Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha lejár a számláló ki jön a trailer nem? :D Nincs itt semmiféle rendszeridõ. A számláló nem délután 5-re számol vissza hanem egy megadott "idõ-mennyiséget" aminek semmi köze az idõeltolódáshoz. Annyi van, hogy amikor lejár a számláló akkor amerikába mást mutat az óra mint nálunk.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

kill3r21
hát pedig az 5ös logo eléggé san andreaszos :P :D
Rayden02
Vagy mínuszba számolna vissza!<#lama><#miaz>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

Bírnám, hogy lejárna a számláló, és kiírná, hogy FAIL :D<#eplus2><#idiota>

Büdös Bohóc
csak példaként felhoznám a South Parkot, aminek a hivatalos oldalán ugyanúgy volt visszaszámláló a mostani évad elején és mikor 0-t ütött az óra (sõt már elmúlt 1-2 órával) csak nézem, hogy semmi?... Aztán leesett, hogy mi történt

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Nem egy helyen raktak már be ilyen kis szar visszaszámlálót és nem egy helyen követték el azt a hibát, hogy a rendszeridõt nézi. Ami persze lokális. Kint náluk az idõ 6 órával kevesebb, náluk a kis szar animáció lehet, hogy 6 órával többet mutat :)

Persze lehet, hogy okosabban megcsinálták, azonban már sok más helyen láttam, hogy ezt elbaszták. És egyébként nem hinném, hogy délelõtt 11 órakor fogják releaselni a videót, hanem délután 5kor, ahogy az a visszaszámláló nekünk mutatja (elmondom megint, itteni idõzónával), mert akkor már mindenki otthon van munkából, suliból, etc...

Hát a marketing osztályuk több mint kiváló azt meg kell hagyni... :D

Bronx South
Szószerint ég a net, mindenhol várják a trailert. Azért a Rockstar ezzel a váratlan dologgal rendesen odapörkölt így télire. <#eljen>

Malakai
Ahogy sublimaze mondja, reggel kilenc náluk a nyugati parton, ami nálunk délután/este öt, mivel nyolc órával vannak alrébb.
A számláló viszont ettõl még számodra is jól mutatja.

@kill3r21: Egyértelmûen Miami, azaz Vice City! :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kill3r21
A nagy kérdés, melyik várost szeretnénk :D
Nem véletlen azért ez a new york, nyugati part, miami helyszín. A legeredetibb amerikai gengszterfilmek is ezeken a helyszíneken játszódtak... :)

Milyen idõeltolódás? A számláló nálad is ugyanakkor jár le, csak itt délután lesz, amerikába meg reggel kábé...

RiCSi1234
Vald be, hogy tegnap óta ezt várod?! :D

GTA V (*.*)

<#idiota>

Rayden02
Gondolom már õ is várja a trélert!<#taps><#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Bronx South
FAIL :D:D

Büdös Bohóc
thx megnézem

Bronx South
!!!!!!!

Aki nagyon rajta van a játék trailerének a megjelenésén, az kezdje el checkolni az IGN weboldalát az utolsó órában, mert tolni fognak egy LIVE streamet.
Azt is elképzelhetõnek tartom hogy megosztanak majd néhány új infót részletként.

Bronx South
Pedig azokon a vidékeken talán még durvább mûsor megy mint az USA -ban, most is tele vannak a hírek Mexicoval, és a drogháborúval. De hogy maradjunk a játék szinten, ha kijön a Max Payne 3 nekem alap játék lesz így a GTA V elõtt, Sao Paulo (Brazília) a helyszín, legjobb.

Büdös Bohóc
Én meg ilyen spanyolajkú gettó vidéket nem akarnék, rühellem :C

Bronx South
Vannak elképzeléseim arról hogy mi tetszene, de én egy GTA -val úgy vagyok hogy a 70 -es évektõl napjainkig bármilyen évjáratban, és helyen jó nem csak az USA-ban, hanem egész Amerikára vonatkozóan, felõlem lehet akár Mexicováros is. <#idiota> Van sok nyomornegyed, getto, ahol virágzik a fegyverkereskedelem és a bûnözés, legyen egy nem összecsapott story és elvok.

