Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Érdekes cikk:

Grand Theft Auto V Will Be Set in Los Angeles, May Star Multiple Characters

Egy belsõs forrásra hívatkozva itt azt írják hogy Los Angeles lesz a következõ helyszín. A forrás az L.A. körül terjengõ pletykákra reagált.

Az MC:LA-el csak az volt a baj, hogy autóverseny létére egy forintot nem ért benne a fizika... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Bronx South
A területfoglalósdi egy elég jelentõs esemény volt, nekem tetszett, félmeztelenül rambóztam a városban egy AK társaságában.

Mindenesetre a legsokszínûbb játék a GTA -k sorában, ha akartál akár belemehettél egy légi csatába is, ha akartál mentél roulettezni, ha akartál tuningolhattál egy autót és versenyezhettél, bemehettél egy kisboltba 2D -s játékokat játszani, mehettél lóversenyezni is, vonatot vezetni is, bármit... a legjobb rész eddig.

arty
eleinte tetszett, kigyurtam a négerem, csináltam a missziókat... de aztán bejött a területfoglalósdi és ott mondtam azt, hogy na állj 😊

Forza.

Bronx South
Ha a San Andreast nem toltad ki, akkor hatalmas veszteség ért téged. A legjobb GTA ami eddig kijött.

Bronx South
<#eljen> Mérges voltam annó mikor a Midnight megjelent, hogy miért nem adták ki PC -re. Ha belekevernék az új GTA részbe, az sokat dobna a játékon.

New York ugyan már át van rágva 1000x, de San Francisco, Las Vegas, Los Angeles hármas szerintem bõven beleférne az új részbe mint egyéni terület, de ha mind a három belekerül, és kapunk egy San Andreas 2 -t, az lenne leginkább amire minden GTA fan vágyik, szerintem.

De egy Miami újradolgozás se lenne rossz.

Rayden02
Aztaku**va,bjelentették?<#csodalk>
Király!<#finom><#taps>
Remélem London lesz,legalább a The getaway 3 elkaszálása után valamicskét enyhítene a fájdalmamon!<#whatever>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

állítólag "Rush" kódnéven fejlesztik/tették, amibõl inkább LA-re lehet következtetni, és még ehhez jön ugye a Hollywoodos pletyka is

lehet újrahasznosítják a Midnight Club Los Angelest <#idiota>
tommygear
láttam, azon a dolláron nem pont az a V van 😄
1907-ben gta? 😄! tuti jelenkor lesz mint a 4-ben
vk90
Végre bejelentették 😊

Capcom is the best!

Bronx South
#249 😊)

Snexi
ha rendesen leakarnák modellezni nem lenne jó választás,állítólag nagyon unalmas város az 1-2 ismert fõutcáján kívûl

tommygear
nem

Na jó ez talán túlzás, de nem tartom valószínûnek... 😄

Az egy red dead redemption lenne kábé... Kétlem.

Bronx South
Mostmár számomra is tény, hogy a V betû egy bankó emblémáját mutatja, wikipedián is ezt írják.

Mi a véleményetek arról, hogyha a story 1907 -ben játszódna ?

De szerintem full hülyeség. <#hehe>

Én jobban szeretem a sokszínû környezetet. Legyenek lepukkant meg puccos helyek is... 😄

Bronx South
Belegondolva egy Las Vegasi környezetbe helyszínnek, eléggé csillogó lenne, meg ugye a nõk és a kaszinók... hmmm

Büdös Bohóc
fasza lenne

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
Több helyen azt olvastam hogy Las Venturas lesz a következõ helyszín. És mivel ahogy írtátok is, van pénzre utaló megjelenése a logónak, ezért nem tartom kizártnak.

