27741
  • Szabi #5664
    és 6kor már nézhető állapotba is kerül.. :DD
  • ldavid
    4-kor jön a GTA Online
  • gabor9
    nem azt mondtad, hogy nem jössz vissza?? akkor tartsd be az ígéretedet, nem hiányoztál senkinek!
  • arty
    De ez akkor működik, ha nem fél év mulva jön pécére :) Addigra már inkább haragossá válik a lassan naponta behintáztatott pécés közönség :)

(már aki benyalja ezeket :D )
  • ratgab
    Semmibe se kerülő ingyen reklám, hype faktor nő, több játékos gerjed rá, amitől nőhetnek az eladások.

Tipikus eset, mint amikor a kisgyerek akar valamit és azt mondod nem, ha végül megkapja már mindent megtenne érte.
    Úgy 1 éve folyamatos jelleggel hetente elkezdődik itt a pofázás arról, hogy fú szerintem fél évvel később jelenik meg, szerintem nem jelenik meg, szerintem azonnal megjelenik, stb. Nem unjátok még? És majdnem mindig ugyanazok az emberek.
  • arty
    Szerintem ez csak NV blama, ebből semmit se nyertek.
    Mi értelme lenne egy ilyen kiszivárogtatásnak, plána ha nem igaz? Nem látom a rációt.
  • Ironman2
    Hat igen,nekunk meg ekezetes billentyure is alig telik!
  • Loco
    Eddig az osszes nagy GTA title hozzavetolegesen fel evvel a konzolos utan jott, most is valoszinuleg ez lesz. Kar aggodalmaskodni. Lesz. Majd.

Az meg hogy a konzolos haverok 95%-a masolt jatekkal jatszik, az itt, meg tolunk keletebbre van. Amcsiban azert el par rednek coloradoban, aki nem szarozik letoltessel, masolassal, ilyenolyan DVD-vel, kiirassal, hanem hazafele megveszi a walmartban 59 dodoert. Ami annyira faj neki, mint az atlag itteninek negy sor ara. Bedugja, install alatt kijon a pizza, megy multival mindennel. Egyszeruen nem eri meg neki a veszodseg :)

A rockstar is gondolom ugy van, hogy fel evig hadd porogjenek ezek ki, jon egy karacsony kozben, ott meg lehet tolni a cuccon, aztan majd tavasszal mehet a PC.
  • SpeedXHUN
    Sztem annyi pénzt nem ér.még a kék térkép miatt sem.
    Alap terkep gondolom lesz.mint mindig
  • wollnerd #5654
    Most vettem észre hogy 576-ban is előrendelhetőek a limitált kiadások
    Gondolkodtam hogy visszavonom az alapjáték előrendelését és az Special Edition-t rendelném elő.
    A 4 letölthető tartalom tartozik hozzá(juk), érdemes előrendelni? :)
  • ratgab
    Az ilyen hibákban én nem hiszek...
  • arty
    Jaja, náluk nem emberek dolgoznak, akik hibáznak.
  • arty
    és vajon akkor ki hozza össze a 10+ millás konzolos eladásokat? a pécések? :DDD
  • JaSoN HuNTeR #5650
    MINDENKI NYUGODJON MEG, BIZTOS FORRÁSOKBÓL TUDOM hogy a játék, név szerint GTAV 2014Q2ben jelenik meg. Kiss Ádám megmondta x)
  • ratgab
    Durva ferdítés. Nem ezt mondták. Azt mondták, hogy ők nem tudnak róla semmit, hogy jön-e vagy sem. Példának hozták fel, hogy miket vár a pc-s célközönség. Ennyi erővel jöhet még idén ősszel.

Szerény véleményem szerint csak próbálják menteni a menthetőt, amit a tegnapi elkottyintással okoztak.

Az ilyen üzletemberek nem szoktak csak úgy véletlenül félrebeszélni.
  • csuuzli
    ja, mert egyépként perelhetőek lennének, jó lesz az igazinak, hogy jön, de így csak azért is egy hónapot fog késni, mint a maxpayne3
  • Malakai
    Valójában azt jelenti, hogy az nvidia tagadja, hogy bármit is tudna, de sebaj.
  • Ironman2
    Már majdnem infarktust kaptam!
  • Ironman2
    BRÉKING NEWS!!! Mégse jön pc-re a GTA5!!

