Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
erõsödik a pletyka, miszerint a fiktikus los angeles lesz a helyszín, továbbá azt rebesgetik, hogy több játszható karakter lesz ALAPBÓL a játékban.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
hát ez mocsokszar :D

Büdös Bohóc
ez a kép vice cityre akar nekem hajazni C:

Bronx South
Ez elvileg a Gamestop megjelenési listája, ami azért érdekes mert az online áruházukban volt már egy õszi dátum amit a Rockstar hívatalosan is tagadott, ez meg már igen januári megjelenés ha igaz.

Ez pedig elvileg egy kirakadott részlet a trailerbõl, túl sokat nem mond, meg 100 hogy fake is.

Büdös Bohóc
funkcionálisan am nekem az volt a favorit, de a csíterek.... remélem valahogy ki tudják majd baszni õket normálisan ezek után :@

Hát nemtom, én nem tartok különösebb igényt egy gta mmo-ra... :D

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

tutituti
Jó az is.Nem azt mondom,de a samp jobban bejött(több lehetõség,nagyobb testreszabhatóság)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tommygear
én se tudom mi baja van itt egyeseknek a 4 multijával
Én teljesen megvagyok elégedve a IV multijával... :P

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

tutituti
Hát legyen inkább Sa:mp mint gtaIV szerû multi...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Büdös Bohóc
lol már

byzhouse
legyen jó multi,mint SA-ban és biztos vétel (Y)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Büdös Bohóc
Hát én meg leszarom, úgy vártam azt a játékot, mint a messiást, alap, hogy elõrendeltem (elsõ teljes árú eredeti játékom volt, azóta se warezolok kb már...)

arty
tudom, hogy ócska lett a port, de illuzióink se legyenek, hogy egy jobban futó gta-ból több nagyságrenddel jobb eladások keletkeztek volna (megjelenéskor)

eleve olyanért nem szeretek teljes árat fizetni, ami más platformon már "régi", talán nem vagyok vele egyedül :)

Forza.

Büdös Bohóc
A gyenge eladás szerinted minek tudható be? Olvass vissza a IV topikjában, egy halom ember eltántorodott tõle, mert a többiek benyomták az infót, miszerint kurvaszarul megy a játék... Az elõrendelések száma kb annyi volt, mint várható, a további eladásokat baszta el a szarul optimalizálás.

Bronx South
Midnight Club LA

bakkerman
elején egy kis driver san francisco,aztán egy kis james bond,egy kis TDU,egy kis true crime hong kong :DDD amúgy 2:00-nál az melyik játék???

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bronx South
A fanmade trailerek készülnek ám rendesen, ebbe is aztán kevertek mindent. :D

http://www.youtube.com/v/j77f3-aGcQY?version=3&hl=en_GB&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/j77f3-aGcQY?version=3&hl=en_GB&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Bronx South
Az valószínûleg a cikk kiegészítõje (mást én se tudok rá kitalálni), ott tovább lehet lépni egy cikkre ami a Kotaku online magazin névtelen forrás által közzétett infójára utal.

Amúgy én is írtam hogy nem mondott semmi konkrétumot, csak két érdekességet az egyik a V betûvel kapcsolatban, a másik a fejlesztési fázissal kapcsolatban.

De nem mondott semmi konkrétumot Dan Houser, a cikk írója pl odaírja ezt: "L.A. appears to be the frontrunner for GTA 5's main city.", most ezt mégis honnan szopta? Semmi olyat nem mondtott Dan Houser, amibõl ez következne.

Bronx South
Ha a Rockstar akár névtelen, akár névvel ellátott emberei Interview -ekben közzé tesznek valamit az már kevésbé pletyka szintû. :)

Jelen esetben van egy névtelen, és két névvel ellátott forrás.

arty
vagy a konzol eladás is kevesebb lenne. az epic irta anno, hogy a gears of war konzolos eladásai is visszaestek, amikor megjelent a játék pécére is - ha hiszünk nekik, akkor belátható, hogy csomo konzolos pécén sokszor inkább warezol, miközben konzolra eredetit vesz (nehezebb feltörni, gari és netes szolgáltatások ugranak, stb)

Forza.

