3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #1681 Day one kiadás berendelve... Szombaton jön! -
#1680 Kösz. Ja, erre gondoltam én is de annak van valami értelme a kimaxoláson kívül? (eddigi részekben sem nagyon érdekeltek ezek a dolgok) -
#1679 ESC, visszamész a szigetre és hátul vannak a memóriakapuk. -
#1678 Lenne egy jó hülye kérdésem, lehet röhögni meg amit akartok de a válasz azért jó lenne :) Milyen Desmondos részekről beszél itt mindenki? Én már megtaláltam a 4. kulcsot is de Desomnddal kb 2x kellett mennem még a legelején azóta sem. -
Hoz_Hun #1677 Gondoltam ide is beírom: megjelent a brotherhood könyv magyarul (Assassin's Creed: testvériség néven). -
#1676 Steamen már tölthető az ACR :D -
#1675 Nem kell zárolni, hanem rendeltetésszerűen kell használni.
Az olyanokat, hogy ki nem lesz benne a harmadik részben spoiler tag közé kell tenni, mert ahogy mondod 1 nap mulva jelenik meg PC-re és azok, habár kevesebben vannak akik megveszik 1 nap múlva, szeretnék, ha nem lőnéd le előre az ilyesmit.
A warez verzió kapcsolatos mentéseket meg, hogy miért nem megy a Desmondos rész stb, meg az ennek megfelelő warez topikban kell megbeszélni.
Ezek a szabályok nem azért jöttek létre, hogy téged szívassanak, hanem, hogy azok akik legálisan megveszik a megjelenés napján, tudjanak nyugodtan fórumozni itt előtte és utána és várni a játékot úgy, hogy nem teszik tönkre a játékélményt nekik már előtte. Csak ennyi. -
Reg5 #1674 Játék mappáján belül orbit/40 -
johny85 #1673 mentést hol találom? -
#1672 Pedig azt se tom mien az ACR. Az első fél órát néztem meg videón, még pár hete.
a fórumból tudtam meg én is, h mi lesz... -
#1671 De ha egyszer kijött már a játék 2 hete konzolokra, akkor miért kéne zárolni a topikot addig? Arról nem is beszélve, hogy 1 nap múlva itt a hivatalos PC-s megjelenés is... -
#1670 Passz. A válasz helyett átzavarhattam volna őket, ugyanúgy egy hsz-el lenne több. Oké mégsem, mert most miattad kettővel lett több:) -
#1669 De most tényleg, a warezosok akkor, miért nem a saját topikjukban spoilereznek, nem tudom akkor minek van két topik, ha itt is ugyanúgy megy a tanácsadás. Nem kell kettő akkor. -
#1668 Tudtommal nem kell újrakezdeni, ahogy olvastam mindenki tudta folytatni a mentését, csak át kellett másolni őket a Doc/Settingsbe. -
xido #1667 igen csak nálad nem...már rég megoldották,csak lusta volt mindenki újra kezdeni:) -
#1666 én azt nem állítottam, de nagy buli lenne kilopni a fegyvereket xdd -
#1665 Nem, nálam se indulnak el -
RAMyMamy #1664 warez topik... -
#1663 amőgy csak nálam nem indulnak el a desmond memory-k?amikor bemennék az oszlopokba kilép -
#1662 hát az aztán nagyon dicsőséges része történelemnek -
Namees #1661 Nekem Budai Gergely a neve :D
De gondolom sok külföldi azt hiszi, hogy török :D -
#1660 Igen, Erzsébet pl :) -
Namees #1659 Nektek is van magyar assassinotok? -
Metontour #1658 A francai forradalom korszaka lenne a következő időbeni ugrásba is meg az ACB-ben elhintett utalásokban.Bár volt valami szavazás hogy melyik korba menjen a sorozat bár lehet az már másik AC lesz. -
#1657 Húú. Bastille ostroma, már látom lelki szemeim előtt a küldetést. *-* -
#1656 Francia forradalom tünik jelenleg a befutónak. -
#1655 Nem feltétlenül azért mert kijött előbb konzolra, hanem mert a PCsek letöltötték a warez verziót. -
#1654 PC-s warez verzió is már kint van egy hete amúgy :P Szóval ne a konzolosok vigyék már el a balhét ;) -
#1653 Áhhh, ha akkorra jelentik be, akkor számolhatsz még fél év csúszással minimum. Manapság luxus ha valami kijön az elsőre bejelentett release date-re. -
#1652 Köszi, hogy nem rakod spoilerbe! Mindenki képes volt belerakni, most élből tudom, hogy ki nem lesz a 3.dik részben a bombázóság után, pedig eddig azt hittem lesz, nem kéne lelőni mindent, még a játék megjelenése előtt, esélyem sincs, azért azt elég bunkóságnak érzem, hogy már a megjelenés előtt le kell lőni mindent. Asszem most nem látogatom ezt a fórumot amíg végig nem játszottam.
