6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Party Hard #4926 Tudtok ajánlani magyar videót? Mert az igazság az az, hogy mály ínglis iz ö verí tárzán stályl . Még nem találtam a lyútúbon.
A játtékkal a látotttak alapján nincs bajom. Mondjuk ennyi erővel mmo is lehetne a játékmenet hasonló.
Akkor ezek szerint keressem elő anyáméknál a régi dzsolysztikot?
Kibirom e reggelig vagy steam?
Magyarítás? -
TokraFan #4925 A játékot? Jó kérdés. Én nem mondok véleményt, mert én a kiadás előtt előrendeltem és vadul pofára estem, sajnos valójában még most sem vagyok hanyatt esve, 3.x ide vagy oda, pedig próbálom szeretni. De van itt több kolléga, akik nagyon régóta nyomják és a hibái ellenére szeretik a játékot. Nézz meg minél több videót, leginkább az segíthet a döntésben. A hardver szerintem vinni fogja. Nekem i5+GTX 660-al jóln megy, leszámítva az egeret ami brutálsz*r, de az szerintem programozási hiba. -
Party Hard #4924 A játékot vegyem e meg?
Magyarítás? Soha napján?
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2015.01.05. 19:02:32 -
TokraFan #4923 Ha már megvetted, akkor miért kérdezed, hogy megvegyed-e? -
TokraFan #4922 Ezt azért megoldhatták volna elegánsabban is. Egyetértek abban, hogy folyamatos ellenségnek lennie kell, különben unalmas lesz az egész. De az is kicsit kiábrándító, hogy nem lehet teljesen kiszorítani, kiirtani egy fajt. Valami olyat tudtam volna elképzelni, hogy ha likvidálunk egy fajt, akkor egy másikat megerősít az AI, így fenntartva az egyensúlyt. Idővel, ha azt is meggyengítjük vagy lapátoljuk, akkor mehet a következőre, de csak addig, amíg nem lesz már 4 fajnál kevesebb. Ekkor lehetett volna respawn-olni a korábban már kiirtott fajokat úgy, hogy a még létező 4 faj szektorait foglalják el. Tehát szép lassan adagolva őket mintha egy általunk nem ismert szektorból érkeznének a megerősödésük után. A mellé pakolt story már csak fantázia kérdése lett volna (pl. páran túlélték és egy elhagyatott helyen újraépítették magukat). Ez esetben meg lett volna a fajok végső likvidálásának élménye, meg az, hogy ily módon is terjeszkedik a birodalmunk, miközben azt soha nem lehetett volna elérni, hogy ne legyen enemy.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.01.05. 18:58:56 -
Party Hard #4921 Üdv
VETTEM ÚJ GÉPET!
Proci: AMD FX 7500 Radeon r7
Memória 16 gb (ddr 3)
Videókártya AMD Radeon R7 M260DX (2048 MB )
Elég lessz?
Érdemes megvennem? -
Betyar070 #4920 Köszönöm a tájékoztatás! (Ideje utána olvasnom a kerettörténeteknek.Eddig nem nagyon érdekelt a story, csak úgy elvoltam a játékkal, de most elkezdet érdekelni ez az egész x világ)
Hát igen a nyílt világot fent kell tudni tartani, ehhez meg enemy kell. Elvégre ez nem egy akció játék amit 8-12 óra alatt kilehet játszani.
(Látom mást is idegesített a lasertower) :D -
kisiku #4919 Ellenségnek pedig kell lennie, különben egy kib*ottul unalmas játék lenne.S azért kell újratermelődniük, mert mindenkire gondolni kell.
Sajna a mai világban is a háború működteti a gazdaságot.Ez itt is így van.A végtermék a hajó.A hajóhoz pedig fegyver, építőanyag és alkatrész kell. Az építőanyaghoz, alkatrészhez nyersanyag, vegyszer, kaja, áram kell.
Ha nincs hajóépítés, ezek nem kellenek.Ha nincs ellenfél, ami kilövi a "jókat", akkor nem épül hajó, bedugul a piac, dobhatod ki a játékot a pi*ába kb 200-300 óra játék után.
Nekem ami borzasztóan pozitív, hogy az állomásoknak van saját fegyverzete, ráadásul változatos és nem azzal kell pöcsölnöm napokig, hogy a Lasertowereket egyesével beforgatva (!) kidobjam, hogy aztán két vadászgép kilője őket.
