2055
Need for Speed: The Run
  • Bullitt
    Új trailer, elég sok dolgot ellőnek benne:

• gduck
    OFF: Nézzétek meg konzolon a Crysist! Lecsücsültök olyan szép!

ON: Majd meglátom a véglege játékban milyen lesz a RUN, sztem a demó nem sikeredett jóra...
  • janihunk
    Teljes demó:

Hát ez agyonra le van butítva a videó alapján. Kis 3 éves fikásoknak való. Hát még nehézségi szint xddd. Legnehezebben fogom kezdeni aztán kiderül végigviszem-e egyáltalán.
  • High end PC #928
    "Egyébként megújult az NFS.com, illetve az EW lerántotta a leplet egy újabb csajról."

És egy pénzügyi tanácsadó cég weboldalának mi köze van a játékhoz? Az EW-be nem kötök bele
  • High end PC #927
    Mekkora szopás, már szedtem a demót boxra, erre behalt épp a net, és indulnom kellett Pestre, és péntekig nem megyek haza, nem tudtam kipróbálni, de a hozzászólások alapján valahogy éreztem, hogy nem maradok le sokról
  • Bronx South
    A videók és előzetesek alapján teljesen oda voltam a TDU2 ért, csak kapkodtam a fejem, elképzeltem a nagy cruiseokat, a dlcket, majd sikerült vele játszanom közel egy évet, igaz már közben is észrevettem hogy a TDU jobb volt irányításilag. Azt ugye ez alatt az idő alatt változtak a dolgok, Edenék folyamatosan bemutattak a vásárlóinak, elmúlt az "új"szag és kicsit elgondolkoztam azon hogy nekem mi a jó. Volt egy hasonlítási alap, amiből tudtam következtetni, és jól is következtettem, vissza mentem az 1 -be játszani és minden nap várnak a cruiseok, és a régi arcok.

NFS -el más a helyzet, az egy alapvetően single játék, legyen akármennyire is fura az irányítás, ha már eltudom tologatni az autót A -ból B -be akkor nekem ok, nincsenek extra kikötéseim mint egy TDU -nál, egy NFS -el addig játszok amíg ki nem tolom, majd utána eldöntöm hogy szar volt vagy sem. A HP pl. megfogott a végére, azóta minden este tolok pár kört online azt ennyi,
    de egy TDU -val az ember minimum 2-3 évig játszik, vannak elvárások.
  • bpeti72
    PS3-on sincs még.
  • Bronx South
  • Büdös Bohóc
    Te jó Isten, ha a HP jobb volt én rá se nézek erre... Felraktam és mentem vele 1 kört, majd letöröltem és biztonság kedvéért egy undelete programmal fogtam és felülírtam 5 szinten a helyét, nehogy valami vírusos agygyulladás lázas lézengése közben véletlenül visszarakjam a helyére a fájlokat. Egy szóval SZAR volt, semmi játék.
  • MauroN
    Megelőztél....
  • MauroN
    PC-re nem is lesz demó.
  • broman191
    szerk.: Ahogy olvasom nem csak egyelőre, PC-re nem lesz demó, csak PS3-ra és XBOX360-ra!
  • broman191
    Egyelőre sehonnan.
  • Krisz018
    Sziasztok!!

A Demót honnan tudom letölteni PC.re?

Köszi előre is!
  • Waczkor
    Forzat mint példát erre értettem:
    "Továbbá a konzolos grafikailag leértékelésre nem hiszem hogy adok, egészen hátul jár már a konzolos grafika, legalábbis a konzolok már ennyit bírnak amit leírtál."

Úgy értettem,hogy szerencsére nem a run szintje az amit a konzolok bírnak.
  • gduck
    Nekem is vegyes érzéseim vannak... Az irányítás teljesen más mint a HP-ben, nem lehet olyan könnyen megcsúsztatni a kanyarban, stb. A grafika sztem nem rossz bár valóban a HP minta jobb lett volna.
  • bpeti72
    Elég érdekes vagy, a TDU2 fizika szar, ez megy egy videó után jó?
  • Bullitt
    Az egy Xbox exkluzív cím, amit a Microsoft is támogat és pénzel rendesen. Itt fejlesztenek 3 platformra, kevesebb idővel.
  • Bullitt
    Szubjektív vélemény

Egyébként megújult az NFS.com, illetve az EW lerántotta a leplet egy újabb csajról.
  • Bronx South
    Hát az elmúlt kb. 6-7 év, a konzolok felemelkedése vezetett oda hogy a pc játékipar lement a béka segge alá, de általánosságba véve a játékok nagy része egy rakás szar volt az utóbbi időben. A leadott minőséget pedig egyedül a konzoloknak lehet köszönni. Emlékszem anno hogy vártam a GTA IV -et is, de hát ez azt hiszem hogy egy GTA fannak alap, majd hatalmasat kellett koppannom, ha a story nem jönne be szerintem nem játszanék, játszottam volna vele.
  • Waczkor
    NFS konzolon volt recés,pécén nekem sem volt az.

