Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Ebben én nem lennék biztos, de ha úgy lenne ahogy írod a sok konzolos mit csinál 3-4 évig ? Élvezi a szart (ha egyáltalán lehet azt élvezni) ? Elõbb írtam, 150-160K ból egy olyan PC -t lehet összerakni, ami full graffon elvisz mindent HD minõségben, vízfolyékonyan, bár Bullit kolléga írta hogy neki jó egy játék 25 fps -el full lowon, nekem meg már zavarja a szemem ha egy játék 40 alá megy, és nem folyik ki a látványtól amit egy perfect grafika tud nyújtani, de hát nem vagyunk egyformák.

bpeti72
Arra még várhatsz 3-4 évet mire kidobják az újat.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Bronx South
Mert hamarosan dobhatod a kukába, a Microsoft lassan kidobja az új boxát, és válság ide vagy oda, a Sony is lépni fog ha nem akar lemaradni. A PS3 és a 360 elöregedett típusok. Tehát "amiket sztm nem kell 3-4 évente cserélni" nincs helyén, mert úgyanúgy dobhatod majd szépen ki a PS3 -adat ha játszani akarsz mint egy elöregedett pc-t. És ha azt nézem hogy egy új konzol a megjelenésekor mennyibe kerül, mert akkor még nem dobják fillérekért utánad, akkor inkább helyesebb hozzárakni pár ezret még a kerethez, és venni egy normális gépet.

Továbbá ha normálisan körbenézel, egy olyan gépet ami mindent full grafikán elvisz, nem 300-350K ból fogsz összerakni, igaz a sajátom majdnem karcolta év elején a 300 -at egy faszaságom miatt, továbbá nem ártott váltani a 17 colos crt után, de ha ue-zt a gépet nekem most kéne összerakni (itt a dobozra gondolok csak) szerintem 150-160 ból meglenne, sõt akár egy fokkal jobb is.

bpeti72
Miért?

Mindketten félreértettük egymást, úgyhogy hagyjuk is. Beszéljünk inkább a játékról.

Büdös Bohóc
Ha sikerült azt felfogni, hogy nem a csóróknak van a játék kitalálva, akkor még mindig nem értem miért sírsz, hogy mik a tendenciák. Fõleg ha még csak kocka se vagy.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
te is jókor veszel ps3at grat 😄

bpeti72
Tavaly volt hat éves a gépem, amit akkor 170e-ért vettünk. Gondoltam ideje lenne lecserélni, mert szeretek minél jobb minõségben játszani. Elkezdtem nézelõdni, és kb 300-350 bõl tudtam volna összerakni olyan gépet ami nekem megfelelt volna. Közben volt szerencsém kipróbálni a PS3 GT5 párost, és mit mondjak elég meggyõzõ volt az a (fos)<#nevetes1> grafika. Sokat rágódtam a dolgon, de a gépre szánt pénzbõl, vettem egy PS3 slim 320gb+move+GT5+Panasonic 42LCD+DENON 1911 erõsítõt, amiket sztm nem kell 3-4 évente cserélni, pedig hála istennek megtehetném a 3-4 évente gép cserét.

bpeti72
<#fejvakaras> Fos grafika?

Bronx South
Én 4 évente veszek új gépet, most év elején járt le nekem az utóbbi ciklus, és szerintem 3-4 évente simán belefér egy 3-4 kilós gép, de nem kell ennyiért venni 200k ból már össze lehet rakni egy fullos gépet, akinek meg esetleg van ilyen téren raktáros ismerõse annak meg szinte ingyen de ebbe most ne menjünk bele. 😄

A lényeg annyi, ahogy a kolléga is megírta a hobbira költeni kell, ha az embernek van egy rendszere, pl. a ciklus amilyen idõközönként gépet vesz, és tudja hogy majd ha oda kerül a sor zsebbõl nem fog menni, elõre elkezd gyûjteni, vagy bevállal + melót, ennyire egyszerû és szerintem család mellett is fenntartható. (Természetesen ez egy átlag Magyar családra vonatkozik.)

Itt valaki valamit félreértett... ennyire szarul fogalmazok?
"de az odaírt minimum gép is már kb vicc kategória lassan, ezt be kell látni."
Erre a részre válaszoltam, hogy nyilván a jelenlegi átlag magyar ember nem nagyon tud jelenleg gépet cserélni. Semmi olyat nem írtam, hogy ezért most minden fejlesztõnek/kiadónak a magyar sztenderdet kéne figyelembe vennie, nem tudom mitõl látjátok ezt bele. Nem vagyok hülye én sem...