Vagy ott voltak az irtózatos harci űrbázisok, amik csak bizonyos területeket védtek, de annyi fegyvert soha nem tudtál összeszedni, amennyi azokhoz kellett volna. -
kisiku #4918 Nnna, a történet annyi, hogy az a világ, ami még az Albion Prelude-ben is meg volt, annak vége, mert a szektorokat összekötő kapuk leálltak/elromlottak/elpusztultak/stb, így aztán, a galaxisok, amik között az utazás korábban fél pillanat volt, az itt több ezer fényév lett, ezt hívják "Fall of the Gates" eseménynek.Az a világ, amit korábban megszoktunk, eltűnt.
Az Albion Prelude-del nem játszottam, de ott már megvoltak ezek a nagyvállalatok és azok kezdték el uralni a galaxist a kormányok, nemzetek helyett. A Khaak eltűnt, nem tudni róla.
Lehetne filózni, de hagyjuk meg eme szerepet a forgatókönyvíróknak.
Az biztos, hogy lesz itt még galaxisbővítés, mert van még egy kapu, ami nem működik (én már megtaláltam), de érdemes lenne a történetet is melléhúzni, nem csak úgy "nesztek vazze'" felkiáltással odalökni.
A korábbi részekben nekem az nem tetszett, végig azon voltunk, hogy megtaláljuk a Földre vezető hazautat, erre a Terran Conflict-ban kiderül, hogy milyen köcsögök az "eredeti emberek" és ahelyett hogy évtizedek/századok után újraegyesülve ünnepelnék egymást, háborút indítanak...
Mivel indul az X-Beyond the Frontier? A történetben mi egy tesztpilóta voltunk a Földről, egy új, egészen különleges és fejlett hajónak a prototípusában, amit éppen teszteltek, miután a Földről előreküldött Terraformálók (mai nevükön a Xenon) nem válaszoltak, nem történt meg az, amiért előreküldték őket.
Az egyedileg kifejlesztett Jumpdrive beindult és elrepített minket az X univerzumba, ahol persze az ottani fajok még életükben ilyen szerkezetről és technológiáról nem hallottak. A verseny és a harc értünk beindult, a Teladi fajnál kötöttünk ki, majd asszem a Boron-ok és a Splitek is beszálltak.
Na innen indul az X saga. -
Betyar070 #4917 Akkor mi értelme az ellenségnek a játékban, ha nem lehet kiirtani, eltaposni, leigázni...stb? Csupán annyi, hogy egy ideig lekösse kis Pistikét?
( Igaz az x3-ban se lehetett végleg kiirtani a Xenonokat, mert egy másik szektorban újra termelődtek)
Apropó mi a helyzet a Khaakokal? Lesz, nem lesz, vannak még vagy elmentek, elpusztultak ? Most akkor győztünk ? :D -
kisiku #4916 Valóban jó lenne, mert így legalább újjáépülne, nem pedig úgy, ahogy most van. A múltkor szétlövettem egy PMC-s fegyvergyárat egy ellenséges I-vel.Illetve csak egy részét lőtte ki, utána elment onnan, majd elfoglaltam :)
Már kezdtem örülni, hogy legalább egy konkurenciával kevesebb, de nem, pár óra elteltével "regenerálódott", s mintha mi sem történt volna.
Ha nekem kell CV, kelljen az AI-nak is.Ha az enyémet CV javítja, javítsa az AI állomást is.
Vagy akár be is épülhetne a CV a kész állomásba, amikor teljesen készen van minden modullal.Mert ez az első amit célba vesznek.
Már 3 ellenséges szektorban van űrállomásom, így kábé ötpercenként jön az üzenet, hogy "Lost reputation HV/Xenon/UA/CAR". Ez azt jelenti, hogy ő jönne, támadna, vagy csak átvonulna, de útban van az állomásom és annak járőrhajói...
Én is szólóban foglaltam, máshogy nem is megy a foglalás.Haltam már meg úgy, hogy elfoglaltam, de valamelyik hajóm tovább lőtte, amíg én is rajta voltam, sokszor kilőtték, mielőtt elfoglaltam.Fogaláshoz a legjobb, ha egyedül mész.Ma már úgysem javít meg a saját mérnököd a saját hajódon.Én ezt tartom a legnagyobb szemétségnek, hogy ezt is elvették. -
#4915 Engem ez mindig bosszantott, hogy nem lehet teljesen szétlőni, a bazi nagy üreges PMC tepsi ami Devries-ben az albán kapunál van nem is állomás, csak platform féleség, ott eszi meg a űrrozsda. Ráállítottam eleinte két rombolót, hogy folyamatosan amortizálják, ne tudjon újjáépülni, kis idő elteltével az egyiket kivettem, ha már egyszer ártalmatlanná tettem utána könnyű "halott" szinten tartani.
