X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fixed a number of crashes during start-up and in-game.
Fixed crash when docking at certain capital ships.
Fixed a problem with missing flight control data in savegames.
Fixed a stall when loading savegames.
Fixed characters crouching when you talk to them.
Fixed ships still following you when you remove them from your squad.
Removed "Show me your skills" option for NPCs that cannot be hired.
Increased voice volume in videos.
Added feedback to indicate when you cannot hire someone because your crew is full (note: Yisha tells you, but there is currently no voice, only subtitles).
Added data to try to help nVidia Optimus software select the correct GPU.
Added fallback to show subtitles if the voice for a text line is missing, even if subtitles are off.
Added Simplified Chinese and Traditional Chinese localisations.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gondoljunk csak vissza a jó öreg Descent sorozatra!Ugye?Ott is...meg a Red Faction-ben is...sõt az eredeti Total Recall filmben is.
Mi van ezekkel a bányászokkal? 😊
Jó éjt mindenkinek.
Tényleg és lehet valamit csinálni ellenük, már úgy értem, hogy javítani a repun vagy örök ellenség leszek?Mert most jöttem vissza a napfényes valamilyen republic-ból...
Remélem a teherhajómat nem lövik le.
Basszus, emlékszem hogy én az X2 vagy X3 végéhez TL hajóval mentem...lehet hogy kellett volna egy rombolót vennem már? 😊De ahhoz évekig kell játszanom...
Amúgy egyetértek, az árak egyáltalán nincsenek balanszolva. Easy, Medium és Hard küldetések között semmi különbség nincs, mindegyikért 10-50 ezer kreditet fizetnek. A felvehetõ emberkéknél is érdekesen vannak az árak, nekem az Mérnökömnek a fõ skilljében 5 csillag van, és csak 29 ezer kreditet fizettem érte, de láttam olyat is, akinek 1 csillag volt, és 90 ezerbe került. Érdekes...
Az oktatóanyag róla:
X universe Home, sweet home
Illetve visszaállt esetleg a repud?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Mondjuk az állomáson meg érdekes mód azt is megcsinálják.
Nekem még 1.12-es van. Nem szeretem agyonpatchelni, mert van amikor több a bug a patch-ben, mint elõtte volt. Viszont a mod-ok lehet bekavarnak.
Azért a Mammoth kétszer gyorsabb volt.
Skunk
Az energy cell-es küldit csináltam, gondoltam kipróbálom, hogy nem szállítom le egyszerre a 100 cellt. A hajón megvolt mind a száz.
Két részletre osztottam, simán ment az ügylet, ám a tepsi nagy hajóm az elsõ szállítmány kipakolása után eltûnt az állomás mellöl, vagyis vissza spawnolta magát a szektorban a kiindulópontra kb 27 km. Az ûrben nem egy nagy táv, de több mint tíz perc kellet mire visszaért, számolgattam egy kicsit unalmamban ez cirka 3-4 m/s sebesség. Ennél még a valóságban is a legócskább mûhold vagy akármi is több mint százszor gyorsabban halad.
Mindenesetre megfelelõ helyen kevésbé vidáman megemlítem a pénzügyi egyensúly szükségességét, és a felvett alkalmazottak dolgoztatására szolgáló menüpontok vagy gombok hiányát, mert így cheat íze van az ügyletnek.
És van egy bosszantó új bugom is, nem mindig hajlandó kirakni a kis ikont a helyek fölé. Konkrétan most a HQ fölé nem rakott, ahol pedig lett volna egy Kapitány. Viszont a mod segítségével éppen meg tudtam venni.
Aki esetleg a plot-ot csinálja, annak azt tanácsolom, hogy biztos, ami biztos, 1M Cr-rel vágjon neki. Mert miután átlépett a nagykapun, utána már elég nehézkes a pénz szerzés.
Most annyit haladtam, hogy nem tudom, az állomás nem hackel-hetõ és ez direkt van vagy bug lenne. De nem sikerült. Jah és még egy bug, a Trojait nem tudták lelõni és jópárszor ütköztem is vele, sértetlen maradt. Valamint az Albion Skunk-nak is marad némi shield-je, amíg a drónt vezettem. Miután visszatértem, olyan tûzzivatar fogadott, hogy nem gyõztem menekülni.
