Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Ez pedig elvileg egy kirakadott részlet a trailerbõl, túl sokat nem mond, meg 100 hogy fake is.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
eleve olyanért nem szeretek teljes árat fizetni, ami más platformon már "régi", talán nem vagyok vele egyedül :)
Forza.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy én is írtam hogy nem mondott semmi konkrétumot, csak két érdekességet az egyik a V betûvel kapcsolatban, a másik a fejlesztési fázissal kapcsolatban.
Jelen esetben van egy névtelen, és két névvel ellátott forrás.
Forza.
az alapjátékért senki nem fizetett (csak aki megvette), márpedig itt arról beszéltünk... ugyhogy nem kell jönni a "konzolexkluzivitással jól befürödtek" dumával.
Forza.
beindult a marketinggépezet azt meg nem kezdik el olyan játékkal ami a nullán van, már a 4 befejezése után rövid idõvel hozzáláthattak az 5-höz, nagyon a végén járhatnak már

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A V betû egy része lesz majd az amerikai pénzügyi krízis kiparódizálásának, legalábbis a Rockstrar ezt tervezi, és ha a gyenge angolom helyes, még most kezdenek majd bele a történet, és a küldetések megalkotásába.
Inerview with Dan Houser - NOWGamer.com
Ha jól olvastam a játékról túl sok konkrétumot nem közöl, de õ is megemlíti Los Angelest mint lehetséges helyszínt.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
GTA IV:
(világszerte)
Xbox360: 9,215,221
PS3: 8,334,118
PC: 705,900
PC-re átlagosan amúgy megfigyelhetõ, hogy a konzolokhoz képest kb. 10-15%-ot adnak el. Ami elszomorító, vagy inkább manipulált adat. Én valahogy túl kevésnek érzem ezt...
és nekik NAGYON bejött, hogy konzolexkluziv volt a gta4, mert kurva jól fogyott (hogy pécés verza mellett hogy ment volna, ezt már sose tudjuk meg)
hogy ezzel az exkluzitivással még a két konzolgyáros is nyert pár eladott gépet, az csak extrabónusz, de a lényeg nem ez, mivel õk semmit pénzt nem fektettek a gta4 konzolexkluzivitásába, ergo pénzükbe nem került
Forza.
- 10 millió eladott konzolkópia hatalmas lóvé a két konzolgyártónak (licenszidj) és a rockstarnak is. ha lett volna pécé verzio, akkor sokan pécére lewarezolják (oda könnyebb, mint konzolra) és akkor visszaesik a konzolos eladás is
így "mindenki" jól járt, kivéve aki pécére vette meg (késõn kapta és szart is kapott)
Forza.
akinek volt konzolja az megvette a gta 4-et oké, de az exkluzivitás alatt egyáltalán nem vettek annyian konzolt, hogy bármennyire is megérte volna a fél éves exkluzivitás
magyarul: az ms meg a sony azért fizette le a r*-t, hogy adják ki csak konzolra fél évig és minél többen vegyék a szarjukat, de nem vették
Forrás: Wikipedia
ezzel szemben a pécés nyitás:
"Sales for the Windows version of the game were considerably less successful. According to NPD Group the game debuted at #7 of their weekly top ten.<164>164> One week later, the game disappeared completely from the top ten published by NPD Group.<165>165><166>166>"
7 helyen nyitni, majd 1 hét után már listára se kerülni - na az szégyen (node, amekkora fosport volt, kb ezt is érdemelte). vszeg elhanyagolható teljes áras eladások lehettek, ergo a pécés megjelenés nem osztott és nem szorzott, ahogy mondani szokás :)
(hogy steamen utána fillérekért sokan vették meg, már mindegy. még én is megvettem, holott boxon végigtoltam mindet és pécén csak multiztam vele 2 órát és ennyi. még mindig szarul fut...)
Forza.
Ezek alapján azt se tartom kizártnak, hogy összetalálkozhatunk majd az V -ben Carl "CJ" Johnson -al. :)
De még mindig amondó vagyok, hogy az elsõ trailer lesz a mérvadó.