Szerintem sokat használna a gazdaságnak, ha az állomásokat is le lehetne zúzni, persze a saját gyáraink is elhamvadnának néha , de mindig szükség lenne alapanyagokra az egész univerzumban.
Viku, sokszor kóricáltam egyedül arrafelé, jóformán az összes Xenon hajómat szólóban foglaltam, segítség nélkül, persze ez már régen volt, lehet most kihívás lenne újratanulni. A játék borzalmas debütálása után a hajófoglalás ami nálam életben tartotta a reményt, és kitartást adott. Mellesleg talán ez az egyetlen dolog ami "hiba" nélkül működött. -
kisiku #4914 El kell, hogy szomorítsalak: nem lehet kisöpörni őket. Az állomásaikat nem tudod teljesen szétlőni, ez már nem X2-X3!
Max. egy időre kivonhatod a nagy forgalmat, de semmi egyéb.Én 8-12 XL-es hadihajóval mentem mindig be, lövik is szépen, órákon át, amíg be nem lassul a játék, de más nem lesz.
Xenon mindig lesz.Ha még többet akarsz, menj a Teladi galaxisba.Korábbi képeimen már mutattam.
Ha a lóvé nem számít építs te is poénból Shattered-be valamit, de készülj fel hogy onnantól a végtelenségig fog ordítani az állomás, hogy megtámadták.
Nekem 81% alá nem lőtték még szét, nem is lehet.Viszont mindig a CV az első, amit kilőnek, így aztán nem tudod megjavítani sem a sérült részeket. Viszont nagyon jó hely, ha Xenon I-t akarsz foglalni.Csak készülj fel derekasan, mert a legerősebb hajó a játékban.Én már ezt sem foglalok, mert van 18-20 darabom, már csak lövetem a flottával. -
kisiku #4913 No, mesélek neked Sable Vortex-ről.
Ez a legbelső rendszer Maelstrom-ban. Első szektorában, Shattered Singularity-ben MINDIG van Xenon I, meg 2-3 db K+vadászok. Ide építettem két állomást, amiket durván fél óránként meg is támad egy I. Mivel az állomások elpusztíthatatlanok, ezért a csata örökké tart. De tök mindegy, hogy kilövöd az I-t, mindig jön új.
Viszont cserében itt lehet Silicon-t és Ore-t bányászni, beljebb meg gázokat. Sable Vortex ellenséges, egyedül soha ne gyere ide. Venturous Profit-ban egy az ősök által otthagyott állomást látsz, amit a Xenon megszálláskor elhagytak.Értelme nincs, fegyvere nagyon minimális, inkább egyfajta rossz emlék arról, mi volt ott valaha.
Beljebb repülve üres szektorok vannak, ellenség közepes-minimális. Xenon I-vel nagyon ritkán találkozol, de a többivel igen.
A legbelső és legutolsó szektor Cryptic Heart. Itt vannak a Xenon állomások, melyeket a sztori legvégén fogsz megtalálni. Itt készülj fel sok K-ra és vadászgépre, plusz az állomás is felfegyverzett.
A külső rendszerek (Blurred Reflection,Sigma Sector) viszonylag nyugalmasak, én teljesen beépítettem az egyiket, a másikat meg félig. Azért Xenon vadászokra itt is számíts, de itt már találkozol Split rombolókkal és Split vadászokkal is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két szövetséges AI állomás van itt, az egyik Alpha Quadrant-ban, a másik Sixth Scripture-ben.
Sable Vortex kivételével Maestrom-ban sehol nem tudsz Refined Metal-nak és Silcion Wafers-nek való aszteroidákat bányászni.Bent meg veszélyes.
-
Betyar070 #4912 Ez az, végre megtaláltam a Xenonok fő zónáját! (Cryptic Hearth)
Ki van ez dolgozva rendesen srácok, csak eddig nem tudtam róla. Először jött 3db K + vadászok (Shattered S. ), majd Cryptic Heartban rátaláltam a bázisaikra (3db). Sikerült megúsznom a kamikaze felderítő küldetés, igaz ráfér egy újrafestés a járgányra.
(45%-ra leamortizálódott közben a hajó.) Alig bírok magammal, hogy össze jöjjön végre annyi dollárt amiből tudok venni egy ütőképes flottát. (szerintem 3Olmekron vagy 3Alarwn elég lesz ahhoz, hogy szakaszosan kisöpörjem a Xenon zónákat.)
