2055
Need for Speed: The Run
  • High end PC #1011
    2009-ben is 2 rész jelent meg. A Shift és a Nitro.
    Sőt, a World Online (Szingapúri World) is 2009-ben jött, igaz a worldwide World verzió 2010-es volt, ez igaz.
  • TBTPumpa
    2009-ben egy NFS jelent meg ez volt a Shift.
    2010-ben kettő NFS érkezett: NFS World és Hot Pursuit a Criterion-tól.
    2011-ben szintén 2 NFS érkezett: NFS Shift 2 és a The Run...
    2012-ben szerintem csak egy NFS játék fog jönni az is a Criterion-tól szerencsére. BlackBox féle majomkodás annyira nem érdekel...
  • High end PC #1009
    Jó, de akkor mi lesz nyáron? Lehet most is a teljes Run bevezető videójában jelentenek majd be egy újabb részt. Lehet debütál egy új stúdió. Shift 3-nak ugyanis még kisebb a valószínűsége, mint egy új Criterion résznek.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg jövő ilyen tájt jön majd a Criterion egy újabb résszel.
  • High end PC #1007
    Vajon melyik lesz a következő NFS-t készítő stúdió? Criterion jön majd nyárra egy újabb remake-el? Vagy valaki más a Shift 3-al? Biztos nem 1 év múlva jön a következő rész, 2009-ben, 2010-ben, és 2011-ben is 2 rész jött
  • High end PC #1006
    Pfff, kipróbáltam, a két konzol közt alig látni különbséget, már elnézést, de ennél a játéknál mindkettő okádék minőséget kelt így 2012 hajnalán, a textúrák elmosódottak, a kocsik még a menüben is kockásak és rondák, verseny közben a kocsi melletti táj és a fű szabályosan VIBRÁL! a grafika a butított Frostbite 2-nél elég bugos, a sziklák néha kockaélűek, a táj homályos, keményen érződik, hogy adott egy remek grafmotor, és azt csak úgy szépen lebutították, nincs optimalizálva konzolra, PC-n legalább nem a módosított Frostbite 2 lesz, bár azért lennének aggályaim ezek után a PC-s verzióval kapcsolatban is, nagyon remélem ott ilyen egetverő gondok azért nem lesznek.

Egyébként mint stílus (legalábbis a demó alapján) egy gyenge Hot Pursuit koppintásnak hat (ami nem negatívum, nagyon jó és minőségi játéknak tartom a HP-t, bár tényleg a demó csak nagyon kis betekintést ad a játékba, így a stílusát nehéz összehasonlítani a HP-val, de a demó akkor is nagyon hajaz rá)

Egyébként, a Porsche-t elég volt Boxon unlockolnom, és az accountom alapján PS3-on is már unlockolva volt!
  • janihunk
    Frissítsétek originba a my gameset vagy indítsátok újra aki onnan rendelte elő. Bekerült a BF3 már lehet szedni