Ezért jó san andreas mert magába öleli a nyugati partot ami több ottani várost is magába foglal többek között san fransisco-t(san fierro) is. Bár nem bánnám ha városonként(los santos, san fierro, stb...) kapnánk akkora helyszíneket mint a IV-ben liberty city... 😄

Krisztiam
szerintem jó lenne San Francisco 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Büdös Bohóc
Tisztán arról van szó, hogy mindig is a konzolra hozták ki elõbb a játékot, plusz gondolom te is rongyosra nézted a trailerjeit a iv-nek, erre szinte trollkodási szándékkal szánt nemben azt mondod, hogy "na majd kiderül a trailerbõl, hogy mire jön ki"? 😄DDD Bazz, EGYIK trailerben se volt benne, hogy melyik platformra jön ki.

Sry, csak gta iv topikban is mostanában ment mindenféle trollkodás stb.

Krisztiam
az érdekes lenne, ha GTA V London lenne 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Büdös Bohóc
Amcsik gyûlölnek minden európai dolgot úgy általánosságban, véletlenül se fognak ilyet szerintem belerakni a játékba. Szvsz engem se dob fel az ötlet, hogy ott legyen, tök unalmas szar az egész, semmi olyan korszaka nincs a modern korban, ami elég autentikus egy gengszteres játékhoz. Akkor már inkább Moszkva vagy ilyesmi, de az meg túl kelet-európai fõ helyszínhez ugye...

szabii98
normál hangnemben:
a GTA IV késett a konzoloshoz képest, így valszeg a GTA V is fog (ahogy az LA Noire is késett)

I met God. She's black

Kmarha
Igazából már San Andreas után is Londont vártam helyszínnek. Ha már sorrendben végig vették az õs GTA városait (liberty, vice, san andreas), akkor illõ lenne az õs GTA London-t is figyelembe venni 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

arty
számomra a V betû stílusa san andreasos, fekás részt sejtet :/// az egyetlen gta, amit nem toltam végig :/// (najo, az elsõ kettõt se 😊 )

Forza.

Bronx South
Szerintem engem összekeversz a gumiszobába firkáló haverjaiddal.
Nem vagyok teljesen tisztában a GTA V PC -re való érkezésével kapcsolatban, ezért feltettem egy kérdést, te meg szítod a flémet, gondolkozz már el hogy ki beszél itt hülyeséget.

Mért beszélne hülyeségeket azért mert nem maximálisan tájékozott a témával kapcsolatban? Szerintem is túlzás ilyen facepalm képekkel oltani ezért...

Büdös Bohóc
te meg hülyeségeket ne beszélj

Bronx South
Visszavehetnél a stílusból haver.

Büdös Bohóc

Bronx South
Ja értem. Akkor várom a trailert még jobban, mert ott úgy is ki lesz írva a végén hogy mire jön majd.

Arra gondol, hogy pc-re mindig nagyobb késéssel jön... Csak nehogy red dead legyen belõle... 😄

Bronx South
?

GTA III, Vice City, San Andreas és jelenleg a IV -et tolom és a dlc-it.

Büdös Bohóc
gondolom eddig nem játszottál gta-val

Ezér érdemes a pc mellé tartani egy konzolt is mer arra általába minden jön... 😄D

Bronx South
És miért csak konzolra lehet elõrendelni ? Ha PC re nem fog kijönni az kemény lesz. 😮

Büdös Bohóc
rohadt xfos

wollnerd
És ára is van! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Krisztiam
már elõ is lehet rendelni 😄DDD

Grand Theft Auto V

Bronx South

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

forgalomban lévõ 5 dollároson*

Nem, az 1899-1914-ben forgalomban lévõ dolláron volt ez a logó, a "kígyóbõr" minta pedig a bankó háttérmintázata.

Bronx South
A V betû kigyó(sárkány)bõr mintás, a Five meg egy kendõre van írva. Lehet hogy ázsiai lesz a fõszereplõ ?

arra, hogy pénzrõl fog szólni <#idiota>
Bronx South
Amúgy az V, és díszítése jellegébõl ti mire következtettek ?