Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Ennyi erõvel akkor kijöhetett volna a konzolossal egyidõben is, nem hiszem, hogy 1-2 hét a portolási idõ...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bon
Már jó ideje gyártják, sõt rakár készletek is vannak már belölle biztos, így nem meglepõ, hogy kikerült.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Kongy
Hátjah... :/ az meg a másik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem is a feltörés,hanem hogy kerül ki 10 nappal elõtte bentrõl?😊
Kongy
Decemberben jön amúgy, csak már sikerült feltörni...

Shep
Hát én azt hittem decemberben jön. Mondjuk mindegy van még mivel játszanom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kongy
Az a gáz, hogy azzal, hogy ilyen hamar kijött a PC-s verzió lehet, hogy cseszhetjük a további portokat, bár ne legyen igazam... :/

Engem például totál hidegen hagy. Dec 2-ával útnak indul az eredeti verzióm, addig meg van mivel játszani ( azért csak útnak indul, mert pick pack ponttal tervezem venni).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Csak az AC2-nek volt durva védelme azon én is hónapokat dolgoztam, Brotherhood-ban már sima "Tages" védelem volt csak.

[merlinw.org]

8 nap nagyon meleg...pláne ennél,mikor az elõzõekkel hetekig izzadtak...
Hát igen, mostanában ritka eset, hogy a tört elõbb kint van, mint a hivatalos változat a megjelenése napja elõtt.
MerlinW
Attól még 8 nap múlva jelenik meg. Egyébként szégyen... de ez van sajna.

[merlinw.org]

8 nap a megjelenésig?? 20 perce kint a kalóz változat! A kiadó most bosszankodhat rendesen.
én is jobban örülnék, ha így történne, mert baromi idegesítõ.
nem bántásképp, de aki konzolon játszik ezzel, az minek is ír egyáltalán a pc-s topikba? valahogy nem tartom logikusnak a dolgot
MerlinW
Heh? Keversz valakivel, mert talán ez az elsõ eset hogy törölték a hsz-emet 10 éves ittlétem alatt😊

Aszondja minden topikban ki vagyok akadva... beszarás😊

[merlinw.org]

Kongy
Jajj, te minden topikban ki vagy akadva, hogy törlik néha 1-1 hsz-edet, lehet, ha már nem az elsõ eset, talán akkor nem véletlen...

Renjike
<#eljen>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

elitehun
És tényleg 😄
Kongy
hopp, egy Megan Fox <#nyes><#eljen>

Kicsit feltupíroztam ezt az Assassin Aprentice képet. 😊
Assassin Aprentice

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lájk - Nyertem? :Ð

Mily kár, hogy az nem mostanság zenélte az Opus az elhíresült (Live is life) "Levelet kaptam..." nótáját. Ma nagyobb értelmet kaphatna, ha így ferdítenénk a sort: "Levelet kaptam, lájk!" :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Törölt felhasználó
Zegi Norbi HUN
Köszi😊 Akkor már értem ezt a szakállat is,ami egész jól áll neki😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Seth
52

PSN ID.: Beegabor

Zegi Norbi HUN
Ez állati jó😄 Amúgy Ezio hány éves a játékban?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Marha jó kis kép, szerintem:
ACR - Ezio

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megcsináltam az elsõ Desmond Journalt. Hát elég gáz. Lehet végigmegyek minden aztán letudom, úgy látom csak 5 van belõle.
Uh, ezt a figurát vedd ki a forum írómezõbõl. Vagy halványítsd el, mert nem látszanak rajta a betük.

Jaa, hogy a Desmond Journals 3-4 között. Nekem utoljára azt írta, hogy Desmond Journal 5 opened. Negyven valamennyi fragmentet szedtem össze eddig. Most a Ishak Pasha's Memoir Pages gyûjtöm. Van belõle összesen 10 db. Eddig 7-et szedtem össze. Vlados pályát még nem kezdtem el, biztos jó lehet. 😊
Viszont zavar, hogy az assassin chalangeknél azt írja recruit 11/12 assassin, pedig már 12 assassinom van. Most el kell küldenem egyik assassinemet meghalódni, hogy újat recruitoljak helyette. 😞

Subject17
Multiban a Tripwire bomba van, meg a sima smoke bomb.

