27719
  • tipitmi
    arab-magyar vér folyik az ereimbe nem beszélem az angolt és az ország 90%-a így van ezzel ezért lenne jó egy jó kis magyar szinkron.
  • tipitmi
    hát én nem értek ehhez, csak majd vki leírja a szöveget mit kell mondani azt mikrofonba belemondom, nagyon jó vagyok, nagyon jó a hangom, azt majd valami hozzáértő beleteszi a játékba.
    de ezért írtam a #5779-be a másik lehetőséget.
  • Myselor
    és gondolod hogy ilyen amatör emberek mint te meg akiket még összeszedsz,majd valami komoly szinkronmunkára lesztek képesek mi?:D na ne röhögtess
  • tipitmi
    nekem úgy is jó ha összedobunk 1 millió forintot, és megbízunk egy magyar szinkronnal foglalkozó céget, hogy szinkronizálja a teljes részt magyarra.
    ha 10-en vagyunk csak 100 ezret kéne beadni fejenként.
  • tipitmi
    ha alul megy a szinkron kikerül a képernyő felső része a fókuszból.
    kis monitorod van.
    anno megnéztem a moziba egy feliratos filmet, nagyon szar volt
  • Rowlend
    Szerintem csak lassan olvasol.
  • tipitmi
    annak semmi értelme ha megy egy szöveg alul magyarul, a szinkronnak van értelme, mert ha fut a szöveg alul akkor arra fókuszálsz nem az eseményekre a játékban
  • ldavid
    a 4-éből ugyan nem sokat láttam, de szerintem a Vice City óta nem nagyon volt normális magyarítás
  • Nagydög
    "ki készít majd magyarosítást a játékhoz?"

Akkor most megyek egy kort az egyik vesszoparipamon: A magyarositas az lenne, ha atkeresztelnek "Nagy"-ra, vagy "Kocsis"-ra. A szo, amit keresel a magyaritas, vagy forditas.
  • Myselor
    szerintem rohattul nem kéne erőltetni,majd otthon szinkronizálgattok mi?:D magyarítás még oké,aki igényli a szinkron.nemár
  • kjhun
    Konzolra, vagy PC-re is? (Ha, megjelenik arra.) És, kivitelezhető lesz-e egyáltalán, szerkesztő(k) nélkül semmiképp sem lehet megoldani. Konzolra, kicsit körülményesebb beüzemelni egy magyarítást, mint a PC-n. Csak tört játékra/boxra lehet, ha jól tudom.
  • tipitmi
    ki készít majd magyarosítást a játékhoz?
    keresek embreket szinkronhoz, tervezésben van a teljes játék magyar szinkron elkészítése, leginkább női hangokat kéne beletenni, meg akinek gengszteres hangja van az is jó lenne.
    and a location that includes male cult members with exposed genitalia

LOL
  • ldavid
    az a 3 kocsi már az első percben is ott volt a weboldalon, nem értem miért olyan nagy dolog ez most

amúgy az ESRB besorolta a játékot - a leírásban van pár érdekesebb dolog
  • Versace26
    De nagy a csend,pedig már csak pár napGta 5 autók
  • zaki
    :DDD
    ja ok így már van értelme, hogy bele is néztem tovább :D
    Azt gondoltuk is, mert annyira nyomorékok, hogy persze NYC-ben vették fel az egészet.
  • Rayden02
    Mielőtt bárki beleélné magát,ez Fanmade videó! xD
  • Rayden02
    És ott a PC-s logó is a végén!
  • Rayden02
    Grand Theft Auto V : Three wise monkeys Trailer - Gamescom 2013

Nem is rossz!
  • Coral Springs
    Kicsit körbenéztem a kertvárosban, mindeközben pedig az V -ik részen agyaltam. Elveszett feeling tér majd vissza azzal, hogy újra lehet majd saját bejáratú villákat venni, garázsban tárolni az autókat, etc. A New York-i panelproli stílus nem igazán jön(tt) be.

• ldavid
    ha az online is szempont akkor PS3 jobb választás lehet az ingyen multi miatt
  • Jaka923
    Nemrég azt nyilatkozták, hogy nem lesz köztük különbség. A bemutatott gameplayek PS3-om futottak, úgyhogy azt már nyilvánvalóan látni, hogy jól néz ki és nincsenek gondok a framerate-tel.
  • Jaka923
    Nem. Itt a legjobb. 500 Ft-tal olcsóbb, előrendelésnél ingyen házhoz szállítás + poszter.
  • jackoneill90
    amúgy xbox360 vagy ps3 között mekkora lesz a különbség? melyik az erősebb és melyiken lesz szebb ? tapasztalat, gondolatok ?
  • ldavid
    vidékieknek jó, mert postán/MOL kúton ingyen át lehet venni
  • RicsiHUN
    Am az Achievementeknel ez a taxis achievement szemet szurt nekem...

Ujra lesznek tehat taxis kuldik mint anno SA ba?

(Ja meg remelem tuzolto meg mento is viszater akkor xD)
  • SpeedXHUN
    Ott a legolcsobb,nem?
  • MerlinW
    Ha sok a felesleges pénzed, akkor onnan jah:)
  • SergioAmigo
    cdgalaxis
  • Versace26
    Kinek mi a tapasztalata,hol érdemes megrendelni?
  • samsung123
  • ldavid
    az a bringa :D

• Versace26
    51-es körzetbe?
  • Szabi #5747
    a sivatagban keresgélni... :D
  • Versace26
    Űrhajó alkatrészek? Ez mire lesz jó?
  • Versace26
    achievementek magyarul
  • SpeedXHUN
    1hét ugy tudom
  • Snexi
    a 4 mennyivel korábban szivárgott ki xboxra mint a rendes megjelenés?én mintha 1-2 hétre is emlékeznék,de rég volt már :D