Csak Európa ne legyen, végigtoltam a Wheelmant, Vin Diesel volt a fõhõs és Barcelona volt a helyszín napjainkban. A játék élvezhetõ volt annak ellenére hogy az autóvezetés benne egy vicc volt, jó volt a story, de a helyszínnel voltak gondok, nekem nem tudja átadni azt a feelinget egy európai város, mint akár egy ázsiai, vagy amerikai ahol a külvárosokban ott vannak a nyomornegyedek, és a nagy fejesek drog és fegyver elosztó központjai, Európa már nem ilyen az én világképemben, ahol meg nincs élet ott unalom van. :)

És Vice City lesz <#idiota>

Büdös Bohóc
plusz az idõeltolódás <#papakacsint>

Büdös Bohóc
bebaszna

szabii98
még 11 óra...

I met God. She's black

kell lennie,pont a GTA-knak szokott olyan doboza lenni,hogy szépen néz ki a többi mellett:)
Bronx South
A ruszkik csináltak egy kis kavart, bár a dög jól néz ki meg kell hagyni. :)

http://www.youtube.com/v/IibDgccU9X8?version=3&hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IibDgccU9X8?version=3&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

A Rockstar* Informer itt mint ha tagadna 1950 -rõl, és Washingtonról.

Most már van egy 1950 -es Washington is, elötte egy modern LA és egy új San Andreas, nagyon kíváncsi vagyok hogy ma milyen pont kerül az "i" re.

Bronx South
Fontolgatják hogy nem lesz dobozos verzió a GTA V -bõl. - g4tv.com

Illetve lesz, de lemez helyett kódokat fog tartalmazni a játék letöltéséhez.

Akinek kisebb az internet sávszélessége jól ráfog baszni, de amúgy szerintem mindenki ha egyszerre 1-2 millió ember elkezdi tölteni a játékot. :)

tommygear
mivel a 4 is fél évre a konzolos után jött gondolom itt is hasonlóan lesz, de bízok benne hogy egyszerre jönnek
Firerock
Srácok ez meg van erõsítve hogy jön pc-re? És ha igen akkor mennyivel a konzolos utána? És kb mikor fog megjelenni? Két év múlva?Jövõre?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fery02
Úristen, íratkozz fel most, hogy 4(!) órával elõbb megnézhesd a trailert! <#idiota>
Na de emberek, tudom milyen cím ez, de azért mégis az a 4 óra hova már?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shottas címû filmbõl van a beszélgetés.

lolSL
yep :(

lolSL
aha

hungary27
magyar idõ szerint?
lolSL
talán ez a zene lesz a trailer alatt, valószínüleg kamu
http://www.youtube.com/v/PnUlE-9fQBs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

lolSL
Holnap reggel 5-kor adják ki a trailert.

Rayden02
Mármint a szerver!<#alien2>

Rayden02
Nekem az ARea51-es MP deatmach tetszett a legjobban!
Bár már lehet,hogy nincsen már meg!<#lookaround>

jaja, szerintem is. :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Rayden02
Jah,voltak még nagyobbak és de azok annyira belaggoltak,hogy játszatatlan volt!<#vigyor1>Jah és töbnyire orosz szerverek!

tommygear
az szép lehetett
Master91
SA:MP-n volt amikor 500an voltunk 1 serveren... :D és 1 mappon
kifli
"64 fõs multi pc-n, ja persze..."

ez mitõl elképzelhetetlen? :D

Szerintem elég régóta vannak már ekkora slotszámmal ellátott multiplayer szerverek :)
gabo91
Hát nekem is jobban bejönne Miami, az biztos. Esetleg találkozhatnánk Dexterékkel is... Nyomozna utánunk...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

A multiplayeres mondat miatt hangzik nagy kamunak az egész amúgy. 64 fõs multi pc-n, ja persze...

Máté94
Érdekesen hangzik annyi szent. :o
Rayden02
Am,csak nem innen van a hírforrás?<#idiota>