"Legalábbis az Nvidia szerint, amely villámgyorsan visszavont minden tegnapi kijelentést a játékról."
    "Persze, ez szó szerint nem jelenti azt, hogy a GTA 5 PC-s megjelenésére keresztet vethetünk, de idén ősszel már biztos nem kapjuk meg a programot.."
  • Malakai
    Az mindegy, ha a piackutatások még mindig amazt hozzák ki, üzletileg azt veszik figyelembe.
  • Morphin
    Én pl anno (részben) a IV miatt vettem boxot. Kijátszottam...fél évre rá meguntam. Eladtam a boxot is pár játékkal. Aztán később megint vettem egy boxot (vízhűtéses) csak virágbolti játékokra...azt egy hét alatt el is adtam. Valahogy nem érdekeltek az akkori játékok sem ez a lemez írogatás, mókolás a flash verziókkal.
    Tavaly év végén vettem egy RGH-s új Slimet...ezt pl nagyon szeretem. Rámásol azt csá. Szerintem ez a game is fent lesz 1-2 nappal megjelenés előtt. Ha most megengedhetném tuti vétel lenne. Lehet majd később ha lejjebb megy az ára. Vagy tartogassam BF4-re a pénzt, kitudja. (PC-m lehet nem is bírná. 3-at bírja szépen )
    Habár mostanában nem nagyon jut idő játszani. Viszont most jön kapásból négy játék is amit nagyon várok...lesz mivel tengetni azt a kis maradék szabad időt amit asszony "engedélyez".
  • Rayden02
    Nah ez is elkészült!
  • hungary27
    Gondolom a másik öt százalék meg a konzolhoz kapott játékkal játszogat.
  • JaSoN HuNTeR #5640
    habár konzolos haverjaim kilencvenőtszázalékának[95] csak tört játékai vannak x)
  • JaSoN HuNTeR #5639
    "ezt a virágbolti fasságot hagyjuk már.. megjelenés előtti héten, fentvan mindenből a tört verzió x360/ps3-ra is.."

Így van. Csomó játék már 1 héttel előbb fent van a megjelenése előtt. Nevetséges. De mondjuk nem is töltik le annyian mint egy PC-s törést.
  • Rayden02
    Ahogy az a IV esetében volt,most sem lesz ez másképp!
  • Szabi #5637
    pedig egyszerű, most aki a GTAV-el akar játszani, vesz egy x360ast, utána ha GTAV-el akar úgy játszani hogy még szép is amit lát, akkor x-vhs-t kell venni, majd ha utánna a legszebb és moddolható verzióval akar játszani akkor erős win8.1-es pc-t kell vegyen..

#5636: ezt a virágbolti fasságot hagyjuk már.. megjelenés előtti héten, fentvan mindenből a tört verzió x360-ra is..
  • Kandurex
    kevesebb vásárló, ha elérhető, és / vagy záros határ időn belül virágbolti verzió lehetősége
  • hungary27
    Nem tudom minek kell titkolni, hogy jön-e pc-re vagy nem.
  • csuuzli
    az is fasza lenne, ha úgy nyomatnák, hogy most megkapjuk a RDR-t pc re, mikor az 5 kijön,majd a gta5öt később
  • a.carkey
    Először rókabőr a konzolokról, majd a next genekkel rókabőr a pc-next gen vonalról. Nem hülyék. Viszont máig nem értem, hogy a RDR miért nem jelent meg PCre.
  • Malakai
    Nem sokkal később már visszakoztak. Ami persze simán lehet vésznyilatkozat miután megszegték az NDA-t. :)
  • Vergirius
    A grafika az szép.Majd meglátjuk,hogy milyen gép is fog kelleni.én személy szerint renénykedem hogy full mediumon esetleg 1-2 beállitás menni fog high-on is.
  • Versace26
    G merci azért ütős lett
  • SpeedXHUN
    Szep a grafika.alig varom :)
  • Rayden02
    R* trollkodik velünk akkor úgy tűnik!
  • ldavid
    jók ezek a kormányzó jelöltek is. és nem hasonlítanak senkire :)
  • ldavid
    ez csak egy hasonló zsákutca. nem csak egy ilyen létezik.
  • Snexi
    ez kajak az?kár,hogy a 4-ben nem voltak helyszínek az eredeti liberty citiyből