Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Megjegyzem annak idején ez sem volt semmitmondó trailer!<#whatever>#whatever>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
2. trailer volt a kedvencem, megnéztem egymás után vagy 100x, a zene nagyon jól oda lett rakva alá.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Az éles hirtelen forduláson is röhögtem
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Bár nem tudom milyen korszakban játszódna de a '92-es Los Angelesi lázadásban szívesen részt vennék. Ugyan a San Andreas már elõtte egyszer de ugye azóta sokkal reálisabb lett a GTA sorozat. Sõt ha úgy nézzük állam leesne hogyha azt látnám hogy az emberek tömegesen törik be a kirakatokat, gyújtogatnának, randalíroznának. És a szél meg fújná szanaszét az utcán az újságpapírokat, parázs szemcséket. A rendõrök egész utcákat zárnának le és pajzsokkal egy sorban szorítanák vissza a lázadókat. A tûzoltók meg a közeli tûzcsapból vizet véve oltanák a kigyulladt hiper marketeket.
Fincsi lenne.
A GTA 4 hátránya pont ez volt: Hiába volt egy hatalmas nagy város, teli élettel, mikor úgy éreztem hogy csak én vagyok az egyedüli gonosz és a városban mindenki békeszeretõ polgár. Pl teljesen háttérbe szorultak az utcai bandák. De a sztoriból pedig kiderült hogy fél Liberty gengszer. Azt is hiányoltam hogy nem látni rendõrös üldözést.
Számomra unalmas hellyé tették így Libertyt mert ha én nem provokálok akkor semmi nem történik. Azért pl SA-ban jó volt nézni ahogy lövöldözés tör ki a rendõrök és a bandák között vagy csak két rivális banda eset egymásnak. De ugyan így volt a GTA 3-ban (építkezés környéke) és a Vice Cityben is (kubai és haiti bandák) hogy a játékostol függetlenül történtek az események az utcán.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ez mekkora XDDDDDDDDDDDDD
Videó:
nézzétek meg. xD 😄DD
Next PC upgrade: 2022
3 másodperc ingame többet ér!
Next PC upgrade: 2022
Az egyik az ugye Los Angeles, a másik Washington DC. Egy utóbbira kíváncsi lennék, Los Angelest el tudom képzelni hogy milyen lenne de egy Washington... Egybõl a fehér házban történõ vérontások jutnak eszembe, az lenne a törzshelyem. <#nevetes2>#nevetes2>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ez ugyanaz eredetileg a youtubeon, csak sajnos a WMG tiltotta a hangot.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ilyen szempontból Los Angeles is lehet újdonság, egy Vice City meg maximum a modern grafika miatt lehetne, esetleg kap pár + területet, városrészt (na meg már régen volt).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Legyen már végre egy Vice City, annak van csak igazi hangulata, nálam legalábbis az vitte a pálmát eddig az összes rész közül.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
leghamarabb jövõ szeptember október környékére várható, am ez egy nagyon régi kamu kép
#361: több hónapos (nyilván fake) kép