2055
Need for Speed: The Run
  • janihunk
    Ha megcsinálnák végre a Most Wanted 2 ugyan olyan vagy jobb színvonallal mint az alap játék akkor engem kenyérre tudnának kenni. Ha legközelebb lesz rá lehetőség és nem felejted e akkor légyszi kérdezz rá nincs-e ilyen tervük. Köszönöm.
  • giornalista
    :) reggel 10-től este 6-ig voltunk az EA office-ben, ebből én speciel nettó 6 óra körül játszottam, a többiben ettem, ittam, üritkeztem, társalogtam, másokat figyeltem játszani :) a lényeg, hogy a Shift 2 esetében, tavasszal a srácok pár óra után elunták magukat, a The Run esetében meg a harmadik napon is foglalt az összes konzol... és nyomjuk ezerrel.
  • giornalista
    ebben részben igazad van, de a magam részéről speciel elképzelhetetlennek tartom, hogy ne lehetne idővel az összes elérhető autót összeszedni, akár DLC-ként, akár máshogy.
  • giornalista
    szerintem jó, hogy nem hagyják a múlt ködébe veszni a régi címeket, és 1-1 minisorozat erejéig gondolnak azokra is, akik már akkor is az NFS-eket nyúzták...
  • giornalista
    rengeteg szó esett a Wordről, de új helyszínekről egyelőre kevés. új autókról és a játék közeljövőeli stratégiájáról viszont annál több. hamarosan The Run és World Q&A cikkeket közlünk a TCM-en, onnan sok minden kiderül majd.

de továbbra is várok minden kérdést itt, a facebookunkon vagy a TCM-en magán, válaszolunk (ha tudunk)!
  • csizihungary
    Itthonra is kéne néhány ehhez hasonló bolt :O
  • csizihungary
    Adidas NFS The Run cipő :)
  • sublimaze
    Ne izgulj, előbb utóbb úgyis beszerezhetőek lesznek dlc-k formájában...
  • nyirog
    Na bazmeg most látom h ez is origin-es lesz :D
  • High end PC #882
    Úgy utálom a mostani játékoknál azt, hogy sehogy se lehet mindent megszerezni, ha innen rendeled elő ezt a bónuszt kapod, ha onnan, amazt, itt van ez az Underground Challenge, Most Wanted Challenge, Carbon Challenge, gondolom csak egyenként lesznek majd hozzáférhetőek, mindhárom nem, és így lesz ez a kocsikkal is, máshonnan előrendelők más bónusz kocsikat kapnak, ilyen meg olyan üdítő vásárlásakor megint csak egyedi kocsi kódokat lehet kapni, a konzolosok plusz DLC-ket kapnak, minden kocsi sehogy se lesz begyűjthető, teljesen szétszórt az egész játék manapság, de ezt már a HP-ben is nagyon megutáltam. Ott azóta a modderek sikeresen feloldottak mindent, kivéve a konzolos DLC kocsik, meg egy versenymód, az előbbire talán van remény idővel, utóbbira soha.
  • janihunk
    Miért hívják elő a régi címeket? Ilyen gyenge lesz ez a játék? Vagy hol van ebbe a marketing?

Carbon Challenge

(Megint nem müxik a videó beszúrás)
  • bpeti72
    "Ma csaknem 8 órán keresztül játszottunk a The Runnal,"
    "Ami pedig az egészben a legjobb, az az, hogy 6-7 órát probléma nélkül el lehet játszani a cuccal."
    "a sztori pedig hamar véget ér, a mai tesztelés alatt nekünk sikerült is „végigvinnünk”
  • janihunk
    NFS World ről nem volt szó? Pl új pályarészek mikor jönnek?
  • janihunk
    Teljesen érthető. Úgy is kiderül minden időbe.
  • giornalista
    ezt hívják úgy, hogy megbízhatóság, korrektség. emlékeztek a ProStreetre? az oroszok valamikor februárban kiszivárogtatták az isten háta mögötti weblapjukon, érthetetlen nyelven. ők azóta nem járnak community eventekre :)

nem azért vagyunk itt, hogy hátba támadjuk az EA-t, partneri viszonyt ápolunk velük. ez nem jelenti azt, hogy ne kérdezhetnénk azt, amit akarunk, viszont a kérdésekre kapott válaszok között - üzleti okokból - úgy kell elnavigálnunk, hogy ne sértsük az érdekeiket.
  • giornalista
    még van egy hónap a megjelenésig, miért lenne végleges? amúgy a nagy része már végleges, és már most is gyönyörű. 1-2 minimális bug van még, de napról napra egyre többet fednek fel és javítanak ki. grafikai buggal alig találkoztunk.

