27719
  • Snexi
    am lesz a journeyhez hasonló rádió?mert nekem nagy kedvenc volt
  • Coral Springs
  • ldavid
    pár rádió részlet - jóak
  • Szabi #5980
    még nem mutatták be hivatalosan.. de nagyon remélem hogy nem ez a végleges kinézete, ritkán gagyi hogy nincs szélesitve a hátsó tengely :D
  • Snexi
    erről van még valahol kép meg infó? :D
  • ldavid
    holnap 17:00-kor jön a trailer
    +vasárnap TV-ben is reklámozni fogják a Breaking Bad közben
  • ldavid
    király. azért én egy khameliont szívesebben megnéznék.
  • Szabi #5975
    Los Sanstos Customs
  • tomi890125
    Már csak pár hét és
  • ldavid
    valami modell csaj lesz az egyik radio dj link fura, de majd meglátjuk
  • samsung123
    Igaz! Főleg ha úgyis megveszem PS3-ra
  • ldavid
    eddig sosem kellett várni egy teljes évet, 6-8 hónapok voltak.
    de szerintem felesleges ezzel sokat foglalkozni, majd úgy is bejelentik (vagy nem), aztán kész.
  • samsung123
    Mielőtt valaki belekötne: Tudom, hogy 2013 tavaszán jelent volna meg, de a lényeg a tavasz, hogy akkor is kiadták volna(ha kész lett volna), azaz nem ragaszkodnak a tipikus harmadik negyedévhez, minta játék kiadók 80%-a. emiatt nem kellene várni még egy teljes évet PC-seknek se.
  • samsung123
    Next genes és PC-s verziók, valószínű hogy 2014 Tavasz(kb május), ahogy az eredeti megjelenés is Spring lett volna, akkora valószínű hogy eladnak már megfelelő mennyiségű PS4 és X1-et is. Újabb három paltformon arathatnak, ami nem kevés eladási adatot fog ismét produkálni, és a jobb frém, nagyobb felbontás, textúrák, látótávolság (esetleg több-jobb effektek)miatt sokan megveszik majd újból is! De ennek a játéknak kell is next genes verzió, hiszen már RDR is nagyon jól nézett volna ki csak, ugye eléggé vissza van butítva a limitációk miatt.
  • Seangaijin
    Amúgy meg mindenki tudja, hogy megfog jelenni next genre meg PC-re is csak ki tudja mikor. Amíg az új konzolok nincsenek piacon, addig tuti be se jelentik a GTA V-öt rájuk. Mellesleg ahogy már régebben írtam, szerintem egyszerre lesz bejelentve a PC-vel is, mivel feszt hajtogatják a fejlszetők hogy hasonló a két környezet így gyorsabb az új konzol verziókrók portot csinálni. És a PC port az biztos hogy Xbox One vagy PS4-es lesz.
  • Loco
    Nagyon kivancsi vagyok a tobbkarakteres single player kuldetesekre. Eddig rohatt idegesito volt, hogy ovobacsit kellett jatszanom, akarhanyszor 'erositeskent' jott velem harom masik AI.
  • Rayden02
    Méghogy véletlenül elírták,ugyan már!
  • ktomi22
    három hééét
  • Loco
    ASD:dsA:D:)
  • Malakai
    A témához gőze sincs lelkes community manager lánykának meglehet ugrott az állása. :)
  • kill3r21
    ugy mint a preloaddal :D
  • Rayden02
    SONY csak nem hülye hogy még retweetelje is!
    (Vagy igen?)
  • kill3r21
    Tehát jön nextgenre? :D
  • Rayden02

• Malakai
    Nekem tetszene, de meglehet a kissebbséghez tartozok, nincs rajta csöcsös csaj. :)
  • mester1987
    A PC-s átiratra úgy tavasz és nyár körül kell számítani, mint a legtöbb esetében...
  • Rayden02
    Grand Theft Auto V: The Official Trailer Coming this Thursday
  • Loco
    Fasza lett a hatter, koszi. Igaz, hogy a szoke tyuk dudaira nezek minden masodik post utan, de talan pont ezert lett jo :)
  • ldavid
    még nem végleges a dolog.
    én amúgy egy ilyesmit terveztem a közel/távolabbi jövőben:

(csak a kép alső felében/harmadában lenne kép, a többi csak háttérszín, így jóval kevesebbet kell tölteni)
  • jackoneill90
    hol vannak ?
  • V43 1105
    Én nem vettem észre lassulást.
  • arty
    jó, de máris lassabb lett a topik :/
  • Annihilator100
    Nemrég jelentették be.
  • Myselor
    milyen trailer honnét veszed?
  • ldavid
    csütörtökön új trailer
  • SpeedXHUN
    vagy esetleg egy kis átmenetet beletenni:)
  • Annihilator100
    Egész jó.
  • tomi890125
    jóféle!
  • ldavid
    egy darbabig bent hagyom, de nagyon erős a kontraszt így szerintem
    /inkább kicsiben jó ez a mozaik dolog, majd a fejlécbe is csinálok egy bannert ha bejelentik pc-re/
  • Coral Springs
    Jó lesz, a szőke cica nagyon jó helyen van, viszont a többi kockában kaphatnának nagyobb hangsúlyt a főszereplők.