Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor belõlem hiányzik a versenyszellem,mert mindez nem hoz lázba.
De most komolyan, van valaki aki csak és kizárólag a multi miatt veszi az AC játékokat? Az menjen játsszon mással,mert itt a fõjáték a single.
PSN ID.: Beegabor
Csak engem nem hagy hidegen a multi, de annyira nem is érdekel, pláne addig amig egy másik haverom is megveszi
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Addig is visszamegyek Skyrim-be, ha keresnétek 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Más:
- Gondolom te vagy Ezio Auditore de la la la..
- Ezio Auditore de Firenze a nevem
- Én meg akkor Yusuf Tazim de Istanbul vagyok
hát ez nagy volt.... valahoyg így hangzottak el, amikor ezió találkozott segítõjével.
Virtuál coop pálya? Hát nem lenne rossz ötlet 😄
Desmonddal kapcsolatban:
ebben lesznek virtual challengek?..bár ha jól tudom desmond emlékeiben mintha..de ilyen idõmérõk is?..vagy virtuál coop pályák,amiben egyik játékos Altair másik Ezio?😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Már nincs sok hátra a PCs megjelenésig. <#wink>#wink>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mert ismerõsnek kellene állítólag 7-et kell összegyüjteni..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nothing is True, Everything is Permitted
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Látom észrevettétek ezt a kis szavazást, amit nemrég tettem be, örülök neki, hogy használjátok 😄
Természetesen majd most is befognak kerülni a multis nevek a banner alá, mint a Brotherhood topikban, ha van rá igény.