Subject17
Persze hogy nem kérte még eddig, mivel csak akkor tudod a Desmondos pályákat megcsinálni, ha kilépsz hozzá. Én is nekiláttam a fejlesztéseknek, renoválásoknak, egyre több pénz fial a bankban is 😊 De ezeket már megszokhattuk a Brotherhoodban. Én Yusuf kardját még nem kaptam meg, de helyette tegnap megszereztem a Vlad's kardot, a bónusz küldetésben

Apropó Assassinok: Az Assassinok szintje max 10!!! Csak azokat az Assassinokat lehet 15. szintre nevelni akiket kapitánynak nevezel ki valamelyik erõd élére. Leváltani nem lehet, akit oda teszel ott marad haláláig. A mester képzés két lépcsõfokban történik minden Assassin kapitánynál, és ez mindig külön kis küldetést jelent (Ezio és a tanítvány közös küldetés). Rendkívül szórakoztató. DNS-bõl ezek is újrajátszhatók.
A küldetéssel felszedett Assassinok (van ilyen is), alapból 5. szinten kezdenek.

tipp.: az assassin missiok között városonként van egy-egy küldetés, ami 3 piros csillagos és 3000 XP-t ér. Ez amolyan Joli Joker. Ezt csak az új assassinok kinevelésére használjátok fel, mert egy idõsebb assassinal elküldve az újoncot rengeteg szintet lép. A többi assassin küldetés (ami ér is valami XP-t), nem lehet egy újoncal és egy veteránnal ilyen kedvezõen megcsinálni.

Remélem ez a Desmond adat gyûjtögetés a továbbjutáshoz, nem komoly. Én már a 4. sequel-ben járok és még nem kérte. Eddig egyszer sem léptem ki Desmondhoz (így én a Desmond Journalt még nem is láttam). Adat darabból eddig 18 találtam meg (de nem kerestem).
Viszont eddig minden 100%. Kineveltem mind a 7 Assassin Mastert. Úgy, hogy a tornyaim bevédve. Valahonnan kaptam egy Assassin Master páncélt, ami maxos (nem tudom miért, talán az elsõ Assassin Mester kineveléséért). Megvettem az összes boltot és már épületeket vásárolok. Megkaptam Yusuf kardját (ami maxos), azt sem tudom miért, egyszer csak ott volt az Assassin HQ-n. Eddig igazándiból a hátteret fejlesztettem, a történettel csak úgy haladgattam.
Az Assassin küldetésekkel is már az összes várost elfoglatam assassinokkal és a 3-ikat most felylesztem ki fullra. Azokat is lépten nyomon vissza akarják venni a templárok, de mivel már Assassin mestereim vannak lazán megvédik, ha õket küldöm oda.

De meg ám. Illetve nem feltétlenül. Ha vigyázol akkor nem. Csak akkor támadnak, ha már egy idelye notorius vagy. Fizesd le a heraldokat és az mindig -25%. A másik, hogy a kapitányaidat kineveled 15. szintre. Akkor lockolja a hozzá tartozó erödöt és nem tudják többé megtámadni (kapitány védi).
De az egyik assassin challenge az az hogy 3 erödöt sikeresen be kell védeni. Csináld úgy ahogy lentebb írtam és menni fog a védés.

Krisztiam
jöhetne már pc-re.. meg fogom venni az tuti.. 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Subject17

Subject17
Azokból nekem eddig kettõ volt, de elvesztettem a csatát :/ És akkor most mindig megfogják támadni a fõhadiszállásomat?

Hát számomra nagy csalódás lett az a Desmond féle Black Room pálya. Az egész játékmenet átmegy FPS nézetbe és meg kell találni a kiutat... Ja és ahhoz hogy továbbjuss a part 3-4be, gyûjtögetni kell az Animus Data Fragmenteket, amibõl mellesleg 100 van.

