27741
-
Mielőtt bárki beleélné magát,ez Fanmade videó! xD -
És ott a PC-s logó is a végén!
-
Grand Theft Auto V : Three wise monkeys Trailer - Gamescom 2013
Nem is rossz!
-
Coral Springs #5761 Kicsit körbenéztem a kertvárosban, mindeközben pedig az V -ik részen agyaltam. Elveszett feeling tér majd vissza azzal, hogy újra lehet majd saját bejáratú villákat venni, garázsban tárolni az autókat, etc. A New York-i panelproli stílus nem igazán jön(tt) be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ldavid #5760 ha az online is szempont akkor PS3 jobb választás lehet az ingyen multi miatt -
Nemrég azt nyilatkozták, hogy nem lesz köztük különbség. A bemutatott gameplayek PS3-om futottak, úgyhogy azt már nyilvánvalóan látni, hogy jól néz ki és nincsenek gondok a framerate-tel. -
Nem. Itt a legjobb. 500 Ft-tal olcsóbb, előrendelésnél ingyen házhoz szállítás + poszter. -
amúgy xbox360 vagy ps3 között mekkora lesz a különbség? melyik az erősebb és melyiken lesz szebb ? tapasztalat, gondolatok ? -
ldavid #5756 vidékieknek jó, mert postán/MOL kúton ingyen át lehet venni -
RicsiHUN #5755 Am az Achievementeknel ez a taxis achievement szemet szurt nekem...
Ujra lesznek tehat taxis kuldik mint anno SA ba?
(Ja meg remelem tuzolto meg mento is viszater akkor xD) -
Ott a legolcsobb,nem? -
Ha sok a felesleges pénzed, akkor onnan jah:) -
SergioAmigo #5752 cdgalaxis -
Kinek mi a tapasztalata,hol érdemes megrendelni? -

-
ldavid #5749 az a bringa :D
-
51-es körzetbe?
-
a sivatagban keresgélni... :D -
Űrhajó alkatrészek? Ez mire lesz jó?
-
achievementek magyarul -
1hét ugy tudom -
a 4 mennyivel korábban szivárgott ki xboxra mint a rendes megjelenés?én mintha 1-2 hétre is emlékeznék,de rég volt már :D -
Ejjha márcsak 1 hónap.de nehezen jön el a nap,mert napi szinten foglalkozom vele:) -
-
Azaz! :D -
ldavid #5721 MSX FM :) annyira nem az én stílusom amúgy, de jó volt rá gyalulni a gyalogosokat -
nú #5720 "Beszerelem a gépbe oszt megnézzük mit lehet állogatni." :D -
Tudom hogy te is szereted ezeket a "Remixeket", majd meghallgatod, érteni fogod miről beszélek. :D (Remélem)Itt ni. :D A legelső szám. Azt nem tudom, hogy ez lenne e az eredetije is, de én ezt a verziót imádom. -
Xbox360 Achievement lista 
-
konzolon fog debutálni a játék de a teljes élmény majd pc-n lesz.ENB,plusz autók,modok:)Örülhetünk a kis fejünknek.Szerintem az optimalizálással sem lesz gond révén a mapi átlagos pc-k egy nextgen konzol közelében van,egy átlagos fos meg konzolos szinten.Mindezt úgy mondom,hogy egy gyenusz pc-vel és ps3-al játszogatok.
Ami nekem nagyon bejön,hogy végre vannak színek,meg úgy az egész élettel telibbnek tűnik,van lelke.Nekem a GTA4-el is az volt a bajom,hogy nem volt "lelke" de ettől függetlenül profi kis game és nagy kedvenc.Belegondolva abba,hányan mondták azt magukban:Na most GTA-zok egyet,és nem csináltál mást csak autókáztál,hülye célokat találtál ki magadnak(biciklivel le a hegyről) stb.....Attól GTA a GTA,hogy nekiállsz csak úgy játszani vele és olyan szórakozást nyújt totál céltalanul is,mintha egy RPG-ben életed sztori csavarját élnéd át.
Én emiatt szeretem a GTA részeket és emiatt várom ennyire.Valahogy a Rockstar mindig is évekkel előrébb járt a többiektől tehnikai és egyéb szinten és ezt ismét bizonyítani fogja. -
a konzolos gta5 - talán valódi videok alapján - jóval szebb, mint a konzolos gta4
a simán futást meg várjuk meg :) az első sem volt egy bajnok frémrátában, főleg ps3-on nem ... -
Borg #5713 Grafikailag szinte semmivel se több mint a IV... úgy látom megvan az oka, hogy miért fog simán elfutni a jelenlegi kvarcjátékokon is (max 720p-ben 30fps-el).
-
nem csak gta5 van konzolon :)
pár hónapot simán ellennél, bármelyiket is veszed - utána kis bukóval elad és örül :) -
Coral Springs #5711 Jogos !
-
2018 tájékán valószínűleg jönni fog a GTA VI, ami még ebben az évtizedben lesz :D -
Coral Springs #5709 Nem követtem a topikot egy ideje, röpke 600 hozzászólásra el is ment a délutánom. Ez a játék az évtized játéka lesz, egy jó ideig nem lesz jobb.
-
Coral Springs #5708 Uhh.
-
ldavid #5707 kiadó szempontjából az lett volna a hülyeség ha csak azokra adják ki, de még csak nem is tudni hogy lesz-e egyáltalán. -
TomStorm #5706 Jó hát akkor felejtős még.Most nem veszek régi konzolt azért,hogy játszak vele mivel úgy terveztem,hogy az új konzollal együtt veszem majd meg mikor megjelenik és Pc-re se lesz egy ideig.
Komolyan csalódás így az egész:(
Nem az,hogy sajnálom vagy irigykedek a jelenlegi konzolosokra de basszus nagyon hülyén jött ki így.
Na mind1 köszi az info-t -
Nem. Valamikor október végén vagy november elején érkeznek.