Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Hát akkor a November 2 a szent nap ! :D

váh, twitteren kétszer is trending topic 2. és 6. helyen +10. a san andreas
tutituti
lehetne európai helyszín.
De új vice citynek örülnék én is.Egy san andreas méretû mappal.aztán jóság van.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tényleg a five felirat fontja egy az egyben olyan mint az 5 dollároson meg a hálóminta is.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Büdös Bohóc
meg sorrendben is illene a dolog

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nekem meg 5 dolláros jutott eszembe a zöldrõl és a grafikáról. De egyébként én magam Vice City-t szeretnék már régóta látni, annak lenne igazán feelinge. Ráadásul a "V" miatt még illene is a címbe :P

Nekem inkább írnek tûnik, esetleg egy képzeletbeli boston-t tudnék elképzelni mellé(ha amerika, bár lehet anglia lesz belõle és ír lesz a fõszereplõ... :DD).

Azt leszarom, h CJ e, de nekem egy új san andreas bejönne...

Máté94
Kíváncsi vagyok mikor fog játszódni, és hol. Valamiért Las Vegas jut eszembe ebbõl a V-bõl. :)
tommygear
remélem nem CJ kalandjai folytatódnak mert akkor hányok
Büdös Bohóc
fuck yeah

tutituti
ha már én is megtaláltam,belinkelem
http://gamers.hu/megaton-grand-theft-auto-v-bejelentve

Büdös Bohóc
igaz, de nem is annyira sandbox, meg nagy

A grafika simán odabasz a gta3-nak szerintem...

zola2000
Mondanám hogy próbáld ki egy PCs Dreamcast emulátorral (pl chankast vagy nullDC) a Shenmuet, de a probléma ezzel csak annyi lenne, hogy ami 1999ben nagy játék volt, az 2011ben nem biztos hogy átjön, úgy mint ma a GTA 1-2 lenne, viszont érdekes azt a játékot összehasonlítani a 2 (3?) évvel késõbbi elsõ gta3al.

A

asysoft
Nem rég óta van konzolom, így a ShenMue nem mond nekem sokat. De majd demó kipróbálása után többet fogok tudni:)

/*WTF?!*/

zola2000
pedig van benne érdekes történet kis nyomozás, kicsit olyan mint a ShenMue, mondjuk a GTAhoz csak a maffiás téma és a minimális sandbox játékmenet miatt hasonlít.

A

asysoft
Nem is tudtam, hogy fent van a demó PSN-en. Majd hétvégén rákeresek, amit eddig videót láttam, mind verekedésrõl szólt, az meg nem igazán vonz:)

/*WTF?!*/

arty
akkor én a 3 demoját láttam :)

Forza.

zola2000
a youtube videók alapján pedig szépnek tûnik a yakuza4 (a játékmenet más kérdés, a yakuza2ben még nagyon jó volt)...

A

arty
vagy a 3 vagy a 4 demot néztem, de az elég ps2sen nézett ki és a játékmenet is nagyon "japán" volt :)

de minél többet gondolok egy gta tokyo-ra, annál jobban tetszik az elképzelés :) kár, h erre esély sincs és n+1. alkalommal is "USA" lesz a helyszin

Forza.

zola2000
na igen a téma hasonló van benne jó sok mászkálás a városban, kis "nyomozással", de simán A kategóriás. Mondjuk csak a yakuza2t láttam.

A

arty
az egy C kategoriás "verekedõs" cucc, nagyon nem gta - én pl autósüldözésre és lövöldõzésre vágyok :) és tényleg jó lenne valami uj szintér a sok usa helyszín után...

Forza.

zola2000
Ha Tokyo kell, arra ott a Yakuza 3-4 az szerintem eredetibb mint egy gta tokyo lehetne...
http://www.youtube.com/v/AEa5rs9fyYU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

a dolog szépséghibája hogy csak psre van.

A

Rayden02
A R* bakizott!<#idiota>

GTA V - Utalás a Social Club kódjában.
Viszonylag kétes eredetû pletykák után ezúttal maga a Rockstar vétett hibát, amennyiben továbbra is a titkolózást alkalmazzák. Nemrég frissítettek a Rockstar Social Club oldalán, viszont egy szemfüles felhasználó az egyik XML fájlban GTA V-re utaló sorokat talált.
A GTAForums-on IsItFridayAlready néven szereplõ user a Social Club frissítése után kíváncsiságból beleturkált a weboldal fájljaiba, és érdekes felfedezést tett: néhány .xml fájlban a "GTA V", illetve "Grand Theft Auto V" nevek is szerepeltek. Amint a hír elterjedt a fórumon, a Rockstar eltüntette a szóban forgó sorokat, de természetesen screenshot is készült.
IsItFriday elmondása alapján a screenshotokat a Social Club szerverén lévõ xml-ekbõl mentette le, amelyek konfigurációs fájlként szolgálnak a weboldal videó playeréhez. A "Grand Theft Auto V" bejegyzést azért adták hozzá, hogy esetleges opcióként szolgáljon a lejátszóhoz, ami azt jelenti, hogy talán már a játék Social Clubbal való integrációját tesztelik.

http://socialclub.rockstargames.com/widgets/common/videostar/xml/EN.xml
http://socialclub.rockstargames.com/xml/MultiplayerEvent/Schedule.xml

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

ott most van, decembertõl meg nyár lesz
MerlinW
Öö miért gondolod, hogy délen nincs tél?:)

[merlinw.org]

vagy lehet, a déli féltekére vonatkozik :D
MerlinW
Ha igaz, akkor van rá kemény 2 hetük, mert azután vége a nyárnak:)

[merlinw.org]

szabii98
GTA V bejelentés még a nyáron?

