2055
Need for Speed: The Run
-
High end PC #1051 Mi ez a hülyeség? Ez hót ugyanaz, mint a Limited Edition, ugyanazokat a plusz kocsikat és 5 exkluzív kihívást adják hozzá. Másrészt csak a magyar oldalakon dobja ki a Google a találatokat, ez vagy fake ez a Las Vegas Edition, vagy valami nagyon nagy magyar bucsuskodás. -
#1050 Need For Speed: The Run Las Vegas Edition
A Las Vegas Edition tartalma:
- NFS: The Run alapjáték
- 2012 Porsche 911 Carrera S (bónusz autó)
- Lamborghini Aventador (bónusz autó)
- 2012 Chevrolet Camaro ZL1 (bónusz autó)
- öt exkluzív kihívás
Előrendelhető! -
janihunk #1049 Jöhetne már. -
#1048 Fölső kép ! -
Bullitt #1047 Na, hoztam már pár képet, nehogy behaljon a topik :D
-
#1046 Hát irányítás ezen is "darabos". A HP csúsztatott kanyarvétele nekem bejött, ezután így a demóban nagyon furcsa volt irányítani XD -
janihunk #1045 Az viszont tényleg zavar hogy semmi sebesség érzet. Legalább elmosódna a környezet. De hát ha PC-n ez jobb lesz. -
janihunk #1044 Videók alapján nem nem úgy tűnik hogy bezavarna. De majd a teljesben kiderül, szerintem jóféle. -
#1043 "Nekem bejön a kamera ahogy közelebb megy az autóhoz" Azt én nem írnám rá hogy tetszetős, inkább azt hogy elveszted a fonalat egy kanyarban. -
#1042 Nem is vártam cockpitet, de remélem hogy a motorháztető nézet nem lesz elbaszva. -
janihunk #1041 Nekem olyan mint ha repülne az autó az út felett, mint ha nem volna alatta kerék. Nekem bejön a kamera ahogy közelebb megy az autóhoz, tetszetős. -
Bullitt #1040 Motorháztető, bumper cam, meg külső van. Cockpit nincs. -
#1039 Motorháztető nézet van nem ? Ha nincs cockpit nézet akkor motorháztető nézetet szoktam használni, bár idáig két játékról tudok ahol elbaszták. A World mert egy idegesítő pacát látsz elől, a HP -ban meg full imbolygás az egész úgy. A World bár nem érdekel mert azzal nem játszok, de a HP -t sajnos külső nézetben tudom tolni máig is, viszont ott nincsenek ilyen idióta mozgások. -
Bullitt #1038 Az tényleg kurvára idegesítő. Külső kamerában ha fékezel bezoomol az autóra és nagyon nem érzed tőle a kanyart... -
#1037 Mintha lenne egy kis Undercover beütés a grafikában meg irányításilag, ez csak a trailerekben tűnt HP -nak.
A kamera mozgása meg elsőre idegesítő. -
janihunk #1036 Kicsit hosszabban:
-
#1035 kis videó -
janihunk #1034 Ezt tényleg csak összevágták. A játék legjobb pillanatai vannak benne :D -
#1033 ááá de jó lesz ez a game :))) én már megkajáltam, ahogy feró mondaná :D -
janihunk #1032 Most akartam linkelni:D De ez nagyon hangulatosra sikerült. Zene is illik alá. -
Bullitt #1031 Trailert tudnak vágni :D
-
#1030 A demó után nekem is fura érzésem volt, de remélem kellemesen fogok csalódni :D -
#1029 ez jól néz ki, de én már ezt az nfs-t is temetem a demo után.. -
RYO21 #1028 -
Bullitt #1027 A hivatalos oldalon van:
-
#1026 Gondoltam betenném magamnak háttérképnek, de kötözködj csak nyugodtan. -
High end PC #1025 Tudsz belőle szilvásbuktát csinálni? -
#1024 Tudsz belőle 1680x1050 -es képet csinálni ? -
Bullitt #1023 Mondjuk úgy, hogy nem akarod látni a teljes méretű képet. :D:D Az ördög a részletekben rejlik. -
Szabi1991 #1022 tehát csak render, viszont nem sikerült még így se egy normális textúrát tenni az autó elejére -
Bullitt #1021 Ez a kép megvan nekem elég brutális méretben is... 33 megabájt és 10240x5760 felbontású :D:D -
Szabi1991 #1020 promo képeket legalább tudnak hangulatosat csinálni ha akarnak.. :D
-
High end PC #1019 Az első pályából ítélve én unalmas HP koppintának véltem elsőre. De a havas pálya villantott olyat, ami NFS-ben még sosem volt. Tömény akcióautóka az a pálya. Hangulatra meglesz a maga feelinge ennek a résznek is. Bár tény, hogy novemberben a HP hangulatától jobban visítottam, annyira hozta a régies feelinget. Már csak a grafika legyen szebb, alig várom, hogy megvehessem PC-re.
Ja, már minden kocsi lesz benn, amit csak szeretnék, Miura, Countach, Murciélago, Aventador...már csak egy nyamvadt Diablo-t tegyenek be, különbem harapok! :)
DLC-k vajon jönnek majd PC-re is? -
Bullitt #1018 Az szerintem is. Videón nem estem tőle hasra, de első, sőt, második játékra is jó volt szerintem. És hiába tudod, hova esnek a sziklák, attól még simán beleszállsz a havas-jeges út miatt. -
#1017 grafikát 1 hónappal a megjelenés előtt még ne temessük szerintem. -
#1016 nem, ilyenkor még nekünk sem árulnak el infókat a következő részekről... -
Stockbauer33 #1015 Az Underground 2 folytatásáról volt vmi hír? -
High end PC #1014 Egyébként a havas pálya nagyon dinamikus és akciódús, az a rész bejövős. -
Bullitt #1013 A Shift 2 kavarta meg a dolgokat, de évenként egy NFS lesz. Nem tudom, honnan veszitek, hogy ráálltak évi 2-re, de nem lesz jövőre a Criterion berkein belül készülő új részen kívül más (igen, Criterion dolgozik rajta, mostantól a BB és közöttük megy az adok-kapok, a Shift amolyan mellékág volt, számok alapján pedig nagyon valószínű, hogy NEM lesz 3. rész). -
#1012 Akkor lehet hogy jövőre is 2 új rész jön?
Hát egy esetleges új Shift-nek most nem igazán örülnék... Inkább a Criterion villantson már valamit az új NFS-ből.