a build pedig természetesen nem végleges, hogy is lehetne az... a játékot folyamatosan fejlesztik... :) ha már most készen lenne, miért várnának novemberig az értékesítéssel?
  • janihunk
    Amit rendezvényekre kivisznek sose az aktuális build. Lehetett akár egy hónapos is. BF3 béta is több mint egy hónapos verzió volt.
  • bpeti72
    1 Hónap múlva jelenik meg és nem végleges a grafika?
  • Stockbauer33 #873
    Azért ebből #866 gondolom neked is lejött a 80%.Nem?Mit kéne még hozzá tennie?Már csak a játék jön 1 hó múlva
  • Bronx South
    "hogy semmi konkrétumról nem beszélhetünk" - Na ne viccelj. Egy isten háta mögötti fórum, ráadásul egy olyan nyelv ami nehéz és kevesen is beszélik, ki jönne rá hogy te az sg.hu -n mindent kitálalsz ?
  • Bullitt
    Egy korai build-et teszteltünk, a grafika koránt sem végleges. Volt egyébként minden platformon igen. Többet nem mondhatok, a PR-esek eléggé megkötötték idén a kezünket, hogy semmi konkrétumról nem beszélhetünk.
  • Stockbauer33 #870
    Thx
  • Bronx South
  • gduck
    Fajin lesz!
  • janihunk
    Jó cikk. Nem lesz ez rossz. Am min sikerült tesztelni? PC-verziót láttad? Jobban nézet ki mint konzolon?
  • Bullitt
    Előzetes.

Sajna konkrétumokról nem igazán beszélhetünk egyelőre.
  • Bronx South
    Onnan hogy amit én eddig láttam az egy útmutató abba az irányba hogy tetszeni fog a játék, de az is lehet hogy nem fog tetszeni, minden akkor dől majd el mikor felrakom és a saját gépemen, max grafikán, a saját kezemmel kipróbálom.
  • bpeti72
    Azt mondod, hogy a videóból nem lehet megállapítani semmit, akkor te honnan tudod hogy milyen lesz?
  • Stockbauer33 #863
    Akkor passz :) De jó h meg Mlítetted mert régen játszottam azzal és ezt még nem is láttam benne.De a Reventon már elég volt nekem meg a LP670SV.A Runban meg tuti durva lesz az Aventador.
  • fery02
    De én a HP-ba akartam volna SV-t. :/
  • Bronx South
    Pontosan, nem is mást.
  • Stockbauer33 #860
    Az autó lista ami bővült most 3 új autóval.Akinek nem tiszta h miről szól a játék a linkelt oldal közepén le van írva
  • fery02
    Az a lényeg, hogy bő 1 hónap múlva itt lesz és én mosolyogva fogom megvenni a terméket PC-re, annak tudatában, hogy valszeg dlc-ket sose fogok látni rá, de már most látom, hogy feltehetőleg remekül fogok vele szórakozni, mint ahogy egész ezidáig a Hot Pursuit-tal (és még Lamborghini Diablo SV-t nem is láttam és valszeg nem is fogok látni rà soha sem).
  • bpeti72
    Te meg azt szűrted le a videóból, hogy jó lesz ez.
  • sublimaze
    Szerintem semmivel sem gagyibb mint bármelyik hollywoody mozis jelenetben, ez a játék pedig elvileg ezt hivatott a játékélmény során visszaadni. Nem értem mért vár bárminemű realisztikusságot is valaki ettől a játéktól.
  • janihunk
    Kiegészítés: Lehetőleg PC-set.
  • Stockbauer33 #855
    Kedves Bullit.Ha valóban ma van a teszt nap(Csütörtökön Run prezentáció, illetve a játék tesztelése.)akkor légyszives pár infó morzsát
  • pxxl
    borzalmasan gagyi ez a helikopteres hülyeség :\
  • sublimaze
    Ps2-n sosem volt ilyen grafika, az emblémákat pedig nem kell figyelembe venni mert a trailerben szerepeltetett autók valóban európaiak voltak...
  • Büdös Bohóc
    jajj ps2-t akartam írni