Mindig ez van, ha konzolra előbb kijön, akkor már le kell lőni a Pcseknek a szórakozását. -
#1651 Elvileg azt mondják, hogy a 3 egy az egyben a jövőben fog játszódni, nem? Meg valami ilyesmit hallottam, hogy 2012-es világ vége dátum előtt valamivel jön. -
#1650 Szerintem a 3-ban lesznek visszaemlékezős küldetések vele. ilyen tragikusan mégsem válhatnak meg tőle. viszont a "gép" mellé biztos valéami új bombázót fogunk kapni, legalább Desmond jól jár - megint. -
#1649 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már a játék legelején mondják, hogy Lucy nagy veszteség. Eleinte nem akartam vele foglalkozni, de amúgy tényleg meghalt :S Bár én nem tartom kizártnak, hogy a 3-ban visszatér majd valamilyen formában. Szerintem ahhoz képest, hogy viszonlag kulcsfontosságú szereplő, elég könnyen megváltak tőle, úgyhogy valami nagy visszatérést remélek a 3-ban -
RAMyMamy #1648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja, én is. kis gyáva seggfej, felmenekült a torony tetejére és olyan ratyi, még rád se támad :D most vártam egy kicsit, hogy nekem jöjjön, azért annyira ne legyem már egyszerű leölni... -
xido #1647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kopasz fószerről azt hittem keményebb lesz,úgy ábrázolták folyton az előzetesben:)
-
RAMyMamy #1646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hm, és tényleg. újrakezdtem most, ez azután van, mikor megölted a kopasz fószert az elején és visszadob az animus islandre. először mentem egyből a küldetéshez, de most kicsit mászkáltam és tényleg elkezd rebecca meg shaun beszélgetni, pont erről. -
xido #1645 Szakavatott ACB multi játékosoknak lesz egy kikacsintás a singleben,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ugyanis a templomosok időnként bérgyilkosokat küldenek ránk és hallani lehet a suttogó hangot...mikor elsőre hallottam,egyből bekapcsoltak a reflexek,hogy ez mit jelenthet:)
-
#1644 He?:) Mind a 4 frakciónak ugyanúgy ott van a számtalan küldetése, ott vannak a fekete ponttal jelölt apró küldetések, ott van a könyv, kincs, fragment gyűjtögetés, a tower defense-es védelem (amiért kapod az assassin-os mellékeseket), a városépítés, stb, stb. -
#1643 jól kisajnálták a mellékküldetéseket, végigviszed és semmit nem tudsz kb csinálni -
#1642 Hát videókat azóta is szúrtak be, de nincs ezzel semmi probléma. Nem kell megnézni :)
Amúgy tényleg jobb volt a Brotherhood, ez a rész kicsit olyan mint a Tomb Raiderben az Underworld: Túl komorra sikeredett, de azért lehet szeretni.