A trailerig csak találgatásokkal, pletykákkal fogsz találkozni. Nem nagyon érdemes foglalkozni a témával addig, mert csak csalódni fogsz.

tommygear
<#smile>
Bronx South
Ezeket én már közzétettem itt korábban, viszont a fejlesztõkkel való beszélgetésekbõl lehet véletlen infókat, részleteket elkapni.

arty
vgchartzot semmiképpen, szánalom hasraütéses banda

Forza.

arty
#319-ben én irtam, hogy a kiegért fizetett az MS, a gta4-ért nem. nem olvasol?

az alapjátékért senki nem fizetett (csak aki megvette), márpedig itt arról beszéltünk... ugyhogy nem kell jönni a "konzolexkluzivitással jól befürödtek" dumával.

Forza.

Bronx South
Még tanuló fázisban van az angolom :) mindenesetre én próbálom a lehetõ legtöbb infóval ellátni a topikot, de elkéne egy ember aki részleteket pontosan kitudna emelni ilyen cikkekbõl. A magyar online magazinok még csak ott tartanak hogy bejelentették a GTA V -t... lol

tommygear
szééép is lenne :D
beindult a marketinggépezet azt meg nem kezdik el olyan játékkal ami a nullán van, már a 4 befejezése után rövid idõvel hozzáláthattak az 5-höz, nagyon a végén járhatnak már
Nem. Nem azt írja, hogy most kezdik, csak általánosságban beszél arról, hogy hogyan fejlesztik a játékaikat.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

vk90
Hát akkor még nem mostanában jön :(

Capcom is the best!

Bronx South
Két dolog amit kiemelnék:

A V betû egy része lesz majd az amerikai pénzügyi krízis kiparódizálásának, legalábbis a Rockstrar ezt tervezi, és ha a gyenge angolom helyes, még most kezdenek majd bele a történet, és a küldetések megalkotásába.

Bronx South
Akinek nem megy az angol, annak google translate!

Inerview with Dan Houser - NOWGamer.com

Ha jól olvastam a játékról túl sok konkrétumot nem közöl, de õ is megemlíti Los Angelest mint lehetséges helyszínt.

gabo91
Ha egyszerre jött volna ki mind három platformra, a pc eladás is több lenne. Sokan vannak akik azért nem vették meg pc-re, mert már konzolra megvette korábban...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hogyne mivel akkoriban olyan nagynak számított a gépigénye hogy sokaknak még low on se ment rendesen. (most sem mindenkinek) Érthetõ hogy szinte mindenki le warezolta.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Az xbox 360, ps3-as verziók bevételének egy nagy része a microsofthoz és a sonyhoz kerül, nem pedig a kiadóhóz (ha rá keresel a neten találsz diagramokat, százalékos táblázatokat.). Ezért nem számít, hogy kevesebb a pc-s eladás, a kiadónak nem kell tejelni a microsoftnak és a sonynak, ezért szeretik pc-re is kiadni a játékokat, hiába kevesebb az eladás.

Bronx South
Olvastam róla hogy esélyes hogy konzol exkluzív lesz az V, ha jól emlékszem PS3.

tommygear
áhh, az ms nem hagyná azt
Eladásokra VGchartzot nézz:

GTA IV:
(világszerte)
Xbox360: 9,215,221
PS3: 8,334,118
PC: 705,900

PC-re átlagosan amúgy megfigyelhetõ, hogy a konzolokhoz képest kb. 10-15%-ot adnak el. Ami elszomorító, vagy inkább manipulált adat. Én valahogy túl kevésnek érzem ezt...

lolSL
nov 2 a sony pénzügyi befektetõi konferenciájának napja is
ps exkluzív? :<

tommygear
ja persze :D akkor a lost and damned és a gay tony szerinted miért volt csak xbox exkluzív? mert az ms többet tejelt, ne legyél naív :)
arty
még1x leirom: a rockstar leszarja, mennyi konzol fogy, õ játékot árul, nem hardvert

