Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grand Theft Auto V Will Be Set in Los Angeles, May Star Multiple Characters
Egy belsõs forrásra hívatkozva itt azt írják hogy Los Angeles lesz a következõ helyszín. A forrás az L.A. körül terjengõ pletykákra reagált.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Mindenesetre a legsokszínûbb játék a GTA -k sorában, ha akartál akár belemehettél egy légi csatába is, ha akartál mentél roulettezni, ha akartál tuningolhattál egy autót és versenyezhettél, bemehettél egy kisboltba 2D -s játékokat játszani, mehettél lóversenyezni is, vonatot vezetni is, bármit... a legjobb rész eddig.
Forza.
New York ugyan már át van rágva 1000x, de San Francisco, Las Vegas, Los Angeles hármas szerintem bõven beleférne az új részbe mint egyéni terület, de ha mind a három belekerül, és kapunk egy San Andreas 2 -t, az lenne leginkább amire minden GTA fan vágyik, szerintem.
De egy Miami újradolgozás se lenne rossz.
Király!<#finom>#finom><#taps>#taps>
Remélem London lesz,legalább a The getaway 3 elkaszálása után valamicskét enyhítene a fájdalmamon!<#whatever>#whatever>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
lehet újrahasznosítják a Midnight Club Los Angelest <#idiota>#idiota>
Mi a véleményetek arról, hogyha a story 1907 -ben játszódna ?

De szerintem full hülyeség. <#hehe>#hehe>
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sry, csak gta iv topikban is mostanában ment mindenféle trollkodás stb.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
a GTA IV késett a konzoloshoz képest, így valszeg a GTA V is fog (ahogy az LA Noire is késett)
I met God. She's black
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Forza.
Nem vagyok teljesen tisztában a GTA V PC -re való érkezésével kapcsolatban, ezért feltettem egy kérdést, te meg szítod a flémet, gondolkozz már el hogy ki beszél itt hülyeséget.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

.jpg)