2055
Need for Speed: The Run
-
#811 Ez természetes, de amíg az idióta rétegnek fejlesztenek, muszáj mindent könnyűre építeni, mert másképp nem tudják teljesíteni a kihívást. Nem tudom, nem érzem az irányítást, de ha megnézed milyen profin ment a csávó az utóbbi videóban, már le is vonhatod a következtetést hogy miről írok. -
janihunk #810 :D Normális játékba ilyenkor újra kell kezdeni a menetet. Már a Carbon ban is így volt. -
#809 A legjobb az lenne hogyha kiírna valamit hogy összetörted magad, meghaltál, etc, de ha ez lenne az amcsi dagadt gyerek verné a hisztit hogy nem tudja végigvinni a játékot. -
Bullitt #808 Kedd hajnalban indulok, és még sajnos egyelőre nem 100%, hogy lesz kamera. :S -
janihunk #807 Akkor bocsánat. -
#806 Gamezillah - lengyel videójáték magazin -
janihunk #805 Ezt már te csináltad? Játékról annyi a vélemény hogy javulhatna még. Dik leesik valaki a szakadéka és újrarakja az autót? Hát milyen már ez? -
#804 Egy újabb pofon a xarnak, meg a pénzeteknek. -
#803 Hát inkább a HP hoz tudom hasonlítani ezt a játékot, ami részemről nem baj mert a HP egy kedvenc, szerintem jó lesz ez. -
Bullitt #802 A fizika elég... furcsa. Az ütközések elég irreálisnak tűnnek...
-
#801 Ez a Siftes Pc exkluziv gondolatod nem is olyan rossz, lenne benne ráció is. Remélem a 3. rész már esővel boxal, stb-vel lesz. -
#800 Megmondom frankón hogy engem már nem igazán érdekel a demó. PC -n jó lett volna a saját kezemmel kipróbálni, ez végül nem így lesz, a tartalma pedig nem hiszem hogy több lenne mint amennyit a trailerekből és az előzetes gameplayekből láttunk. -
#799 Azt gondoltam hogy 0day lesz, ismerve a gyűjteményedet :D :D
Ez egész jó résznek tűnik, majd a demóra kíváncsi leszek boxon. -
High end PC #798 Ezek a képek már nekem is tetszenek, az eddigi Black Box részeknél valósághűbb irányítás is bejön videók alapján, a kocsilista is, a környezeti tájak is, tuti, hogy 0day vétel lesz, úgy látszik ha több idő áll rendelkezésre, a Black Box is tud hangulatos játékot alkotni.
De leginkább a Criterion 2012 novemberére pletykált részére várok, remélem megint feltámasztanak egy klasszikust, legjobban egy Porsche Unleashed 2-nek örülnék, giga graffal és tökéletes arcade-szim közti egyensúllyal.
A Shift vonalért meg aggódom, remélem lesz folytatás, még ha nem is ugyanavval a stúdióval, kár lenne, ha egy ilyen nagyszerű vonal kihalna, ráadásul szerintem a Shift szériát egyenesen PC exkluzív játékká kellene tenni, még tovább fejlesztett fizikával, új grafikai motorral, sokkal több tartalommal, mint igazi Forza és GT riválist.
Hát, nekem ezek a legszebb álmaim NFS ügyileg, de hát, kicsi a valószínűségük, egyelőre itt a The Run, azt meg majd meglátjuk, mit hoz a jövő, nektek meg jó utat! -
janihunk #797 Azokat én is várom. De amúgy is azt az 1 hót ki lehet bírni. -
Stockbauer33 #796 Nekem elég lesz ha a Bullit leteszteli :)
A pontos tervezett programunk jelenleg:
Október 11-én szállunk fel Európából (én Róma-Amszterdam-Vancouver útvonalon, giornalista BP-London-Vancouver), hogy aztán egy másik kontinensen töltsünk 5 teljes napot.
Érkezés után másnap Gio már fel is kerekedik, s illegális bevándorlóként áttépi az USA határát, hogy megnézze Seattle városát. Ezalatt jómagam Vancouver-ben nézek szét és lövök 222423453454 darab fényképet.
