Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4700 Na, ezért nem bétázok...mennyire szar...megkapni azt extraként, aminek már egy éve benne kéne lenni a játékban?
31 katona most sem elég, én 44-gyel tolom a foglalást, ennyi a maximum.Xenon I-nél nálam is meg szoktak halni, ha véletlenül sokat vesztek vagy kimarad egy hekkelés.A hekkelést ellehetetlenítették, szinte azonnal megsemmisül a drónod és nem tudsz magaddal vinni tízet.
De igazándiból már ez sem érdekel.Amióta megépítettem a Hajógyári Szigeteket, az összes Cartel Boss és Catch Dangerous Criminal küldetésben szétlövöm a célpontot.Tegnap is foglaltam még I-t, de már nem kéne több, mert egyáltalán nem használom ki.
Inkább azt csinálom manapság, hogy elfogadom a küldetést és megvárom, amíg egy kicsit vagy teljesen szétlövi a konkurens állomást és hajókat, majd lezúzatom a flottával.Így biztosított a hajógyártás az AI-nál és termelés visszaesés a konkurenciánál.
Mellesleg a tegnap említett "csendes" szektor hibasora az én mentésemben is benne volt.Kitöröltem, de nem próbáltam még ki, mert inkább orosz balesetvideókon röhögtem egész este