2055
Need for Speed: The Run
  • gduck
    A jobb alsó sarokban állítsad 1080p-re :D
  • janihunk
    Nem is láttam még.:D
  • Büdös Bohóc
    rég láttál te már ps3-at kisfiam :D
  • Bronx South
    Az a helyzet míg más leszűri a nagy semmit egy videóból, addig én 100% -osan majd abból következtetek mikor majd itt lesz fullba a játék max graffon. Addig amit látok nem rossz.
  • janihunk
    Hát ezen a tralieren nagy ronda az tény.
  • Totti5
    PS2? ez vicc volt?
  • mk452001
    Erre a kérdésre csak egy idézet jut eszembe a 2012 c. filmből: "Csehszlovákiából is jelentettek földrengést".
    Ezek után ne várj sokat ilyen téren ;)
    (bár, még van a cseheknek egy évük :P)
  • Bronx South
    Jó lesz ez. Ha meg jó lesz a story is részleteiben akkor sokáig húzza majd nálam.
  • Szabi1991
    a grafika kb ps2, viszont Japán és Amerika mióta tartozik Európához ? o.0
  • janihunk

Ez mi? Konzol????
  • janihunk
    Nem müxik a videó beszúrás. Need for Speed The Run and Sports Illustrated - Behind the Scenes (Part 2)
  • janihunk
  • janihunk
    Először próbáljuk ki szerintem.
  • bpeti72
    Szerintem, ez a játék, minden eddigi legszarabb NFS-nél rosszabb lesz. Erre már odarakhatják, nulla éves kortól.
  • gduck
    Kormányhoz nem való a külső nézet :) Nem is tudja a csávó se így irányítani...
  • bpeti72
  • bpeti72
    Engem nem zavar, sohasem játszom külső nézetből:)
  • Szabi1991
  • janihunk
    Jaja nekem is. Sőt a kamera is bejön mikor közelebb jön fékezésnél. Csak azt sajnálom hogy nincs szabad kóborlás.
  • Bronx South
    Perfect az irányítás, nekem tetszik.
  • janihunk

• Ariakus
    Pedig sztem nem ez az első NFS amiben benne van ez a feature.
  • Büdös Bohóc
    [mármint belső nézet]
  • Büdös Bohóc
    JA HOGY NINCS ILYEN A JÁTÉKBAN BOOOOOCS...
  • Büdös Bohóc
    kezdjük ott, hogy aki vezetés élményt akar, az ne játsszon külső nézetben
  • janihunk
    Majd kiderül menyire zavaró, én pozitívan álok hozzá.
  • Fpocok
    Én már játszottam olyannal, ahol ilyen volt: Kanyar előtt lefékeztem és hirtelen nem tudtam, hogy milyen messze van a kanyar és én milyen gyorsan megyek. Borzalmas.
    Én GT1-2-3 -on nöttem fel, ott nem volt ilyen bullshit. Tökéletesen lehetett érezni minden egyes kanyart. Persze el hiszem, hogy így látványosabb, de szerintem nem praktikus.
  • janihunk
    Fura megoldás, de nem hiszem hogy zavaró lenne. Nekem legalábbis nem az.
  • Fpocok
    Csak engem zavar az, hogy amikor lefékez, akkor a kamera közelebb lesz az autóhoz? Ez engem nagyon zavar, teljesen kizökkent, elvesztem a sebesség érzetem...
  • Büdös Bohóc
    Fizika a Most Wanted óta "furcsa". Már ha a furcsa szó egyenlő a SZARral :) MW-et még szerettem, jók voltak a zenék stb, de a többi...
  • janihunk
  • gduck
    Hopsz, na ilyenkor pirulok. A HP-ban is totálkárnál game over! Igazad van, szakadékba esésnél itt is vége lehetne a futamnak
  • szabii98
    Quattro
  • Stockbauer33 #818
    Thx.Remélem lehetőséged lesz kormányal kipróbálni.A videóból látszik h nem a megszokott beb..om a kanyarba és jóvan irányitás lesz.
  • janihunk
    Nem csak kiírná hogy game over és restart. Nem hogy visszateszi a pályára az autót.
  • gduck
    Tényleg nem kötekedni szeretnék, de mi más lehetne egy autós játékban? Jön a halottkém daruskocsival? ;)
  • janihunk
    Nem mondtam hogy szar. Hanem hogy gagyi ez a megoldás. Egyszerű.
  • gduck
    Valóban olyan mint a HP, nem szimulátornak készül ez, hanem árkád játéknak. Jó is ez így ;)
  • gduck
    Hát tényleg szar! Ha normális játék lenne, azonnal kilépne a játékból és minimum 3 hétig el se hagyná hogy indítsad
  • janihunk
    Hát igen ez kb olyan mint mikor én elsőnek fogtam a kezembe 360 kontrollert. Szerencsére az első játékom a burnout paradise-volt. Kicsit ütköztem kb 10 perc aztán ment simán.