Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
LA azért nem lenne sztem jó válaszás mert 1, SA részben ott játszódott (los santos) 2, akkor megint a gettón lenne a hangsúly, a GTA 4-ben már megkaptuk a modern next gen nyomortelepeket, gyárnegyedeket, szóval itt az ideje hogy Miami csillogását, tengerpartját a pálmafákkal és a strandoló csajokat újra megkapjuk a GTA 4 motorjával. <#wink>#wink>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Persze tudom gamestar, de ha ez igaz én ennek csak örülni tudok... 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
SA -ban azt utáltam a legjobban (nevét nem tudom már) egy repülõvel el ki kelet menni a mapról, át egy másik helyre, ( tél volt ott) aprítani majd vissza menni... el még csak csak elvezettem a gépet de a gond az volt hogy épségben kelet letenni... nálam ez már sosem sikerült...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
gta1-2 be a buszozás tetszett fõleg, mikor loptunk buszt, megáltunk buszmegálloba, és felszáltak rá az emberek, ezzel is lehetett pénzt keresni😄
kár hogy az ujakba már nem száltak fel rá, vagy a függõvasusat nem mi vezetthettük.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szerencsére legrosszabb esetben xbox gamepadot támogatnak az új részek, azzal már el lehet vezetni ezeket
vc-ben valamiért sikerült 1-2 próba után, de azt is szívbõl gyûlöli sok ismerõsöm emiatt
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ufók pedig nem voltak a játékban, max 51 -es körzet, onnan el kellett lopni azt a rakétás valamit, másra nem emlékszek. Viszont volt egy kocsma a közelben ahova sokat jártam billiárdozni, annak a tetején viszont volt egy ufo. 😊)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|