27719
  • Rayden02
    Ha jól tudom a R*(MP3,RDR)sosem jelentette be az arany verziók elkészültét!
  • Malakai
    Jep, valószinüleg arról előbb lenne hír, hogy aranyba ment (az a verzió amit küldenek sorozatgyártásra), egyébként jó az esélye, hogy jövő héten az is meglesz.
  • SpeedXHUN
    Ha igy haladunk jovoheten gameplay warezoldalrol,de akkor szept 17. nézek fel újra:)
  • Szabi #5819
    valószínű ezeket küldik majd ki a "netes tesztelőknek" (jutyúbos majmok :DD), meglepődnék ha ez lenne a normális végleges kiadás :D
  • SpeedXHUN
    Jo a csaj a lemzen;)
  • arty
    pssszt!!! :D
  • ldavid
    csak szólok hogy ez legalább 3 éves fake szar
  • Seangaijin
    Mondtam én h fika nagyságú az a Los Santos....
    Milyen tesztpéldány te szerencsétlen, ez ha igazi, akkor szimplán egy darab a sorozatgyártósorról... Ott látszik a többi is a gépen
  • zzeN
    Igazinak tűnik, teszt példánynak néz ki.
  • J i GS a W
  • J i GS a W
  • Rayden02
    Itt a többi is:

Mindenki GAKE-nek titulája a lemezeket,az illető azt állírja hogy ő képeken látott gyárban dolgozik!
    Hát én nemtom!
  • Snexi
    ez nagyon meggyőző :D
  • J i GS a W
    ps3 lemez
  • Rayden02
    Plusz a háttérzene!
  • Versace26
    Akinek sikerült letöltenie,annak már mutatja ezt is :) Egy hivatalos térkép azért jol esne :))
  • ldavid
    LOL

meg azok a jóga pózok is érdekesek :D
  • Rayden02
    A Sony elbaszta!
  • RiCSi1234
    Már most imádom.
  • ldavid
    nah a traktorosok örülhetnek :D
  • Szabi #5801
    frissült a hivatalos oldal :)

• Szabi #5800
    hangulatosan összevágta az eddigi videókat
  • Fox44
    Nem szeretem a Trailert, de ez jó szerintem.
  • Coral Springs
    Nem hivatalos, de simán mehetne Franklin karakteréhez valami intróban.

• tommygear
    szipueee
  • arty
    naponta nézek feliratos filmeket, játékokat, semmi gondom a "fókusszal"

ha állandóan csak szinkronnal zsibbasztod az agyad, akkor egyszeri alkalom nyilván nem lesz élvezetes, hiszen - mint mindent - szokni kell
  • arty
    igazad van, amennyiben írástudatlan vagy és nem vagy képes olvasni :)
  • Versace26
    szex meg a szipu
  • V43 1105
    Kocsis, takarodj.
  • tutituti
    Erősen gondolkodtam ezen én is
    fejezd be a trollkodást kocsis bazmeg
  • Coral Springs
    Hogy ez milyen szintű angol azt nem tudom, de én a politikai / jogász témákat leszámítva bármiről eltudok beszélgetni angolul. Ha épp nem tudom valamire a megfelelő szót akkor pedig körülmagyarázom. Nyelvtanilag sem vagyok teljesen helyes, de eddig nem volt olyan gond hogy nem értettek meg külföldön, vagy épp a neten a külföldiek. Ám hozzá vagyok szokva hogy a játékaimat magyarul játsszam, főleg hogy nem érzem az angolom perfektnek, a sztori egyik részletéről sem szeretnék lemaradni.
  • Különc
    Épp beakartam másolni ezt a Best of SG-be, de aztán megnéztem ki ez, és inkább nem... kocsis
  • Coral Springs
    A GTA IV -nek nagyon jó magyarítása van, legalábbis a fő sztorinak amit a napokban fejezek be. Utána elkezdem a motoros csávóval a műsort, bár ott se hiszem hogy csalódni fogok.
  • VikingPingvin
    Na mostmár hozzászólok én is mert kezd kicsit aláásódni a színvonal.
    Először is...."neked úgy is jó ha összedobunk 1 millát" Hát bocs....azthittem Magyarországban élünk nem pedig Svájcban vagy hasonló helyen.
    Aztán, a szinkronizálás nem úgy megy, hogy belebeszélsz egy mikrofonba aztán egy kicsit hozzáértő emberke kicseréli a hangfájlokat. Nem hiszem, hogy nagyon sok ember tudja élvezni az amatőr szinkronszínészek hangját.
    Harmadszor pedig a mai világban létszükséglet a minimális angoltudás, nélküle nem nagyon tudsz karriert építeni, neves kapcsolatokra szert tenni. Egyetemen példáúl nem kapsz diplomát középfokú nyelvvizsga nélkül ( ami abszolút indokolt szerintem ).

Ne értsétek félre senkit sem szeretnék megsérteni, de gondolkozzunk már. Olyan világban élünk ahol ILLENE a minimális angoltudás. De ha te jól érzed magad a magyar-only felfogásoddal csak hajrá, de lehet, hogy venni kéne a fáradtságot és megtanulni egy nyelvet.
  • Snexi
    te hol élsz amúgy :DD gondolod,hogy ennyire egyszerű lenne az egész?Még egy profi szinkronstudió sem tudná normálisan leszinkronizálni,nemhogy pár srác hobbiból
  • Myselor
    azért ha az ember játszik vagy filmezik,ragad rá kellöképpen az angol :) na de mindegy
  • Master91
    Azért sokan németet tanultak kis koruktól kezdve , idősebbek meg ugye oroszt/semmit.

Bőven elég lenne a szöveg magyarul.
  • Myselor
    épp elég szomorú ha nem beszélitek vagy értitek az angolt egy alap szinten sem.főleg ha játszol.és az hogy mennyire jó vagy,omg nem mondok inkább semmit