2055
Need for Speed: The Run
-
Szabi1991 #651 -
#650 Jogos, csak az a gond, hogy nem nagyon készülnek már felnőtteknek szóló játékok... :) -
#649 Szép képek! -
Szabi1991 #648 -
Bullitt #647
-
#646 Csak a szokásos mondat jutott megint eszembe: "nem tudtok már játszani, felnőttetek" Én szerencsére még nem nőttem fel :D
(hibák keresése, semmi se elég jó, stb. hozzászólások) -
#645 Attól hogy x textúra élesebb és részletesebb, alapvetően összhatásban nem szebb...van amiből nem lehet várat építeni. :) -
Bullitt #644 De a HD patch a rakat bugot és az idegesítően nevetséges híróik drájving endzsint nem javította ki -
ntex #643 OFF:
Azért egy utóloag hozzáadott HD patchel az Undercover is elég szép játék lett :)
ON -
#642 Nekem is megvan. -
#641 Unokatesóméknak régóta van már Xbox 360 konzuljuk, ösz-visz 3 játékkal és köztük van az Undercover. :) -
Bullitt #640 Nem hiszed el, de itthon nagyon jól fogyott az Undercover és még most is veszik, PC-re. Komolyan. :D -
#639 én szerintem az utóbbi időkben készült nfs-ek közül ez egy felüdítő játék lesz tuti, bízok benne, nem lesz olyan ratyifos, mint a hp3 -
#638 Nem értem az Undercover árát a másik kettőhöz képest. -
Szabi1991 #637 Need for Speed Shift 990 Ft
Need for Speed Undercover 3 990 Ft
Need for Speed Hot Pursuit 2 490 Ft
ha alapból ennyiért adnák, talán még fogyna is -
Bullitt #636 -
janihunk #635 -
Bullitt #634
-
Bullitt #633 Szeptemberben lesz valami új majd, kb. a hónap közepén. -
janihunk #632 Valami friss jöhetne már!!!
Ezen kívül. -
#631 Hát nemtom, azt nem tartom kizártnak, hogy a verdákat újramodelleznék, mer az azért nem akkora vaszizdasz, ha meg már fizetnek embereket ebben a feladatkörben akkor meg csináljanak valamit... :D Egy modellt finomítgatni macerásabb mint egy újat készíteni, ráadásul az eredmény is merőben más... -
#630 tdu2-ben is van egy halom, de minek :S lambot meg kihagyták basszák meg -
#629 De van 6-7 féle Veyron, és ugyanannyi Zonda xD -
#628 TDU/TDU2 -ben se lehet, se BMW. A 2 -ben már Lambó se. -
Szabi1991 #627 meg minden más -
janihunk #626 Forza4? Hát igen elég butaság hogy az EA miatt nem lesz benne. -
Szabi1991 #625 remélem lesz vagy 30féle Porsche, ha már más játékba nem lehet Porsche.. -
janihunk #624 Természetesen nem új motorra gondoltam hiszen a Frostibe 2 is nagyon új. Arra akartam kilyukadni hogy pl az autókat nem átemelni egy korábbi játékból amin finomítanak hanem tényleg teljesen újat csinálni. El hiszem hogy több idő lenne a játékfejlesztési ideje. De hátha megtérülne. Én akkor is amondó vagyok hogy a Most Wanted volt az utolsó játék amit nagyon élveztem az NFS ek közül. Vagy 20x kijátszottam. Érdekes a többit nagyon max 2x. Nem véletlenül. Mert jók lettek azok is de az MW fílinget nem hozták. És ahogy veszem észre nem is lesz MW2 sem. Amit nagyon bánok. -
#623 de szarra várat építeni nem szép dolog a mondás szerint -
#622 Nyilván egy folytatásos sorozat alá nem írnak 2 évente új motort, hanem a már meglévőt vértezik fel új dolgokkal, ficsőrökkel hogy az adott évnek megfelelő színvonalat hozza. -
#621 2 év alatt össze lehet hozni egy AAA játékot egy normális csapattal... több nem kell és kevesebb sem. NFSek is minimum ennyi ideig készültek. -
#620 Hááát... Honnan számít 0-ról? Egy csomó engine-be a fizikáért pl. a havok felel ami engine az engine-be ugye, és amikor valamire már van egy jó megoldás(valamint a fejlesztő megengedheti magának a lincencet) akkor minek szenvednének egy új, esetlegesen nem is olyan hatásos engine írásával? Jó az nfs most talán alapból bukó a szappandoboz-fizikával, mert árkád-ide vagy oda, nem luxus kerekekre számoltatni a fizikát, viszont nem az a jó játék titka, hogy 0-ról írják az egészet(persze sok esetben igen, ezt elismerem). -
janihunk #619 Szerintem is nagyon rég kezdtek 0 ról egy játékot. -
#618 hát az érdemi munka egy nagy hányada az lenne, ha nem fognák az előző játék kódját :F Így csak a tényleges játékra koncentrálnak. Ami persze alapból bukta, ha olyan okádék a fizika, mint a hp3-ban volt. -
#617 Fogják az előző játék kódját... xDD Mintha az egész játék fejlesztés csak kódolásból állna... :D -
#616 EAnél nem évekig az tuti, fogják az előző játék kódját és kicsit csiszolnak rajta aztán hadd szóljon -
#615 Fél évig? lol :D
Több évig tart egy játék fejlesztése. -
#614 Illetve van a TDU1, irányítás terén best de sajnos 1-2 óra TDU2 után a grafika már nem az. -
#613 A TDU2 igen összecsapott játék lett, de sajnos játékmenetben egyeduralkodó, így nincs más. Maga a játék hatalmas lehetőségeket rejt, de egyik sincs kihasználva, a fejlesztésre kapott lóvé ellet herdálva, a vevők hülyének vannak nézve, de hát ami jó lehetne az nem az ha a fejlesztésnél nem az ész, és esetleges ellen érdekek dominálnak. -
#612 Milyen játékot csinálnak fél évig ? lol Amúgy ezt már 4 éve csinálják, és nem 40 hanem több mint 50 autóról írnak és kevesebb mint 1000, szerintem az utóbbinak hatalmas jelentősége van 100-200 autóra tippelek.