2055
Need for Speed: The Run
-
ShaiHulud #731 olyan fos grafikaval meg olyan kis felbontason amit a konzolok tudnak, siman viszi egy gyenge pc is :P -
RYO21 #730 Hasonló procim van (E2200 3ghz-re húzva), és elég szarul fut vele a BF3. Szóval elég kicsi rá az esély, hogy tolni bírjuk majd a Run-t ezekkel a processzorokkal. -
Szabi1991 #729 ám nem értem hogyha ezt is konzolra írták mint minden mást is, akkor miért nem ugyanaz játékok gépigénye ? -
#728 Utoljára az UG 1-2 és talán még az MW volt ami ért valamit. Ami utánuk jött az egy nagy rakás fos. Leszedem majd a demót, kíváncsiságból, de semmi jóra nem számítok. -
#727 Ezért untam meg a PC-s faxságokat, és vettem egy PS3-at. -
#726 Kijönnek az új konzolok ennél durvább gépigények lesznek. -
#725 Az a lol hogy a 9800Gt egy régi szar már. -
ntex #724 Nálam ezek szerint 4850-el meg egy Dual-Core E2160-al épphogy el fog döcögni... -
ntex #723 Eddig nem fikáztam a játékot de ez a gépigény egy VICC. Az átlag PC konfig sehol sincs ehhez még mindig, nem tudom hol élnek ezek. Sok embernek még a minimum konfig sincs meg, nem hogy az ajánlott. És igen, ehhez a grafikához kicsit mocskosul nagy gépigény társul. Aztán majd megint csodálkoznak hogy nem veszi meg senki PC-n a játékot mert a júzer a boltban megnézi a doboz hátulján a minimum gépigényt: "Ez el se futna nálam" Azzal a lendülettel visszateszi és elballag onnan. -
RYO21 #722 Hát nyomom a faszomat a szájukba! -
#721 Pedig már megörültem hogy végre lesz PC-re is. -
janihunk #720 Komolyan? Miért nem lesz PC-re? Sz@ják ki akkor. -
Bullitt #719 Már egy hete láttuk :)
Pc-re amúgy nem lesz demó, mint utólag kiderült. -
janihunk #718 -
#717 lol minimum 9800GT
hol élnek ezek? Jah hát ez EA játék akkor viszont megértem -.-
még jó hogy nem érdekel úgy is csak csalódás lenne mint az utóbbi 5 nfs
Azért vicc hogy ennél nagyobb igénye egy játéknak sincs -
janihunk #716 Ugyan úgy fog menni mint a BF3. Abból most lehet tesztelni a bétát. Win7-en kikapcsolt aero val érdemes tolni mert valamiért összeakad vele a játék és esik az fps vagy 10.15-öt. -
#715 Indokolatlanul magas a minimum követelmény ehhez a grafikához... -
Bullitt #714 Kontextus. Az úthálózatról volt szó, abban meg nem kell hozzá hasonlítani. A Run nem nyitott, a TDU meg az. Pont.
Egyébként hivatalos gépigény:
Minimum rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows Vista SP2 32-bit
DirectX: DirectX 10
Processzor: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo vagy egyenértékű AMD
Memória: 3 GB
Merevlemez: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 vagy jobb
Grafikus kártya (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT vagy jobb
DVD meghajtó
Billentyűzet, kontroller, vagy kormány
Online: 512 KBPS vagy gyorsabb internetkapcsolat
�
Javasolt rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64-bit
DirectX: DirectX 11
Processzor: 3.0 Ghz Intel Core 2 Quad vagy egyenértékű AMD
Memória: 4 GB
Merevlemez: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 1024 MB RAM ATI Radeon 6950
Grafikus kártya (NVIDIA): 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX560
DVD meghajtó
Billentyűzet, kontroller, vagy kormány
Online: 512 KBPS vagy gyorsabb internetkapcsolat
Plusz:
-
#713 "A TDU-hoz meg nehogy elkezdjük megint hasonlítani..."
Miért is? Ugyanúgy árkád autós játék, mint ez. -
Bullitt #712 Annyi lesz, de miért lenne nevetséges? NFS-ben ekkora út még nem volt. A TDU-hoz meg nehogy elkezdjük megint hasonlítani... -
#711 sziasztok
Azt olvastam, hogy 325 km út lesz benne. Ez tényleg igaz, vagy csak elírták, mert ez nagyon nevetséges. -
High end PC #710 -
#709 off
/off -
Bullitt #708 Huayra:
-
Szabi1991 #707 inkább egy GT2 vagy GT3 lenne, ehh.. -
ntex #706 Az sem volt rossz végülis. Mondjuk babrálás nem volt, de a TDU is ugyanígy engedte tuningolni a verdákat. -
sublimaze #705 Mondtak valami olyat, hogy korlátozva ugyan, de bizonyos mértékben testreszabhatjuk majd az autókat. Én ilyen high stakes szinten képzelem el. -
ntex #704 Reméljük :)
Vagy nem-e úgy lesz hogy némelyik autóból lesz alap és tuningolt változat... -
Bullitt #703 Úgy tűnik tuning is lesz:
Nem gyári:
Gyári:
-
#702 "PS3 players will get it 10 hours after PC and 360 players." - a kommentek között. Csak tudnám az ilyeneket honnan szedik egyesek, amikor a hírekben még platformlista sincs, nem hogy ennyire részletes információk. :D -
#701 Demo Okt 18 Forrás -
#700 Legyen úgy, kellemes csalódás lenne hosszú idő után egy PC-s demó is... :) -
#699 Igen, a videónál fel vannak sorolva, de azok a teljes játék megjelenésére vonatkoznak, mivel novemberi időpont van előttük. Ahol az októberi időpont van nincs feltűntetve a platformok listája. Sem semelyik demós hírben, utánaguglizva, 3-4 oldalon megnézve. :) -
Bullitt #698 Ezúttal szerintem PC-s is lesz, már csak BF3-ból kiindulva is. Ha konzol only lenne, azt írták volna, h töltsd le Xbox Live-ról meg PSN-ről ingyen, Hot Pursuit-nál azt írták. -
#697 Videó leírásnál vannak felsorolva a platformok.
Az is igaz mondjuk, hogy egy sorral felette nem szerepel a játék címe után a "demo" szócska.
Na majd meglátjuk. -
#696 Kiesik a szemem de nem látom hol írták hogy jönni fog a demó pc-re is...egy dátum van platformok nélkül. A teljes játék megjelenésénél van minden platform feltűntetve. -
Bullitt #695 Az Origin miatt mostmár PC-re is várhatóak. -
#694 Örülök, hogy jön PC-re is.
Bezzeg Hot Pursuithoz nem jöttek ki DLC-k, hogy nyakuk nyúlna meg ... -
Bullitt #693 Október 18-án jön a demo:
-
#692 Tiszta Pitbull a főhős ebben a trailerben.