Csütörtökön Run prezentáció, illetve a játék tesztelése.
Pénteken szintén tesztelés, illetve kérdezz-felelek egy Run, majd World producerrel, videóinterjút igyekszünk készíteni!
Helyi idő szerint szombat délután indulás vissza Európába, érkezés valamikor másnap.
Plusz amit hoz kép és videó anyagot úgyis megosztja majd velünk és több mint valószínű h egy komolyabb cikket ide vagy ide rittyent a tapasztalatairól -
janihunk #795 Szép lesz ez. De a demóért kár. -
#794 Engem még mindig műanyag játékautókra emlékeztetnek. -
Szabi1991 #793 és még nem volt idejük megcsinálni ? akkor miért mutatnak olyan képet amin látszik...
az EA mintha direkt maga ellen kampányolna.. -
#792 Egy ideje már köztudott dolog hogy kispórolták az arcokat. -
Szabi1991 #791 klónok csatája ?
-
#790 Az nem az élsimítás rovására írható. -
Bullitt #789 Az mondjuk igaz, hogy elég szögletesek... :D -
#788 Az autók kidolgozottsága látszik rendesen, a blur max a tájat takarja el. -
#787 Hát ezek annyira tele vannak baszva blurral, hogy akár konzolon is készülhettek volna. -
#786 Hát nem is konzolon :D -
Bullitt #785 Na még néhány új kép. Ezek valószínűleg PC-n készültek.
-
#784 Utolsó kép odabasz de hát... muscle csak ilyen lehet. -
Bullitt #783 Majd' elfelejtettem ide is posztolni.
Quattro^^
El Camino:
-
#782 -
janihunk #781 Jó utat. És várunk azért pár vidit is. -
#780 Kérdés: Beférek-e a bőröndbe?
UI: Jó utat és várjuk az élménybeszámolót! -
Stockbauer33 #779 Jó utat
-
Bullitt #778 Megyünk Kanadába Run-t tesztelni, jöhetnek kérdések. -
Bullitt #777 Írtam privátot -
#776 Épp ez az, a rajongók miatt is megérne ez, főleg h mostanában minden videó úgymond Youtube-párti, orientált. most mi köze a rajongók növeléséhez a sok hülye reklámnak? nem erről van szó, legalábbis én nem erre értem a dolgokat. a rajongókból pedig nő a visitorok száma is. azt meg ne mond hogy nem érdekel az oldal látogatottsága :)
ha más kisebb need for speed témájú külföldi oldal tud magának csinálni yt-s profilt, akkor ti miért ne tehetnétek meg. de hát ez a gond a magyar mentalitással sajnos :)))) -
Bullitt #775 Nyilván rengeteg csatornát lehet használni, és használnánk is, de.
Nálunk sosem a rajongók/látogatók száma volt az elsődleges. Akkor már rég teleaggattuk volna az oldalt reklámokkal. A külföldi terjeszkedés meg sajnos távol áll tőlünk, mert nagyon nincs kapacitásunk rá, per pill is jelenleg én vagyok az egyetlen, aki normálisan tud foglalkozni a hírekkel és egyebekkel, és ugyan tudnék fordítani, a plusz munkára már nincs időm egyszerűen. Lényegi tartalmi munkát csak ketten végzünk, a többiek inaktívak, illetve van egy fejlesztőnk, aki egyedül hegeszti már egy ideje az új szájtot. -
RYO21 #774 De minek? -
#773 Ja meg mióta van ez a facebookozás, ennek köszönhetően a youtube felhasználók is bővülnek, ezerrel. szinte már alapkövetlemény lesz egy gmail fiók mellett -
#772 Need for speed videókat a készítők nem adnak ki naponta, hogy annyira leterhelő legyen :D Valamit valamiért, a cél érdekében meg pláne. Nézz rá az AssassinsCreed profilra, van vagy 10 belőle YT-n, mégis mind sikeresek nézettség, rajongók szempontjából :)