27741
  • TomStorm
    Most akkor mire kijön Gta5 addigra lehet kapni az új konzolokat is?
  • RicsiHUN
    Hát Ja ez a játék gyönyörű , már rég bekakiltam a csodálkozás tól :D Elő is rendeltem Xfosra :) Csak hozzák ki 17 - 18 án különben megbolondulok:c
  • Myselor
    hát igen,ha egy játék megéri a pénzét az ez.a multi is hát epic meg úgy az egész,minden forintot megér:)
  • JaSoN HuNTeR #5701
    Ezt a játékot szemtelenség lewarezolni, max próbára érdemes de a multi miatt megéri,MEG KELL megvásárolni!
  • Myselor
    nincs mese,minden forintot megér.instant buy lesz:)
  • SpeedXHUN
    Áldom a napot,hogy vettem ps-t (félig a gta miatt:D) és a grafika is bejövős
    Anno meg pont 1 héttel lett a gta 4 elott boxom :D
  • SergioAmigo
    Nasa server terembe talán még működni is fog :D
  • tipitmi
    5 évente kijön egy GTA akkor bizony félre kell tenni az embernek a pénzt évente 100 at legalább hogy mindig full extrás gépe legyen ami kibírja vinni az adott korszak specifikicájónak megfelelően
  • tipitmi
    hű hA!
    emberek!
    ez a játék az év játéka nálam legalábbis biztosan.
    ha kijön nem eszem nem iszom egész nap csak GTA zom, ki nem megek a házból.
    lehet még személyi kölcsönt is felveszek, új monitor 100 ezer, plusz ehez már ilik ugye gamer billentyűzet is 50 ezer na meg 20 ér valami faszaa speckó egérke.
    eddig ha jol számolom 200 plusz 300 ezer egy i7 es konfig hogy kivigye fullHD ba.
    Hű ha! 500 rugót simán elverek!
    plusz az áramszámla mert éjjel nappal zúzni fogom!
  • Kandurex
    nem rossz, de valahogy nincs meg 'fahhhhh ez mi állat már..!'
  • Seangaijin
    Az a Los Santos sajnos nem tűnik nagynak Legalább lehetne akkora mint a IV-be Liberty City volt és akkor ahhoz még jöjjön ez a tanyasi világ. De ha nem így lesz sírni fogok mint az állat
  • JaSoN HuNTeR #5693
    100% hogy megveszem.DE csak PCre!

Ha jól lesz optimalizálva és az elején amikor megjelenik nem lesznek problémák akkor nagyon nagyon nagyon sokat fognak eladni belőle.
  • tutituti
    na a multi videóra annyit tudok mondani hogy kurvárabaszott jó lesz már bocsánat a kifejezésért!
  • ldavid
    itt van pár kép is +interjú Leslie Benzies-el

• kill3r21
    Azért vizonyos képkockáknál, elég jó a grafika :)
  • tomi890125
    ps3 :O megvan mire fogom megvenni! :D
  • RiCSi1234
    2 perc 20-nál ahogy hajt fel a taxi(sárga autó, csak taxi lehet.) :D a szembe sávban, és jön is szembe vele valaki, de a csattanót nem látni. :D
    Micsoda bug. :D
  • RiCSi1234
    Szöktek a könnyek mint egy romantikus filmnél. :D
  • ldavid
    kicsit TDU szerű néhol
  • ldavid
  • Myselor
    2perc:Ö
  • Rayden02
  • arty
    Majd kiderül az eruogamer tesztjéből...
  • tomi890125
    front van az online gameplay előtt? :DDD én is várom de....
  • csuuzli
    értelmezd már amit írtam, vagy csak nem tudsz olvasni?
  • Myselor
    te gondolkozz,meg feleslegesen ne okoskodjál köszi
  • csuuzli
    ha egy hónap múlva sem jelenik meg vagy nem lesz hír pcről, akkor vegyél ps-t úgy értettem, mert vagy kijön vagy nem, nem tudni még, akkor viszont, ha nem jelentik be pc-re akkor van értelme konzolba ruházni e miatt.
    Pont abba a hibába esel, ha most veszel konzolt, meg gta5öt valamelyik rendszerre, mint amit akarnak, ezért nincs bejelentve még.

myselor: omg, gondolkozz mielőtt írsz légyszíves
  • Myselor
    okés köszi:)
  • ldavid
  • Myselor
    csakk okoskodik itt közbe senki nem tud semmmit,de tudod vannak páran ilyen okosak,nem bírják ki.majd pofára esnek
  • Myselor
    [Top Story] Grand Theft Auto Online: Gameplay Video & Previews Coming this Thursday at 10AM Eastern vagyis mikor lesz itteni idő szerint?:)
  • ratgab
    Főleg annak függvényében, hogy a gameplay videó is elvileg a ps3-as verzióval lett rögzítve.
  • MikX
    Hát ezis egy értelmes kérdés, már neharagudj...
    Senki nem játszott még egyikkel sem semmelyik gépen.
    Arra alapozni, hogy sokesetben a multi címek box-on jobbak nemlehet, mert nagyonsok kivétel van, pl a maxpayne3 is pisihármon jobb.
    De nyilván mindenkinek azon a jobb amije van egy ilyen fórumban.
  • Borg
    Honnan veszed az egy hónapot? Semmi hivatalos bejelentés nincs, az az 1 hónap akár jövő tavasz is lehet...
  • csuuzli
    várd meg a pc-st, csak kibírsz egy hónapot
  • Borg
    Lassan felmerül a kérdés bennem, hogy ps3-at vagy xboxot kukázzak ehhez? Melyik a jobb?
  • ratgab
    Aki követi az ipart 2-3 éve az már nem hisz a maszlagnak. Aki meg elhiszi az tegyen úgy mint a föld nélküli paraszt: Magára vessen.
  • Szabi #5667
    írtam, nem beszéltem -.-
  • RiCSi1234
    Nem tudja mit beszél.
  • ldavid
    mert?