Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
"Hányadik helyen végzel, ki fog megölni"

Akkor belõlem hiányzik a versenyszellem,mert mindez nem hoz lázba.

De most komolyan, van valaki aki csak és kizárólag a multi miatt veszi az AC játékokat? Az menjen játsszon mással,mert itt a fõjáték a single.

PSN ID.: Beegabor

elitehun
Erõs túlzás hogy mindig új élményt kapsz. Max az elején néhány napig, óráig. És valljuk be ennek a sorozatnak nem a multi az erõssége, és ez rendben is van így
Subject17
Így van, mert míg a singlet végigtolod 2x, addig a multiban mindig új élményt kaspz, mert nem tudod hogy alakul a meccs. Hányadik helyen végzel, ki fog megölni. <#vigyor0>

elitehun
+1
Csak engem nem hagy hidegen a multi, de annyira nem is érdekel, pláne addig amig egy másik haverom is megveszi
Seth
Csak én a sztorira vagyok kíváncsi érted? Hogyan lenne ugyanaz?

Hát az pedig igen súlyos hiba. Gondold el ugyanazt csinálod, mint single-be, csak épp hús-vér játékosokat kell levadászni. Igen fincsi tud az lenni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Talán mert az AC játékoknál a történet érdekli a legtöbb embert. Engem pl teljes mértékben hidegen hagy a multi

OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valaki megtalálta a playon.hu-n a 8. templomost? 😮
Subject17
A szavazást elnézve...érdekes hogy milyen kevesen várják a multit. <#fejvakaras>

Subject17
Kapok egy smst: Kedves Elõrendelõnk! Az AC Revelations megérkezett, a játékot holnap 10 órától átveheted a Gameshop-ban. Ha kérdésed lenne, hívj minket MUNKAIDÕBEN! Mivan? <#idiota> Holnap nincs munkanap...de azért átvehetem holnap.. <#taps>

Kösz, megnéztem. Elõ is rendeltem, de még van idõ, míg a gépemre kerül. 😞
Addig is visszamegyek Skyrim-be, ha keresnétek 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

elitehun
Pedig nem 😄
Prince23
Mibe fogadjuk hogy már láttad? ld. gamescom 😄 csak itt részletes.

Más:

- Gondolom te vagy Ezio Auditore de la la la..
- Ezio Auditore de Firenze a nevem
- Én meg akkor Yusuf Tazim de Istanbul vagyok

hát ez nagy volt.... valahoyg így hangzottak el, amikor ezió találkozott segítõjével.

elitehun
Nincs az az isten hogy megnézzem 😊
hopszika, az elsõ 20 perc.

már aki bele mer nézni 😊

elitehun
Hopp, most jött a mail cd galaxisból hogy rendelhetem a collectors editiont 😄
sorry...fals alarm egy fórumról,ollózás az eddigi részekbõl...<#rinya><#rinya>
Subject17
Ennyit találtam róla: A feljavított "Free-Running System" mellett még rengeteg új mozdulat megtételére adódik lehetõség, melyeket a harcokban is kamatoztathat a játékos. Biztosan lesznek benne idõmérõk. Bár én nem sokat használtam, megelégeltem azt hogy jó pár kört lefutottam és lefaragtam az idõmbõl. 😊

Virtuál coop pálya? Hát nem lenne rossz ötlet 😄

Desmonddal kapcsolatban:
Annyit lehet tudni, hogy az Animusban eltöltött túl hosszú idõnek, és a sokkoló eseményeknek köszönhetõen Desmond agya kizökken a normális mûködésébõl. Mivel tudata szétesik, az õt segítõ assassin-ok nem tehetnek mást, minthogy visszateszik az Animusba, mely segíthet életben tartani elméjét. Itt Desmond bekerül a töltési teret adó White Room mögé, egy biztonsági zónába – a Black Room-ba. „Itt Desmond nagyon sok emlékét fel tudja idézni.”

apropó mi jutott eszembe..bár tudnánk róluk
ebben lesznek virtual challengek?..bár ha jól tudom desmond emlékeiben mintha..de ilyen idõmérõk is?..vagy virtuál coop pályák,amiben egyik játékos Altair másik Ezio?😊
Subject17
Ahhoz hogy valaki ezzel tudjon játszani xboxon, ahhoz flashelt box is kell. De akinek flashelt boxa van, az nem tud multizni. Ugyanaz mintha PCn warez verzióval tolnád de nem tudsz multizni vele.