Ott van lehet előtölteni.
  • High end PC #1004
    Jee, hazaértem végre, na, elkezdem lerántani újból a demót, hátha most lejön végre, végre betesztelhetem, leszedem boxra meg pées3ra is, megnézni a két rossz közül melyiken ocsmányabb.
  • janihunk
    Egyszer lenne már fordítva. Mármint valami nagy címnek csak PC-re lenne demója. Milyen balhét kivernének már a konzolosok.
  • ShaiHulud
    abbol
  • bélanéni #1001
    Azt értem, hogy te vagy az 1000-edik, de miből jön ez a "ték"? Angol "take", vagy micsoda? Csak mert már több helyen láttam.
  • zorrobomber
    TÉK
  • [HUN]FaTaL
    Igaz, de a megjelenés utáni demo sztem senkit nem érdekel. :D
  • janihunk
    Az még nem biztos hogy nem lesz gondolj a shift2 re. De megjelenés előtt biztos nem lesz demó. Utána meg már nem sok értelme van.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs, nem is lesz.
  • kabel15
    Hello! Kint van már a játék PC-s demoja? Vagy van egyáltalán PC-s demo?
  • who am I 7
    atmoszférára nfs-nek tűnik, élő helyszínek megint jónak tűnnek, de ez a qva árkád mód..legalább egy csöpnyi élethűséget belevinnének a fizikába... :S
  • DellPeter
    crysis2 szebb volt konzolon,ezen majdnem bepisaltam. kar,hogy ez a dx11 patch es a high resolution pack elott se volt igaz, azota meg meg inkabb csoki.
  • Bronx South
    "Nézzetek inkább összehasonlító videókat." - Te nézzed, én meg inkább nézem a saját képernyőm, LOL
  • High end PC #992
    Így van.
  • High end PC #991
    Az ilyen jutúb játèkosok mindig is marhára kèpben voltak. A jutúb tökèletes módja a különbsègek elkendőzèsère. Majd ha èlőben látod, a mejelenïtendő grafot, majd akkor, okè? DX11et pedig sosem tudott egy konzol sem,kit èrdekel,hogy egy videóban hasonlóan hullámzott a vïz.
  • janihunk
    ŐŐ vannak alternatívák is. Pl nem azonnal veszi meg az ember. Vagy belenyúl a gépbe. Esetleg csere oldalak is vannak.
  • Krisztiam #989
    hát azzal vitatkoznék, hogy ha olcsón akar játszani valaki, akkor konzol..
    13ezer ft egy játék hozzá :)
  • janihunk
    Én erre azt mondom ha valaki olcsón akar játszani konzol. Ha valakit érdekel a grafka és van némi pénze 3-4 évente 20-30k akkor pc. Az meg nagyon ritka eset hogy többet költ az átlag gamer a gépre. Ja hogy az emberek nagy többsége boltban veszi, mer gari így gari úgy? Hát vigyázni kell rá és akkor lehet használtan is venni és lényegesen olcsóbb.
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt ugye vágod, hogy hány évvel van lemaradva a konzol a pc-hez képest és kb ugyan úgy néz ki rá minden. Engem az idegesít, hogy megvesszük a drága szarokat és a köcsög játék fejlesztők basznak normálisan optimalizálni, mert nekik ez éri meg. Vegyük meg a sok szar alkatrészt, mikor az a 4-5 éves szar doboz ugyan arra képes. És engem ne akarjatok meggyőzni arról, hogy sokkal szebbek a pc-s játékok, mert ez 1 ***** és bosszantó is. Nézzetek inkább összehasonlító videókat. Régebben sokkal nagyobb volt az eltérés, most már akármit nézek, egyszerűen egyre kisebbek a különbségek... Nembaj, vegyük meg a dx11-es kártyát, hátha valami használja is, azt is patchel, mert alapból nem éri meg nekik berakni. Ja hogy a tesszelláció is egy nagy parasztvakítás, amit anno kiadtak videóba? Hol is van az? Hol a nagy megváltás? Na de gyerekek.
  • Bronx South
    "Nem is látod azokat az effekteket."
  • janihunk
    Mafia 2 mióta dx11-es? És igaz nem láttam konzolon csak yutub vidin de ps3-mon pl fű sincs abban a játékban.
  • Bullitt
    Shift 2 is fényévekkel jobban néz ki és jobban is fut PC-n, mint konzolon.
  • BoneDragon
    Mert benne van a dx11? Nem is látod azokat az effekteket. Crysis 2 meg konzolon volt szebb, csak kiadtak hozzá egy patchet.
  • Bronx South
    A konzolról átportolt szaroknál elvileg ja.
  • janihunk
    Dirt 3 Mafia 2 Driver.San.Francisco Assassins.Creed.Brotherhood Crysis 2... De ez nem ide tartozik. És elnézést is kérek érte.
  • BoneDragon
    Na soroljál már fel párat. Én egyről sem tudok. Az, hogy a felbontást tudod állítani, az nem számít.
  • janihunk
    ŐŐ te melyik adást nézed? Az elmúlt 1 évben jóval szebbek a játékok pc-n.
  • Krisztiam #978
    mondjuk F1 2011-nél nem sok különbséget veszek észre..
  • Krisztiam #977
    hát egyértelmű, hogy pc-n sokkal jobb a grafika.. nekem van xbox 360-om, de a játékok sokkal szebbek pc-n mint xbox-on..
    szerintem minden játéknál így van..
  • BoneDragon
    Megint pc vs konzol grafika? Ha észrevettétek volna, soha nem szebbek a pc-s játékok, főleg mostanában. Ha meg szebb akkor egy jó kis patchel megoldják amihez adnak atomerőművet is. Uncsi...
  • High end PC #975
    De nekem elvi kèrdès, hogy minden kocsi meglegyen egy NFS-ben :D
  • Bullitt
    Ha jól emlékszem a játék előrehaladtával van tier korlát már, de nem vagyok benne biztos. Két-három autóval is végig lehet menni amúgy :D
  • High end PC #973
    Bullitt, egy kèrdès.
    Tehát megszerezhető minden kocsi a játèkból úgy, hogy begurulok a töltőállomásra, ès bármelyik játèkbeli kocsival gurulhatok miután kijátszottam a játèkot?
  • janihunk
    Értem köszönöm.