X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán az egyik raid alatt elkaptam két vadászt, tettem beléjük pilótát, de hiába vannak squadban, megjavítani nem tudom õket, mert nem jelennek meg egyik mérnök javítási menüjében. A ráadás, hogy a ship dealerek 0cr-ért vennék meg tõlem...
Így marad a Skunk tuningolása és a következõ javításokra várás...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mert lehet, hogy rossz választ (nem az opcionális reakciót) nyomod, de ha jól idõzíted a kattintást a hullámoknál, akkor lehet akár 4-5 "lámpás" is a válasz. Van olyan NPC, aki - visszatöltve próbálgattam -, három egymás utáni 5-5-5 lámpás válasznál újabb beszéletési opciókat, vagy még nagyobb engedményeket, egyéb infókat adott, mint mondjuk 3-4 lámpásnál.
Bár csak eleinte érdekes ez az egész, annyira repetitív az a kevés téma ami elõjöhet, hogy a végén már csuklóból lehet nyomogatni a válaszokat, és csak a kézügyességen (hullám kattintáson) múlik a siker.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mert mi vitte el az idõnk nagy részét az X korábbi részeinél?A SETA-zás, a kidokkol-bedokkol és a lassan jövõ pénz.Nem baj az, ha kicsit egyszerûbb.Így dinamikusabb.Egy csomó élvezettõl amúgy is megfosztottak minket.
Biztos állítanak valamit majd ezen is, de ha tényleg konzolra tervezték, ott azért egy játékos néhány óra elteltével hozzávágja a kontrollert a tévéjéhez, ha nem jut semmire, azaz nincs sikerélménye.
Nekem hónapokba telt mire csít nélkül vehettem egy hajót az X3-ban.
Az egy dolog, hogy amikor az X-Tended-rõl írtam, akkor csíteltem, de azt a leírás miatt kellett, hogy kellõ infót tudjak adni mindenkinek.
Egy csomó játéknál van ez a memory leak effekt, meg a "teleszemetelés". Vagy 20 ezer fileból áll és borzalmasan terheli a procit, no meg a vinyót, mire betölti vagy pedig 2-3 óriás file, ami meg akad, lassul, szemetel.
Próbáld meg (ramodtól függõen), hogy teljesen kikapcsolod a windows swappelését.Mióta SSD-m és 16 giga ramom van, azóta én a win-nek nem engedek swappelést, meg semmi ilyet.8 giga ramtól már kikapcsolható a swap.
Albion/Ascendancy/Shady Vault-ban van egy Capital Shipyard
Albion/Inner World/Cuspif Splint-ben van egy egy Civ Ship Dockyard
Galaxis térkép.
A többit fedezd fel magad! 😊
A free részbõl meg ott, hogy amikor megvettem a mining TX hajót röpke 5 millából, és mondtam neki hogy jöjjön bányászni hozzám, 50 perc alatt nem jutott közelebb hozzám 20km-nél. Ja de igen 1x 5km-re, de egybõl elugrott xd. Sorolhatnék még pár ilyet, de ez rohadt lehangoló. Az elején túl könnyû pénzhez jutni szerintem, 3-4 óra munkával simán megvan a 10 milla. X3-ban azért wegy capital ship-et nulláról nem ennyi idõ összehozni 😄DD
De mindegy nem szidom, csak ilyenekbe ne fussatok bele.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én még mindig azt keresem, hol vehetek hajót, legalább az árakat hadd nézzem meg, még akkor is ha tudom, hogy nem úgy megy a hajóépítés, mint az X3-ban.Kell valami contruction ship, meg drone is asszem...vagy az már az állomásépítés?
Nem tudjátok, hol lehet hajót venni?Valahogy nehezen állok át még erre az új navigációra.
Köszönöm.
Nálam egyáltalán nem szaggat(ot). Kivéve, néhány patch óta, amikor néha fél percen keresztül 4-5 FPSt produkál. De az egyértelmûen bug.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Viszont akkor most esett le, hogy az elfoglalt hajót hívhatták Albion Heart-nak vagy minek, ahova dokkolnom kellett volna. Mert a visszaszámlálás után eltûnt. A poén, hogy be is dokkoltam, aztán ki, mert még mindig azt akarta, hogy dokkoljak. Vagy nemtom.
Viszont, ha kilõttem a hajtómûvet és a jump drive-ot, akkor hogy tûnt el?
(Vajon hány Corsarius volt?)
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Hajófoglalás: a jó !+%/!+!%/+"/%+!="+!%át.
Foglaljál úgy hajót, hogy közben folyamat támadnak köcsög drónokkal. Ha meg épp nem azok jönnek, akkor hajók.
És még a tetü hang is elcseszõdött (hardware hiba, nem bug - elméletileg).
Amúgy a hajó zöldre váltott független attól, hogy mit lõttem szét és mit nem. A jump drive és a hajtómû szétlövése után jöttek a Marine-k. Majd ezt követõen lett zöld - valamikor.
Aztán le kellett volna szállnom valahova idõre, de már nem volt hang és csak az ellent lõttem és.....
Majd holnap folyt.köv. Illetve vissza a hajófoglalásra megint.
Szerény matek tudásom szerint, a 2.0 mint patch megjelenésig jegeljem a játékot 😊
Max abban bízom, hogy minden gonosz nagyvállalatnak van egy feje, aki lényegében A Gonosz. Így, ha a sztori végén õt lelövöm, akkor esetleg 0-ra visszaáll a repu. A pozitívban nem is gondolkodom...
Hisz a többi alkalmazott csak eltûri a rossz dolgokat, mert mégsem akarnak ilyen ellenséget maguknak.
De a sztori vége még messze van szerintem.
Az Intel viszont még mindig az Isten nálam, na, tényleg elég viku, mert Tomonor kitilt a fórumból 😊)
Tényleg nem volt olcsó (81k az iponnál), de remélem, hogy pár évig nem kell hozzányúlnom.
No, viszont sajnálattal látom, hogy nincs meg a szép teherhajóm 😞 fene egye meg...ilyen kretén sztorit.Remélem ez nem spoiler, ha igen, akkor szorri.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Elõtte szaggatott a HD4890-en 😊
Legalább haladunk szépen lassan.Próbálnám megjavíttatni a teherhajómat, az Engineer az egyetlen megoldás?Apropó nem tudjátok, van készülõben olyan mod amivel vezethetem a többi hajót is? Mert ez így kicsit kevés lesz.
Valakinek sikerült megépítenie a plotban a drónos állomást? Nekem elkezdi és volt is egy trader ami vitt energy cells-t egy keveset, de egyelõre ennyi... Stagnál. Szerintem a beszerzés még nem nagyon mûködik, pedig jó elgondolás és életszerû.