Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
Ez a Siftes Pc exkluziv gondolatod nem is olyan rossz, lenne benne ráció is. Remélem a 3. rész már esõvel boxal, stb-vel lesz.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Bronx South
Megmondom frankón hogy engem már nem igazán érdekel a demó. PC -n jó lett volna a saját kezemmel kipróbálni, ez végül nem így lesz, a tartalma pedig nem hiszem hogy több lenne mint amennyit a trailerekbõl és az elõzetes gameplayekbõl láttunk.

gduck
Azt gondoltam hogy 0day lesz, ismerve a gyûjteményedet 😄 😄

Ez egész jó résznek tûnik, majd a demóra kíváncsi leszek boxon.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ezek a képek már nekem is tetszenek, az eddigi Black Box részeknél valósághûbb irányítás is bejön videók alapján, a kocsilista is, a környezeti tájak is, tuti, hogy 0day vétel lesz, úgy látszik ha több idõ áll rendelkezésre, a Black Box is tud hangulatos játékot alkotni.

De leginkább a Criterion 2012 novemberére pletykált részére várok, remélem megint feltámasztanak egy klasszikust, legjobban egy Porsche Unleashed 2-nek örülnék, giga graffal és tökéletes arcade-szim közti egyensúllyal.

A Shift vonalért meg aggódom, remélem lesz folytatás, még ha nem is ugyanavval a stúdióval, kár lenne, ha egy ilyen nagyszerû vonal kihalna, ráadásul szerintem a Shift szériát egyenesen PC exkluzív játékká kellene tenni, még tovább fejlesztett fizikával, új grafikai motorral, sokkal több tartalommal, mint igazi Forza és GT riválist.

Hát, nekem ezek a legszebb álmaim NFS ügyileg, de hát, kicsi a valószínûségük, egyelõre itt a The Run, azt meg majd meglátjuk, mit hoz a jövõ, nektek meg jó utat! <#nemtudom>

Azokat én is várom. De amúgy is azt az 1 hót ki lehet bírni.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Nekem elég lesz ha a Bullit leteszteli 😊

A pontos tervezett programunk jelenleg:

Október 11-én szállunk fel Európából (én Róma-Amszterdam-Vancouver útvonalon, giornalista BP-London-Vancouver), hogy aztán egy másik kontinensen töltsünk 5 teljes napot.
Érkezés után másnap Gio már fel is kerekedik, s illegális bevándorlóként áttépi az USA határát, hogy megnézze Seattle városát. Ezalatt jómagam Vancouver-ben nézek szét és lövök 222423453454 darab fényképet.
Csütörtökön Run prezentáció, illetve a játék tesztelése.
Pénteken szintén tesztelés, illetve kérdezz-felelek egy Run, majd World producerrel, videóinterjút igyekszünk készíteni!
Helyi idõ szerint szombat délután indulás vissza Európába, érkezés valamikor másnap.

Plusz amit hoz kép és videó anyagot úgyis megosztja majd velünk és több mint valószínû h egy komolyabb cikket ide vagy ide rittyent a tapasztalatairól

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szép lesz ez. De a demóért kár.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

[HUN]FaTaL
Engem még mindig mûanyag játékautókra emlékeztetnek.

http://goo.gl/gd6Zi5

és még nem volt idejük megcsinálni ? akkor miért mutatnak olyan képet amin látszik...

az EA mintha direkt maga ellen kampányolna..

Bronx South
Egy ideje már köztudott dolog hogy kispórolták az arcokat.

klónok csatája ? <#idiota>

Bronx South
Az nem az élsimítás rovására írható.

Az mondjuk igaz, hogy elég szögletesek... 😄

Bronx South
Az autók kidolgozottsága látszik rendesen, a blur max a tájat takarja el.

[HUN]FaTaL
Hát ezek annyira tele vannak baszva blurral, hogy akár konzolon is készülhettek volna.

Bronx South
Hát nem is konzolon 😄

Na még néhány új kép. Ezek valószínûleg PC-n készültek.

Bronx South
Utolsó kép odabasz <#eljen> de hát... muscle csak ilyen lehet.

Majd' elfelejtettem ide is posztolni.

Quattro^^

El Camino:

Bronx South
<#eljen><#wave>

Jó utat. És várunk azért pár vidit is.

gduck
Kérdés: Beférek-e a bõröndbe? <#idiota>

UI: Jó utat és várjuk az élménybeszámolót! <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jó utat <#wave>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Írtam privátot

Prince23
Épp ez az, a rajongók miatt is megérne ez, fõleg h mostanában minden videó úgymond Youtube-párti, orientált. most mi köze a rajongók növeléséhez a sok hülye reklámnak? nem errõl van szó, legalábbis én nem erre értem a dolgokat. a rajongókból pedig nõ a visitorok száma is. azt meg ne mond hogy nem érdekel az oldal látogatottsága 😊

ha más kisebb need for speed témájú külföldi oldal tud magának csinálni yt-s profilt, akkor ti miért ne tehetnétek meg. de hát ez a gond a magyar mentalitással sajnos 😊)))

Nyilván rengeteg csatornát lehet használni, és használnánk is, de.
Nálunk sosem a rajongók/látogatók száma volt az elsõdleges. Akkor már rég teleaggattuk volna az oldalt reklámokkal. A külföldi terjeszkedés meg sajnos távol áll tõlünk, mert nagyon nincs kapacitásunk rá, per pill is jelenleg én vagyok az egyetlen, aki normálisan tud foglalkozni a hírekkel és egyebekkel, és ugyan tudnék fordítani, a plusz munkára már nincs idõm egyszerûen. Lényegi tartalmi munkát csak ketten végzünk, a többiek inaktívak, illetve van egy fejlesztõnk, aki egyedül hegeszti már egy ideje az új szájtot.