Na frissítem a topikot.
Tegnap rászántam az idõt a Den Defence kitanulására: elõljáróban pár alap információ.
1. Minden egyes megnyert Den Defence után nehezedik és újabb egységekkel támadnak a templarok, de mi is kapunk új egységeket. 2. Az egész védelem az utolsó templar egység az "faltörõk" bevetésén áll vagy bukik. Ha valaki addig nem jut el akkor úgy is mindegy. 3. a puskásoknak kiemelt jelentõsége van. És 4. mindegyik egy sémát követve gyakorlatilag megoldható, 5. kulcsfontosságú, hogy Ezioval is lõjük az ellenfeleket és lootoljuk õket az erre megfelelõ gombbal, mert rengeteg morált ad, ami bizony kell!.

Ha valakinek segít leírom a védekezés menetét. Gyakorlatilag mindig ezt kell csinálni:

Elsõ hullám: Erõdünkel átellenes utcavég tetejére letenni a tetõkre egy-egy csapatkapitányt (2-3 db), aztán melléjük íjpuskásokat, de úgy hogy 1 db barikád letételére (legmesszebbi pontra az erõdünktõl, ahova csak lehet) maradjon morál (10 pont). Az elsõ kört ezzel ki kell húzni, kb mire letesszük õket, már támadnak is. A késõbbi védelmeknél 1 db tüske kiszórós egységet is tegyünk a tetõre (fontos!).
Második hullám: a hátsó (erõdhöz közeli) tetõkre is lerakni a csapatkapitányokat (az összest, mindenhova). Blokádot megerõsíteni és puskásokat elhelyezni, csak puskásokat, úgy hogy a hátsó részre (ami egyenlõre még messze van a csatától) is rakjunk le 2-3 puskást (fontos!). Ezután akár csata közben is folyamatosan rakjuk le a puskásokat hátra és elõre is. Az erõdünk mellet hemzsegjenek a puskások, különben vége lesz a dalnak.
Harmadik-negyedik hullám: lerakhatunk 1-2 pengést is mókából. A tüskeszóróst pótoljuk, legyen belõle mindig legalább 2 a tetõn. Íjpuskást, puskást pótolni a tetõkön (fõleg a puskásokat)! Most már barikádot letenni mindenhova ahova lehet! Mindig a legerõsebb fajtából, +upgradelni. Puskásokat tenni mögéjük!! Igen ez sok morálba kerül ezért Ezioval folyamatosan lootoljuk az elesett templárokat (csak gombot kel nyomni, ez fontos!). Az egyéb egységek opcionálisan pakolhatók a tetõre.
Utolsó hullám: jön a "faltörõ". Ne lõjük el rögtön az ágyúkat, csak kb amikor középre ér. Sok dolgunk nincs csak drukkolni. Folyamatosan lõjük mi is, és ha van még morál, pakoljuk a (hátsó tetõkre) a puskásokat. Ha mindent jól csináltunk akkor az utolsó barikádig már el sem jut. Ha elég sok puskás van a tetõn, akkor azok bedarálják.

Viszont tegnap a hajam kitéptem, Den Defence:
Két hadiszálásom is megtámadták, mindkétszer bebuktam. Minden rendben megy a végéig, egy barikádon sem törtek át, aztán jött a lángszórós "tank". Az úgy ment át 3 barikádomon is mint kés a vajon. Ezt de kár volt beletenni. Ráadásul tök értelmetlen. Ha elveszítem a hadiszálást (kinevezett kapitánnyal, mert védeni csak 15 szintõl tudják), csak a szokásos módon újra meg kell szereznem (tempar kapitány leöl, torony megmász, meggyújt). A saját kapitányom nem veszítem el (ki se kell neveznem újra), sem a boltjaim, semmi.

Ja a bombakészités az jópofa. Elsõre kicsit idegenkedtem tõle, de aztán tök egyszerû és tényleg el lehet vele szórakozni.

Ezek közül, mennyit/milyet használhatsz a multiban?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Subject17
Tegnap elkezdtem tanulni a bomba készítés mesterségét. Jól el lehet vele szórakozni 😄 Egy kis idõbe telik, míg a legjobb alapanyagokat párosítod egymással és ezáltal a legjobb hatást érheted el. Szerencsére van egy teszt pálya, ahol mindig kipróbálhatod az összeállított bombák hatását. A kedvencem a Tripwire bomb, meg a figyelem elterelõ füst bomba.