"2. Ha nincs 3 évente pénzed erre, akkor gondolom játékra sincs, ergo warezolsz ergo nehogy már te mondd meg, hogy a fejlesztõk milyen gépre csinálják meg a játékot"
Egyrészt, ne következtess már ilyen hülyeségre és ne nevezz egybõl warezhuszárnak azért, mert nem vagyok akkora kocka, hogy évente cseréljek gépet/végigtoljak minden új játékot. Amivel játszok, azt meg is veszem, gyakorlatilag utóbbi idõben csak autókázok a gépen meg Cities XL, a többi agyatlan FPS meg hasonlók nem hatnak már meg, egyszerûen kinõttem belõlük (kivéve Mass Effect). Battlefield 3 is szép és jó, de nem érdekel.
Nem látom addig értelmét a frissítésre, amíg elvagyok ezzel, a grafika meg minimumon is élvezhetõ lehet, de nekem már 25 FPS is elég és tudok játszani.

Na, remélem most érthetõ volt.

gduck
Nvidia GT240 VGA, 1440x900 felbontásban, majdnem full beállítással minden játékot visz. Ezt a kártyát sokan semmibe se nézik, mégis simán lehet vele játszani 😄 És ráadásul a gép nem radiátorként mûködik! Téves elképzelés, hogy PC-t játékra csak csillagászati árból lehet kihozni <#falbav> Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen kártyát vegyen, de ha ló nincs, a szamár is jó 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lolSL
"Az átlag magyar "

majd pont egy EA játéknál fogják nem leszarni az átlag csöveseket.

Büdös Bohóc
100 rugért fel lehet tuningolni a gépet úgy, hogy kövessed a tendenciákat, 3 évente ez annyira sok? Már nem azért, de

1. minden hobbi pénzbe kerül. Az extrémsportolóknak szerinted mennyit kell költeni felszerelésre meg pl arra, hogy elmenjenek valahova ûzni az ipart?
2. Ha nincs 3 évente pénzed erre, akkor gondolom játékra sincs, ergo warezolsz ergo nehogy már te mondd meg, hogy a fejlesztõk milyen gépre csinálják meg a játékot

csizihungary
Csak õk nem a mi piacunkat nézik.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Az átlag magyar háztartásnak viszont nincs pénze arra, hogy 2-3 évente új gépet vegyen több száz rugóért. Az én laptopom is öreg, de amíg futnak rajta az új játékok, akár minimumon, addig az életben nem fogom lecserélni, sõt, õszintén ki szeretném húzni vele a köv. konzolgenerációig.

Bronx South
Ennyi. <#eljen>

Büdös Bohóc
A minimum gépigény miért is vicc? Mármint az alatt is tuti lehet majd játszani, de az odaírt minimum gép is már kb vicc kategória lassan, ezt be kell látni.

Ryder62
Egyetértek. Ez egy vicc. Nevetséges hogy olyan gépigényt adnak neki mintha a crysis 3-ról lenne szó. Persze nincs is ami megindokolja ezt. Sínautókázáshoz, vagy a full plastic autók megjelenítéséhez kell ám hardver. <#idiota> Ami jóval rondább mint a HP-ban lévõ kocsik kidolgozása. Vagy a realisztikus törésmodellhez, mi? Mikor még a hátsó üveg sem törik szét mikor a helikopter sorozza ezerrel. De még meg sem látszik a golyó nyom lol

Inkább megyek is tolok valami komolyabb autós játékot ami kétszer szebb és realisztikusabb és kétszer alacsonyabb az igénye. <#vigyor2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Az én gépemet 35K l ki lehet hozni max 40. És szépen megy a BF3 is rajta. De az õszintét megvalva én már nagyon szeretnék 1155 re váltani.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

olyan fos grafikaval meg olyan kis felbontason amit a konzolok tudnak, siman viszi egy gyenge pc is 😛

Hasonló procim van (E2200 3ghz-re húzva), és elég szarul fut vele a BF3. Szóval elég kicsi rá az esély, hogy tolni bírjuk majd a Run-t ezekkel a processzorokkal.

ám nem értem hogyha ezt is konzolra írták mint minden mást is, akkor miért nem ugyanaz játékok gépigénye ?

bpeti72
Utoljára az UG 1-2 és talán még az MW volt ami ért valamit. Ami utánuk jött az egy nagy rakás fos. Leszedem majd a demót, kíváncsiságból, de semmi jóra nem számítok.

bpeti72
Ezért untam meg a PC-s faxságokat, és vettem egy PS3-at.