<#duhos2><#hehe>
Renjike
én amúgy is megveszem nem töltöm és PCre 😄DDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Subject17
Dehát ez csak warez... Én kibírom azt az 5 napot...Ja hogy ez a PCs topik? Bocsi XD

na bassza meg a konzolos társadalom,sose voltam ennyire irigy rájuk😊)

Assassins.Creed.Revelations.XBOX360-COMPLEX
Subject17
Eleinte 11.29. volt írva, de most mindenhol 12.02-õt látok.

Renjike
21? m1 én az elõrendelésemet követem csak gyorsan beírtam 😄DD de lehet ott is átirták 😄D

Subject17
Miért 25? December 2-ig 21 nap van még. Mutatja is a számláló.

Renjike
25 nap

Subject17
Nah..lassan a szavazatok száma eléri a 100at, csak így tovább. <#eljen>
Már nincs sok hátra a PCs megjelenésig. <#wink>

Prince23
%-kal. Bocs', ma ilyen napom van! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Jah, kb. 40%-al

[merlinw.org]

KaszaN
Az Intel Core Quad 2,40Ghz az jobb mint a Intel CoreŸ2 Duo E6700 @ 2.6 GHz?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Renjike
nekem kelett az 1. kód , köszönöm szépen Darksectornak a kérdésér és Ramy neked is a válszodat <#worship><#worship>

nem, a playonon van ez és minden nap másik weboldalon van egy kód, a hírek között. tegnap a gamestaron volt, ma meg a globalgame-en. a tegnapi: P708-T316
Assassin's Creed Enciklopédia

Állat szép, én tuti megveszem! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

DarkSector
Üdv gs-en van egy nyereményjáték, tudja valaki az elsõ kódot?
Mert ismerõsnek kellene állítólag 7-et kell összegyüjteni..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyetértek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Bizotsan nem lesz ilyen, mert akkor mi értelme lenne így multizni? Én már így is halálra unom néha a multit tavaly november óta. Most lesz pont 1 éve hogy multizok az acb-vel. Ha kijön az ACR, akkor már biztosan nem fogom elõvenni a brotherhoodot.

Nothing is True, Everything is Permitted

Háát, én nagyon bízom benne, hogy nem lesz importálás. Kihívás és jó móka lesz újra megmászni a "szamárlétrát", azaz lépegetni a szinteket, megcsinálni a challenge-eket és kapni a régi/új ability-ket és perk-eket (szépenjólmagyarul) :Ð

JethroHUN
Jah oké, az teljesen más. Ajánlott... akkor biztos fog futni ha ez kell a maxhoz. Kösz azért. Kicsit levok maradva infók terén, lesz vmi köze a multinak a Brotherhoodhoz? mármint importálható stat, vmi bónusz ha ott lv50 voltam stb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

CroftManor
Oda van írva, hogy ajánlott gépigény... Minimumot nem tudok 😄

JethroHUN
Na nehogy már 5670 és 4gb ram kelljen a minimumhoz <#conf>

CroftManor

JethroHUN
A Brotherhoodhoz képest mennyivel lesz nagyobb a gépigénye? Mert venném, de ha most ezért nem veszek új gépet. :/

CroftManor

CroftManor
Klasz lett! 😊 Le is cseréltem a bannert, persze az elõzõ képet elmentettem, mert az is nagyon jó!
Látom észrevettétek ezt a kis szavazást, amit nemrég tettem be, örülök neki, hogy használjátok 😄
Természetesen majd most is befognak kerülni a multis nevek a banner alá, mint a Brotherhood topikban, ha van rá igény.

Bizony, bizony!

elitehun
szvsz jobb mint a mostani, mert a játék lényege, a szingli is látszik