2055
Need for Speed: The Run
  • janihunk
    Szomorúan hallom. Azért köszi.
  • Bullitt
    Hivatalos twitteren írták, hogy PC-s demo nem lesz.
  • janihunk
    Írhatnának már valamit hogy lesz- PC-s demó vagy sem.
  • [HUN]FaTaL
    A filmek váltottsorosak, ellentétben a játékokkal.
  • Bullitt
    Nincs annyira jó netem, hogy újra feltöltsek egy HD videót (főleg nem itt a koliban). Felesleges szvsz, így is 600-szor repostolják ugyan azt a videót. Sokadrészt pedig így gyorsabb picit, mint pepecselni a letöltéssel/visszatöltéssel. :D
  • Prince23
    Saját Youtube oldalt nem csináltok már? :)
  • Bullitt
    OFF-ot hagyjuk mostmár, menjetek a dühöngőbe vitázni az FPS-ekről meg hardverről.
  • Bronx South
    Folyamatos képként érzékeli, de 60 fps az a határ ami alatt változást lehet észrevenni. Nem tudom hogy volt már olyan veled hogy 60 feletti értékről lezuhant mondjuk 30-35 re az fps. Én azt vettem észre hogy érzékelhetően elkezdett szaggatni a játék, bár nekem egy játék játszhatósági szintje a 30+ fps, az alatt diavetítés. Filmekkel nem tudom mi a helyzet, de egy játék alapvetően más.
  • Bullitt

• Stockbauer33 #762
    Jó kis videó.Nagyon kiváncsi leszek mit tud ez az új Pagani meg az Aventador
  • Bronx South
    Szánd rá magad és nézz körbe a hardverek közt, van pár fasza teszt oldal, pár nap alatt képbe leszel annyira hogy már nagyjából ismerni fogod mi mennyit tud, melyik márka éri meg leginkább, majd nézz körbe a hardver piacon, erre is van pár fasza kereső, alternatívaként ott van a ph apró is jobbnál jobb ajánlatokkal, kereskedőkkel, boltokkal etc. és nem fogsz "konzolos alaptalan" hülyeséget írkálni.

Sűrűn nézem a hardvereket, a teszteket, és az árakat nagyjából képbe vok a témában szóval ha azt mondom hogy 150-160K ból össze lehet rakni frankó gépet, akkor azt nem a hasamra ütve mondom.

És hogy miért szar egy PS3 ? Hát tulajdonképpen magamból indultam ki, végülis szeretek játszani full minőségben, továbbá egy PC nem csak játékra használható, de ezt a konzol vs. pc vitát inkább dobjuk.
  • sublimaze
    Gondolom ninja vagy ha 40 fps alatt a szemed már nem észleli folyamatos képként... Ne nevettess már. Filmeket se nagyon nézel akkor ugye? :D
  • bpeti72
    Én csak feltettem egy egyszerű kérdést. Te meg kínodban röhögsz, mert nem tudsz megfogalmazni egy normális választ. De azt még nem hallottam miért is szar?
  • Bullitt
  • pxxl
    lol? :D

