Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4695 Igen, egyetértünk.
Feltűnt nektek, hogy a Trojan Drone többé nem sérthetetlen? 2.51-ről beszélek! Így gyakorlatilag semmi esélyed nincs meghekkelni egy hajót.Ahogy tegnap írtam, el is foglaltam még egy Xenon I-t, úgyhogy most asszem 18 vagy 19 darab van belőle.
No de, épp most fejeződött be a foglalás, és meghalt a drónom.Ez elég szarul van kitalálva, mert így kijelenthetjük, hogy a Shield Support-on kívül az összes használhatatlanná vált.
Mire jó a többi?
- Van Construction drón is a hajómon, de minek?Nem csinál semmit
-.Az Interceptor, meg Intrepid mi a francnak, főleg, hogy max 2-3 darab lehet belőlük...előbb leszedek bármit, mint azok.Az Overrun meg nem követő rakétát lő, az max a nagy hajókat találja el, de azt se nagyon.
- Az a szkennelő drón?Soha nem jöttem rá, mire való és hogyan működik...
- Vagy ott van a távbombát telepítő, asszem Traitor a neve, egyszer használtam, de minek az is? Ki telepítget harc közben vagy előtte?
- S végül ott van még a Shield Wall Drone: az ötlet jó, de mindig átlőttek azon a pajzson amit persze nem körben húz a hajó köré, csak kirakja úgy előre. Lehet, hogy ez lenne jó, amíg hekkelek?
Remélem ez nem marad így, bár már csak a Xenon hajókat foglalom, mert a többit legyártom, ráadásul ingyé'.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.12.05. 20:47:15