Szerintem, ezen bug köré programozták az egész multi részt!
Aztán majd kiderül, hogy nem bug, hanem feature! :Ð

MikX
No nem okozott csalódást, tegnap megjött a Special editionöm pisi3-ra, beraktam, és 4 óra múlva vettem észre, hogy nem vettem le a szemem a tv-rõl, akinek eddíg bejött, ez kb 3x-a annak amit a Brotherhoodnál tapasztalt. Sztori zseniálisan lett összehozva, látvány meg magáért beszél, még akkor is, ha pc-n szebb lessz.
Multit nem próbáltam, de annyira nem is lényeg, bétát már kipróbáltam anno, majd ezt is kipróbálom egyszer.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Félre ugrálós bug rulez!!! 😊

Subject17
Steal The Artifact

Prince23
Nektek is az egyik társat Borzsák Péternek hívják? 😄

Tegnap tovább játszottam, de csak addig, hogy tornyokat tudjak foglalni, meg assassinokat toborozni. Rögtön be is daráltam 3-4 tornyot, kiképeztem vagy 6 assassint 10 szintre (10 szinten be lehet tenni az Assassin Den kapitányának). Meg vásároltam a boltokat, bankokat ezerrel. Egy körzetben vásárolt ládatérkép alapján begyûjtöttem a kincseket, mert kellet az induláshoz a pénzmag.
Aztán ahogy beindult a bolt egyre több pénze van Ezionak. Az Assassinok is szép pénzt hoztak haza a küldikbõl és a boltok után is jó pénz fialt a bankokban. Megvettem az íjjpuskát, meg, ami elérhetõ volt.
Ja a másik marhaság. Már korábban sem tetszett ez a körözéses dolog. Ezt most tovább fejlesztették, hogy idegesítsék a játékosokat. Ezúttal Templár figyelem felkeltésnek hívják és minden Assassin tevékenységet tetemes piros csíkkal díjjaz. Igen, a boltok vásárlását is! Ez akarná mutatni, hogy ha betellik náluk a pohár megrohamozzák valamelyik tornyunkat. Bár ez sem igaz, mert nekem sikerült "össze boltoznom" a teljeset és notorius lettem. De nem annyi ideig, hogy egyik tornyomnak nekiessenek. Ennek megfelelõen nincsenek körözvények kirakva, így maradt a szónokok lefizetése. Szerencsére ez most nem 500 florianba kerül, hanem csak 100 (mit tudom én milyen pénznem van ott). De így is tetemes összeget kell költeni rájuk, mert boltba való befektetés után többüket meg kell látogatni és lepénzelni.

Legalább valakinek tetszik az Assassin hadiszállás védelem. Engem kizökkent és zavar. Elõször is, ha már ilyen van akkor az elsõ elõkészület idõlimit nélkül menjen, tehát leteszem a barikádot+ az embereket a tetõre. A csata közben pedig ne lehessen barikádot letenni, mert illúzió romboló. Az is, hogy a tetõn van 3 db íjjász és lazán lenyilaznak 20-40 templárt. A kis assassinok a kijelölés után szépen animálva a helyükre rohannak, a barikád meg csak puff ott terem a kattintás után. A Templárok meg még véletlenül sem egyszerre támadnak, hanem hullámokban. Normál esetben lazán leigáznának bennünket.
Én csak egy barikádot tettem a faltörõ kos elé. Az is egy vicc volt. Látom közelít, gondoltam nem lesz ez így jó. Kiválasztottam a barikádot és leraktam közvetlenül eléje! Már csak az hiányzott, hogy Ezio bekiáltson nekik: Meglepetééééés!
A szekeres rész azért volt szopatós, mert azt feltételeztem, hogy le kell szorítanom a faszit. Erre utalt a játék. Közben nem. Csak túl kell élni egy darabban, anélkül, hogy szétesne a szekér. Hisz nem is ott kapjuk el a genyát. Meg persze csak a mi oldalunkon kátyús, köves az út.
Nekem ez a 100% szinkronos dolog tetszik. Nem kötelezõ még is ad egy plusz kihívást.

MerlinW
AC-k supportja sajna a béka segge alatt van. Brotherhood multival sem foglalkoztak a kiadás után sajna..

[merlinw.org]