az a baj hogy a sok blur-tól nem látod a dolgokat :D
  • bpeti72
    Minden el megy fullon.
  • bpeti72
    Ne haragudj, te miről beszélsz? Mond meg nekem mi a szar szerinted a PS 3-ba? 150-ből nem raksz össze olyan gépet, amin minden elmegy az tuti, mert mindjárt ott van példának a Crysis, és szerintem az NFS RUN demo sem fog elindulni, még a te gépeden sem
  • bpeti72
    Nem akarok én senkit meg győzni, csak én is konzol ellenes voltam, de számomra több előnye is van mint a pc nek. Persze az is meg van mellette, de beleuntam, hogy állandóan fejlesztgessek egy játék miatt. Arról meg nem is beszélve ami nem jelenik meg pc-re.
  • Büdös Bohóc
    Plusz viszonyítás kérdése, hogy mi a szar, ha valaki nem lát a pcs világba (én pont fordítva a konzolos felé), akkor nem tudja milyen lehetne a grafika úgymond... És azért még mindig előnyös dolog, ha évekig 40 FPS a játék a gépeden és viszonylag szép is. Én magam az irányítás miatt nem preferálom a konzolt + eddig nem volt lehetőség arra, hogy egyáltalán vegyek ilyet (és ha fogok is várok most már a következő generációra)
  • Büdös Bohóc
    jó lehet utálni a konzolt (én is), de azért lefikázni nem kell a ps3-at annyira :) Kezd már kicsit csúnyulni de még mindig azért hm...
  • Bronx South
    Ebben én nem lennék biztos, de ha úgy lenne ahogy írod a sok konzolos mit csinál 3-4 évig ? Élvezi a szart (ha egyáltalán lehet azt élvezni) ? Előbb írtam, 150-160K ból egy olyan PC -t lehet összerakni, ami full graffon elvisz mindent HD minőségben, vízfolyékonyan, bár Bullit kolléga írta hogy neki jó egy játék 25 fps -el full lowon, nekem meg már zavarja a szemem ha egy játék 40 alá megy, és nem folyik ki a látványtól amit egy perfect grafika tud nyújtani, de hát nem vagyunk egyformák.
  • bpeti72
    Arra még várhatsz 3-4 évet mire kidobják az újat.
  • Bronx South
    Mert hamarosan dobhatod a kukába, a Microsoft lassan kidobja az új boxát, és válság ide vagy oda, a Sony is lépni fog ha nem akar lemaradni. A PS3 és a 360 elöregedett típusok. Tehát "amiket sztm nem kell 3-4 évente cserélni" nincs helyén, mert úgyanúgy dobhatod majd szépen ki a PS3 -adat ha játszani akarsz mint egy elöregedett pc-t. És ha azt nézem hogy egy új konzol a megjelenésekor mennyibe kerül, mert akkor még nem dobják fillérekért utánad, akkor inkább helyesebb hozzárakni pár ezret még a kerethez, és venni egy normális gépet.

Továbbá ha normálisan körbenézel, egy olyan gépet ami mindent full grafikán elvisz, nem 300-350K ból fogsz összerakni, igaz a sajátom majdnem karcolta év elején a 300 -at egy faszaságom miatt, továbbá nem ártott váltani a 17 colos crt után, de ha ue-zt a gépet nekem most kéne összerakni (itt a dobozra gondolok csak) szerintem 150-160 ból meglenne, sőt akár egy fokkal jobb is.
  • bpeti72
    Miért?
  • Bullitt
    Mindketten félreértettük egymást, úgyhogy hagyjuk is. Beszéljünk inkább a játékról.
  • Büdös Bohóc
    Ha sikerült azt felfogni, hogy nem a csóróknak van a játék kitalálva, akkor még mindig nem értem miért sírsz, hogy mik a tendenciák. Főleg ha még csak kocka se vagy.
  • Büdös Bohóc
    te is jókor veszel ps3at grat :D
  • bpeti72
    Tavaly volt hat éves a gépem, amit akkor 170e-ért vettünk. Gondoltam ideje lenne lecserélni, mert szeretek minél jobb minőségben játszani. Elkezdtem nézelődni, és kb 300-350 ből tudtam volna összerakni olyan gépet ami nekem megfelelt volna. Közben volt szerencsém kipróbálni a PS3 GT5 párost, és mit mondjak elég meggyőző volt az a (fos) grafika. Sokat rágódtam a dolgon, de a gépre szánt pénzből, vettem egy PS3 slim 320gb+move+GT5+Panasonic 42LCD+DENON 1911 erősítőt, amiket sztm nem kell 3-4 évente cserélni, pedig hála istennek megtehetném a 3-4 évente gép cserét.
  • bpeti72
    Fos grafika?
  • Bronx South
    Én 4 évente veszek új gépet, most év elején járt le nekem az utóbbi ciklus, és szerintem 3-4 évente simán belefér egy 3-4 kilós gép, de nem kell ennyiért venni 200k ból már össze lehet rakni egy fullos gépet, akinek meg esetleg van ilyen téren raktáros ismerőse annak meg szinte ingyen de ebbe most ne menjünk bele. :D

A lényeg annyi, ahogy a kolléga is megírta a hobbira költeni kell, ha az embernek van egy rendszere, pl. a ciklus amilyen időközönként gépet vesz, és tudja hogy majd ha oda kerül a sor zsebből nem fog menni, előre elkezd gyűjteni, vagy bevállal + melót, ennyire egyszerű és szerintem család mellett is fenntartható. (Természetesen ez egy átlag Magyar családra vonatkozik.)
  • Bullitt
    Itt valaki valamit félreértett... ennyire szarul fogalmazok?
    "de az odaírt minimum gép is már kb vicc kategória lassan, ezt be kell látni."
    Erre a részre válaszoltam, hogy nyilván a jelenlegi átlag magyar ember nem nagyon tud jelenleg gépet cserélni. Semmi olyat nem írtam, hogy ezért most minden fejlesztőnek/kiadónak a magyar sztenderdet kéne figyelembe vennie, nem tudom mitől látjátok ezt bele. Nem vagyok hülye én sem...