Nos az én célom már meg van: Total war a Xenonok ellen. :)
-
Betyar070 #4911 Bevallom nem nagyon ismerem az X rebirth történetét, így lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de szerintetek a Khaak-ok kapnak majd helyet a bővítések során? (Az lenne csak az igazi, újra harcolni ellenük. Ez a sok üres zóna megmozgatta a fantáziámat) -
Jóózsf István #4910 A villanykörtés küldetéseket elég sűrűn adja a "gép" nem nagyon lehet lemaradni róla.
Vajon egy friss játékosnak is lehet MK5-ös hajtóműve és MK3-as cséjngánja? (MK5-ös pajzsa csak azért nem, mert ahhoz be kell járni a világot) Hogy kincsvadász küldetésekkel lehessen elérni a fejlesztéseket kiváló ötlet volt! De szerintem nem gondolták végig.
Saját dzsámpdrájv? Hmmm. Tud még valami újat nyújtani ez a játék? (Azzal közlekedek másfél hónapja)
Eszembe jutott, hogy elölről kezdem az egészet... Aztán végiggondolva, hogy az új szabályokkal újra felépítsem a birodalmamat, sikongató lábrázást kaptam!
A két szektor helyett inkább egy jó plotot adtak volna...
Azért jó olvasni, hogy egyre többen játszanak vele.
Még egy furcsa gondolat motoszkál a fejemben: Ha elkészülne a magyarítása harmadszor is végig játszanám a Fallout New Vegas-t. Vessetek a mókusok elé! -
Andar #4909 Én is köszönöm az infókat. Kipróbálom őket. -
Betyar070 #4908 A 100 db azért egy kicsit túlzás volt részemről. :( sry! -
Betyar070 #4907 Igen 3.0-ás (a 3.1-et még nem mertem rá telepíteni, úgy tudom gond van vele).
Időközben már találtam még ötöt egy másik zónában, így már több is van mint ami kell. :)
Viszont a gondom most meg az, hogy hol lehet felvenni a légypetés mini küldetést? Van valami specko hely, vagy menet közben valamelyik gyárnál majd felvehető?
Dimre nagyon köszi, majd kipróbálom. (Ez a része tuti,hogy életszerű.)
MÁS: Sable Vortex nagyon bejön, ha majd lesz megfelelő számú csatahajóm, remélhetőleg itt lehet majd nagyokat vívni :) Bár kicsit keveslem a Xenon hajókat.Valami olyat vártam mit az X3R-XTM-es Xenon sectorok, Ott hemzsegtek a gépek.
Remélem ezt a szektort majd a jövőben bővíteni fogják a srácok! Venturous Profitban találtam valami Xenon bázisfélét, olyan mint ha roncs lenne. Remélem ezt a szektort majd a jövőben bővíteni fogják a srácok! -
kisiku #4906 Nekem van pár bányászati állomásom Devries-->Sparse Warmth-ban, s mivel maximumon van a Nvidium kitermelése, gondolom ott kéne körülnézni, mert ott aztán van szikla bőven.Na, jól van, megnézem má' én is, mi ez az egész.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy miért találtam Rare Jump Drive Component-et...csak nem kaphatok egy saját dzsámpdrájvot?
-
Jóózsf István #4905 Betyár! 3.0-s a játékod?
Csak mert igen rendesen átszabták az aszteroidákat benne, pont azért, hogy nehezebb legyen megtalálni a petéket. Ennek eredményeképp nagyon ritkák a nividium aszteroidák. Olyannyira, hogy én megbíztam egy bányászhajót, hogy kutassa fel őket.
Ha te százat szétkaptál, akkor vagy baromi szerencsés vagy, vagy nálad nincs rendben valami. Az is súlyosbítja a helyzetet, hogy én mindegyikben találtam petét! Rend szerint kettőt.
Telepítsd újra! -
#4904 Nem kell cseverészni, ezzel "megvásárolod" az ügynököt, aki súgja az árakat, elsőre drágának tűnik a 80k (tiszta maffia )
TAF ! -
kisiku #4903 Látod, én még arra is lusta voltam, hogy elkezdjem.Neked legalább már egy van!
Én még mindig a Welding Laser-rel tolom, mert mindig akad javítani való.
-
kisiku #4902 Igen, erről szól.Miért ÁFA-s számlát is szeretnél kiállítani, meg fuvarlevelet?
