Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4725 Na, jó napokat!
Szóval pár apró hibától eltekintve, nekem tetszik.Nálam van kincsvadász küldetés is, bár nem fogadtam még el, sőt van, hogy másokat kell levadásznom.
Nem tudom, hogy új sztori jár-e ehhez, de én még nem találtam.Egyszerűen átmentem hozzájuk, s el is kezdtem örülni, hogy végre látok másmilyen állomásbelsőt, mint az első szembetűnő állomásukon, sajnos csalatkoznom kellett.Hogy kerül pl. ember a Teladi állomásokra, mint "dísz-biztonsági őr"?
Kapunk pár új zeneszámot is, meg némi kreativitást felvonultató szektort, habár még nem jártam mindent körbe.
Az új Trading Software tetszik, tehát már 3-nál több parancsot is ki lehet adni, asszem 7 a maximum.Találtam új fegyvert és rakétát is,de tegnap elhamarkodottan mondtam, hogy meggyógyult a hajók idétlen mozgása.Az ugyanúgy megvan, meg az egymás felöklelése és pattogás, de legalább harc közben normális a fegyverzet használatuk, viszont sokkal lassabb lett a taxizás.
Tetszik, hogy normálisan megfizetnek mindenért, Hard fokozatú Xenon támadásért majd' 1 millát kaptam.Természetesen flottával mentem át, mindenhol felbukkannak ellenségek, végre!Már halálra untam magam.
Az állomásokon beállítható a beszerzési/eladási ár, persze minimum mindenhol van, nem adhatom ingyé' a dolgokat.
Az űrállomások nagyobb és érthetőbb raktárakat kaptak, végre a URV gyáram is termel folyamatosan, nem kell félpercenként feltöltenem valamivel.
Craft-olás: tudom, hogy ma ez a trendi, időtöltésre nem rossz.Hajót még nem foglaltam el, mondjuk nem is csinálom egy ideje, erről még nem tudok nyilatkozni.Az összes mod-om működik, nincs akadály sehol, egyelőre.
A Danger Zone is tetszik,meg a nebula-k is.
A Teladi hajókat nem tudom, komolyan gondolták-e, még nem vettem, de ahogy a Phoenix és Condor fegyverzetét nézem, eléggé alulmaradnak.
Valami okból kifolyólag a Welding Laser-em sokkal jobban javít, szinte szükségtelenné téve a hajógyárakat.
Folyt.köv., de nem rossz.Picit lehettek volna még kreatívabbak, és bánom, hogy abbahagyták a többi állomás belsejének rendbetételét.