2055
Need for Speed: The Run
-
Bullitt #971 Benzinkúthoz beállsz, feljön egy menü a lehetséges autókról, kiválasztod amelyik bejön, majd választhatsz színt és body kitet. Még egy X-et, A-t, entert lenyomsz és gurulsz tovább :)
barcames:
Ha úgy érted, hogy HP-hoz képest, csak szólok, hogy másik fejlesztőcsapat. Ha úgy érted, hogy nem fejlődött a grafika, akkor sincs igazad teljesen. Nincs drasztikus változás, de jobban néz ki. -
barcames #970 grafika semmit nem változott 1 év alatt... -
janihunk #969 Akkor az aktuális autó a menüben fog megjelenni és ott lehet majd színezni? -
Bullitt #968 Le lett írva a cikkben, nincs garázs, csak benzinkút az út szélén, ahová ha beállsz, cserélhetsz autót (magyarázat erre az gondolom, hogy az ott parkoló autók közül lop egyet Jack). Illetve van, amikor a sztori kényszerít autócserére. -
janihunk #967 Ez is több mint a semmi. Akkor gondolom lesz normális garázs is. -
Bullitt #966 Ezzel együtt új infókat oszthatok meg (ez a videó volt az egyik embargónk a sok közül).
Amint kiderült a videóból is: van "tuning". Ez viszont kimerül abban, hogy az autóknak van egy-két body kit opciójuk, illetve át lehet festeni őket más színre. Ennyi.
A legtöbb autónak van előre tuningolt változata. Ezek nem csak matricázottak (mint pl. a Porsche 918 a trailerben), de teljesítményben is jobbak. Vannak NFS edition autók, illetve néhány másik, amelyekről megint csak nem szólhatok.. :D -
#965 Na ebben már van minden, jó game lesz. -
janihunk #964 Dik most kaptam egy mailt hogy töltsem le a demo-ta pc-m re. Hát ezek se normálisak. Mit kezdjek a konzolos fájlokkal? xd -
#963 Challange Series trailer
-
High end PC #962 Kit èrdekel a PGR egy NFS Run topikban, egyrèszt más stílus volt, nem akcióautóka , másrèszt nem volt multiplatform, hogy össze lehett volna hasonlítani. Harmadrèszt kihalt. Nem kötelező játsszani a Runnal, de akkor sem dobálnám mielőtt kijönne a vègleges, pècè verzió. -
#961 De még mindig a konzolról beszélünk nem ? Hát ennyi. -
ShaiHulud #960 szerintem o is azt irta hogy konzolon ronda.
pcn uberszep a bf3 -
#959 Akad, ronda, grafikai bugos, kifagy... ez nem butítás ez kontár, hozzá nem értő legalja munka. Ez az NFS Run. Black Box.. A sok éves PGR4 fényévekkel szebb, tökéletesen fut és optimalizált játék. -
#958 bf3 gyönyörű szerintem,metro map nem volt szerencsés ebből a szempontból
konzolon viszont sokkal csúnyább
összehasonlító videó:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_545646&v=_iVeKIAEfj4&src_vid=xQ_1mcnH2yQ&feature=iv -
janihunk #957 Hogy ne lenne lebutítva. Amíg ez a konzolgeneráció van nem is lesz sokkal jobb a helyzet. Hiszen akkor nagyot nőne a játékok gépigénye. És hatalmas grafika eltérés lenne/lehetne a konzol és a PC-közt. Ezt nem engedheti sem az MS sem a Sony. -
High end PC #956 Pont ezt magyarázom, le van butítva a Frostbite 2, rengeteg lehetősèg ès tartalèk van mèg ebben a motorban. Nem mellesleg, szerintem sem ez illett volna legjobban egy NFS alá. De PC-n mèg szebb lesz, mint a demóban, kár ezen vitázni, tény, úgyhogy nem èrdemes a demó alapján egyből leírni. -
#955 "még nem is láttuk mire képes a motor valójában, a Frostbite 2 igazi nextgen technológia"
Ne viccelj már. Ez az NFS konzolon is a legalja szint. Egyszerűen igénytelen szemét Black Box minőség. BF3 multi demó is szar volt és köze nem volt semmi féle nextgenhez, csak a bugokhoz a max közepes grafhoz és egyéb problémákhoz. -
Ariakus #954 Nem tudom mit görcsöltök annyira a grafikán amikor az a játék legkisebb problémája... -
#953 Lehet azért sem adják ki PC-n a demót, mert a konzolosok vásárlási kedvét maximálisan elvennék, és a PC-s warezre ösztönöznék őket (annyival jobb a PC-s grafika) -
#952 Az kurva jó hír. A HP a kedvenc NFS-em! -
RYO21 #951 PCn Low = konzol grafika. -
High end PC #950 A grafikát én még nem írnám le végérvényesen, PC-n még nem is láttuk mire képes a motor valójában, a Frostbite 2 igazi nextgen technológia, csak a mai már elavuló félben levő konzolokon korlátozott/butított a tudása, várjuk meg milyen lesz a megjelenítés teljes pompájában PC-n, ott mit muzsikál majd DX11 alatt. Plusz ott majd minden más szokásosat is jócskán feljebb lehet majd húzni, mint a felbontás, AA, környezet és kocsitextúra, mindenféle textúraszűrő, az elmosódás kikapcs, stb, stb. -
#949 hát kipróbáltam a demot és hát tényleg olyan mint a hot pursuit..
