27719
-
#5983 am lesz a journeyhez hasonló rádió?mert nekem nagy kedvenc volt -
Coral Springs #5982 -
ldavid #5981 pár rádió részlet - jóak -
#5980 még nem mutatták be hivatalosan.. de nagyon remélem hogy nem ez a végleges kinézete, ritkán gagyi hogy nincs szélesitve a hátsó tengely :D -
#5979 erről van még valahol kép meg infó? :D -
ldavid #5978 holnap 17:00-kor jön a trailer
+vasárnap TV-ben is reklámozni fogják a Breaking Bad közben -
ldavid #5976 király. azért én egy khameliont szívesebben megnéznék. -
#5975 Los Sanstos Customs
-
#5974 Már csak pár hét és -
ldavid #5973 valami modell csaj lesz az egyik radio dj link fura, de majd meglátjuk
-
#5972 Igaz! Főleg ha úgyis megveszem PS3-ra -
ldavid #5971 eddig sosem kellett várni egy teljes évet, 6-8 hónapok voltak.
de szerintem felesleges ezzel sokat foglalkozni, majd úgy is bejelentik (vagy nem), aztán kész. -
#5970 Mielőtt valaki belekötne: Tudom, hogy 2013 tavaszán jelent volna meg, de a lényeg a tavasz, hogy akkor is kiadták volna(ha kész lett volna), azaz nem ragaszkodnak a tipikus harmadik negyedévhez, minta játék kiadók 80%-a. emiatt nem kellene várni még egy teljes évet PC-seknek se. -
#5969 Next genes és PC-s verziók, valószínű hogy 2014 Tavasz(kb május), ahogy az eredeti megjelenés is Spring lett volna, akkora valószínű hogy eladnak már megfelelő mennyiségű PS4 és X1-et is. Újabb három paltformon arathatnak, ami nem kevés eladási adatot fog ismét produkálni, és a jobb frém, nagyobb felbontás, textúrák, látótávolság (esetleg több-jobb effektek)miatt sokan megveszik majd újból is! De ennek a játéknak kell is next genes verzió, hiszen már RDR is nagyon jól nézett volna ki csak, ugye eléggé vissza van butítva a limitációk miatt. -
#5968 Amúgy meg mindenki tudja, hogy megfog jelenni next genre meg PC-re is csak ki tudja mikor. Amíg az új konzolok nincsenek piacon, addig tuti be se jelentik a GTA V-öt rájuk. Mellesleg ahogy már régebben írtam, szerintem egyszerre lesz bejelentve a PC-vel is, mivel feszt hajtogatják a fejlszetők hogy hasonló a két környezet így gyorsabb az új konzol verziókrók portot csinálni. És a PC port az biztos hogy Xbox One vagy PS4-es lesz. -
Loco #5967 Nagyon kivancsi vagyok a tobbkarakteres single player kuldetesekre. Eddig rohatt idegesito volt, hogy ovobacsit kellett jatszanom, akarhanyszor 'erositeskent' jott velem harom masik AI. -
#5966 Méghogy véletlenül elírták,ugyan már! -
ktomi22 #5965 három hééét -
Loco #5964 ASD:dsA:D:) -
#5963 A témához gőze sincs lelkes community manager lánykának meglehet ugrott az állása. :) -
#5962 ugy mint a preloaddal :D -
#5961 SONY csak nem hülye hogy még retweetelje is!
(Vagy igen?)
-
#5960 Tehát jön nextgenre? :D -
-
#5958 Nekem tetszene, de meglehet a kissebbséghez tartozok, nincs rajta csöcsös csaj. :) -
mester1987 #5957 A PC-s átiratra úgy tavasz és nyár körül kell számítani, mint a legtöbb esetében... -
#5956 Grand Theft Auto V: The Official Trailer Coming this Thursday
-
Loco #5955 Fasza lett a hatter, koszi. Igaz, hogy a szoke tyuk dudaira nezek minden masodik post utan, de talan pont ezert lett jo :) -
ldavid #5954 még nem végleges a dolog.
én amúgy egy ilyesmit terveztem a közel/távolabbi jövőben:
(csak a kép alső felében/harmadában lenne kép, a többi csak háttérszín, így jóval kevesebbet kell tölteni)
-
#5953 hol vannak ? -
#5952 Én nem vettem észre lassulást. -
#5951 jó, de máris lassabb lett a topik :/ -
Annihilator100 #5950 Nemrég jelentették be. -
#5949 milyen trailer honnét veszed? -
ldavid #5948 csütörtökön új trailer -
#5947 vagy esetleg egy kis átmenetet beletenni:) -
Annihilator100 #5946 Egész jó. -
#5945 jóféle! -
ldavid #5944 egy darbabig bent hagyom, de nagyon erős a kontraszt így szerintem
/inkább kicsiben jó ez a mozaik dolog, majd a fejlécbe is csinálok egy bannert ha bejelentik pc-re/ -
Coral Springs #5943 Jó lesz, a szőke cica nagyon jó helyen van, viszont a többi kockában kaphatnának nagyobb hangsúlyt a főszereplők.