenféle újdonsággal. Bátran állíthatom hogy eddig ez a legjobb rész, persze az 1-et nem übereli, nekem az jött be a legjobban, de azóta ez a legjobb. -
xido #1797 Első védelmi játéknál,gyakorlatilag tutorialnak is tekinthető,én is a több sánc elvet alkalmaztam,kaptak 2-t,meg annyi lövészt a tetőre,amennyit csak lehetett...aztán mikor élesben támadták vissza az egyik tornyot,akkor elvéreztem..utána olvastam itt,hogy csak akkor támadnak,ha a körözöttség maxon van folyton..na azóta kínosan ügyelek,hogy ne legyen és nem is volt dolgom támadással:))) -
ratgab #1796 Jah és persze azt írták CDG-nél csütörtökön, hogy pickpack ponttal szombaton már itt lesz...Elég érdekes... -
ratgab #1795 Csütörtökön feladtam a rendelést (16 óra pár perckor, amikor hazaértem, pickpack pontba rendeltem) a játékra, tegnap kaptam egy e-mail-t, hogy Kedden érkezik. Múltkor ugyanígy rendeltem és már szombatra itt volt.... elkurvul ez a pickpack pontos dolog is.... Na sebaj, legalább addig megjön a fizu is. -
#1794 Nem tom, de nekem nagyon hamar meghalt, kb a pálya feléig jutott -
#1793 Ha 100%osra játszom a játékot akkor kb mennyit a játékideje, elég rövidnek tűnik? -
#1792 Én úgy csináltam ki, hogy letettem elé 2 barikádot, és amíg azzal elszórakozott, addig bombáztam. -
johny85 #1791 oksa kösz a gyors választ. -
RAMyMamy #1790 második kérdéshez: én mindenhova pakolgattam az embereket, de mégsem lőtték ki azt a sz@rt, 3x próbáltam, egyszer sem sikerült nekik -
#1789 - Ahova nem tudsz felmászni, oda ejtőernyővel leszállingózol valami közeli magasabb helyről.
- Sehogy. Az az embereid, falaid dolga.
- Vedd meg, vagy warez topik. -
johny85 #1788 lenne pár kérdésem a
A könyves küldetésnék hogy lehet feljutni az árbócra a többi már megvan de oda sehogy nem jutottam fel és mit ad be?
A faltörő kost hogy lehet kinyírni(bombáztam a T-vel de semmi?
Az anonimus landnál mikor desmonddal kell menni kifagy azon hogy lehet segíteni? -
#1787 Ha még aktuális a kérdés, kapható a játék Tesco-ban, 8990Ft.
A doboz tartalmazza egy Altair ruha DLC-t és egy Audio CD-t is a játék zenéjével. -
#1786 A Bookshopban tudsz venni hozzá térképet. -
#1785 Csak nekem akar ilyen nehezen patchelni? Egyszer megállt 38%-nál most megállt 46-nál... -
#1784 Amúgy tegnap jött meg a limited, de sajnos senki nem volt itthon amikor hozták viszont amikor odatelefonáltam akkor visszafordult a futár. Sajnos a jobb oldali ajtón vagy cuccon (ami felnyilik) le van törve a két pöcök igy az le is esett, de egy kis pillanatragasztó és jobb mint volt :D -
ratgab #1783 Nem fogja valami? Tűzfal, vírusirtó? -
Farkassacred #1782 Ez se hogy se akar Updetelni.... Alap frissítés nem megy, letöltöttem Pc guru. stb.. és ezt se tudtam feltelepíteni, be másoltam a leöltő linket de nem hoz be semmi....... -
#1781 Próbáld meg ezt:http://www.konzolcenter.hu/xbox-360/2290-assassins-creed-revelations-animus-data-fragments.html -
#1780 akkor igen :)
amúgy nekem megvan az összes része :) -
xido #1779 csak 5 journey van..nem több..a többi csak rom:) -
#1778 De az anymus islanden van meg 2 oszlop ami nalam inaktiv... jelenleg 46/100 data fragmentem van, akkor az uccso 2 ot nem azoknak a gyujtese fogja feloldani? -
xido #1777 sokat mászkálj a tetőn,desmondhoz hamar meglesz az a 30,ráérsz még kukkolni utána is:) -
#1776 Data Fragmentekhez van treasure map valahol? -
