27719
-
#5822 Ha jól tudom a R*(MP3,RDR)sosem jelentette be az arany verziók elkészültét! -
#5821 Jep, valószinüleg arról előbb lenne hír, hogy aranyba ment (az a verzió amit küldenek sorozatgyártásra), egyébként jó az esélye, hogy jövő héten az is meglesz. -
#5820 Ha igy haladunk jovoheten gameplay warezoldalrol,de akkor szept 17. nézek fel újra:) -
#5819 valószínű ezeket küldik majd ki a "netes tesztelőknek" (jutyúbos majmok :DD), meglepődnék ha ez lenne a normális végleges kiadás :D -
#5818 Jo a csaj a lemzen;) -
#5817 pssszt!!! :D -
ldavid #5816 csak szólok hogy ez legalább 3 éves fake szar -
#5815 Mondtam én h fika nagyságú az a Los Santos.... -
nú #5814 Milyen tesztpéldány te szerencsétlen, ez ha igazi, akkor szimplán egy darab a sorozatgyártósorról... Ott látszik a többi is a gépen -
#5813 Igazinak tűnik, teszt példánynak néz ki. -
#5812 -
#5811 -
#5810 Itt a többi is:
Mindenki GAKE-nek titulája a lemezeket,az illető azt állírja hogy ő képeken látott gyárban dolgozik!
Hát én nemtom! -
#5809 ez nagyon meggyőző :D -
#5808 ps3 lemez -
#5807 Plusz a háttérzene!
-
#5806 Akinek sikerült letöltenie,annak már mutatja ezt is :) Egy hivatalos térkép azért jol esne :)) -
ldavid #5805 LOL
meg azok a jóga pózok is érdekesek :D -
#5804 A Sony elbaszta!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5803 Már most imádom. -
ldavid #5802 nah a traktorosok örülhetnek :D -
#5801 frissült a hivatalos oldal :)
-
#5800 hangulatosan összevágta az eddigi videókat -
Fox44 #5799 Nem szeretem a Trailert, de ez jó szerintem.
-
Coral Springs #5798 Nem hivatalos, de simán mehetne Franklin karakteréhez valami intróban.
-
#5797 szipueee
-
#5796 naponta nézek feliratos filmeket, játékokat, semmi gondom a "fókusszal"
ha állandóan csak szinkronnal zsibbasztod az agyad, akkor egyszeri alkalom nyilván nem lesz élvezetes, hiszen - mint mindent - szokni kell -
#5795 igazad van, amennyiben írástudatlan vagy és nem vagy képes olvasni :) -
#5794 szex meg a szipu -
#5793 Kocsis, takarodj. -
#5792 Erősen gondolkodtam ezen én is -
nú #5791 fejezd be a trollkodást kocsis bazmeg -
Coral Springs #5790 Hogy ez milyen szintű angol azt nem tudom, de én a politikai / jogász témákat leszámítva bármiről eltudok beszélgetni angolul. Ha épp nem tudom valamire a megfelelő szót akkor pedig körülmagyarázom. Nyelvtanilag sem vagyok teljesen helyes, de eddig nem volt olyan gond hogy nem értettek meg külföldön, vagy épp a neten a külföldiek. Ám hozzá vagyok szokva hogy a játékaimat magyarul játsszam, főleg hogy nem érzem az angolom perfektnek, a sztori egyik részletéről sem szeretnék lemaradni. -
#5789 Épp beakartam másolni ezt a Best of SG-be, de aztán megnéztem ki ez, és inkább nem... kocsis -
Coral Springs #5788 A GTA IV -nek nagyon jó magyarítása van, legalábbis a fő sztorinak amit a napokban fejezek be. Utána elkezdem a motoros csávóval a műsort, bár ott se hiszem hogy csalódni fogok. -
VikingPingvin #5787 Na mostmár hozzászólok én is mert kezd kicsit aláásódni a színvonal.
Először is...."neked úgy is jó ha összedobunk 1 millát" Hát bocs....azthittem Magyarországban élünk nem pedig Svájcban vagy hasonló helyen.
Aztán, a szinkronizálás nem úgy megy, hogy belebeszélsz egy mikrofonba aztán egy kicsit hozzáértő emberke kicseréli a hangfájlokat. Nem hiszem, hogy nagyon sok ember tudja élvezni az amatőr szinkronszínészek hangját.
Harmadszor pedig a mai világban létszükséglet a minimális angoltudás, nélküle nem nagyon tudsz karriert építeni, neves kapcsolatokra szert tenni. Egyetemen példáúl nem kapsz diplomát középfokú nyelvvizsga nélkül ( ami abszolút indokolt szerintem ).
Ne értsétek félre senkit sem szeretnék megsérteni, de gondolkozzunk már. Olyan világban élünk ahol ILLENE a minimális angoltudás. De ha te jól érzed magad a magyar-only felfogásoddal csak hajrá, de lehet, hogy venni kéne a fáradtságot és megtanulni egy nyelvet. -
#5786 te hol élsz amúgy :DD gondolod,hogy ennyire egyszerű lenne az egész?Még egy profi szinkronstudió sem tudná normálisan leszinkronizálni,nemhogy pár srác hobbiból -
#5785 azért ha az ember játszik vagy filmezik,ragad rá kellöképpen az angol :) na de mindegy -
#5784 Azért sokan németet tanultak kis koruktól kezdve , idősebbek meg ugye oroszt/semmit.
Bőven elég lenne a szöveg magyarul. -
#5783 épp elég szomorú ha nem beszélitek vagy értitek az angolt egy alap szinten sem.főleg ha játszol.és az hogy mennyire jó vagy,omg nem mondok inkább semmit