"2. Ha nincs 3 évente pénzed erre, akkor gondolom játékra sincs, ergo warezolsz ergo nehogy már te mondd meg, hogy a fejlesztők milyen gépre csinálják meg a játékot"
    Egyrészt, ne következtess már ilyen hülyeségre és ne nevezz egyből warezhuszárnak azért, mert nem vagyok akkora kocka, hogy évente cseréljek gépet/végigtoljak minden új játékot. Amivel játszok, azt meg is veszem, gyakorlatilag utóbbi időben csak autókázok a gépen meg Cities XL, a többi agyatlan FPS meg hasonlók nem hatnak már meg, egyszerűen kinőttem belőlük (kivéve Mass Effect). Battlefield 3 is szép és jó, de nem érdekel.
    Nem látom addig értelmét a frissítésre, amíg elvagyok ezzel, a grafika meg minimumon is élvezhető lehet, de nekem már 25 FPS is elég és tudok játszani.

Na, remélem most érthető volt.
  • gduck
    Nvidia GT240 VGA, 1440x900 felbontásban, majdnem full beállítással minden játékot visz. Ezt a kártyát sokan semmibe se nézik, mégis simán lehet vele játszani :D És ráadásul a gép nem radiátorként működik! Téves elképzelés, hogy PC-t játékra csak csillagászati árból lehet kihozni Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen kártyát vegyen, de ha ló nincs, a szamár is jó :D
  • lolSL
    "Az átlag magyar "

majd pont egy EA játéknál fogják nem leszarni az átlag csöveseket.
  • Büdös Bohóc
    100 rugért fel lehet tuningolni a gépet úgy, hogy kövessed a tendenciákat, 3 évente ez annyira sok? Már nem azért, de

1. minden hobbi pénzbe kerül. Az extrémsportolóknak szerinted mennyit kell költeni felszerelésre meg pl arra, hogy elmenjenek valahova űzni az ipart?
    2. Ha nincs 3 évente pénzed erre, akkor gondolom játékra sincs, ergo warezolsz ergo nehogy már te mondd meg, hogy a fejlesztők milyen gépre csinálják meg a játékot
  • csizihungary
    Csak ők nem a mi piacunkat nézik.
  • Bullitt
    Az átlag magyar háztartásnak viszont nincs pénze arra, hogy 2-3 évente új gépet vegyen több száz rugóért. Az én laptopom is öreg, de amíg futnak rajta az új játékok, akár minimumon, addig az életben nem fogom lecserélni, sőt, őszintén ki szeretném húzni vele a köv. konzolgenerációig.
  • Bronx South
    Ennyi.
  • Büdös Bohóc
    A minimum gépigény miért is vicc? Mármint az alatt is tuti lehet majd játszani, de az odaírt minimum gép is már kb vicc kategória lassan, ezt be kell látni.
  • Ryder62
    Egyetértek. Ez egy vicc. Nevetséges hogy olyan gépigényt adnak neki mintha a crysis 3-ról lenne szó. Persze nincs is ami megindokolja ezt. Sínautókázáshoz, vagy a full plastic autók megjelenítéséhez kell ám hardver. Ami jóval rondább mint a HP-ban lévő kocsik kidolgozása. Vagy a realisztikus törésmodellhez, mi? Mikor még a hátsó üveg sem törik szét mikor a helikopter sorozza ezerrel. De még meg sem látszik a golyó nyom lol

Inkább megyek is tolok valami komolyabb autós játékot ami kétszer szebb és realisztikusabb és kétszer alacsonyabb az igénye.
  • janihunk
    Az én gépemet 35K l ki lehet hozni max 40. És szépen megy a BF3 is rajta. De az őszintét megvalva én már nagyon szeretnék 1155 re váltani.