Ennyi a kereskedelem, olcsón megveszed, drágán eladod, hasznot bezsebeled. Persze számos más módon is tudsz pénzt szerezni, ami nem illegális.
Annyit még könnyítettek, hogy most már a kereskedelemmel is nő a reputációd, nem csak ha harcolsz értük vagy küldetést teljesítesz nekik
De tényleg ennyi.Ez így volt korábban is.A gyár meg arra jó, hogy nem kell megvenned, hanem magad legyártod.Így a haszon még nagyobb.Főleg ha kialakítod a saját ellátókörödet, azaz minél több dolgot gyártasz, a végén oda jutsz, ahová én is.
Én azért gyártok hajókat is, kicsit/nagyot, mert az pörgeti a gyáraimat és különben is ingyen gyártok már, mert egyik zsebemből a másikba rakom át a lóvét.
Azokat a hajókat, amiket meg nem lehet gyártani, korábban már elfoglaltam.
Jajj, nem kell leírnod semmit, erre való a Trading Software és az, hogy Smalltalk-ozol a karakterekkel az állomásokon.Ha megnyerted, akkor annak az állomásnak a kereslet/kínálat tábláját berakja neked a trade menübe.Csak hát végig kell repülni azt a többszáz állomást és mindenhol eljátszani ezt egyesével.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.01.03. 21:45:05 -
Betyar070 #4901 Hát azért az Egoék-nál van egy-két pihent arc az tutit! Már órák óta vadászom a Spacefly Egg-t, szerintem közel 100 Nvidium aszteroidát szétkaptam darabokra és még csak egy nyavalyás dögöt találtam. Gratulálok dugj egy-két darabot egy több száz aszteroidából álló mezőbe, had keresgélje a banánt a maki. Így tényleg kilehet húzni a játékidőt. Találok sok felé cuccot bennük.,de légypetét az nem. Ez is olyan elmebeteg dolog mint a smalltalk. Annál is ott ácsoroghat az ember percekig, mire hajlandó kinyitni a szájacskáját a nyavalyás. ( nem lett volna egyszerűbb, ha a játékos kezdeményezhetné ? ) Na húzok el Last Standból, át nézek egy másik zónába. -
Andar #4900 Ugye milyen jó volna ha azt a pénzt amit a játékban keresel be lehetne váltani valódi pénzre :D Sokkal lelkesebb lennél és még mindig gyűjtögetnél az 5 milliárdodhoz még pár milliárdot :)
Egyébként a kereskedelem nekem még mindig homályos kicsit. Csak úgy megy a dolog, hogy megveszem valahol -40-on mondjuk majd elkezdek vándorolni állomásról állomásra és ahol megéri ott eladom majd elölről az egész? Bár még nem nagyon kezdtem bele a nagy kereskedelembe, de kicsit macerásan hangzik. Vagy szépen leirkálom valahova melyik állomáson mi mennyi és úgy már egyszerűbb? De gondolom a változó kereskedelemnek köszönhetően hiába irkálom le mindig változik. -
kisiku #4899 Én is már csak az állomás vs hajók csaták miatt lépek be.5 milliárd 400 millió a vagyonom, van vagy 30+ állomás, franc tudja mennyi hajó.Már én sem nagyon tolom, inkább El Presidente vagyok (Tropico 5) vagy kicsit vonatozok...vagy lassan már azt sem, ideje visszamenni a magánéletbe is :), ja, meg jön a meló! Hát persze! A hétköznapi stressz, napi 3 presszó, az átlag júzerek utáni romeltakarítás,pislogva nézés a főnökre az érthetetlen és értelmetlen ötleteire válaszolván, satöbbi,satöbbi
Ha igazán nagyot akarnának itt csinálni, akkor nem két rendszerrel szúrják ki a szemünket, pedig direkt jó lassan fedeztem fel mindent, hogy ne egyszerre "lepődjek meg", hanem mindig apránként legyen valami kicsi.Mint például ez is,ami egy (h)ősi szovjet emlékműre emlékeztet:
Vagy a Titanic űrbéli változata, csak nem jégheggyel, hanem aszteroidával:
-
Andar #4898 Minden véget ér egyszer. Egy darabig lekötött az a lényeg.
A relikviákat nehéz volt megtalálni? Használtál hozzá segítséget netről vagy ráakadtál küldetések közben? Az egyiket már én is megleltem küldi közben. -
Jóózsf István #4897 Én már le is vásároltam. A kedvenc fegyverem márk hármas verzióját kaptam érte.
