27719
-
#5782 arab-magyar vér folyik az ereimbe nem beszélem az angolt és az ország 90%-a így van ezzel ezért lenne jó egy jó kis magyar szinkron. -
#5781 hát én nem értek ehhez, csak majd vki leírja a szöveget mit kell mondani azt mikrofonba belemondom, nagyon jó vagyok, nagyon jó a hangom, azt majd valami hozzáértő beleteszi a játékba.
de ezért írtam a #5779-be a másik lehetőséget. -
#5780 és gondolod hogy ilyen amatör emberek mint te meg akiket még összeszedsz,majd valami komoly szinkronmunkára lesztek képesek mi?:D na ne röhögtess -
#5779 nekem úgy is jó ha összedobunk 1 millió forintot, és megbízunk egy magyar szinkronnal foglalkozó céget, hogy szinkronizálja a teljes részt magyarra.
ha 10-en vagyunk csak 100 ezret kéne beadni fejenként.
-
#5778 ha alul megy a szinkron kikerül a képernyő felső része a fókuszból.
kis monitorod van.
anno megnéztem a moziba egy feliratos filmet, nagyon szar volt -
#5777 Szerintem csak lassan olvasol. -
#5776 annak semmi értelme ha megy egy szöveg alul magyarul, a szinkronnak van értelme, mert ha fut a szöveg alul akkor arra fókuszálsz nem az eseményekre a játékban -
ldavid #5775 a 4-éből ugyan nem sokat láttam, de szerintem a Vice City óta nem nagyon volt normális magyarítás -
Nagydög #5774 "ki készít majd magyarosítást a játékhoz?"
Akkor most megyek egy kort az egyik vesszoparipamon: A magyarositas az lenne, ha atkeresztelnek "Nagy"-ra, vagy "Kocsis"-ra. A szo, amit keresel a magyaritas, vagy forditas. -
#5773 szerintem rohattul nem kéne erőltetni,majd otthon szinkronizálgattok mi?:D magyarítás még oké,aki igényli a szinkron.nemár -
kjhun #5772 Konzolra, vagy PC-re is? (Ha, megjelenik arra.) És, kivitelezhető lesz-e egyáltalán, szerkesztő(k) nélkül semmiképp sem lehet megoldani. Konzolra, kicsit körülményesebb beüzemelni egy magyarítást, mint a PC-n. Csak tört játékra/boxra lehet, ha jól tudom. -
#5771 ki készít majd magyarosítást a játékhoz?
keresek embreket szinkronhoz, tervezésben van a teljes játék magyar szinkron elkészítése, leginkább női hangokat kéne beletenni, meg akinek gengszteres hangja van az is jó lenne. -
nú #5770 and a location that includes male cult members with exposed genitalia
LOL -
ldavid #5769 az a 3 kocsi már az első percben is ott volt a weboldalon, nem értem miért olyan nagy dolog ez most
amúgy az ESRB besorolta a játékot - a leírásban van pár érdekesebb dolog
-
#5768 De nagy a csend,pedig már csak pár napGta 5 autók -
#5767 :DDD -
nú #5766 ja ok így már van értelme, hogy bele is néztem tovább :D -
nú #5765 Azt gondoltuk is, mert annyira nyomorékok, hogy persze NYC-ben vették fel az egészet. -
#5764 Mielőtt bárki beleélné magát,ez Fanmade videó! xD -
#5763 És ott a PC-s logó is a végén! -
#5762 Grand Theft Auto V : Three wise monkeys Trailer - Gamescom 2013
Nem is rossz! -
Coral Springs #5761 Kicsit körbenéztem a kertvárosban, mindeközben pedig az V -ik részen agyaltam. Elveszett feeling tér majd vissza azzal, hogy újra lehet majd saját bejáratú villákat venni, garázsban tárolni az autókat, etc. A New York-i panelproli stílus nem igazán jön(tt) be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ldavid #5760 ha az online is szempont akkor PS3 jobb választás lehet az ingyen multi miatt -
#5759 Nemrég azt nyilatkozták, hogy nem lesz köztük különbség. A bemutatott gameplayek PS3-om futottak, úgyhogy azt már nyilvánvalóan látni, hogy jól néz ki és nincsenek gondok a framerate-tel. -
#5758 Nem. Itt a legjobb. 500 Ft-tal olcsóbb, előrendelésnél ingyen házhoz szállítás + poszter. -
#5757 amúgy xbox360 vagy ps3 között mekkora lesz a különbség? melyik az erősebb és melyiken lesz szebb ? tapasztalat, gondolatok ? -
ldavid #5756 vidékieknek jó, mert postán/MOL kúton ingyen át lehet venni -
RicsiHUN #5755 Am az Achievementeknel ez a taxis achievement szemet szurt nekem...
Ujra lesznek tehat taxis kuldik mint anno SA ba?
(Ja meg remelem tuzolto meg mento is viszater akkor xD) -
#5754 Ott a legolcsobb,nem? -
#5753 Ha sok a felesleges pénzed, akkor onnan jah:) -
SergioAmigo #5752 cdgalaxis -
#5751 Kinek mi a tapasztalata,hol érdemes megrendelni? -
#5750 -
ldavid #5749 az a bringa :D
-
#5748 51-es körzetbe? -
#5747 a sivatagban keresgélni... :D -
#5744 Űrhajó alkatrészek? Ez mire lesz jó? -
#5743 achievementek magyarul -
#5727 1hét ugy tudom -
#5726 a 4 mennyivel korábban szivárgott ki xboxra mint a rendes megjelenés?én mintha 1-2 hétre is emlékeznék,de rég volt már :D