sebességérzet 0.. -
#948 Írtam, hogy az irányítás teljesen más ;) -
#947 Azt tudom hogy fel van osztva a játék, viszont úgy gondoltam hogy a játék közepén ugye nem hatalmas hegyeken kell átkelni majd mikor az USA közepe egy hatalmas síkság max egy két dombsággal színezve. -
Bullitt #946 Különböző Stage-ekre van osztva a Run, azokon belül egy-egy tájegység. De pl. Los Angeles nincs is a játékban, mert San Fransisco-ból indulunk. Nyilván SF után nem egyből Colorado jön, normálisan változik a táj, tulajdonképp tényleg mindenféle környezet van, még a HP-nál is változatosabb ilyen értelemben. -
#945 Egy kérdés. A pálya realisztikus olyan értelemben, hogy normálisan váltakozik a táj ? Tehát elhagyva Los Angelest szerepet kap a sziklás hegység, majd a préri, utána pedig az Appalache ? Vagy összevissza van (itt egy kis hegy ott egy ki síkság, meg itt egy kis hegy utána megint síkság) ? -
#944 Ha egy kmre mögötted hullana le akk boldogabb lennél ? Ez mind csak látvány. Sőt én még azt is megcsinálnám, hogyha nem vagy elég gyors elsodor a francba azt kezdheted elölről. -
#943 Hát ez vicc:D Azt hittem, csak simán nem érdekes a játék, de az ilyen direktbe járgány előtt lehulló lavinák, és egyebek után már úgy voltam vele, hogy említésre sem méltó^^ -
#942 ja, valaki írta, hogy nincs "védve" a pálya, nincs láthatatlan fal a szélén, így lecsúszhatunk a szakadékba, nekimehetünk a villanypóznáknak, stb...
ez nem inkább pozitívum? :) ráadásul egy csomó nagyon látványos dolog következik majd ebből ;) -
#941 Hát ez tiszta Hot pursuit.
Ráadásul a videobol ítélve, a sebességérzet úgy kb 0..
Na majd meglássuk. -
#940 A remény hal meg utoljára:) -
#939 érdemes a helyén kezelni a demót. ad egy nagyon rövid betekintést a játékba, de az itt megszerzett tapasztalatokat nem lehet "felszorozni ötvennel", hogy megkapd a teljes játék tudását és élményeit... -
#938 DLC biztosan lesz. viszont nem tudjuk, hogy milyenek: akár olyan is lehet, amit Stockbauer hiányolt. -
janihunk #937 Túti hogy lesz. Még nagyobb pénzlehúzás. -
#936 nem kaptunk infókat DLC-kről, mindazonáltal nem elképzelhetetlen. -
#935 Elég csak betenni a most wantedet,egy deka rece nincs rajta,stabilan fut,látványos,még esőnél se akad be.
Nekem itt végig az volt az érzésem,hogy mintha alacsony lenne az fps,olyan furcsa az egész,többszöri végigjátszásra kicsit javult a vélemény,de még mindig azt mondom nekem nem kell konzolra,max pécére,pedig nem vagyok grafbuzi de nekem kicsit illúzióromboló ez így.
Plusz amúgy se lenne rá keretem,jön a batman,aztán bf3,jó kis időszak lesz:) -
Bullitt #934 Kb. semennyire. Két verseny, két autóval nem adhatja vissza túlságosan. Bár az Independence Pass pálya szerintem az egyik legjobb, még ha szkriptelt is. Egyszerűen jó a hangulata, főleg az alagútban, amikor kialszanak a fények. -
#933 Szerinted a demó mennyire adja vissza a játék élményt? -
janihunk #932 És még kimerik írni hogy download the demo.