Forzanal mégis többet bír a konzol,sőt ennél az összes autós játék szebben néz ki ami mostanában jött ki konzolon.LEginkább az van hogy basznak rá hogy mit adnak ki.

A black box egy hulladék.
  • Bronx South
    "Ez így a demó alapján 7pont körül van" ->>> A 10 ből ? Akkor annyira nem lehet szar.

"hp se volt grafikailag csúcs,de valahogy ennél sokkal szebbre emlékeszem.Az is recés volt" ->>> Nálam nem, hála a jóféle kártyámnak, és a catalistnak.

Továbbá a konzolos grafikailag leértékelésre nem hiszem hogy adok, egészen hátul jár már a konzolos grafika, legalábbis a konzolok már ennyit bírnak amit leírtál.

A szakadékba való leeséssel viszont egyet értek, ott automatikusan vége kéne legyen a játéknak, vagy 1 minusz a visszatekerős lehetőségből. De van még a megjelenésig, biztos vagyok benne hogy sokan szidják és javítják majd a dolgot.

A fizikára nem írok semmit, max ha kipróbáltam a saját kezemmel, de amit a videókból láttam elég meggyőző volt nekem hogy nincs vele gond.
  • hegege
    Nem értem miért nem lehet vmi minimális törésmodell? Ha 200al nekimész 1 falnak a tengely "görbüljön" el azt máris nem tudsz ugráló kerékkel 250-el menni. Jobban kéne a kocsira vigyázni. sokan a porsche unleasedet sokan hozzák fel ,de abba pl azért érezhetó volt némi menetdinamikai különbség egy régi 366os v egy 911es között, söt ott "javítani" is kellett a kocsit ha faltól falig dobáltad, erre x évre rá meg nem "megoldható"? csak azért mert az adott gyártóra rosz fényt vet ha törik az autó?Akkor törjön egységesen mind és nincs difi..
  • Waczkor
    Demó kipróbálva...

Nem is tudom hogy kezdjem.N
    agyon vártam a demót,de számomra elég nagy csalódás.A fizika szerintem nagyon gáz,de még azt mondom hozzá lehet szokni,viszont a grafika nagyon csúnya.A sivatagos pálya konkrétan mintha egy driver 1-es korból való játékból lenne átemelve,az autók se valami szépek,de a háttér az katasztrófa.Hangokkal nincs baj,az általában jó szokott lenni minden nfsben.

Emlékszem hogy a hp se volt grafikailag csúcs,de valahogy ennél sokkal szebbre emlékeszem.Az is recés volt,de ennyire nem tűnt fel hogy csúnyák lennének a háttérben a textúrák.

Havas pálya jobban néz ki,de abból is hiányzik az hogy élvezetes legyen.Full sterilnek néz ki,lavinák is inkább csak úgy vannak,scriptelt az egész,ha egyik kanyarban elkapunk egy sziklát az úton,legközelebb már tudni fogjuk merre lehet kikerülni.Pályák nincsenek levédve,simán bármelyik kanyarban el lehet szállni,ilyenkor egyből visszatesz a pályára.Ha elrontunk egy kanyart,akkor van mód visszapörgetésre is.Út mellett minden kisebb domb,egyenetlenség megdobja az autót,ilyenkor elemelkedik az útról de mindez úgy néz ki mintha a mágnes ami tartja az autót az úton kis időre elengedne.Tudom hogy nem szimulátor,de ehhez képest a hpben minden borulás,ütközés élvezetes,baromi látványos volt.

Egy szó mint száz,arra volt jó ez a demó,hogy biztos legyek benne,hogy nem fogom megvenni se megjelenéskor se később konzolra.Pécére egy letöltést megérhet,ha ott full hd felbontásban elviselhetőbben fog kinézni.Ez így a demó alapján 7pont körül van,story talán dobhat rajta és akkor 7.5,de nagyon messze van a HP-től,amibe 40 órát beletoltam,mindent aranyra csináltam és még sokszor visszatértem az autolog miatt meg a hangulat miatt.Ez itt nem lesz meg.