Szóval nem sikerült az állomás hack, ellenben jött valami update az adatbázisba. Össze kellett szednem egy Marine Officer-t vagy mi a neve, 8 Marines-t és egy kapitányt. Persze egymás után, adta be, nem ám egyszerre, hogy keresgélés közben ami az utamba akad, azt mindjárt beszerezzem...
Na ide kell némi tõke. A Marine darabja volt 20k. A kapitány meg 50k, de nem válogattam sokat, mert már lõttek.
Utána elküldött egy Vessel-hez. És itt volt vége a gamenek.
A dupla kattintással vagyok bajban, a dokkolásnál például, nagyon bizonytalanul jön elõ.
Na elég az offolásból, megyek repkedni az X világba 😊
A köv problémám van:
Játék indít. Campaign. 100%-ig betölti majd jön a hiba:
A fatal error has occurred and X cannot recover:
Error in GameClient::Move(): Failed to initialize the module: "Ep1" with parameters 'quicksave'.
Version: 1.11 - Code revision: 178871M
Please inform Egosoft technical support.
Megoldás?
W.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nagyjából mindenkinek "csak" ez nem tetszik. Egyébként azért kellett, mert ez egy konzol játék. Konzolra írták, konzolra tervezték. Konzolon pedig nem lehet bonyolítani -nem alkalmas rá a platform-, bitítani kell, az egyszerûsítés egyeik eleme pedig a parancsok jelentõs leszûkítése volt. Talán most, hogy PC-re portolták és kiadták félkészen, idõvel még szépen lassan visszatehetik a jól megszokott és jól mûködõ X alapokat (pl. a parancsok, saját hajók menedzsmentje). Kezdem átállítani az agyam, úgy fogom fel, hogy a játék nem jelent meg. Majd egy év múlva meglátjuk, jutnak-e valamire.
Ha a teherhajóra gondolsz, amit az elején kapsz, azzal nem csináltam semmit. Kitettem a squadból aztán viszlát, mentem küldiket csinálni.
Én úgy vettem észre, hogy a Skunk igen is sebzõdik, mialatt te szkennelsz, de ezt még ki kell próbálnom, mert amint hallottam, hogy shields critical, nyomtam is az ESC-et. Amúgy ahogy írtam, a legkönnyebb módszer, ha az hackelendõ állomás apró zegzugaiba elbújsz, ott nem tudnak lõni, és a drónnal nyugottan hackelhetsz.
Így még mindig jobb mint órákat/napokat/heteket csak azzal elszórakozni, hogy kidokkol,bedokkol.Persze ez a játék egyik lényege.
Nekem csak az nem tetszik, hogy ami már be volt járatva,mûködött, kitalált és élvezhetõ volt, miért kellett elrontani?
Az X3-ban ennyi volt: parancs a hajónak, hogy dokkoljon, ott Buy/Sell vagy Trade menü, két gombnyomás és megvetted/eladtad...itt nem.Itt szét van komplikálva.
Nem csak a lyukakat javítja, a ruha minõsége is jobb. Nekem így jobban tetszik.
Tudom, hogy a sztrádán be lehet állni a többiek mögé, de nekem ez annyira nem volt a kedvencem. Elõször is a sztrádán közlekedõ hajók 90%-a nem is létezik, csak a sztráda kedvéért vannak ott. Üres szektrorokban is, ahol elméletileg te vagy az egyetlen, bespawnol a sztrádára több hajót is, ami nálam rontja a beleélési faktort. Másrészt az fps-is csökken a nagy tömeg hatására. Harmadrészt pedig a másik moddal együtt, ami a sztrádák alfáján javít, és jobb az átlátszóság belülrõl kifelé nézve, szerintem sokkal élvezetesebb utazni benne és nézni a környezõ bolygókat, ahogy elsuhannak melletted, és nem zavar a tömeg, ami valójában nem is létezik. A hajód még mindíg boostolhat. Ja és a modnak 3 különbözõ fajtája van. Az egyik, ami törli a nem létezõ hajókat, de lehet boostolni a létezõk mögött, a másik ami mindkettõt törli, és a harmadik ami csak a hajók mögötti boostolást törli, a tömeget nem.