#1775 Nagyon tetszik az új revelations. A brotherhood az első percben kibárándító volt, semmi nem változott benne. Itt most végre újra olyan érzésem van mint az 1-nél volt. Még a HUD a felületet is ahhoz hasonlóra csinálták. Animus hangok is az 1-ből visszatértek. Ez a rész egy igazi nosztalgia azoknak akik játszottak az 1-el, akik nem azoknak lehet nagy csalódás, hiszen nem érzik át a hangulatát. Nem ad nekik semmilyen érzést amikor Masyafban vannak újra ott ahol Altairral nagyon sok időt töltöttünk el. -
xido #1774 akkor gondolom a történet haladtával fog megnyílni egy elzárt rész lent délen,ahol direkt nem érek el egy utolsó kilátót meg egy lapot:)
ne is mondd a fragmenteket,mennék bombákkal az egyik helyre,ahol tudom,hogy sokan őrizték és nem emlékszem hol volt:) -
Hoz_Hun #1773 Hmmm, én mindent, úgy értem MINDENT kiszinkronizáltam 100%-ra. Ha a data fragmentekre gondolosz, abból is összeszedtem mind a 100 db-ot. -
Hoz_Hun #1772 Nem "ragdt" benne. Ez egyszerűen a történet része. Amig el nem érsz egy bizonyos pontig a játékban, nem jön vissza.
A 12 fős kvótát, meg nem tudod teljeseíteni alapállapotba. Két lehetőséged van. 1. kinyíratsz egy assassinodat (nem ajánlom) 2. Beteszed kapitánynak egyik europai városba (assassin missió térképen). Így kikerül a listádról és toborozhatsz helyette újat. Összese kb 77 db assassin toborozhatsz és képezhetsz ki legálisan, anélkül hogy egyet is kinyiratnál, mert a kb 65 főt helyezhetsz ki a mediterrán városokba. -
xido #1771 ha a korábbi részeket ismered,szereted,megvetted..e kérdés nem merült volna fel:) -
#1770 sziasztok
érdemes megvenni a játékot? valaki megvette már? ér 9ezret? -
xido #1769 az érdekelne,"kifagyott" assassint hogy lehet kiszórni a seregből?:)
legjobb csávókám egy küldetésen ragadt már vagy 2 órája és még mindig ki tudja mikor végez vele..sose tér vissza az istenadta,így nem tudom teljesíteni a 12 besorozott kvótát:) -
xido #1768 hát remélem igazad lesz,mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az első Altair emlék rendkívül rövid és bénácska lett számomra..mindamellett irreális is,képtelenség 100-ra csinálni:)
-
Haversrác #1767 Bakker én meg a game launcher-ben keresem. Köszi.
-
Haversrác #1766 Végre eltalálták, nincs egérlagg mint a AC2-ben, sőt kifejezetten jól be lehet állítani az egér érzékenységet. Egy pillanatra sem szaggat be, még a nagy területeken sem.
Érdemes volt megvenni. -
#1765 A játékon belül a főmenüben megtalálod a megoldást... -
ratgab #1764 Na milyen lett a pc-s verzió emberek? -
Haversrác #1763 Szasztok, az extra kódokat hogy lehet aktiválni? -
RAMyMamy #1762 ezekkel a bombákkal én nagyon nem vagyok kibékülve, de valóban hangulatos a játék, de szerintem csak a közepétől.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az altairos részek iszonyat jók lettek, nagyon szomorú vagyok, hogy már az első részben nem tudták így kidolgozni a karakterét és egy normális sztorival ellátni, biztos sokkal nagyobb sikere lett volna magának a karakternek és a játéknak is. (egyébként az első részt is imádtam, a hibái ellenére is.)
a desmondos részek meg tényleg szinte semmitmondóra sikerültek (desmond's journey), túl rövidek, semmi kihívást nem nyújtanak és a karakterről is vajmi keveset tudunk meg.
eziora még kíváncsi vagyok, most tartok a 8. fejezetnél...