Black boxnak meg többet nem szabad kiadni egy nfst se.
  • High end PC #907
    konzolon kint a demó dél óta, már húzom is boxra, megpróbálom elviselni a szarabb konzolos grafikát, no, 15 perc és teszt. :P
  • Stockbauer33 #906
    Annyi kérdésem lenne h itt az autólista után / Egyéb:

A pletykák szerint a DLC-kben újabb 200 km útszakasz érkezik majd.
    Érdekesség: a rendszámtáblák lehet, hogy testreszabhatóak lesznek a Porsche Unleashed óta először. /

Ezt a hírt megerősítették kint kanadába?Lesz ilyen DLC?
  • Stockbauer33 #905
    Ha megérkeztetek soksok képanyagot plz
  • broman191
    Rettenetes hogy mennyit kacsázik, szerintem eleve nem tudja rendesen irányítani, a kormány már csak extra szerencsétlenség számára...ahaaaa most vettem észre valami 7 éves. Nem mondtam semmit... :D
  • Bronx South
    Hagyd magára, válaszolni is felesleges neki. A TDU2 megjelenése előtt is ugyanígy nyavajgott, utána meg sehol se volt, ennyi.
  • gduck
  • janihunk
  • Bullitt
    Miért, mit is vársz tőlünk? Hogy lehúzzuk a játékot? Ha egyszer szórakoztató, akkor nem fogjuk. Ráadásul NFS fanok vagyunk, ezt nyilván ki lehet találni abból, hogy ilyen oldalt működtetünk. Nem kötelező minket se olvasni, de egyáltalán nem azt mondjuk, amit az EA a fülünkbe ültet. Tény, hogy a Run nem unalmas. A Shift 2-nél 2 napon keresztül játszottunk és pár óra alatt elég volt belőle, mert egy száraz játék (persze egy szimulátor wannabe-nek nem is kell másnak lennie), itt meg tényleg rátapad az ember a continue gombra, csak azért, mert annyira változatos a cucc. Lehet minket basztatni emiatt, de mi mindig leírjuk, mi nem tetszi, ahogy most is: szkriptelt sok helyen, fizika néhol elég fura, catch-up rendszer megint gázos.
    Tényleg nevetségesek vagyunk.
  • bpeti72
    Nevetségesek vagytok, úgy teszteltek, ahogy ezek fütyülnek.
  • bpeti72
    MI ez valami óvoda
  • giornalista
    öö, na nem mintha én nem versenyeztem volna :) bár az időm jócskán elmaradt a tiedtől. Bullitt a 2. legjobb időt autózta (Turbo Charged Maniacs Facebookon élőben követhettétek, ahogy az utolsó, egyébként nagyon jó versenyző végül 3 századdal elmarad az idejétől), és nyert egy videokártyát, amit nyereményként fogunk kisorsolni ;)
  • Bronx South
    A hatalmas mélypont után úgy érzem hogy a Shift sorozat kicsit belendítette a szériát, a HP még dobott rajta (én a mai napig tolom online, és sokan is vannak) extra ha ez a Run is olyan perfect lesz mint amilyennek írjátok, akk le a kalappal.
  • janihunk
    Akkor hajrá neked.
  • Bullitt
    A versenyhez gio nem gyakorolt eleget, úgyhogy én mentem, egyenlőre 2. legjobb időm van, de még vannak páran.
  • janihunk
    Hmm nagy kár hogy semmilyen infót nem adnak ki. Pedig szerintem nem én vagyok az egyetlen MW rajongó. Na mind1. További jó játékot, és ha indultok/indulsz a versenyen nyerd/nyerjétek meg:)
  • giornalista
    még itt vagyunk, most is épp tesztelünk :) jön a háziverseny is. a kérdésedre válaszolva: teljesen felesleges megkérdezni, úgysem mondhatják el. a jövőre vonatkozó információkat szinte sosem kapunk, amióta az oroszok elpletykálták a ProStreetet. de van egy olyan halovány megérzésem, hogy a következő játékban komoly customization feature-öket és open worldöt kapunk majd.

de az is elképzelhető, hogy marad a mostani szeletelés: World (ingyenes, open world, tuning), arcade (The Run, Hot Pursuit, stb., adrenalin, akció), és valami különlegesebb-szimulátorosabb kiadás (pl. egy NFS rallyt elnéznék jövőre!).