és nekik NAGYON bejött, hogy konzolexkluziv volt a gta4, mert kurva jól fogyott (hogy pécés verza mellett hogy ment volna, ezt már sose tudjuk meg)

hogy ezzel az exkluzitivással még a két konzolgyáros is nyert pár eladott gépet, az csak extrabónusz, de a lényeg nem ez, mivel õk semmit pénzt nem fektettek a gta4 konzolexkluzivitásába, ergo pénzükbe nem került

Forza.

tommygear
ez a lényegen akkor se változtat, nem fogyott kielégítõ mennyiségû konzol holott ez volt a cél, ezt többet nem szeretném leírni <#smile>
arty
- nem a sony/ms döntése volt az exkluzivitás, hanem a rockstaré (ms fizetett az egyik kieg idõleges exkluzivitásáért, másért nem)
- 10 millió eladott konzolkópia hatalmas lóvé a két konzolgyártónak (licenszidj) és a rockstarnak is. ha lett volna pécé verzio, akkor sokan pécére lewarezolják (oda könnyebb, mint konzolra) és akkor visszaesik a konzolos eladás is

így "mindenki" jól járt, kivéve aki pécére vette meg (késõn kapta és szart is kapott)

Forza.

tommygear
ki beszél a játék eladásairól?? :D
akinek volt konzolja az megvette a gta 4-et oké, de az exkluzivitás alatt egyáltalán nem vettek annyian konzolt, hogy bármennyire is megérte volna a fél éves exkluzivitás

magyarul: az ms meg a sony azért fizette le a r*-t, hogy adják ki csak konzolra fél évig és minél többen vegyék a szarjukat, de nem vették
Bronx South
"A Grand Theft Auto IV-bõl 3,6 millió fogyott a nyitónapon, és hatmilliót vettek alig egy hét alatt a Rockstar Games szerint. A játék kiadója, a Take2 hatmillió eladott példányt és 400 millió dolláros forgalmat várt a megjelenés utáni elsõ héten. A negyedik rész viszont már az elsõ napon 310 millió dolláros bevételt hozott, és a hét letelte után már 500 milliónál tartanak a számlálók. Az eddigi legsikeresebb játéknak, a Halo 3-nak az elsõ napon 170 millióig sikerült eljutnia, az elsõ hetet 300 millióval zárta a lövöldözõs program. A filmek közül A Karib-tenger kalózainak utolsó része tartja a bevételi rekordot, 404 millió dolláros elsõ heti nemzetközi jegybevétellel, amit a GTA alaposan felülmúlt."

Forrás: Wikipedia

arty
mire a pécés megjelent, már 10+ milla kelt el konzolra.

ezzel szemben a pécés nyitás:
"Sales for the Windows version of the game were considerably less successful. According to NPD Group the game debuted at #7 of their weekly top ten.<164> One week later, the game disappeared completely from the top ten published by NPD Group.<165><166>"

7 helyen nyitni, majd 1 hét után már listára se kerülni - na az szégyen (node, amekkora fosport volt, kb ezt is érdemelte). vszeg elhanyagolható teljes áras eladások lehettek, ergo a pécés megjelenés nem osztott és nem szorzott, ahogy mondani szokás :)

(hogy steamen utána fillérekért sokan vették meg, már mindegy. még én is megvettem, holott boxon végigtoltam mindet és pécén csak multiztam vele 2 órát és ennyi. még mindig szarul fut...)

Forza.

Bronx South
Ha ez nem pletyka és valós kép, akkor igazak a Kotaku névtelen forrásra támaszkodó információi, visszamegyünk a San Andreasba, az az Los Angeles lesz a helyszín, extra az is kiderült hogy Nico Bellic lesz(?) az egyik választható fõszereplõ.

Ezek alapján azt se tartom kizártnak, hogy összetalálkozhatunk majd az V -ben Carl "CJ" Johnson -al. :)

De még mindig amondó vagyok, hogy az elsõ trailer lesz a mérvadó.