De minek?

Prince23
Ja meg mióta van ez a facebookozás, ennek köszönhetõen a youtube felhasználók is bõvülnek, ezerrel. szinte már alapkövetlemény lesz egy gmail fiók mellett

Prince23
Need for speed videókat a készítõk nem adnak ki naponta, hogy annyira leterhelõ legyen 😄 Valamit valamiért, a cél érdekében meg pláne. Nézz rá az AssassinsCreed profilra, van vagy 10 belõle YT-n, mégis mind sikeresek nézettség, rajongók szempontjából 😊

Szomorúan hallom. Azért köszi.

Hivatalos twitteren írták, hogy PC-s demo nem lesz.

Írhatnának már valamit hogy lesz- PC-s demó vagy sem.

[HUN]FaTaL
A filmek váltottsorosak, ellentétben a játékokkal.

Nincs annyira jó netem, hogy újra feltöltsek egy HD videót (fõleg nem itt a koliban). Felesleges szvsz, így is 600-szor repostolják ugyan azt a videót. Sokadrészt pedig így gyorsabb picit, mint pepecselni a letöltéssel/visszatöltéssel. 😄

Prince23
Saját Youtube oldalt nem csináltok már? 😊

OFF-ot hagyjuk mostmár, menjetek a dühöngõbe vitázni az FPS-ekrõl meg hardverrõl.

Bronx South
Folyamatos képként érzékeli, de 60 fps az a határ ami alatt változást lehet észrevenni. Nem tudom hogy volt már olyan veled hogy 60 feletti értékrõl lezuhant mondjuk 30-35 re az fps. Én azt vettem észre hogy érzékelhetõen elkezdett szaggatni a játék, bár nekem egy játék játszhatósági szintje a 30+ fps, az alatt diavetítés. Filmekkel nem tudom mi a helyzet, de egy játék alapvetõen más.

Jó kis videó.Nagyon kiváncsi leszek mit tud ez az új Pagani meg az Aventador

Bronx South
Szánd rá magad és nézz körbe a hardverek közt, van pár fasza teszt oldal, pár nap alatt képbe leszel annyira hogy már nagyjából ismerni fogod mi mennyit tud, melyik márka éri meg leginkább, majd nézz körbe a hardver piacon, erre is van pár fasza keresõ, alternatívaként ott van a ph apró is jobbnál jobb ajánlatokkal, kereskedõkkel, boltokkal etc. és nem fogsz "konzolos alaptalan" hülyeséget írkálni.

Sûrûn nézem a hardvereket, a teszteket, és az árakat nagyjából képbe vok a témában szóval ha azt mondom hogy 150-160K ból össze lehet rakni frankó gépet, akkor azt nem a hasamra ütve mondom.

És hogy miért szar egy PS3 ? Hát tulajdonképpen magamból indultam ki, végülis szeretek játszani full minõségben, továbbá egy PC nem csak játékra használható, de ezt a konzol vs. pc vitát inkább dobjuk.

Gondolom ninja vagy ha 40 fps alatt a szemed már nem észleli folyamatos képként... Ne nevettess már. Filmeket se nagyon nézel akkor ugye? 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

bpeti72
Én csak feltettem egy egyszerû kérdést. Te meg kínodban röhögsz, mert nem tudsz megfogalmazni egy normális választ. De azt még nem hallottam miért is szar?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

pxxl
lol? 😄

az a baj hogy a sok blur-tól nem látod a dolgokat 😄

All hail the double x!

bpeti72
Minden el megy fullon.

bpeti72
Ne haragudj, te mirõl beszélsz? Mond meg nekem mi a szar szerinted a PS 3-ba? 150-bõl nem raksz össze olyan gépet, amin minden elmegy az tuti, mert mindjárt ott van példának a Crysis, és szerintem az NFS RUN demo sem fog elindulni, még a te gépeden sem<#vigyor4>

bpeti72
Nem akarok én senkit meg gyõzni, csak én is konzol ellenes voltam, de számomra több elõnye is van mint a pc nek. Persze az is meg van mellette, de beleuntam, hogy állandóan fejlesztgessek egy játék miatt. Arról meg nem is beszélve ami nem jelenik meg pc-re.

Büdös Bohóc
Plusz viszonyítás kérdése, hogy mi a szar, ha valaki nem lát a pcs világba (én pont fordítva a konzolos felé), akkor nem tudja milyen lehetne a grafika úgymond... És azért még mindig elõnyös dolog, ha évekig 40 FPS a játék a gépeden és viszonylag szép is. Én magam az irányítás miatt nem preferálom a konzolt + eddig nem volt lehetõség arra, hogy egyáltalán vegyek ilyet (és ha fogok is várok most már a következõ generációra)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
jó lehet utálni a konzolt (én is), de azért lefikázni nem kell a ps3-at annyira 😊 Kezd már kicsit csúnyulni de még mindig azért hm...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed