Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a gta-s árnyék pedig kompromisszum: egy élõ városban, ha mindennek mindenre dinamikusan vetõdik az ármnyéka, az brutális gépigénnyel jár, ha az árnyék szélei ráadásul nem full élesek, az ezt csak fokozta volna és az így is fosul futó gta tényleg diavetítés lenne mindenkinél - ezért lett ez a "pontszórásos szélû" árnyékmegoldás, ami pécén a nagyobb, élesebb felbontás mellett elég bénán néz ki (definition off-ban jobb azért)
mafia2 meg pontosan azért fut jobban, mert sokkal statikusabb, sterilebb benne minden, konzolon pedig konkrétan egy szaggatós sz*r (ps3on emellett még ronda is)
Forza.
Aztnemondjátok hogy a 4 nem foskonzolport...
A fejlesztö csapat elsö pc-s játéka...
Ja a patch megoldotta, kikapcsolhatóak az àrnyékok :D
Ha az árnyékot maxra teszem nem fut valami jól ugyhogy az nem megoldás, és még mindig nem teljesen okés...
Maffia 2 a szebb grafal fut jobban, és hiába 2 évvel késöbb jött ki, ugyanazon a hw-n fut jobban/szebben (xbox ps)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
1.)
gta4 - 2008 április
mafia2 - 2010 augusztus
2.)
euphoria-s fizika
3.)
tripla mennyiségû tartalom
Forza.
Szia,
Idéznék magamtól: "gamestart olvasol? te hülye vagy b+"
Forza.
Ezekmiatt nemszeretem pl a konzolokat...
#47: no akkor ha majd lesz idõm, eljátszom a beállításokkal, mivel idõközben VGA upgrade is történt (4770 512MB->6870 1GB).
/*WTF?!*/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vannak játéktípusok, amikhez PC kell (gyors HDD/SDD, sokmagos durva porci, nagyon sok operatív RAM, sok VRAM, brutális GPU-val). Ezek közé tartozik az összes sandbox játék, de pl. az Oblivion is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
/*WTF?!*/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szóval lehet szidni a játékot, de semmi értelme. Bárcsak minden játék ennyire lenne "rossz".
[merlinw.org]
+ a rengeteg apró easter egg, a millióféle animáció, a részletek, a részletek...készüljön még vagy 2 évig a GTA V.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
/*WTF?!*/
0:43-tol kifejezetten erdekes!
www.chem.yale.edu/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
mai játékoktol a faszom kivan puccos grafika semmi élmény
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Szeretem a cicákat
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
de azt a hangulatot mégegyszer úgysem tudják megugrani! 2003-ban, emlékszem pont biziosztáskor rebesgették páran hogy letöltötték... nekem 13évesen a nyaram szinte csak a vice cityrõl szólt :) kurvanagy emlék mégis az a szünet.
valami új város mintáját is felvehetnék pl Chicago, vagy Boston, csak ne Liberty city alias New York legyen már:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.