Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
annak idején ezt nem is láttam lol 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Rayden02
Jahja,és még akkor legvégül az "örök" kedvencem!
Megjegyzem annak idején ez sem volt semmitmondó trailer!<#whatever>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Büdös Bohóc
kurvanagy játék volt, a végén a hangulat kicsit kezdett vegyülni és romlani, fõleg a (mellesleg amúgy élvezetes, de) irreális küldetésekkel, ufók, 1 személyes vadászrepülõs titkosügynökös faszságok 😊 stb... lol 😊

2. trailer volt a kedvencem, megnéztem egymás után vagy 100x, a zene nagyon jól oda lett rakva alá.

Rayden02
Ez kimaradt!<#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Hát ez kész!XD

Jaja az is jó. 😄DDD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

tutituti
igen,meg amikor a fekete ruhás srác az elején elfut😄D
Az éles hirtelen forduláson is röhögtem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

;D Elején a legjobb amikor ott a képernyõ szélén ugrik egyet az ember pont úgy mint a GTA IV-ben. 😄DD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

tutituti
:'DDD
Sírok baszki

Én is. 😄D

BoneDragon
Ezen beszartam. 😄D

Ryder62
LA torzított mása nem lenne rossz hisz az is pálmafás, tengerpartos helyen játszódna mint Vice de itt kapnánk egy gettót is.

Bár nem tudom milyen korszakban játszódna de a '92-es Los Angelesi lázadásban szívesen részt vennék. Ugyan a San Andreas már elõtte egyszer de ugye azóta sokkal reálisabb lett a GTA sorozat. Sõt ha úgy nézzük állam leesne hogyha azt látnám hogy az emberek tömegesen törik be a kirakatokat, gyújtogatnának, randalíroznának. És a szél meg fújná szanaszét az utcán az újságpapírokat, parázs szemcséket. A rendõrök egész utcákat zárnának le és pajzsokkal egy sorban szorítanák vissza a lázadókat. A tûzoltók meg a közeli tûzcsapból vizet véve oltanák a kigyulladt hiper marketeket.

Fincsi lenne.

A GTA 4 hátránya pont ez volt: Hiába volt egy hatalmas nagy város, teli élettel, mikor úgy éreztem hogy csak én vagyok az egyedüli gonosz és a városban mindenki békeszeretõ polgár. Pl teljesen háttérbe szorultak az utcai bandák. De a sztoriból pedig kiderült hogy fél Liberty gengszer. Azt is hiányoltam hogy nem látni rendõrös üldözést.

Számomra unalmas hellyé tették így Libertyt mert ha én nem provokálok akkor semmi nem történik. Azért pl SA-ban jó volt nézni ahogy lövöldözés tör ki a rendõrök és a bandák között vagy csak két rivális banda eset egymásnak. De ugyan így volt a GTA 3-ban (építkezés környéke) és a Vice Cityben is (kubai és haiti bandák) hogy a játékostol függetlenül történtek az események az utcán.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

LOL!
Ez mekkora XDDDDDDDDDDDDD
Videó:

nézzétek meg. xD 😄DD

tommygear
rockstar nem szarakodik semmitmondó teaser-ekkel, trailer lesz
Ryder62
Remélem ez is fincsi lesz pc-n. -.-

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

grebber
Én is mikor megláttam és végre kézhez kaptam,le voltam nyûgözve hogy újabb sok évet várhatok mire lesz hozzá gépem amivel tudom is játszani.

Next PC upgrade: 2022

Snexi
emlékszem amikor elõször láttam a gta 4 trailerét mennyire le voltam nyûgözve,remélem most is hasonló lesz

Bronx South
<#eljen>

lolSL
nem jellemzõ rájuk:

grebber
Tuti az lesz majd 2-án kiszúrjak a szemünket ilyen fos teaser szarral ami lesz vagy 30 másodperces és abból is 18-at a logok vesznek majd el!<#levele><#levele>

3 másodperc ingame többet ér!

Next PC upgrade: 2022

DC szvsz kizárt, meg a kotaku "közeli forrása" miatt már LA szinte biztosra vehetõ
Bronx South
Ahogy olvasom a neten a dolgokat két helyszín van ami nagyon erõs, és több érvel is alá vannak támasztva.