Az amerikai Official Xbox Magazine úgy tudja, hogy a Rockstar még idén nyáron le fogja leplezni a Grand Theft Auto V-öt.

Napról napra egyre biztosabb, hogy a Rockstar hamarosan bejelenti a következõ Grand Theft Autót -- igaz, semmi konkrétum nem hangzott el magától a fejlesztõktõl, de a széria stílusához illõ poénos doménregisztrációk, a Take-Two színészkeresése, és a humorista Gilbert Gottfried azóta már törölt twitter-üzenete nagyon is arra utal, hogy már javában készül a játék.
A CVG szerint a Grand Theft Auto V a modern Los Angelesben/Los Santosban fog játszódni, a legfrissebb pletyka szerint pedig a Rockstar még ezen a nyáron hivatalosan is bejelenti a játékot. Az idõpont persze szokatlan, hiszen egy ilyen komoly bejelentést az E3-on illene megejteni, ugyanakkor ne felejtsük, hogy az L.A. Noire PC-s átiratának létezésérõl egy átlagos hétköznapon értesültünk.

Forrás: pcguru.hu

I met God. She's black

Rayden02
Ez csak spekulálás,hogy Niko San Andreasba repül,amúgy ebbõl a vidibõl van a kép:http://www.youtube.com/v/4yoLIDKJcQs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Az miért van,hogy az icenchancer mûködik szépen gta4-el meg a kieggel is , de sajna a cars mod(800 megás vehicle.img file) csak a kieggel jó az eredetit eldobja hibával...
wollnerd
San Andreas, jól látom?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
De hogy tudod látni hogy az GTA V?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Rayden02
Érdekes!<#fejvakaras><#whatever>

Malakai
Ha még így se, a GamesCom egy európai játék expo, ahol a Rockstar egy elég méretes helyet bérelt, ergó valamit mutatni akar. :)
Ami persze nem feltétlen jelenti azt, hogy GTAV-rõl lesz szó, lehet csak Agent-et, meg Max Payne 3-at mutogatnak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wollnerd
Ezt nem vágom....

tutituti
huhúú.Na akkor ezt is várjuk.

Rayden02

Rayden02
Háhá mit találtam!<#ijedt><#idiota><#banplz>
Gamescom!

Rayden02
Friss hír/pletyka!<#ticking>
Bár az elmúlt hónapokban minden konkurens játékfejlesztõ leszólta a Team Bondi arcmimikáért felelõs technológiáját, a Rockstar Games minden körülmények között kitart mellett a soron következõ játékai esetében is. a GTA 5 is ezt használja majd, ez már szinte biztos.
A Team Bondi fejese, Brendan McNamara azt nyilatkozta a PSM3 magazinnak, hogy a Rockstar erõsen vizsgálja annak lehetõségét, hogy az L.A. Noire-ban látott, megdöbbentõ arcmozgásért felelõs MotionScan technológia a stúdió következõ játékaiban is helyet kaphat-e, beleértve a Grand Theft Auto 5-öt is. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy valóban így lesz."Igen, azt hiszem, hogy õk minden játékukban szeretnék ezt." - mondta McNamara. Hatalmas játék az L.A. Noire, de a Grand Theft Auto hihetetlenül nagy. így minden felmerülõ probléma is nagy gond lehet, figyelembe kell venni, hogy hány sor szöveg van benne és mennyi dialógust rögzítenek, valamint minden ehhez hasonló dolgot. Természetesen mi is szeretnénk, hogy igénybe vegyék a MotionScant, de ha úgy döntenek, hogy nem vagy igen, mi mindenképp elfogadjuk a döntésüket."
Hozzáteszi: "A Rockstar hozza ezeket a határozatokat. A játékok szempontjából mindenképpen helyes döntésnek számítanak.
Bár mostanában nem volt eléggé rózsás a helyzet a Team Bondi és az anyacég között, õk is fejet hajtanak kenyéradójuk elõtt.
Az a pletyka járja, hogy az õszi Gamescomon nagy csinnadratta közepette bejelentik majd a GTA 5-öt, reméljük, tényleg fedik a valóság a szóbeszédek. És mely játékokban valószínû a MotionScan még? Max Payne 3-ban és a The Agentben.

tutituti

Büdös Bohóc
:DDDDDDDDDD

FSpofon
ugye ezt nem mazur jelentette be?

Arab money

Büdös Bohóc
én Moszkvának örülnék, 1980-as évek vagy 70-es :D

wollnerd
Én is!
Mert akkor nincs szükség a kocsira, mindenhova metróval járnánk!<#idiota>

Rayden02
Én Londonnak örülnék a legjobban!<#beka2><#vigyor>

Akkor nálam itt ért véget a sorozat,ha tényleg LA-ban fog játszódni.Szerintem a San Andreas után abba kellett volna hagyni az egészet,és mindenki emelt fõvel tisztelegne a játék elött.De így?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11