Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egyszer lesz is GTA V akkor az remélem nem lesz akkora bug tenger mint a IV...
darkerlomy
<#eljen> ez sajnos nem jut el a készítõk tudatáig ...

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Ryder62
Megcsinálhatnák már a Vice City-t a GTA 4 grafikájával. . . . Hmmm most így jobban belegondolva, a GTA 4 grafikája kimondottan rondának hatott miután játszottam a Mafia 2-vel. Nah, az viszont tényleg szép játék (csak sajnos üres az egész gém) ha egy ilyen grafikával kijönne egy új Vice City szerintem sokan boldogok lennének.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Semmi grammar nazi... csak segítek:

<...>új GTA sorozat tulajdonosai<...> - ezt bizonyára így akartad:

új GTA-rész tulajdonosai...
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Victor1103
Én inkább tartanám a Max Payne 3 megjelenését valószínûnek 2012 januárjában

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Prince23
akkor az elmélet szerint 2014-ig ne is várjuk a gta 5 megjelenését. mer addig ps3 és xbox360 még a toppon lesz. utána jön csak a váltás

fõleg, hogy az vasárnap lesz
tommygear
számozott rész lesz a következõ ebben biztos lehetsz

vice city és san andres típusú kiegészítõk meg már kijöttek a gta 4-hez (ballad of gay tony, lost and damned)
edios
új számozott részt hagyományosan egy új generációban hoznak ki, így eléggé vszínûtlen ez a dátum :)

ellenben vice city & san andreas típusú "új" gta végülis kijöhet..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Prince23
Az biztos h nem januárban fog megjelenni, de az ÉVJÁRAT az valós is egyben. az év második telén fog ez megjelenni sztem :) túl korai még ez a január

TheGrinder
Valószínû, hogy nem fog megjelenni 2012.jan 15-én, bár akármi lehet. A másik érdekes kérdés, h egyszerre fog-e megjelenni xbox360, ps3 és pc re vagy a pc megjelenést csúsztatni fogják. Engem személy szerint nem érdekel, hogy konzolra mikor fog megjelenni, mert nekem nincs konzolom, de remélem a pc s megjelenés nem fog sokat csúszni.

vénfarok
100% hogy nem jelenik meg 2012 januárban

Victor1103
Úgy legyen ötösöm a lottón, hogy nem fog GTA V 2012.január 15-én megjelenni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

TheGrinder
Sziasztok! Idézek a GameStarból: "A német GameStop oldalán a GTA V megjelenési dátumot kapott: 2012. január 15." Itt a teljes cikk. Ha minden igaz, akkor nemsokkára egy új GTA sorozat tulajdonosai lehetünk. Ilyen sikeres játék mellett minden bizonnyal 100% a folytatás.