2055
Need for Speed: The Run
-
#851 A jobb alsó sarokban állítsad 1080p-re :D -
janihunk #850 Nem is láttam még.:D -
#849 rég láttál te már ps3-at kisfiam :D -
#848 Az a helyzet míg más leszűri a nagy semmit egy videóból, addig én 100% -osan majd abból következtetek mikor majd itt lesz fullba a játék max graffon. Addig amit látok nem rossz. -
janihunk #847 Hát ezen a tralieren nagy ronda az tény. -
#846 PS2? ez vicc volt? -
mk452001 #845 Erre a kérdésre csak egy idézet jut eszembe a 2012 c. filmből: "Csehszlovákiából is jelentettek földrengést".
Ezek után ne várj sokat ilyen téren ;)
(bár, még van a cseheknek egy évük :P) -
#844 Jó lesz ez. Ha meg jó lesz a story is részleteiben akkor sokáig húzza majd nálam. -
Szabi1991 #843 a grafika kb ps2, viszont Japán és Amerika mióta tartozik Európához ? o.0 -
janihunk #842
Ez mi? Konzol???? -
janihunk #841 Nem müxik a videó beszúrás. Need for Speed The Run and Sports Illustrated - Behind the Scenes (Part 2) -
janihunk #840 -
janihunk #839 Először próbáljuk ki szerintem. -
#838 Szerintem, ez a játék, minden eddigi legszarabb NFS-nél rosszabb lesz. Erre már odarakhatják, nulla éves kortól. -
#837 Kormányhoz nem való a külső nézet :) Nem is tudja a csávó se így irányítani... -
#836 -
#835 Engem nem zavar, sohasem játszom külső nézetből:) -
Szabi1991 #834 -
janihunk #833 Jaja nekem is. Sőt a kamera is bejön mikor közelebb jön fékezésnél. Csak azt sajnálom hogy nincs szabad kóborlás. -
#832 Perfect az irányítás, nekem tetszik. -
janihunk #831
-
Ariakus #830 Pedig sztem nem ez az első NFS amiben benne van ez a feature. -
#829 [mármint belső nézet] -
#828 JA HOGY NINCS ILYEN A JÁTÉKBAN BOOOOOCS... -
#827 kezdjük ott, hogy aki vezetés élményt akar, az ne játsszon külső nézetben -
janihunk #826 Majd kiderül menyire zavaró, én pozitívan álok hozzá. -
#825 Én már játszottam olyannal, ahol ilyen volt: Kanyar előtt lefékeztem és hirtelen nem tudtam, hogy milyen messze van a kanyar és én milyen gyorsan megyek. Borzalmas.
Én GT1-2-3 -on nöttem fel, ott nem volt ilyen bullshit. Tökéletesen lehetett érezni minden egyes kanyart. Persze el hiszem, hogy így látványosabb, de szerintem nem praktikus.
-
janihunk #824 Fura megoldás, de nem hiszem hogy zavaró lenne. Nekem legalábbis nem az. -
#823 Csak engem zavar az, hogy amikor lefékez, akkor a kamera közelebb lesz az autóhoz? Ez engem nagyon zavar, teljesen kizökkent, elvesztem a sebesség érzetem... -
#822 Fizika a Most Wanted óta "furcsa". Már ha a furcsa szó egyenlő a SZARral :) MW-et még szerettem, jók voltak a zenék stb, de a többi... -
janihunk #821 -
#820 Hopsz, na ilyenkor pirulok. A HP-ban is totálkárnál game over! Igazad van, szakadékba esésnél itt is vége lehetne a futamnak -
#819 Quattro -
Stockbauer33 #818 Thx.Remélem lehetőséged lesz kormányal kipróbálni.A videóból látszik h nem a megszokott beb..om a kanyarba és jóvan irányitás lesz. -
janihunk #817 Nem csak kiírná hogy game over és restart. Nem hogy visszateszi a pályára az autót. -
#816 Tényleg nem kötekedni szeretnék, de mi más lehetne egy autós játékban? Jön a halottkém daruskocsival? ;) -
janihunk #815 Nem mondtam hogy szar. Hanem hogy gagyi ez a megoldás. Egyszerű. -
#814 Valóban olyan mint a HP, nem szimulátornak készül ez, hanem árkád játéknak. Jó is ez így ;) -
#813 Hát tényleg szar! Ha normális játék lenne, azonnal kilépne a játékból és minimum 3 hétig el se hagyná hogy indítsad -
janihunk #812 Hát igen ez kb olyan mint mikor én elsőnek fogtam a kezembe 360 kontrollert. Szerencsére az első játékom a burnout paradise-volt. Kicsit ütköztem kb 10 perc aztán ment simán.