Bronx South
Kijönnek az új konzolok ennél durvább gépigények lesznek.

Bronx South
Az a lol hogy a 9800Gt egy régi szar már.

Nálam ezek szerint 4850-el meg egy Dual-Core E2160-al épphogy el fog döcögni... <#mf1>
Eddig nem fikáztam a játékot de ez a gépigény egy VICC. Az átlag PC konfig sehol sincs ehhez még mindig, nem tudom hol élnek ezek. Sok embernek még a minimum konfig sincs meg, nem hogy az ajánlott. És igen, ehhez a grafikához kicsit mocskosul nagy gépigény társul. Aztán majd megint csodálkoznak hogy nem veszi meg senki PC-n a játékot mert a júzer a boltban megnézi a doboz hátulján a minimum gépigényt: "Ez el se futna nálam" Azzal a lendülettel visszateszi és elballag onnan.
Hát nyomom a faszomat a szájukba! <#violent><#violent>

csizihungary
Pedig már megörültem hogy végre lesz PC-re is. <#boxer>

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Komolyan? Miért nem lesz PC-re? Sz@ják ki akkor.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Már egy hete láttuk 😊

Pc-re amúgy nem lesz demó, mint utólag kiderült.

Ryder62
lol minimum 9800GT

hol élnek ezek? Jah hát ez EA játék akkor viszont megértem -.-

még jó hogy nem érdekel úgy is csak csalódás lenne mint az utóbbi 5 nfs

Azért vicc hogy ennél nagyobb igénye egy játéknak sincs

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ugyan úgy fog menni mint a BF3. Abból most lehet tesztelni a bétát. Win7-en kikapcsolt aero val érdemes tolni mert valamiért összeakad vele a játék és esik az fps vagy 10.15-öt.

Ibuki
Indokolatlanul magas a minimum követelmény ehhez a grafikához...

Spirito Juve!

Kontextus. Az úthálózatról volt szó, abban meg nem kell hozzá hasonlítani. A Run nem nyitott, a TDU meg az. Pont.

Egyébként hivatalos gépigény:
Minimum rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows Vista SP2 32-bit
DirectX: DirectX 10
Processzor: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo vagy egyenértékû AMD
Memória: 3 GB
Merevlemez: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 vagy jobb
Grafikus kártya (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT vagy jobb
DVD meghajtó
Billentyûzet, kontroller, vagy kormány
Online: 512 KBPS vagy gyorsabb internetkapcsolat

Javasolt rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64-bit
DirectX: DirectX 11
Processzor: 3.0 Ghz Intel Core 2 Quad vagy egyenértékû AMD
Memória: 4 GB
Merevlemez: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 1024 MB RAM ATI Radeon 6950
Grafikus kártya (NVIDIA): 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX560
DVD meghajtó
Billentyûzet, kontroller, vagy kormány
Online: 512 KBPS vagy gyorsabb internetkapcsolat

Plusz:

[HUN]FaTaL
"A TDU-hoz meg nehogy elkezdjük megint hasonlítani..."

Miért is? Ugyanúgy árkád autós játék, mint ez.

http://goo.gl/gd6Zi5

Annyi lesz, de miért lenne nevetséges? NFS-ben ekkora út még nem volt. A TDU-hoz meg nehogy elkezdjük megint hasonlítani...

bpeti72
sziasztok
Azt olvastam, hogy 325 km út lesz benne. Ez tényleg igaz, vagy csak elírták, mert ez nagyon nevetséges.

<#vigyor3>

broman191
off

/off <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Huayra:

inkább egy GT2 vagy GT3 lenne, ehh..

Az sem volt rossz végülis. Mondjuk babrálás nem volt, de a TDU is ugyanígy engedte tuningolni a verdákat.
Mondtak valami olyat, hogy korlátozva ugyan, de bizonyos mértékben testreszabhatjuk majd az autókat. Én ilyen high stakes szinten képzelem el.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Reméljük 😊

Vagy nem-e úgy lesz hogy némelyik autóból lesz alap és tuningolt változat...
Úgy tûnik tuning is lesz:
Nem gyári:

Gyári:

broman191
"PS3 players will get it 10 hours after PC and 360 players." - a kommentek között. Csak tudnám az ilyeneket honnan szedik egyesek, amikor a hírekben még platformlista sincs, nem hogy ennyire részletes információk. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64