2055
Need for Speed: The Run
  • Szabi1991
  • SZilaJMaGGoT
    Jogos, csak az a gond, hogy nem nagyon készülnek már felnőtteknek szóló játékok... :)
  • gduck
    Szép képek!
  • Szabi1991
  • Bullitt

• gduck
    Csak a szokásos mondat jutott megint eszembe: "nem tudtok már játszani, felnőttetek" Én szerencsére még nem nőttem fel :D

(hibák keresése, semmi se elég jó, stb. hozzászólások)
  • broman191
    Attól hogy x textúra élesebb és részletesebb, alapvetően összhatásban nem szebb...van amiből nem lehet várat építeni. :)
  • Bullitt
    De a HD patch a rakat bugot és az idegesítően nevetséges híróik drájving endzsint nem javította ki
  • ntex
    OFF:

Azért egy utóloag hozzáadott HD patchel az Undercover is elég szép játék lett :)

ON
  • csizihungary
    Nekem is megvan.
  • fery02
    Unokatesóméknak régóta van már Xbox 360 konzuljuk, ösz-visz 3 játékkal és köztük van az Undercover. :)
  • Bullitt
    Nem hiszed el, de itthon nagyon jól fogyott az Undercover és még most is veszik, PC-re. Komolyan. :D
  • Büdös Bohóc
    én szerintem az utóbbi időkben készült nfs-ek közül ez egy felüdítő játék lesz tuti, bízok benne, nem lesz olyan ratyifos, mint a hp3
  • fery02
    Nem értem az Undercover árát a másik kettőhöz képest.
  • Szabi1991
    Need for Speed Shift 990 Ft
    Need for Speed Undercover 3 990 Ft
    Need for Speed Hot Pursuit 2 490 Ft

ha alapból ennyiért adnák, talán még fogyna is
  • Bullitt
  • janihunk
  • Bullitt

• Bullitt
    Szeptemberben lesz valami új majd, kb. a hónap közepén.
  • janihunk
    Valami friss jöhetne már!!!

Ezen kívül.
  • SZilaJMaGGoT
    Hát nemtom, azt nem tartom kizártnak, hogy a verdákat újramodelleznék, mer az azért nem akkora vaszizdasz, ha meg már fizetnek embereket ebben a feladatkörben akkor meg csináljanak valamit... :D Egy modellt finomítgatni macerásabb mint egy újat készíteni, ráadásul az eredmény is merőben más...
  • Büdös Bohóc
    tdu2-ben is van egy halom, de minek :S lambot meg kihagyták basszák meg
  • Bronx South
    De van 6-7 féle Veyron, és ugyanannyi Zonda xD
  • Bronx South
    TDU/TDU2 -ben se lehet, se BMW. A 2 -ben már Lambó se.
  • Szabi1991
    meg minden más
  • janihunk
    Forza4? Hát igen elég butaság hogy az EA miatt nem lesz benne.
  • Szabi1991
    remélem lesz vagy 30féle Porsche, ha már más játékba nem lehet Porsche..
  • janihunk
    Természetesen nem új motorra gondoltam hiszen a Frostibe 2 is nagyon új. Arra akartam kilyukadni hogy pl az autókat nem átemelni egy korábbi játékból amin finomítanak hanem tényleg teljesen újat csinálni. El hiszem hogy több idő lenne a játékfejlesztési ideje. De hátha megtérülne. Én akkor is amondó vagyok hogy a Most Wanted volt az utolsó játék amit nagyon élveztem az NFS ek közül. Vagy 20x kijátszottam. Érdekes a többit nagyon max 2x. Nem véletlenül. Mert jók lettek azok is de az MW fílinget nem hozták. És ahogy veszem észre nem is lesz MW2 sem. Amit nagyon bánok.
  • Büdös Bohóc
    de szarra várat építeni nem szép dolog a mondás szerint
  • Totti5
    Nyilván egy folytatásos sorozat alá nem írnak 2 évente új motort, hanem a már meglévőt vértezik fel új dolgokkal, ficsőrökkel hogy az adott évnek megfelelő színvonalat hozza.
  • Totti5
    2 év alatt össze lehet hozni egy AAA játékot egy normális csapattal... több nem kell és kevesebb sem. NFSek is minimum ennyi ideig készültek.
  • SZilaJMaGGoT
    Hááát... Honnan számít 0-ról? Egy csomó engine-be a fizikáért pl. a havok felel ami engine az engine-be ugye, és amikor valamire már van egy jó megoldás(valamint a fejlesztő megengedheti magának a lincencet) akkor minek szenvednének egy új, esetlegesen nem is olyan hatásos engine írásával? Jó az nfs most talán alapból bukó a szappandoboz-fizikával, mert árkád-ide vagy oda, nem luxus kerekekre számoltatni a fizikát, viszont nem az a jó játék titka, hogy 0-ról írják az egészet(persze sok esetben igen, ezt elismerem).
  • janihunk
    Szerintem is nagyon rég kezdtek 0 ról egy játékot.
  • Büdös Bohóc
    hát az érdemi munka egy nagy hányada az lenne, ha nem fognák az előző játék kódját :F Így csak a tényleges játékra koncentrálnak. Ami persze alapból bukta, ha olyan okádék a fizika, mint a hp3-ban volt.
  • SZilaJMaGGoT
    Fogják az előző játék kódját... xDD Mintha az egész játék fejlesztés csak kódolásból állna... :D
  • Büdös Bohóc
    EAnél nem évekig az tuti, fogják az előző játék kódját és kicsit csiszolnak rajta aztán hadd szóljon
  • [HUN]FaTaL
    Fél évig? lol :D

Több évig tart egy játék fejlesztése.
  • Bronx South
    Illetve van a TDU1, irányítás terén best de sajnos 1-2 óra TDU2 után a grafika már nem az.
  • Bronx South
    A TDU2 igen összecsapott játék lett, de sajnos játékmenetben egyeduralkodó, így nincs más. Maga a játék hatalmas lehetőségeket rejt, de egyik sincs kihasználva, a fejlesztésre kapott lóvé ellet herdálva, a vevők hülyének vannak nézve, de hát ami jó lehetne az nem az ha a fejlesztésnél nem az ész, és esetleges ellen érdekek dominálnak.
  • Bronx South
    Milyen játékot csinálnak fél évig ? lol Amúgy ezt már 4 éve csinálják, és nem 40 hanem több mint 50 autóról írnak és kevesebb mint 1000, szerintem az utóbbinak hatalmas jelentősége van 100-200 autóra tippelek.