Az egyik az ugye Los Angeles, a másik Washington DC. Egy utóbbira kíváncsi lennék, Los Angelest el tudom képzelni hogy milyen lenne de egy Washington... Egybõl a fehér házban történõ vérontások jutnak eszembe, az lenne a törzshelyem. <#nevetes2>

Bronx South
<#eljen><#hehe>

wollnerd
LOL 😄 😄 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

vk90
Van mûködõ emulátor hozzá 😊

Capcom is the best!

tutituti
<#eljen>

Bronx South
Gondoltam ha már megosztottam néhány hírt, és én is tagja lettem az új részt várók táborának, én is offolhatok egyet mint mások. De semmi probléma kolléga garantálom hogy folytatom a hírek szúrkálását és nem offolok többet, de legközelebb másra is szólj rá hogy esetleg maradjon a mederben és ne a gta iv konzolon való eladásáról tárgyaljon fél oldalon keresztül, na peace. <#eljen>

Büdös Bohóc
gta iv topikba rakhatod is, itt nem érdekel senkit

Bronx South
NA egy kis off. Saját házi videóm! 😊

Ez ugyanaz eredetileg a youtubeon, csak sajnos a WMG tiltotta a hangot.

Büdös Bohóc
nincs psp-m sem és ps2-m sem...

Losangeles tökéletes...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

kommersz
ha ennyire bejott nektek a vc,toljatok a vcs-t kibaszott hangulatos rengeteg otletes kuldetessel/mellekkuldetessel.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Büdös Bohóc
én is azt szeretném amúgy, vc-nek volt a legesleges legjobb hangulata. Komolyan ha majdnem ugyanazt megcsinálnák csak változatosabb nagyobb és kicsit másabb várossal mostani motorral... már azt megvenném.

Malakai
Liberty Cityt is igen erõsen átdolgozták, valószinüleg ugyanezt tennék Vice Cityvel is, úgyhogy szerintem mindegyik nyújtana újdonságot, de igen, lehet így többet. Csak azt akartam azzal mondani, hogy aki Vice Cityre vágyik az még örülhet majd Los Santosnak, mivel a város jellegébõl adódóan lehet hasonló hangulatú. Persze sok múlik azon, hogy milyen korszakban fogunk játszani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bronx South
Hát más az hogyha van egy nagy terület 3 elnagyolt várossal, és az is más hogyha van egy darab város részleteiben kidolgozva, mint akár a GTA IV.
Ilyen szempontból Los Angeles is lehet újdonság, egy Vice City meg maximum a modern grafika miatt lehetne, esetleg kap pár + területet, városrészt (na meg már régen volt).

Malakai
Nálam is GTA:SA kullog leghátul hangulatban, de attól mert Los Santos a helyszín nem jelenti azt, hogy SA-ra fog hajazni a játék. Los Angeles hangulatában simán közel kerülhet akár Miamihoz, meglássuk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Csudálatos. LA Noir, meg Midnight Club LA után minek kell GTA LA? 😄
Legyen már végre egy Vice City, annak van csak igazi hangulata, nálam legalábbis az vitte a pálmát eddig az összes rész közül.

nagyobb dologra gondoltam
Malakai
Habár amazonból én azért nem indulnék ki, de szerintem is pc-re fél-egy éves késéssel lehet várni sajnos (eg leghamarabb 2013).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Már az EFLC is ilyen volt a 4-hez képest.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

úgy lenne jó, mint valamelyik guy ritchie filmben (talán a blöff volt), 3 történet és a végén összetalálkoznának
tommygear
persze jön a max payne 3 márciusban, de elõtte kiadják januárban a gta 5-öt 😄 <#wow3>
leghamarabb jövõ szeptember október környékére várható, am ez egy nagyon régi kamu kép
Büdös Bohóc
én amúgy egyáltalán nem örülnék, ha a történet ugrálna több szereplõ közt, max azt, ha 2-3 irányból is ki lehetne játszani a játékot... valahogy elveszne a beleélés, ha más bõrében kellene folyamatosan játszani.

Büdös Bohóc
jjjjjjjjjjjjah

fiktív <-- a szó, amit keresel <#smile>

#361: több hónapos (nyilván fake) kép
Bronx South
Hát 25 óta beszúrtam pár cikket, 264 -es hsz volt az elsõ, és az elsõ pletyka is amit a Kotaku egy névtelen informátorra hívatkozva tett közzé, azóta nincsenek újabbak. Ez a magyar cikk amúgy összefoglalja az eddigi fontosabb dolgokat.

Büdös Bohóc
huh sry, túl sok volt már az üzenet a napokban, amúgy gyanús volt, hogy már berakta valaki

Bronx South
#264 😊