Kicsit felcsillant a szemem, amikor újra felvehettem a küldetést, (össze is szedtem a hozzávalókat,) hogy talán a többi fegyvert is felújítja, de nem.
Nálam ez a játék, már lélegeztetőn van. Semmi késztetést nem érzek, hogy elindítsam. Sajnálom, de valószínűleg ki fogom húzni a dugót. -
Betyar070 #4896 Köszi!
Most már mehet a vadászat! A két gyáram termelése mostanra szépen beállt, így most kicsit ráérek kergetni a legyeket. :D -
kisiku #4895 Én meg azért csak építettem egy harmadik fegyvergyárat is...nem azért mert kell a fegyver, hanem hogy a rengeteg kalózt a Teladi szektorokban odavonzza és szétlője :)
Ahogy elkezdek szállítani/bányászni akármit a Teladiknál, jönnek a szánalmas Phoenix és Condor gépek, no meg a sok vadász az UA és Cartel frakcióktól.Ez arra kiváló, hogy egyrészt mozgásban tartja a hajógyáraimat (ja, azt is építettem hozzájuk), másrészt folyamatosan szétlövünk itt mindenkit.Rengeteg a roncs, hegyekben áll és én meg lazán begyűjtöm az elejtett rakományukat.Majd elfoglalok egy párat, mert ilyenem még úgysincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No, a spéci Spacefly Egg-et pedig Nvidium aszteroidákból lehet kibányászni/kiszedni. Persze én még nem cseréltem vissza bányászlézerre a fegyveremet,de olvastam, hogy ott vannak.
Én most Khaak relikviák után nyomozok. -
tomonor #4894 Még annó mi (az SG-s X3 közösség csapata) kezdtünk el dolgozni rajta, de rájöttünk, hogy koordinálatlanok vagyunk, és túl sok volt a lefordítandó szöveg.
Aztán valaki ha jól emlékszem felvette a félbehagyott munkát, de hogy befejezte-e, kérdéses. -
kisiku #4893 Itt egy újévi kép.Elég jó reflex kellett hozzá, ugyanis egy ilyen lövéstől a vadászgépek 95%-a megsemmisül...
Még egyszer bódog' új évet! -
kisiku #4892 Nyelvvizsgához én inkább egy angol anyanyelvűt ajánlok, mint amilyen a barátnőm is :), bár ezekből is sokat lehet tanulni vagy ott vannak még az rpg-k, amikben általában egy két-három kötetes könyv van beleírva...mármint a jobbakba.
Nem is tudom, milyen lenne magyarul..hmm érdekes lenne itt is egy-két dolgot áthonosítani, mert azért hülyeségek itt is vannak.Egyszer én elgondoltam, milyen lenne lefordítanom a teljes könyvét, azt a kábé 400 oldalnyi történetet...elvégre elég sokat fordítok munkám során,igaz azok műszaki-orvosi témák. Nem olyan vészes, csak közben még stilizálni is kell, tehát nem gúgli fordítóval csinálni, mint a klasszikus DVD-Játékos használatit
Egyébként BUÉK mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.01.01. 01:05:30 -
Andar #4891 Ok. Köszi. Majd akkor átnézem a dolgot. Kipróbálom joy-al valamikor.
B.U.É.K. mindenkinek. -
naburus #4890 Hello, magyarosítást egyszer elkezdtem de mivel egyedül maradtam vele, nem sok kedvem volt folytatni. Csak akkor van értelme belevágni ha be is lesz fejezve. Ami nem egyszerű nem 2 sorról van szó. -
sznek1975 #4889 Buék mindenkinek sziasztok -
sznek1975 #4888 X3 Reunion hoz is van magyaritás vagy magyarosítást de csak félig. legalább is így olvastam sajna
-
Zombye Reloaded #4887 Hali!
1: Már egész jól játszható, azért nekem van 1-2 hely, ahol beszaggat, de a VGA-m nem épp a legkorszerűbb.
2: Jó kérdés, nem tudom lesz-e fordítás hozá. Ha ki lehet szedni valahogy belőle a szöveget és át lehet írni, lehet én belevágok, úgy is nyelvvizsgázni akarok áprilisban, nem ártana a gyakorlás. :)
3: szerintem nem jobb, nekem az volt a kedvencem. :D
De komolyan, most már érdemes játszani az X rebirth-el, már látszik rajta a "törődés", ok van még mit rajta csiszolni. még 50-60 szektort belepakolhatnának pl. stb. stb.