Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Persze lehet, hogy okosabban megcsinálták, azonban már sok más helyen láttam, hogy ezt elbaszták. És egyébként nem hinném, hogy délelõtt 11 órakor fogják releaselni a videót, hanem délután 5kor, ahogy az a visszaszámláló nekünk mutatja (elmondom megint, itteni idõzónával), mert akkor már mindenki otthon van munkából, suliból, etc...
A számláló viszont ettõl még számodra is jól mutatja.
@kill3r21: Egyértelmûen Miami, azaz Vice City! :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Aki nagyon rajta van a játék trailerének a megjelenésén, az kezdje el checkolni az IGN weboldalát az utolsó órában, mert tolni fognak egy LIVE streamet.
Azt is elképzelhetõnek tartom hogy megosztanak majd néhány új infót részletként.
Csak Európa ne legyen, végigtoltam a Wheelmant, Vin Diesel volt a fõhõs és Barcelona volt a helyszín napjainkban. A játék élvezhetõ volt annak ellenére hogy az autóvezetés benne egy vicc volt, jó volt a story, de a helyszínnel voltak gondok, nekem nem tudja átadni azt a feelinget egy európai város, mint akár egy ázsiai, vagy amerikai ahol a külvárosokban ott vannak a nyomornegyedek, és a nagy fejesek drog és fegyver elosztó központjai, Európa már nem ilyen az én világképemben, ahol meg nincs élet ott unalom van. :)
A Rockstar* Informer itt mint ha tagadna 1950 -rõl, és Washingtonról.
Most már van egy 1950 -es Washington is, elötte egy modern LA és egy új San Andreas, nagyon kíváncsi vagyok hogy ma milyen pont kerül az "i" re.
Illetve lesz, de lemez helyett kódokat fog tartalmazni a játék letöltéséhez.
Akinek kisebb az internet sávszélessége jól ráfog baszni, de amúgy szerintem mindenki ha egyszerre 1-2 millió ember elkezdi tölteni a játékot. :)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Na de emberek, tudom milyen cím ez, de azért mégis az a 4 óra hova már?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bár már lehet,hogy nincsen már meg!<#lookaround>#lookaround>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
ez mitõl elképzelhetetlen? :D
Szerintem elég régóta vannak már ekkora slotszámmal ellátott multiplayer szerverek :)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”