27719
-
#5902 Hát jah! :D -
ldavid #5901 akkor legyen az elvárásoknak megfelelő mennyiségű :) -
Borg #5900 A vadkapitalizmusban ilyen fogalom nem létezik, hogy "elegendő profit". -
#5899 :D
ebbe jól belefutottam! -
#5898 -
#5897 Nem! -.-
-
#5896 most csináltad? -
#5895 Ismerős?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#5894 Tudnál linkelni infót a májusi hivalatos megjelenésről?
Erről ennyit. -
ldavid #5893 igen, teljesen valószínű hogy azért lett elhalasztva mert így nagyobb bevételre tesznek szert, mivel egy ilyen ismeretlen cím önmagában nem képes elegendő profitot termelni az év bármelyik időszakában -
#5892 Az aranylemez!
Forrás:
ary Just Gary -
#5891 azt, hogy már májusba ki kellett volna adniuk a játékot hivatalosan, csak többet akarnak kaszálni...vessenek magukra, ha megkaparintanám én bizony kitenném a gameplayt. -
#5890 és azzal mit érsz? -
#5889 Én csak annak hiszek,aki felrak egy rendes gameplay videót:) -
#5888 Lehetne már 17.e :D
Mindeesetre a 17GBos ps3 preload cucc a fentvan :D -
#5887 fapados fake az egész -
#5886 Írja az elején. -
#5885 Igen,nekem is ezért gyanús -
#5884 Csak azt nem értem,miért nem készített hosszabb videót,ha működik neki,nekem azért tűnik hamisnak.. -
#5883 És ez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5882 Tényleg,fasza vagy :D -
#5881 Az utolsó kép mindenképp fake. -
#5880 SPOILER LEMARADT:
gta5 warez -
#5879 Feltörték?
#5878 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami szerintem sokkal jobb.gta2 szerű -
#5877 Tehát valaki lejátszott egy videofájlt!!! Aztamindenit, az ám a krekk! :D -
#5876 feltörték? nem keveredtél te egy kis fogalomzavarba? :D -
ldavid #5875 az még semmit nem jelent, inkább tűnik egy tv műsornak ami akárhonnan jöhetett -
Coral Springs #5874 Számomra a spoiler -ben látottak elegendő bizonyítéka ennek, persze ettől te még ne vedd készpénznek. -
#5873 megy is valakinek? -
Coral Springs #5872 Nekem nem oszt nem szoroz, mire PC -re kijön már az egész játék fent lesz a youtube -on. Ám úgy érzem kezdhet a Sony félni, a játékot feltörték. -
#5871 -
#5870 Mikor látjuk már a mapot??????? -
#5869 Én nem akarom hogy bárki is belefusson, ezért oda is írtam+spoilerbe tettem, igy elkerülhető, reméljük ha más talál valamit , ugyanezt teszi :) -
#5868 Szuper,hogy így figyelmeztetsz előre,sok a spoiler,lehet mostmár csak 17. én nézek vissza:) -
#5867 Új gameplay cucc, nem fake, de csak saját felelősségre :)
Coral Springs #5866 Majd a sok hülye megrohamozza, gondolván benne van az első szállítmányok egyike. De amúgy kíváncsi leszek hogy a nyitónapon megint lesz-e valami balhé, a GTA IV nyitónapján volt késelés, orrbetörés, stb. Feszült a sok majom, és türelmetlen. Azt se igazán értem, egyesek hogy képesek a plázában aludni egy játékért. -
-
#5864 Grand Theft Auto V - a legőrültebb filmplakátok -
#5863 Valaki röviden össze foglalná hogy hogyan meg mi szivárgott ki? baromira nem értem :D (igen velem lehet a baj)