Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
28. helyen állok a játékban és folyton kilép, azt írja, hogy a működése leállt.
Mi lehet a gond?
DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz, 3 giga ddr2, r240 4 gigás, 500 wd hdd, Win8.1,(32b) Avast free
"NFS Carbon screenshots were sent to old nfs site - taken down.
NFS Undercover and NFS Shift screenshots were sent to old "MyNFS" website which was taken down.
NFS Hot Pursuit, NFS Shift 2, NFS The Run sent screenshots to their separated autolog web sites which all been taken down, now you can see photos only through the game menu.
NFS Network is still only for Rivals."'
hát ez így nagyon gagyi, ehh
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.25. 20:45:56
"Nulla tenaci invia est via"
nem tudom elhinni hogy ilyen jó fotómod van, erre egyszerűen sehol nem lehet normálisan megtalálni a képeket :-(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha valamit csinálsz, csináld jól!
A válasz egyszerû.. multiplayer.. plusz láthatod a barátaid idejét a játékban 😄
magyarítás van, de nem próbáltam
"..
1.Telepítsd egy általad létrehozott mappába a magyarítást, de az ne a játék könyvtára legyen. Majd innen kell átmásolni a két "de" nevû fájlt az alábbiak szerint.
2.Telepítéskor a telepítési mappában létrehoz egy UPDATE fájlt. Na én ezt töröltem.
3.DataWin32Loc mappából kitöröltem az összes nyelvi fájlt, az Audio-t nem.
4.Ide másold át az 1-es pontban említett két "de" nevû fájlt.
Most már el kell, hogy induljon..."
Sose volt még eredeti játékom (tehát még sose játszottam PCn játékkal! 😄DD) De ez most istenemre mondom annyira tetszik hogy megvenném 1000 forintért 😄 Viszont nem tudom van e értelme, mivel vagyok elõrébb az eredeti játékkal mint egy torrentessel? Az érzésen kivül?
Project D|Rare Car Collector|
hogy lehet itt 5 resetet elhasználni ? 😊
Hogyan lehet beállítani a voice chatet, hogy halljanak engem is? Más játékokban kíválóan mûködik a mikrofonom, de itt nem.
Nos nem véletlenül írok ide és nem mondjuk a Most Wantedbe, a jelek szerint a The Run történetén - már amennyire azt a nyúlfarkú sztorit annak lehet nevezni (hozzáteszem még mindig jobb, mint az új MW) - fog alapulni. Nekem is ez tûnt a legésszerûbb választásnak, egy tuningbetyár-utcai versenyzõs NFS-nek kevésbé örültem volna, amúgyis ezt a Halálos Iramban már rég ellõtte, ráadásul az a korszak szerencsére vagy sajnos - mindenki döntse el maga - már végetért.
A szereplõgárda is megvan, így lesz olyan, aki Jack Rourke vagy épp Sam Harper szerepének felel meg.
Csak egy karaktert hiányolok, egy mindenre elszánt zsarut, kinek küldetése a rosszfiúk rács mögé juttatása.
Igen, mint Cross a MW-Carbon-ból.
NFS Film hírek
YouTube: 23Drazse
(Na ezt jól megcseréltem.)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Sziasztok! 😊
Hát nagyon sokan kértétek tõlem, hogy csináljak autós videót és erre került a választásom és a videó alatt tettem egy bejelentést is. 😊 Sajnálom, hogy kicsit gyorsan beszélek, próbálok leszokni róla. :$😄 Köszönöm a megtekintéseket és iratkozzatok fel ha tetszett a videóm! 😊
Puszi, Nika.
Oldalam: http://nikavideos.blogspot.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Nika_W/...
Twitter: https://twitter.com/Nika_Videos
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Játék közben kifagy a kép. Olyan mintha a driverrel lenne gond. A legfrissebb catalyst van fennt.
Tud valaki erre megoldást?
Már az 1.1-et is felraktam és azzal is.
Elõre is köszönöm.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Most keszulok megvenni a jatekot a CD Galaxysban,az lenne a kerdesem,hogy a multi resze meddig fog menni(hany evig?)Mikor fogjak leallitani a szervereket??
2, crc hiba már rossz
3, nem kell hozzá origin (már ha warez)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Feltelepítettem,volt benne pár crc hiba. Origin-re beléptem,és elindul a játék intro,majd bedob 1 ablakot,hogy failed...autolog server,és ok,mást nem lehet nyomni. Ezután sötét képernyõ és szól a zene,semmi hosszú percekig...Mi lehet a baj?
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Most vettem meg a játékot és az originen nem is enged túl. Regisztráltam meg minden de azon kívül se kép se hang. Pörgeti a lemezt új installációnál és le is áll. Rá települt a gépre a progi és kész....
Shiftet 1000ért vettem de az megért volna 4 5 ezret is ...
:) Semmi okosság :P
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nekem is ugyan az gondom mint tpbence0323-nak! Segítsetek!
Elõre is kösz!
(eredeti a CD,tegnap vettem új volt,minden megfelel rendszerkövetelményeknek) Mi lehet a probléma?