27719
-
kjhun #5862 Elvileg a játék is kikerült PS3-ra, nem csak a zenék. (Francia nyelvű verzió.) -
#5861 Szóval akkor igaz a dolog!
-
#5860 Elvileg már bocsánatot is kértek ez ügyben!
Késő bánat! -
#5859 durva azért ,remélem majd kapnal egy kis anált ezért -
Coral Springs #5858 Szépen lassan előkerülnek majd az első gameplay -ek is. Nem értem hogy hibázhatott ekkorát a Sony. -
#5857 GTA V PS3 Intro Video
Aki nem akarja,ne nézze meg!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #5856 Azért remélem itt is lehet majd saját rádiót csinálni, saját felhozatallal. -
Coral Springs #5855 -
#5854 classic rock mellette a többi.
fasza rádiót raktak megint össze a srácok! -
West Coast Classics legjobb zenéje :) -
súter #5852 A West Coast Classics fincsin néz ki :D -
#5851 A két niggeres csatorna megint sz*rrá lesz hallgatva mint a Radio Los Santos ovlt az SA-ban -
#5850 a nonstop pop fm nekem eddig a legszimpatikusabb:) de lehetett volna valami elektronikus csatorna is.vagyis még lehet:)jó lenen -
ldavid #5849 remélem lesz country is lesz megint :) -
#5848 Zene lista -
ldavid #5847 16GB-os pendrive is jó hozzá, amin van legalább 8GB szabad hely és legalább 15mb/s sebességgel lehet olvasni -
#5846 link -
#5845 No Shit, 4Gb-os boxom van, hova telepítsem? :( -
#5844 nekem meg volt a vice city és a san andreas is eredetiben,de már nagyjából 7 éve eltűntek :D -
Coral Springs #5843 Szégyenemre váljék, nagy GTA fan létemre eddig mindegyiket lewarezoltam. Persze már agyalok a pótlásán. -
ldavid #5842 az egyik lemzet kell telepíteni, a másikkal meg játszani -
#5841 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a tavalyi NFS-nél pl. ilyeneket küldtek ki ingyen közel száz "netes tesztelőnek" megjelenés előtt egy héttel
-
#5840 Azért kellemetlen, az egyetlen játék az amit nem szeretnék hogy idő előtt kikerüljön....igenis legyen nagy eladás meg minden, hogy a jövőben is legyen GTA :) -
#5839 lemzcserélgetős lesz az xbox verió? minden játékot fel lehet másolni merevlemezre? -
#5838 1. a tesztpéldányokat vállalaton belül digitális formában osztják ki.
2. újságírók nem tesztpéldányt kapnak
3. csak a végleges kiadás kerül sorozatgyártásra
4. a sorozatgyártás cirka 1 hónappal a megjelenés előtt megkezdődik (erről láthatsz képet lent)
-
#5837 R* berágott!
-
#5836 -
ldavid #5835 ebből 4 mai (8 újat raktak fel), egy múlt heti, egy másik meg már több mint egy éves -
#5834 a harmadik kép fan made,ezért is esett le! -
Matte #5833 Pár friss ropogós képecske álá GTA5 -
#5832 de eléggé jó fake :D -
#5831 fake -
Úgylátszik igaz lesz -
#5829 hát kiváncsi leszek mi lesz ebből a GTA V sonys dologból:)) -
#5828 GTAV RÁDIÓ állomások:
LINK
-
Coral Springs #5827 Dolgoznák én ilyen helyen. -
nú #5826 Ez nagyon menő volt! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
From the "4chan guy" on gtaf:
Ladies and Gentleman!
It's me, the REAL OP.
First I would like to make it clear that these discs are 100% real but I haven't stolen a single one.
I legally work on them and have access to the artwork and production process.
My intense was to show you guys a brief glimpse of how the game will look like and
to put you in the right mood for the release AND NOT to harm rockstars, sony or any other person
that is involved in the making of this masterpiece.
Of course I won't upload any files or show you some ingame footage although it wouldn't be a problem
as I also get to test the game. No seriously! I won't do that so stop asking! Any pre-release game leaks can cause a serious financial damage for ME and my company.
You wouldn't bite the hand that feeds you, would you?
-
#5824 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te csak ne ugass nekem te senkiházi. Te se láttál még tesztpéldányt úgy tűnik... SZERENCSÉTLEN. -
#5823 TT szerintem mindig bejelentette, de azt elég nehéz is féken tartani, ott már nagyon sok (külsős) ember érintet. (Ezért is szoktak akkor mondhatni mindig elkallódni lemezek.)